Találatok a következő kifejezésre: Strandon a hogyan (270 db)

Kisfiam 7 hetes, de már nagyon szeretnénk kimenni egy kicsit a strandra a férjemmel. Arra gondoltunk, hogy megvárjuk, hogy betöltse a 3 hónapot a kisfiúnk. Szerintetek akkor már ki lehet menni vele pár órára a strandra?

Pancsoltatni lenne gyerek medence,viszont annak hideg a vize,ezért csak a meleg termál vize mártogatnánk bele egy kicsit..attól nem lenne baja,ugye? Első babánk,és még nem igazán tudjuk,hogy ,,mit szabad,, és ,,mit nem,,. De persze a védőnőt mindenképpen megfogom kérdezni erről,meg ha kell a gyerek orvosunkat is.

Legjobb válasz: Strandra kivinném de a vízbe biztos hogy nem tenném bele. Én még az itthoni medencébe sem merem, majd talán jövõre. 5 hetes.

Strandra kivinném de a vízbe biztos hogy nem tenném bele. Én még az itthoni medencébe sem merem, majd talán jövõre. 5 hetes.
Én biztos, hogy még nem fürdetném 3 hósan strandon, termálvízben meg fõleg nem.
Termálvízbe neeee. Inkább vigyetek egy kis pancsolót neki, amibe meleg vizet tesztek. Árnyékban teljesen jól ellesz. Mi anno, úgy mentünk strandolni, hogy az alvásidejéhez idõzítettük. Etetésre már kint voltunk a strandon, babakocsiban elaludt, odatoltam a medence mellé, árnyékos részre, és így láttam, hallottam is ha jelez :) A 3 hónapos kort megvártuk mi is.
Igazuk van az elsõknek, nem szabad bevinni. Bárhol megszoptathatod, fogod és letakarod egy textilpelussal és kész :)
A kérdező hozzászólása: Értem.Akkor a babát nem tesszük vízbe..csak jó lenne már egyet úszni, imádunk a férjemmel strandolni :) Akkor a kisfiúnkat csak betesszük árnyékba és kész.Biztosan élvezné õ is, ha az árnyékban érné a jó friss levegõ :) És pl az etetést hogy oldanátok meg?A kisfiam hála Istennek anyatejes és 3 óránként szopik..szoptatni pl hol szoptatnátok meg a strand területén?Mert én arra gondoltam, hogy van ingyenes öltözõ, és addig bemennék oda vele. 5-6 óra strandolás szerintetek egy 3 hónapos babának nagyon hosszú lenne??
Árnyékosabb helyet kerestem, ahol kevesen járnak és ott szoptattam, aztán a babakocsiban, vagy csak a pléden aludt. Akkor már 1 éves elmúlt, mi elõtte nem vittük strandra, de nem is hiányzott. Most a kicsi 8 hónapos, a tesó miatt hétvégén készülünk strandra, de õt még nem rakjuk a gyerekmedencébe sem, hiába nem lehet, ott ücsörögnek benne a szülõk, nagyobbak is ki-be ugrálnak, az én kicsimnek meg így is érzékeny a bõre. Mi is kis felfújhatós pancsolóban gondolkodunk kis vízzel, abból nem lehet baj. :) Hogy mennyire bírja a kicsi, ott dõl el, gondolom ha nagyon nyûgös, nem fogtok végig maradni. De lehet hatalmasakat fog aludni, ti pedig úszhattok. :)
Én is így voltam vele hogy már nagyon szerettem volna kimozdulni, strandra menni a családdal, meg hát a nagyobb gyereket sem zárhatom be a lakásba... De megmondom õszintén eléggé kínszenvedés volt. Most voltunk elõször strandolni vele ( 6 hónapos). Nagyon meleg volt, hiába voltunk árnyékban (fák és napernyõ alatt) végig kínlódta a délutánt. Nem akart enni, csak nyüglõdött. Babamedencébe bevittük egy kicsit locsizni. Nekünk sajnos nem jött be annyira a strandolás mint amennyire én szerettem volna. Úgy érzem kell még pár év mire azért õ is jól fogja magát ott érezni.
Mi pont tegnap voltunk elõször strandon vele.(5 hónapos) 3 után mentünk ki.Mikor kiértünk, már álmosodott, így elaltattam.Aludt is a friss levegõn, az árnyékba a kis pléden 1 órát.Miután felkelt megszoptattam, még csak anyatejes.Mi vittünk egy nagy napernyõt, és az alá ültem be.Cicire tettem, és semmi sem látszódott belõle. Aztán bevittük a gyermekpancsolóba.Hát imádta. :) ) Olyanokat kacagott. :D Este 7kor jöttünk haza. Nagyon jól bírta!Holnap is megyünk!

Milyen érzéseket vált ki belőled egy bikinis kismama látványa a strandon? Zavar, hogy engedi láttatni a pociját?

Legjobb válasz: Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N

Megmondom õszintén, pont leszarom, milyen emberek vannak körülöttem a strandon. Felõlem a 70 éves nénike is monokinizhet, nem õt fogom stírölni. Ugyanúgy egy kismama is azt vesz fel, amit akar. Azért megyek ki a strandra, hogy pihenjek, napozzak, lubickoljak a vízben...nem azért, hogy másokkal foglalkozzak. 24N
Nem zavar, miért zavarna? Ez egy állapot. Ha ez valakit zavar, nézzen máshova.
Ugyan már, nem a 1900-as évek elején élünk, ahol a nõk jóformán csak ruhában mehettek ki a strandra. Szerintem nyugodtan felveheti, nincs benne semmi rossz, látványilag sem.
Szerintem undorító, hogy egy nagy pocakos bõrfeszülõ kidülledt púpú nõ mászkál fel-alá.
Hát, én félteném hogy babával elkap valami fertõzést a strandon...
4es vagyok, és nem, nem undorodik a társadalom tõlük, tényleg csak nekem van ilyesfajta fóbiám. Én télen is frusztrált vagyok egy kismama mellett. Az egész anyasággal gondom van. Próbálom ezt legyõzni, de nem tudok egy terhes nre ránézni, pedig én magam is lány vagyok.
Semmi gond vele, nem 200 évvel ezelõtt élünk. Azonban az utolsó hónapokban már ne menjen vízbe, nem tesz jót neki.
semmi gond ezzel, mehetsz vízbe is, ha zárt a méhszáj semmi gond, persze van akiket ez zavar, nem vagyunk egyformák, ez van N
Eddig 29 évem alatt 1x láttam terhes nõt strandon pedig jópár helyen megfordultam már de csak 1x láttam össz vissz.
azt hogy de jó lehet neki.. nemsokára.. szóval.. jó kedvem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért tettem fel a kérdést, mert ledöbbentett a másik kategóriában olvasott válaszok egyike-másika. De úgy tûnik, valóban undorodik a várandós nõ pocakjától némelyik ember. Egyébként a válaszok milyenségétõl függetlenül mindenkit 100%-osra pontozok! :)
Szerintem undorító, hogy valaki úgy tekint a kismamákra, mint a #4-es. Számomra a kismamák gyönyrûek, nem egy fertõzõ kelés van rajtuk, hanem egy új életet nevelnek, ami miatt nem kell bújkálniuk vagy szégyenkezniük vagy takargatniuk magukat.
Nem zavar. Ha valakit zavar, ne nézzen oda.
Gyönyörüüüüüü!
én rágerjedek, bírom a terhes nõket, persze ha mellette jól is néz ki :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mindenkinek egyértelmû legyen, arra akarok kilyukadni, hogy taszít-e a nagy babapocak (tehát nem háj) látványa? Jobban örülnél neki, ha egybe részes fürdõruhát viselne?
bikinis és egybe ruhás kismama is lehet, szép vonzo.nekem tetszik bejön 19/F

Ismerkedés a strandon, de hogyan?

Példának okáért: van egy strand (Duna; Balaton; élményfürd?), van egy (vagy több) helyes és normális csaj, aki/k/ látszólag egyedül vagy a családjaikkal vannak. Nem tudom, hogy hívjam fel magamra a figyelmet, hogyan közeledjek, egyáltalán hogyan ismerkedjek velük, vagy hogy egyáltalán hogyan tudnánk szóba keveredni? F?leg, ha esetleg a kiszemelt is félénk, mint én.

Legjobb válasz: nem a strandot javaslom ha félénk vagy ;)

nem a strandot javaslom ha félénk vagy ;)
vigyél neki egy lángost :) azt mindenki szereti :)
V labdázzatok a vízbe és véletlen arra megy a laszti aztán elkezdesz vele dumalni v a kaja standhoz egyszerre mentek és akk kezdessz el vele dumálni... Vagy nem tom :D
Ordas módra vonyits, 4kézláb rázd le magadról a vizet, pisáld le kutya módra a törölközõjét-majd ha fuldoklik mentsd meg...és egyáltalán aki rajtad kivül közelit azt ûzd el a megjelölt törölközõ mellõl...pl-ez feltûnõ, tán.
Ha véletlen lecsúszik a gatyesz a közelébe az feltûnõ és vicces lehet :D
Találtam egy rövid összefoglalást a megszólításokról, szerintem vesztenivalód nincs, ha kipróbálod (a lényeg szerintem itt is az, hogy ne érdekeljen, hogy 1. bárki néz 2. mit fog szólni a csaj, még ha vissza is utasít. A töketlen, félénk pasikat jobban lenézik, mint aki oda mer menni aztán ha nem jön össze, ránt egyet a vállán és folytatódik az élete.) http://pua.hu/nok-leszolitasanak-tipusai/
aztán a lángos után, a pofád lángol XDDD menj oda, és BESZÉLGESS vele. Jobb ötletünk nincs :D


34 hetesen elmennétek strandra? Feltéve, hogy belefér az ember a fürdõruhájába! :-)

Legjobb válasz: Terhesen nem megyünk strandra, így a végén meg fõképp, mert a fertõzések igen nagy veszélyt jelentenek a babára. Majd ha meg lesz és letelik a 6 hét mehetsz, még a nyárba belefér. 34+5hetes

Terhesen nem megyünk strandra, így a végén meg fõképp, mert a fertõzések igen nagy veszélyt jelentenek a babára. Majd ha meg lesz és letelik a 6 hét mehetsz, még a nyárba belefér. 34+5hetes
Most kezdtem a 35. hetet, nagyon szeretnék már menni. Jövõ hét hétvégén jön haza a párom külföldrõl akkor már 36 hetes leszek, gondolom az orvosom megnézi a méhszájamat is. Ha zárt leszek ha nem akkor sem merek majd elmenni, azért mert félnék, hogy mikor indul be a szülés váratlanul. Egyébként nagyon nagyon nagyon mennék :) :)
7 hónapos terhesen én Balcsira mentem, igaz, csak térdig lógattam a lábam a vízbe. De ha már a család minden tagja ott volt, én miért lógjak ki?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Fogalmam sincs, hogy zárt vagyok-e, mert még egyszer sem nézték. :-( Majd még kitalálom. Még fel sem próbáltam a fürdõruhát. Valaki írta, hogy lehet menni kisbabával meg a naggyal is strandra. Persze, hogy lehet, csak az nem olyan, mint amikor kettesben mentünk, mert a gyerekkel nem lehet egy jót fürdeni, fõleg nem kettõvel. Akkor õk a fontosak, hogy jól érezzék magukat, de azért pihenésnek nem nevezném. Kettesben lehet napozni, feküdni, úszni, gyerekkel nekem eddig ilyesmi nem sikerült.
én voltam tegnap strandon:) és egész nyáron ott leszünk meg egy hetet a Balcsin is:) 17 hkm
Szia!igaz én nem mentem strandra terhesség alatt, pedig állandóan úgy volt, hogy megyek. Mi járunk babaúszásra, 36-7 hetes az oktató, még mindig Õ tartja az órákat. Azt mondta, ameddig zárt a méhszáj, a baba biztonságban van!
Strandolni nem jártam, uszodába viszont igen, heti 2-3x. 36 hetesen már nem mentem oda sem, mert akkor már megerõltetõnek éreztem az edzést. Egyébként én baba elõtt is úsztam, heti 3x 1, 5 órát, szóval ez is benne van.Méhszáj zárt, a 39.hét végén vagyok. Strandolni nem szeretek;itt a helyi uszodában(kisváros) meg alig vagyunk, tök jó, fõleg hajnalban, mert általában egyedül vagyok :-) A fertõzések miatt mondják, hogy ne strandolj, ebben részben egyet értek.
Mi sokszor jartunk strandolni, mindket terhessegem soran. Legtobbszor Balatonra, de a "nagyot" vittem sokaig babauszasra is, amikor mar uton volt a teso. Amig zart voltam, a dokim jovahagyta. Es igy, hogy engedte, engem nem is lehetett volna nagyon otthontartani, imadok vizparton lenni. :-)). Amikor mar a masodik gyerekunket vartam, mar nem dillemaztam ennyit, hiszen a nagyot attol meg vinni kell ide-oda, ha meg mar nyar van es meleg (es szabad is!!), akkor miert ne vizparton veszeljuk at a meleget? :)
Hát nem. Kikapcsolódni strand nélkül is lehet, kettesben lenni szintúgy, de a kockázatot nem éri meg. Egyik nap lehetsz zárt, másik nap meg nyitott, ezt nem tudod. Jobb félni, mint megijedni. Mellesleg 2-2.5 hós és 2 éves gyerekkel már nyugodtan lehet strandra menni, mi is így teszünk, csak 3.5 a nagy.
én megkérdeztem anno a dokimat. és mivel zárt voltam, áldását adta rá. persze nem kell órákat áztatnod magad a vízben, de egy kis pancsolás belefér, szerintem :) nagyon jót tett a gerincemnek, derekamnak az a kis úszás (tehermentesítve volt), és nem utolsósorban könnyûnek éreztem magam a vízben, és nem bálnának, szóval a lelkemnek is jót tett! :)
Szia. én tervezek menni. ha nem is fürdeni de egy kis pancsolás, térdig bemenni, picit belefeküdni, napozás, kis kikapcsolódás...nem terhesen sem csinálok mást :) nem bízok az úszás tudásomban. de a párom nagyon szeret fürdeni, úszni, de ha én nem megyek õ sem. tehát ha bejönnek a jó idõk megyünk... :) elvileg amíg nem vagy nyitva addig nem jut fel semmi a babához egyéb fertõzést meg bárhol bármikor elkaphatsz :)
Én megkérdeztem a dokimat és az mondta mivel zàrva a mèhszáj mehetek és ami jólesik csinálhatom.Ha a hétvégére gondolsz és a kànikulàra ami várható, akár a medence szélén is lógathatod a lábad és ülhetsz a félárnyékos fa alatt.Használjátok ki a kettesben levést.
Nem mentem. Fürdeni nem célszerû, azért meg hogy az árnyékban legyél fölösleges! Azt otthon is meg lehet ejteni!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is így gondolom, hogy nem kéne. Lehet, hogy belefér a nyár végébe, lehet, hogy nem, de a 6 hetes picivel, meg a 2 évessel tuti nem megyek strandra. Most elviszik a tesómék a nagyot és gondoltam, hogy talán lehetne, végre kettesben apával. Akkor nem! Köszi a válaszokat!
Én nem mentem strandra a terhességem alatt. Fölöslegesen kinel kockáztattam volna.
Kedves Utolso! Nehogy emiatt otthon toltsd az utolso 4hetedet! Vidd magaddal mindenhova az irataidat, meg ha messzebbre mentek, a szuloszobas csomidat, es akkor minden rendben lesz! Hasznald ki jol az utolso 4nyugis hetedet, leszel meg eleget otthon; nekem elhiheted!! ;) :) Egy ketgyerkocos... :

Csak engem háborít fel az, hogy a babás anyukák tele pisiltatják és kakiltatják a medencéket a strandon a gyerekükkel?

Az idén negyedjére mentünk el ugyan arra a strandra. Két gyermekem van, az egyik 6, a másik 4 éves. A gyerekmedencébe nem merem ?ket beengedni, mert a babás anyukák óra hosszákat áztatják benne az 1 évesnél kisebb gyermekeiket, akiken az "úszópelus" van, amir?l köztudott, hogy csak a kakit nem engedi át.

Legjobb válasz: Ez tényleg felháborító. Meg amiket szoktam még hallani :"Pisilj nyugodtan csak a vízbe" ,"engedd csak bele a vízbe". Nem is értem hogy lehetnek sokan ilyen igénytelenek. Bár megmondom õszintén amíg olyan kicsi volt a gyerek addig otthon hagytuk a nagymamával.Strandra nem lehet elvinni egy 1 éves babát.Én még akkor is meggondoltam amikor 3 éves volt. A gyerekmedencébe én sem engedem be.Hanem velünk van a nagyban úszó gumival.

Ez tényleg felháborító. Meg amiket szoktam még hallani :"Pisilj nyugodtan csak a vízbe" , "engedd csak bele a vízbe". Nem is értem hogy lehetnek sokan ilyen igénytelenek. Bár megmondom õszintén amíg olyan kicsi volt a gyerek addig otthon hagytuk a nagymamával.Strandra nem lehet elvinni egy 1 éves babát.Én még akkor is meggondoltam amikor 3 éves volt. A gyerekmedencébe én sem engedem be.Hanem velünk van a nagyban úszó gumival.
A kérdező hozzászólása: Ezzel én is így vagyok, 3 évesen voltak elõször strandon, addig otthon a kacsaúsztatós babamedencében...
én ilyeneket láttam:(strandon kb egy 3 éves baba az anyukájával) anyuka:-jólvan kakilni kell gyere ki ide a partra ahol ül az a fiú és oda kakálj ne a vízbe! (potty) sétálok mezitláb és mibe lépek??? na találjátok ki (ez már egy jó órával ez után volt...) szépen oda sz*ratta a gyerekét ahol ki voltak terítve a pokrócok meg ahol napoztak...NORMÁLIS?? ÚGY ÕSZINTÉN.. egyébként elbeszélgettem vele miután odakakilt a kicsi, õ azt mondta, hogy eltakarítja meg, hogy igazam van...mind1 nem idegesítem magam
Elég undormány!!Ilyenkor elmegy az ember kedve az egésztõl...
Szerintem ilyenkor szólni kellene a vezetõnek, hogy mi a helyzet. Szerintem az ÁNTSZ szó hallatán gyorsabban intézkednének és a jövõben is jobban odafigyelnének. A bébimedencék szerintem szándékosan kis picik szoktak lenni alapterületre is és mélységre is, hogy minél hamarabb lecserélõdjön a pisis víz. Szokott lenni gyerekmedence, amibe mondjuk egy négy éves ha leül, akkor kb. mellig ér. Õ már fog szólni, ha pisilni kell, de el tudom képzelni, hogy nem szólnak a gyerekek, mert a víz hatására valahogy elengedik és észre sem veszik, netán tudatosan kipróbálják. Ezért érdemes néha rákérdezni, netán szólás nélkül is elvinni a wc-re. Kisbaba a bébi medencébe való, 4 éves már ne menjen oda, hanem a gyerekbe. Persze ha a pelenkás anyukája mindenhová "bemártja" a gyereket, akkor te nem sokat tehetsz a szóláson kívül, meg hogy a sajátodat nem viszed oda. Esetleg ha szólsz az úszómesternek, hogy belekakilt a medencébe, akkor le kell engedniük és fertõtleníteni a medencét. Az meg jó kis költség nekik, máskor jobban meggondolják, hogy melyik medencébe kit engednek be.
látom régi a kérdés, de végre valaki fel merte tenni.mert nekem is megy az agyamra, hogy a kedves anyukák a gyerek és a felnõtt medencébe hordják a pár hónapos gyerekeiket, akik a kis és nagy dolgukat a vízbe csinálják, oda engedik, mert z úszópelenka nem sokat ér, én most jártam így, egy egész falka anyuka bevitte a wellness medencébe a pár hónapos gyerekeiket, és lehetett látni a pelenkából kifolyó híg székletet, majd elhánytuk magunkat a barátainkkal, aztán ki is mentünk a vízbõl, tegnap meg egy nappal a wellnessezés után kiütéseket vettem észre magamon...no comment

Lehet egy nő attól terhes hogy ha a strandon a medencébe valaki bele veri a farkát és a nő abban a vízben fürdik?

Legjobb válasz: Szerinted? Ilyen idióta kérdést basszus. szted minden nõ teherbe esik, aki utána belemegy a vízbe? nem gondolod, hogy akkor nem járnának a nõk strandra?

Szerinted? Ilyen idióta kérdést basszus. szted minden nõ teherbe esik, aki utána belemegy a vízbe? nem gondolod, hogy akkor nem járnának a nõk strandra?
Lehetetlen!! :D Errõl eszembe jut egy cikk, melyben egy családról volt szó, akik a nyaralásukat töltötték. Mikor hazaértek utána észrevették, hogy a lányukkal valami nem stimmel. Elvitték dokihoz, aki megállapította, hogy terhes. Az anyuka állította, hogy az õ lánya még szûz, ezért nem lehet terhes és biztos a tengerben "mászott" fel neki valami, amitõl terhes lett. :D Az orvosok ilyen-olyan vizsgálatok útján megállapították, hogy egy polip növekszik a lány hasában. Na és az hogy került oda szerintetek? :D
ha meztelenül fürdesz biztosXD.... ekkora hülye kérdést:D max. ha lefeküdtök... majd pont hozzád fog oda úszni s pont benned fog felkúszni s......áh gondolkozz
Hjaj, ne haragudj, de hány éves vagy? Persze , hogy nem lehet. Kérlek, olvass el pár könyvet.
fujjjjj strandon csinálnak ilyeneket? :O elég gusztustalan
Persze hogy lehet! Csak nem a víztõl:D

Fiúk! Strandon ti hogy szoktatok bepróbálkozni a lányoknál? Milyen szöveggel?

Legjobb válasz: Nem kell szöveg. Elég ha rájuk nézek.

Nem kell szöveg. Elég ha rájuk nézek.
Csáo cica a ladikom itt áll a kikötõben!" Az oda vinném egy 50 méteres jachthoz XD
draga a belepo, nem jarunk strandra. plane nem vagyok sokan.egyedul vagyok, tehat nem lehetek "fiuk". allitsd fel, allj labra, huzd ki magad es kacsintgass ossze-vissza. valaki csak odamegy, hogy: "[email protected] a dakod, haveer".
Szia, olyan ügyesen álltál az elõbb kézen víz alatt, megmutatnád még egyszer? És ha megcsinálja, fogd meg a combjait, emeld fel, és dobd el.
de várj... a bojler hogy jön ide?xD
hármas, négyes és utolsó, ezeket inkább ne XD 15/L
Szia nyuszi szereted a sárgarépát?
Csááá mizúúúú ? Ezzel nyiss és te leszel a császár .
EZEN BESZAROK
szia te bálna beléd döfhetem a szigonyom?
Szia vizicica, van gazdád?
Teccõ' gÄci! Kõ' kóla?

Nagyon gáz úgy strandra menni hogy hegek vannak a lábamon?

Epilálom és borotválom magam, de a lábamon f?leg elég gyakori a sz?rbenövés és néha csipesszel szoktam kikaparni a sz?rt a b?r alól, de a hegek nem akarnak begyógyulni.

Legjobb válasz: nyugi, senki nem fogja észrevenni

nyugi, senki nem fogja észrevenni
Szõrbenövés és szõrbenövés közt is van különbség. Azért az nem igaz, hogy minden második lánynak olyan a lába. Nekem is nagyon durva, voltam vele bõrgyógyásznál, és a leghasználhatóbb tanácsa egy kifejezetten lábra kifejlesztett vízálló alapozó volt. Azóta azt használom, nem teljesen tökéletes, de anélkül nem veszek rövidnadrágot, mert tényleg nagyon csúnya, és sok van... fõleg a régi hegek amik nem tudnak begyógyulni. Úgyhogy én tökre megértem a kérdezõt...
Nekem kék-zöld foltjaim vannak állandóan (fogalmam sincs miért, de kb mindig úgy nézek ki, mint akit ütnek-vernek otthon xD), de nem szoktam vele foglalkozni... Te se parázz ezen, senki sem azt fogja figyelni.
Nehogy emiatt ne menj el! Annyi ember van, hogy nem pont a te lábadat fogják bámulni, csak úgy meg nem veszik észre. Sajnos nekem is van 1-2, de már rég abbahagytam az epilálást, pont emiatt, sajnos még azóta sem múltak el:( Nagyon zavar, de azt mondom, hogy ha mindenkiben csak ennyi hiba lenne tökéletes lenne a világ:)
Persze mindenki rögtön rád fog figyelni és mutogatni hogy mennyire gáz vagy a heges lábaddal. De most komolyan... kábé minden második csajnak olyan. Egyébként is mit számít? Ha gáz akkor egész nap otthon ülsz majd hosszú nadrágban?
Jajj... Azt hittem hogy megvágtad magad vagy valami. Nem, nem gáz, messzirõl úgy se látszik.
Az enyém is olyan. Jó ronda, de nem zavar, nem érdekel már.
Nekem is vannak hegek a lábamon, és én egyáltalán nem megyek strandra. Csak hosszú nadrágot hordok, mert engem zavar :/
Ne parázz már ezen. Nekem kék-zöld foltos, striás a lábam, de még engem sem érdekel, nemhogy másokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó! Én is hallottam effélérõl, de nem igazán szeretném alkalmazni, mert sokkal jobb lenne ha a lábam nem lenne csúnya. Eléggé megkeseríti az életem és nagyon zavar, de ez nem végleges megoldás. :(

Ti hogyan oldjátok meg az uszodában/strandon a pelust?

Próbáltuk úszópelussal,sajnos nem jött be, felvizesítette a víz a kakit, kifolyt, volt aki azt monda elég csak az egyberészes fürd?ruha, ha bekakil, nem tud kijönni.. ez sem használt.. eddig ahányszor usziba voltunk mindig miattunk kellett odahívni a medencetakarítókat,szóval mostmár jó lenne valami használható tipp..

Legjobb válasz: Mi úszópelust és betétes úszónadrágot is adunk rá! Eddig nem volt gond!

Mi úszópelust és betétes úszónadrágot is adunk rá! Eddig nem volt gond!
Kakilás után vidd be csak a gyereket. Ha mégsem, akkor sasold, mikor erõlködik a gyerek, és ha kaki készül, gyorsan hozd ki.
Hát jobban figyelném a gyereket, és kaki után azonnal ki a vízbõl, vagy még közbe.
Szerintem is a legjobb megoldás az lenne, ha kaki után rögtön kivinnéd cserélni.
Úszópelenka, és rá a fürdõ ruci. Lehet eggyel kisebb méretû úszópelenka kellene, hogy oldalt szorosabb legyen, akkor hátha nem jön ki a kaki.

Voltatok már nudista strandon ugy hogy felált a faszotok?

Legjobb válasz: még nem voltam, de egyszer biztos elmegyek, és kit érdekel ha feláll, irigykedhetnek majd .

még nem voltam, de egyszer biztos elmegyek, és kit érdekel ha feláll, irigykedhetnek majd .
Ja.
voltam már, de nem állt fel. nem vagyok perverz nyomorék... :D
Elég csak ránézni egy szép lottyadt csecsre, amit a mamika a térdével rugdos, és nem lesz mirõl beszélni :D
Igaz nem nudista strand volt, csak egy tópart ahol baráti társasággal nudiztunk, de nekem állandóan felállt.
Kisebb strand volt ahova az öregek nem nagyon jártak le, szerencsére. Haverommal kimentünk és eléggé sokat állat. Meg is bámultak érte, de tetszett a csajoknak. 16/F
Ez örlet, hogy jutnak ilyen kérdések az eszedbe?Ezen mennyit agyaltál?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!