Találatok a következő kifejezésre: Stephen King c. könyvében hanyas számú (1 db)

A 217-es szoba az :)
A filmben pedig 237-es...
bizony :)
én még csak tegnap keztem el olvasni ezért nemtudom!de a ragyogásbol két filmet is csináltak, az egyiknek csak a felét láttam régen de má elfelejtettem mivolt benne!a másikat meg amikor hót álmos vagyok képesek voltak feliratosba berakni a tv-be:D
A kérdező hozzászólása: Ja, arra emlékszem, amikor legutóbb ment a régebbi féle Ragyogás-film. De nekem az egyáltalán nem tetszett. Ettõl függetlenül végig néztem, pedig aztán én is álmos voltam, elõzõ nap buliban voltam, reggel hatra értem haza és 9-kor keltem :D Gondolhatod, másnap mennyire voltam álmos, de annyit hallottam errõl a fajta Ragyogás filmrõl, hogy látni akartam. Kár volt. Az újabb verzió jobb, a régiben egy csomó változtatás van, még a vége is tök más.
Én csak a Jack Nicholson-os filmrõl tudok, meg hogy van egy háromrészes sorozat belõle. Erre gondoltok "újabb verzió" alatt?
A kérdező hozzászólása: Igen, az "újabb" az, amiben nem Jack Nicholson játszik, hanem (számomra) eléggé ismeretlen színészek, és három részbõl áll, ez készült 1997-ben (nekem ez nem számít réginek, mert akkor már 10 éves voltam :D), a Nicholsonos pedig 1980-ban (ez viszont számomra régi, mert akkor még nem éltem), de persze egymáshoz viszonyítva is a '97-es az újabb :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítene valaki fogalmazást írni? Sürgős

angolra kellene the big surprise essay,segítségeteket előre kössz

1

Van kedved elolvasni a novellámat és véleményezni?

Feltöltöttem amh.hu-ra, de nem nagyon érkezik kritika hozzá. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi az, amit elrontottam a novellámban. Főleg a hibáimra lennék kíváncsi. Másfeles sorközzel 11 oldal és egy picike, a címe: Csak most élünk igazán...

Ha érdekel, kérek egy e-mail címet és már át is küldöm. :)

4

Olvasta már valaki a heartland - a legsötétebb óra című könyvet?

Aki olvasta az legyen szíves írja le nekem hogy mi történik benne :) köszi

0

Miért akarom megváltoztatni a cselekmény eredeti irányát?

Írtam egy rövid történetet, át akarom fogalmazni, de eközben mindig más irányba akar változni a sztori, én meg ezt nem akarom. Mindig újabb ötletek jutnak eszembe, de az elsőt nem akarom elvetni. Minek írnám meg még egyszer ? Persze kisebb változtatások nincsenek ellenemre.

3

Mit szólsz a "könyvemhez"?

Hello! Csak a történetet írnám le, nem szeretném, ha visszaélnének azzal, hogy kimásolják :) De ha valakinek megtetszik, e-mailben szívesen elküldöm ;)
Tehát a történet: A főhős egy gimnazista lány és egy huszonéves férfi. A lány éli mindennapjait,a mikor ez a rejtélyes fekete középkori ruhába öltözött férfi megjelenik az életében, és azt mondja neki, hogy a lány egy un. Utazó, aki képes a dimenziók között ugrálni, a férfi pedig a lidérce, aki védelmezi őt. Két dimenzió van:"Jövő", a lány világa és a "Középkor" a férfi világa. A lányt többen meg akarják ölni mindkét világból, a férfi pedig védelmezi. Lesz benne szerelmi sztori, gyilkosság, fantasy is :) Hideg-meleg kritikát szívesen fogadok :)

6

Legjobb Stephen King könyv?

Sziasztok!Szeretnék könyvet venni, de nem tudom melyik legyen...Nektek melyik a kedvenc könyvetek Stephen King-től?A Ragyogást és a Tortúrát már olvastam.

6

Mikor jelenik meg a Tökéletes Kémia 3. része?

csak annyit tudok hogy ősszel.

5

A Mortal Instruments könyvekben Jace és Clary komolyan testvérek? Ez nem csak valami átverés, hogy befolyásolják őket?

És a válasz KOMOLYAN érdekel!

3

Mennyire lennétek kíváncsiak egy ilyen alaptörténetű regényre?

Műfajilag dráma kategóriába esne.
Egy pszichiátriai intézetben játszódik, ahol a főhősnő találkozik egy fiúval aki születése óta vak és évek óta az intézetben él. Nem beszél senkivel, külső szemlélő számára őrültnek tűnik a furcsa viselkedése miatt.
Kettejük között lassan kialakuló szoros barátság jó hatással van a fiúra, aki - még maga se képes értelmezni az érzést - de beleszeret a lányba.
Bevallom: én nem szeretem ha a főcselekményszál maga a szerelem ezért nem akarok erre nagy hangsúlyt helyezni. Inkább legyen mellékszálon mellékszereplőkkel igazi, viszonzott szerelem.
Mivel dráma a végét se egy hatalmas HAPPY END-el szándékozom lezárni.
Így tömörön (rettenetesen semmit se elárulva) van olyan, akit érdekelne egy ilyen story? Tudom, hogy manapság az a legfelkapottabb ha természetfeletti lények, szex meg ehhez hasonlók vannak a regényekben, de nekem ezek már nagyon bökik a csőrömet.

7

Milyen angol könyveket tudtok?

Sziasztok. Egy 4-es szintü angol könyvet kell ki olvasnom. Vagy valamilyen story-t. Nem kell hogy hosszú legyen. Minél elöbb lenne a legjobb. Tudnátok segteni? Előre is köszönöm!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!