Találatok a következő kifejezésre: Stephen King c. könyvében hanyas (1 db)

A 217-es szoba az :)
A filmben pedig 237-es...
bizony :)
én még csak tegnap keztem el olvasni ezért nemtudom!de a ragyogásbol két filmet is csináltak, az egyiknek csak a felét láttam régen de má elfelejtettem mivolt benne!a másikat meg amikor hót álmos vagyok képesek voltak feliratosba berakni a tv-be:D
A kérdező hozzászólása: Ja, arra emlékszem, amikor legutóbb ment a régebbi féle Ragyogás-film. De nekem az egyáltalán nem tetszett. Ettõl függetlenül végig néztem, pedig aztán én is álmos voltam, elõzõ nap buliban voltam, reggel hatra értem haza és 9-kor keltem :D Gondolhatod, másnap mennyire voltam álmos, de annyit hallottam errõl a fajta Ragyogás filmrõl, hogy látni akartam. Kár volt. Az újabb verzió jobb, a régiben egy csomó változtatás van, még a vége is tök más.
Én csak a Jack Nicholson-os filmrõl tudok, meg hogy van egy háromrészes sorozat belõle. Erre gondoltok "újabb verzió" alatt?
A kérdező hozzászólása: Igen, az "újabb" az, amiben nem Jack Nicholson játszik, hanem (számomra) eléggé ismeretlen színészek, és három részbõl áll, ez készült 1997-ben (nekem ez nem számít réginek, mert akkor már 10 éves voltam :D), a Nicholsonos pedig 1980-ban (ez viszont számomra régi, mert akkor még nem éltem), de persze egymáshoz viszonyítva is a '97-es az újabb :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek a Code:Breaker című mangáról?

Nem rég olvastam el. Nekem nagyon tetszett. Sajnos a vége még csak japánul van fent, ezért csak tippeltem h mit mondhattak benne. Kinek mi a vélemény a végérő?

2

16 éves lánynak mit ajánlatok könyvek terén?

Sziasztok! Az őszi szünetre szeretnék valami olvasnivalót találni. Mostanában a szerelmes/tiltott szerelemről szóló könyveket olvasom. Ezek nagyon tetszenek. Emellett szeretem a krimiket. Tudnátok segíteni?

11

Ki tudna mondani jó könyveket? Lehetőleg lyat amiben démonok is vannak?

3

Kiolvastam Liener Laura Szent Johanna Gimit tudtok hasonlot mondani?

Nagyon szeretem ezt a könyvet,de valami hasonló kéne remélem tudtok mondani köszönöm a válaszokat

7

Melyik lehet ez a könyv?

Az az igazság, hogy nem is tudom eldönteni, hogy filmen láttam-e, ezt a jelenetet, vagy olvastam és elképzeltem. Az volt, hogy egy fiú elvitt egy lányt egy (furgonnal azt hiszem) egy olyan helyre, ahol van egy magas fa, és egy folyó, és ők onnan ugráltak a vízbe. A csaj elsőnek nem mert, aztán leugrott, leblokkolt, és a fiú mentette ki. Tudom nem sok, meg hogy ezt egy forumon is megkérdezhettem volna, de nem találtam egyet se, és fontos lenne! Előre is köszönöm a segítséget!

3

Tizenhárom okom volt! Bryce és Hannah lefeküdtek, vagy Bryce csak megujjazta őt?

most olvastam ki a könyvet és azt hittem, a jacuzzi-ban csak simogatta őt ott lent, aztán megujjazta, de barátnőm szerint le is feküdtek. szerintetek?

6

Olyan könyvet keresek ami 2PACról szól vagy valami gengszter háborúról és ha van ilyen egy weboldalt is ahol megrendelhetem?

1

Perszeusz címűmonda?

2

Harry Potterben hogy van a házak asztalainak elrendezése a nagyterembe?

A könyv szerint nem tudom eldönteni hogy hogy van? Vagy minden évben máshol ülnek?
A filmben feltűnt hogy nem úgy van mint a könyvben.

6

Szerintetek csak a sztorit elfogadja egy kiadó?

Mangáról van szó!A történet már megvan,(az összes ismerősöm szerint nagyon jó)de a megrajzolásával akadnak probémák.Szerintetek csak a sztori is érdekelné őket?Mármint kiadnák úgy ,hogy mondjuk én írtam és valaki más rajzolta?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!