Találatok a következő kifejezésre: Stephen King c. könyvében hanyas (1 db)

A 217-es szoba az :)
A filmben pedig 237-es...
bizony :)
én még csak tegnap keztem el olvasni ezért nemtudom!de a ragyogásbol két filmet is csináltak, az egyiknek csak a felét láttam régen de má elfelejtettem mivolt benne!a másikat meg amikor hót álmos vagyok képesek voltak feliratosba berakni a tv-be:D
A kérdező hozzászólása: Ja, arra emlékszem, amikor legutóbb ment a régebbi féle Ragyogás-film. De nekem az egyáltalán nem tetszett. Ettõl függetlenül végig néztem, pedig aztán én is álmos voltam, elõzõ nap buliban voltam, reggel hatra értem haza és 9-kor keltem :D Gondolhatod, másnap mennyire voltam álmos, de annyit hallottam errõl a fajta Ragyogás filmrõl, hogy látni akartam. Kár volt. Az újabb verzió jobb, a régiben egy csomó változtatás van, még a vége is tök más.
Én csak a Jack Nicholson-os filmrõl tudok, meg hogy van egy háromrészes sorozat belõle. Erre gondoltok "újabb verzió" alatt?
A kérdező hozzászólása: Igen, az "újabb" az, amiben nem Jack Nicholson játszik, hanem (számomra) eléggé ismeretlen színészek, és három részbõl áll, ez készült 1997-ben (nekem ez nem számít réginek, mert akkor már 10 éves voltam :D), a Nicholsonos pedig 1980-ban (ez viszont számomra régi, mert akkor még nem éltem), de persze egymáshoz viszonyítva is a '97-es az újabb :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A graceling című könyvből lesz film? És a fallane kitaszítvából?

Ha valaki tudjamikor lesz azt is írja meg lácciiii :)

3

Az éhezők viadala utolsó részének mi a vége?

Most kezdtem a el az első részét de elég lehangoló véleményeket olvastam róla. Légyszi mondjátok meg mi lesz a a t!rilógia legeslegvége!!! Előre is köszönöm!

1

Hogyan "ellenőrizhetném le" a saját könyvem?

Sziasztok!

Elkészültem az első könyvemmel és egy ismerősöm elvállalta, hogy véleményt mond róla, rá is görcsöltem rendesen... :)

Tudnátok tippeket adni, milyen szempontok alapján és miket "ellenőrizhetnék le" egy kész kéziraton így utoljára (a helyesírást leszámítva)?

Van-e egyébként annak bármilyen módja, hogy a cselekmény gördülékenységét, a cselekményszál ívének megfelelőségét a saját elfogódott "szememmel" is lecsekkoljam vagy az teljesen reménytelen és végképp bízzam az ismerősömre?

Köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol :)

8

Nemrég kezdtem el olvasni az Obiszidiánt. Aki elolvasta már, annak hogy tetszett? (:

3

Mostanában mely könyvek elterjedtek a fiatalok (12-18) körében?

Nálam még a Gyűrűk Ura, Harry Potter volt a "divat".

5

Tudtok bármit arról, hogy a kiadó miért vonta vissza a "Lovecraft összes művei 1-2-3. " könyveket az Alexandrából?

5

Megéri meg venni a Leiner Laura:Bábel című könyvet? Tényleg oylan jó mint mondják?

8

Ez a könyv nincs fent neten sehol? Fiáth Titanilla: Börtönkönyv

3

Miről szól a Cthulhu hívása című könyv?

2

Ismeritek ezt a könyvsorozatot? Don huan tanításai? Többi lent!

Carlos Castaneda a szerző. Aki ismeri a sorozatot, meg tudná mondani, hogy a könyvek milyen sorrendben jönnek egymás után? Úgy értem, melyik az első rész, melyik a második, stb... Azt hiszem összesen kb 14 db van, nekem ebből csak az első 7-nek a nevére és pontos sorrendjére lenne szükségem.

Köszönöm!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!