Találatok a következő kifejezésre: Stephen King c. könyvében (21 db)

Ki írta ezt a könyvet Jean-Christophe Grangé vagy Stephen King, A lelkek erdeje c. művet?

A könyv tetején Jean-Christophe Grangé neve szerepel, míg alul az van írva Stephen King legújabb regénye? Akkor mi az igazság?

Legjobb válasz: De az van odaírva, hogy a francia Stephen King regénye. Tehát az írót, Jean-Christophe Grangé-t hasonlítja Stephen Kinghez.

De az van odaírva, hogy a francia Stephen King regénye. Tehát az írót, Jean-Christophe Grangé-t hasonlítja Stephen Kinghez.
Szövegértése nulla - Könyvet akar olvasni :)
A kérdező hozzászólása: Neked is szövegértésed ötös, ahogy látom nem értelmezted a kérdést, mert feltehetõen akkor arra válaszoltál volna.
Minek válaszoljak, ha elõttem már megtette valaki? Vagy elsõre nem érted meg? :)

Stephen King Állattemető c. könyve mennyire félelmetes?

Olvasom, már a 120. oldalon tartok de még mindig nem történt semmi, amitől ne bírtam volna aludni... Tudom, még van 400 oldala, hogy kiugrasszon a fotelből... Aki már olvasta, mennyire félelmetes és mikor kezd bedurvulni? Válaszokat köszönöm! 14L

Legjobb válasz: Kingnek nincs olyan könyvei, amik a 2. oldalon tele vannak akcióval. Sokszor 100-200 oldalon keresztül bevezetõ szövegeket olvasunk a szereplõkrõl, a környezetrõl. Az Állattemetõ könyve azért borzalmas ( és ez King könyveinál pozitív jelzõ), mert nem félelmetes, hanem megrázó. Ha azt várod, hogy a WC-re nem fogsz tudni kimenni a félelemtõl, akkor rossz könyvet olvasol. Ez inkább a lélekre hat, az egyetlen King könyv volt, ami megbõgetett. Ha félni akarsz, akkor inkább a Rémület a sivatagban vagy a Tortúrát olvasd.

Kingnek nincs olyan könyvei, amik a 2. oldalon tele vannak akcióval. Sokszor 100-200 oldalon keresztül bevezetõ szövegeket olvasunk a szereplõkrõl, a környezetrõl. Az Állattemetõ könyve azért borzalmas ( és ez King könyveinál pozitív jelzõ), mert nem félelmetes, hanem megrázó. Ha azt várod, hogy a WC-re nem fogsz tudni kimenni a félelemtõl, akkor rossz könyvet olvasol. Ez inkább a lélekre hat, az egyetlen King könyv volt, ami megbõgetett. Ha félni akarsz, akkor inkább a Rémület a sivatagban vagy a Tortúrát olvasd.
Az elõttem szólónak igaza van. Stephen King sosem a legelején vág bele a dolgokba. A könyvei átlagban 500-600 oldalasak, és kell neki legalább 150 oldal, hogy beinduljanak az események. Az Állattemetõ szerintem ijesztõ volt, mondjuk én a filmet is láttam és az elég durvára sikeredett, de az valóban inkább pszicho horror, és nem az a [email protected]ós fajta. Én A ragyogást ajánlanám, ha félelmeteset akarsz, szerintem azért az elég ütõs. Az AZ-ra is azt mondják, hogy nagyon durva, habár én annak még eléggé az elején tartok. Majd kiderül. :) Ha olyat szeretnél, ami megrázó és kicsordul tõle a könnyed, akkor a Halálsoront olvasd el. Egyébként is szerintem az az egyik legjobb könyve, de olyan szintû lelki terror, hogy olyat még nem tapasztaltál (rám legalábbis ilyen hatással volt). Egy kis ismertetõ: http://moly.hu/konyvek/stephen-king-a-halalsoron Jó olvasást! Stephen King a király! ;))
A nyirbálós rész nagyon a végén kezdõdik, de egyre megrázóbb lessz.

Stephen King Állattemető c. könyve jó?

Legjobb válasz: Stephen King egy ISTEN naná hogy jó!!!!!!

Stephen King egy ISTEN naná hogy jó!!!!!!
Cujo volt az egyetlen könyv amit NEM tudtam végig olvasni. Az borzató gyenge volt, amúgy szinte minden könyve jó
nagyon jó könyv, de készülj fel rá, hogy hetekig gyanakodva fogsz nézni minden macskára, miután elolvastad :D
Mindkettõ nagyon jó! Nekem a legjobban tõle egyébként a Tortúra és A fekete ház tetszett. Ajánlom õket;)
Aki, mint jómagam is, imádja az izgalmakat és a spirituális jellegû borzongást, annak mindent el kell olvasni Stephen King-tõl
Tanusitalak, hogy annál jobb nincs! :D Stephen King üt :P
Kiváló! Mint minden könyve. Viszont ma már nem olvasom, mert óhatatlanul negatív energiába táplál, és tart.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Úgy döntöttem, hogy elõször a Borzalmak városát olvasom. Már meg is vette nekem apu. :)
Az elsõ könyv, amit Kingtõl olvastam, és nekem a kedvencem! MINDENKÉPP OLVASD EL!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) És a Borzalmak városa?
Nekem tetszett :)
Az "AZ" a legjobb.


Nekem a Dolores nem tetszett.
Ingyenes regisztráció után innen sok Stephen King könyvet tudsz letölteni: http://bati-vip.gportal.hu/gindex.php?pg=27455223 Regisztráció nélkül pedig öt könyvét innen: http://shadow-and-light.gportal.hu/gindex.php?pg=30372643
A Dolores nem egy hagyományos King történet, de nagyon megfogott. Ez a Dolores igazi túlélõ, és ezért lehet jó a történet.
Nekem megvan és szerintem jó könyv, igaz kell hozzá egy kis képzelõ erõ , de nekem tetszik, bár eddig ezen kívül csak a Cujo-t olvastam, egyébként szerintem, ha jó horror történetet akarsz, akkor Clive Barker's könyvet olvass , Stephen King is jó véleménnyel volt róla :)
Ha megadod az email címed, én küldök neked egy tömörített fájlt, nekem gépen van az összes regénye és novellája, ha gondolod írd meg, hogy melyik kell és elküldöm [email protected] ide írj!

Stephen King Rémautó c. könyvét megfilmesítették? Az évszázad viharának csak filmen létezik, vagy van könyvben is?

Legjobb válasz: Nincs megfilmesítve a Rémautó, de a Christine az megvan (ez is autóról szól) Az évszázad vihara meg van könyvben . (Storm of the Century - 1999)

Nincs megfilmesítve a Rémautó, de a Christine az megvan (ez is autóról szól) Az évszázad vihara meg van könyvben . (Storm of the Century - 1999)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azt már láttam. Az évszázad vihara nem jelent meg magyarul?
Nekem angolul van meg. Magyarul még nem találkoztam vele.
A kérdező hozzászólása: Kösz.

Stephen Kingtõl a minden sötét, csillag sehol c. Könyvet hol találhatom meg?

Legjobb válasz: Próbáld meg az európa kiadót. Sok könyve jelent meg náluk. Vagy antikváriumban. Itt a neten is van néhány. Én a halálsoron és a remény rabjait a kiadótól rendeltem mostanában.

Próbáld meg az európa kiadót. Sok könyve jelent meg náluk. Vagy antikváriumban. Itt a neten is van néhány. Én a halálsoron és a remény rabjait a kiadótól rendeltem mostanában.

Stephen King Talizmán c. könyvét olvastad? Milyen ehhez hasonló könyveket tudnál ajánlani?

Legjobb válasz: Nem olvastam,de a folytatását igen (A fekete ház) és az elég jó volt.

Nem olvastam, de a folytatását igen (A fekete ház) és az elég jó volt.
A kérdező hozzászólása: Húúúú:D Köszi:D Nem tudtam, hogy van folytatása. Tuti elolvasom:D A Talizmán hihetetlenül jó, remélem ez is labdába rúg mellette:) Köszi még egyszer.
Örülök, hogy segíthettem :)

Sok helyen olvastam arról, hogy, Stephen King: Sorvadj el c. könyvének a végén vmi nagy csattanó van (rá jellemzően). El fogom majd olvasni, de öl az ideg, hogy mi lehet az?

Mi a csattanó?

Legjobb válasz: Jaj, komolyan megszeretnéd tudni még mielõtt elolvasod? Igaz, már vagy 5 éve olvastam, de ha jól akkor reggel az apa /ügyvéd, a fõhõs/ lemegy a konyhába, és ott az üres tányér, evett a pitébõl a lánya is és az anya is. Nekem ez megvan filmben is. Az egy picit más. A könyv mondanivalója, hogy ezen a világon semmi nincs egálban...

Jaj, komolyan megszeretnéd tudni még mielõtt elolvasod? Igaz, már vagy 5 éve olvastam, de ha jól akkor reggel az apa /ügyvéd, a fõhõs/ lemegy a konyhába, és ott az üres tányér, evett a pitébõl a lánya is és az anya is. Nekem ez megvan filmben is. Az egy picit más. A könyv mondanivalója, hogy ezen a világon semmi nincs egálban...
Bocs elébb valamit kihagytam a mondatból.Így helyes: ... de ha jól emlékszem, akkor reggel...
Ha nem olvastad a könyvet, hiába írja ide akárki, semmit sem fogsz érteni belõle...

Mennyibe került eredetileg stephen king halálsoron c. könyve?

f?ként az érdeklene, amit 6 db-os sorozatban adtak ki, mert most marhadrágán árulják az aukciós portálokon..

Legjobb válasz: Nekem megvan a sorozat, egy könyv 298Ft volt öhm.. régen.

Nekem megvan a sorozat, egy könyv 298Ft volt öhm.. régen.
A kérdező hozzászólása: nem akarod eladni? fizetek érte 6000 ft + postaköltséget (kb 500 ft)
Bocs, de nem. Van pár King rajongó a környezetemben :)
A kérdező hozzászólása: semmi baj, egy próbát megért. nekem már csak egy-két db hiányzik a teljes gyûjteményhez :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!