Találatok a következő kifejezésre: Stephen King: című könyvét tényleg megfilmesítették (1 db)

Stephen King: Carry című könyvét tényleg megfilmesítették?

Legjobb válasz: Igen, többször is. 1976-ban: http://www.tutifilmek.hu/carrie-film-6006 2002-ben: http://www.tutifilmek.hu/carrie-film-19671 Carrie 2. 1999-bõl: http://www.tutifilmek.hu/duh_carrie_2-film-595

Igen, és van második része is Düh címmel.
Amúgy meg Carrie és nem Carry.
Igen, többször is de úgytudom h nem volt nagy sikere... (Amúgy Carrie-nek írják)
Az 1976-os eredetit érdemes megnézni, amiben Sissy Spacek alakítja Carrie-t, a 2002-es remake nem üt akkorát.
én csak az '76-osat láttam, de nekem nem tetszett, könyvbe sokkal jobb:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ennek az idézetnek a vége?

Az volt a baj, hogy amikor megismertelek, még én sem láttam át a dolgokat. Az első viadalodat követően azt hittem, hogy ez a románc Peetával csak színjáték a részedről. Mindenki arra számított, hogy ezt a taktikát folytatod majd. Csak amikor Peeta belerohant az erőtérbe… Nekem is csak akkor esett le, hogy… – Finnick habozik.

2

Milyen könyveket ajánlotok?

Valami izgalmas, vicces, könyvet keresek. Esetleg Szabó Magdától az Álarcosbálhoz hasonló?

3

Tudnátok ajánlani könyveket? 14/L

Eddig már elég sokat olvastam,és kezdek kifogyni az ötletekből!
Ezekhez hasonló könyveket tudnátok mondani?
Tökéletes kémia
Gyönyörű sorscsapás
Anna és a francia csók
Tammara Webber - Easy

4

Mikor születtek pontosan? [Ginny és Ron Weasley, Hermione Granger, Lily Luna Potter, Albus P. és James Potter, Rose és Hugo Weasley, Victoire Weasley]

3

Van egy könyv. Címe: Rocksztárt kaptam karácsonyra. Most jött ki, egyből "beleszerettem" de nem tudom hol rendeljem vagy vegyem meg. Először is, szerintetek venni vagy rendelni lenne érdemesebb. másodszor: hol?

7

Ifjúsági regényeket tudnátok nekem írni?

Lehet romantikus, drámai, erotikus, olyan amiről azt mondtátok, hogy "de kár, hogy vége lett". :) Vámpíros kizárva.:) Köszönöm előre is!

6

Szerintetek milyen ez a novella?

Látom őt. Csak állok földbe gyökerezett lábakkal, és nézem. Körülöttem a hömpölygő emberáradat próbál magával sodorni, de nem veszíthetem szem elől. Eddig háttal volt nekem, de most lassan , nagyon lassan, mintha félne attól , amit látni fog, megfordul. Egy percig megszűnik létezni a világ számomra.
Tudom, hogy mit és kit látok, mégsem akarom elhinni. Látom, és nem hiszem.
Azt hiszem, észrevett. De nem...mégsem. Olyan, mintha keresztülnézne rajtam. Valahova néz. Ebben a pillanatban elindul. Ugyanazt a pontot nézi valahol mögöttem, és egyenesen felém tart. Ám mielőtt hozzám érne, hirtelen , de nagyon nyogodtan kikerül. Utánafordulok. Most engem néz. Úgy érzem, mintha a gondolataimban olvasna. Újból megfordul és továbbmegy. A lábaim maguktól követik. Immár olyan, mintha nem lennék ura a testemnek. Csak azokat a széles vállakat látom, melyeket a sportosan elegáns szürke zakó takar. No meg a bozontos sötét hajat. Most eltűnik egy sötét, szemetes, kihalt kis utcában. Követem. Mikor befordulok a sarkon, majdnem nekimegyek. Ránézek és elveszek a tekintetében. A szemeim megtelnek könnyekkel, majd érzem, ahogy a meleg, sós lé végigcsorog az arcomon. Ahogy felemeli a bal kezét, megcsillan gyűrűsujján az arany karikagyűrű. Finoman, gyöngéden, mintha a legpontosabb, végső ecsetvonást akarná felvinni a festményemre, letörli a könnycseppet az arcomról. Ám erre sírva fakadok. Itt áll előttem és mégis hiányzik. Azt akarom, hogy mindig velem legyen, hogy mindig letörölje a könnyeim.
Csörög a telefonom. Félálomban próbálom kézbe kaparintani, ám este szándékosan messze raktam az ágyamtól, hogy mire elérem, addigra teljesen felébredjek. Sikerült is, mivel az egyik kezemen rajta fekszem a földön, a másikkal teljesen kinyújtva a telefonért kapaszkodom, a lábaim pedig még az ágyon vannak. Mikor elcsendesül a zene, feltápászkodom, és a sötét szobából próbálok a fény felé kijutni. Útközben sikeresen elhasalok az este otthagyott könyvkupacon, és így, állon landolva, igazán jól kezdem a reggelemet. A szokásos reggeli szertartás után elindulok egy hétköznapi reggelen, átlagos kamaszlányként az iskolába. De amint kilépek az ajtón, ahogy a szél az arcomba csap, úgy tudatosulnak bennem az álmomban átélt dolgok. Újra érzem a mellkasomat szorító fájdalmat, ami ki akar törni, hogy végre megnyugodjon a lélek, ám az önuralom, kétségbeesés és félelem visszatartja.
Korán van még... az utcán csak néha látni egy- egy munkába siető felnőttet. A csípős reggeli levegő elnémítja a gondolataimat. Kitisztul a fejem. És egyszer csak, már nem érzek semmit. Nézem az előttem elterülő világot, de nem látok, nem hallok semmit. Próbálok érezni, de csak ürességet találok odabent. Megyek, amerre a lábaim visznek a már jól megszokott útvonalon. De az agyam mintha kikapcsolt volna.
A hídon megállok. Lenézek a haragos folyóra. Mélyeket lélegzem, próbálok magamba látni. Végtelenül fáj valami ott mélyen...legbelül. ahogya szél erősen fúj hátulról, én csak állok a gyilkos folyó felett, és csak én létezem... csak én vagyok az egész világon és a határtalan tehetetlenség, kétésgbeesés és fájdalom. De nem érzek semmit. S a mélység szédít....

5

Valaki nem tudná nekem megmondani hogy Jennifer Murgia The Bliss és a Lemniscate című könyvi le vannak e fordítva magyarra? Mert sehol sem találom.

2

Aki olvassa a Naruto Mangát! Narusaku vagy Naruhina az esélyesebb most? Mesélnétek?

3

Sylvia Day - Crossfire novelláihoz van valami hasonló, a szürke 50 árnyalatán kívül?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!