Találatok a következő kifejezésre: Stephen King: című (36 db)

Olvasta valaki Stephen King, Halálos árnyék cimű könyvét?

Hogy tetszett,mi a véleményetek róla?

Legjobb válasz: Már nagyon régen olvastam, akkor habzsoltam és nagyon tetszett. Sok benne a feszültség, meg a véres gyilkosság, az az igazi King-féle hátborzongatós. Az biztos, hogy összehasonlíthatatlanul jobb, mint a film, elvégre, mint minden King könyv.

Már nagyon régen olvastam, akkor habzsoltam és nagyon tetszett. Sok benne a feszültség, meg a véres gyilkosság, az az igazi King-féle hátborzongatós. Az biztos, hogy összehasonlíthatatlanul jobb, mint a film, elvégre, mint minden King könyv.
Érdekes elképzelés, Kinghez méltó könyv.

Mi a véleményetek Stephen King, AZ cimű könyvéről?

Legjobb válasz: Én imádtam! :) Kedvenc King könyvem. :) Leginkább az fogott meg, hogy mire képes az összetartás meg a kitartás, és a képzelõ erõ is persze :) Viszont voltak részek, amikhez eléggé jól képzett gyomor kellett :"D Remélem tudtam segíteni, ha esetleg van pontos kérdésed, azzal sokat tudnád szûkíteni, hogy mit írjunk ^^

Én imádtam! :) Kedvenc King könyvem. :) Leginkább az fogott meg, hogy mire képes az összetartás meg a kitartás, és a képzelõ erõ is persze :) Viszont voltak részek, amikhez eléggé jól képzett gyomor kellett :"D Remélem tudtam segíteni, ha esetleg van pontos kérdésed, azzal sokat tudnád szûkíteni, hogy mit írjunk ^^
Jó kis könyv, és jó hosszú ami leköt 1 jó darabig. Ajánlom
Nem vontatott, sokkal jobb mint a film.
Hú, én nagyon szerettem amikor olvastam :) . Jobb mint a film... de szerintem ami a legjobb tõle az a Cujo :)
Fiatal koromban volt egy King korszakom, akkor nagyon tetszett. Vontatott? :) )) Hátborzongató. Maga az író nyilatkozta, hogy még az õ lelkét is megfeküdte, mikor írta. A moly.hu-n sok értékelést találsz: http://moly.hu/konyvek/stephen-king-allattemeto
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a Válaszaitokat!
Szerintem nem. Én is megpróbálkoztam vele, mert ajánlották, de egyáltalán nem jött be. Nagyon untam, teljesen érdektelennek találtam. Kinek a pap, kinek a papné.
Érdemes.Sokkal jobb, mint a film!


Honnan tudom megrendelni itt, Magyarországon Stephen King A remény rabjai című könyvet angolul?

Legjobb válasz: Talán erre gondolsz: http://aruhaz.prospero.hu/katalogus/konyvek/shawshank-redemp..

Az elõbbi a forgatókönyvet linkelte be. Innen megrendelheted: http://www.bookstation.hu Ha épp nincs nekik, akkor kérésedre beszerzik neked külföldrõl. Ezt az ajánlatkérés menüpontban intézheted, miután regisztráltál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)
most valamiért nem elérhetõ a honlapjuk, de ez csak ideiglenes állapot; a Libra könyvesboltban sok Stephen King könyvet lehet kapni, ráadásul diákoknak és tanároknak 15% kedvezmény is van. ha majd újra használható lesz a weblap, akkor ajánlom, hogy ott keress rá. http://www.nyelvkonyvbolt.hu szívesen ajánlom ezt a boltot mindenkinek, jók az árai és nagyon rendesek, rendszeresen járok oda!

Ez mit jelent Stephen King Ragyogás című könyvében?

A vége felé, mikor Jack kezd megbolondulni, a drinkbárban beszélget a régi gondnokkal, aki kiirtotta a családját. Õ mondta neki, hogy ő sosem volt itt gondnok, csak felszolgáló, és mindig is Jack volt a gondnok. Ez mit jelent? Illetve összevontam egy párhuzamot is a könyv és a film vége között. Igaz, hogy a film tök más, de a végén ott egy 1922-es kép a múltból, amin Jack is rajta van, ez is ezt a gondolatot erősíti, hogy ő mindig is itt volt. Illetve a könyvben is vannak olyan utalások, hogy vannak régi emlékei a helyről, amik tulajdonképp nem is lehetnének. Ezek mit jelentenek? Köszi!

Legjobb válasz: szerintem azt jelenti, hogy jack már nem jack többé hanem õ maga a gondnok. úgy értem hogy a hotel is mindig hotel volt, ugyanaz az erõ testesítette meg a hotelt a kezdetektõl fogva. szerintem így van ez a gondnoki dologgal is, csak épp ez az erõ jack-et kerítette hatalmába.

szerintem azt jelenti, hogy jack már nem jack többé hanem õ maga a gondnok. úgy értem hogy a hotel is mindig hotel volt, ugyanaz az erõ testesítette meg a hotelt a kezdetektõl fogva. szerintem így van ez a gondnoki dologgal is, csak épp ez az erõ jack-et kerítette hatalmába.
A Panoráma egyre jobban felemészti, már valóságnak látja annak múltját, másrészt kezd az õ múltja is lenni, ez benne az abszurdum.

Stephen King "A rémkoppantók" című könyvében hogyan hal meg Peter, a kutya?

Azt tudom, hogy amikor Gard elmegy Bobbihoz, Bobbi azt mondja, hogy egyszerűen csak meghalt. Viszont az író megemlíti, hogy igazából nem emlékszik arra, hogy hogyan halt meg. A történet folyamán kiderül mi történt igazából? Köszi előre is. :)

Legjobb válasz: Kiderül, de nem lövöm le nyilvánosan a poént, privátban megírom, ha szeretnéd. Ha igen, kérlek dobj egy privát üzit!

Kiderül, de nem lövöm le nyilvánosan a poént, privátban megírom, ha szeretnéd. Ha igen, kérlek dobj egy privát üzit!
Miért nem olvasod tovább? Igen kiderül késõbb.
read the motherfuckin' book :)

Hol tudom megnézni a "Néma" című Stephen King novella adaptációt?

Tavaly készült egy Magyar rövidfilm ami egy Stephen King novellát dolgoz fel. Sajnos nem régen hallottam róla, így a mozis bemutatóról lecsúsztam. Hol tudnám megnézni? Köszönöm!

Legjobb válasz: youtube

youtube
A kérdező hozzászólása: Pontos linket tudnál adni? Én magam nem találtam, vagy csak figyelmetlen voltam. Megköszönném.
Így linkeltem, mert ha közvetlenül a youtube-os linket raktam volna ki akkor lehet, hogy eltávolították volna. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :) Már mióta kerestem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!