Találatok a következő kifejezésre: Stagnál a Mi tegyek a (3 db)

Egy hónapja csinálom, de két hete stagnál a súlyom, mit tegyek? A többi lent.

Sziasztok! Cirka egy hónapja (most vagyok a 20. napban) elkezdtem a 90 napos diétát, sikerült is lefogynom jó 10 kilót cirka két hét alatt. 189 centi vagyok, és jelenleg 120 kiló körül. A sportot próbálgatom, kocogok, de most, mióta 8 órában tűző napon dolgozok, nem megy már, fáradt vagyok estére, meg egészségügyi okok miatt nem szabadna. Nagyon keveset eszem, ma gyümölcs napon 2 banán+egy kis tányér saláta. Tovább mehet a fogyásom? Mit javasoltok? Esetleg másik diéta? Szeretnék nagyon lefogyni, bármit megtennék! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Tehát tegyek le a 90 naposról? A kocogással sajnos még a legkisebb gond jelenleg az izületeim, más dolgok állnak a háttérben. Tudnál esetleg valamit javasolni, ha nem nagy gond? És akkor hús, lehetõleg kevés szénhidrát kisérõvel, tehát pl hús+saláta? Köszönöm a választ (és ment a plusz)!

A kérdező hozzászólása: Tehát tegyek le a 90 naposról? A kocogással sajnos még a legkisebb gond jelenleg az izületeim, más dolgok állnak a háttérben. Tudnál esetleg valamit javasolni, ha nem nagy gond? És akkor hús, lehetõleg kevés szénhidrát kisérõvel, tehát pl hús+saláta? Köszönöm a választ (és ment a plusz)!
A kérdező hozzászólása: Jaj még a kérdésedet: keményítõ napon szoktam enni 20 deka krumplit maximum, tésztás napon 1-1 péksütit. Húsnapon ha van idõm grillhús lehetõleg fûszer nélkül, ha kevesebb, akkor csirkenuggets. Ezeken kívül csak gyümölcs (javarészt narancs/banán) + zöldségsaláta.

Mit tegyek ha stagnál a súlyom?

Heti 2x eszem 3 kocka csokit.60g szénhidrátot.Ja és közeledik a mensim ami miatt vizesedtem is.

Legjobb válasz: Ennyi? Ennyit eszel egész héten? 60gramm ch az semmi. Hány éves vagy, kg?magasság?mozgás? milyen egy napi étrended? Ez így édeskevés amit leírtál!

Ennyi? Ennyit eszel egész héten? 60gramm ch az semmi. Hány éves vagy, kg?magasság?mozgás? milyen egy napi étrended? Ez így édeskevés amit leírtál!
A kérdező hozzászólása: 174 cm, 75 kg, 28 éves lány.Zöldséget , gyümölcsöt párolt húst.A szénhidrátokat délelõt eszem.A napi szénhidrát szükség felét eszem kb. 60 g.Nem szédülök az éhségtõl inkább tele vagyok energiával.

Stagnál a súlyom. Mi tegyek a siker érdekében?

Hogyan lehetne kicsit lendíteni a dolgokon...másfél hete nem mozdul semerre..

Legjobb válasz: Lefele vagy felfele?

Lefele vagy felfele?
A kérdező hozzászólása: ..másfél hete nem mozdul semerre... Ergo se lefelé, se felfelé...
A kérdező hozzászólása: Jah, és természetesen fogyni szeretnék! Hisz a 90 napos diéta kategóriába írtam.
nekem most 1 hónapja áll a súlyom. Plusz testmozgást iktattam be, és lecsökkentettem a bûnözéseimet. Azután majd meglátom :D
Csak várni tudsz. Lehet, hogy a szervezetednek most szüksége van egy kis pihenésre, amíg képes lesz tovább folytatni a harcot saját magával. :) Nyugi, idõvel minden menni fog tovább. :)
félidõnél nekem is stagnált a súlyom!Idõ kell a szervezetnek!1 hét után újra elindult lefelé a súlyom!Igaz néha én is bûnbe estem!
Legyél türelmes!Ha következetesen betartod, újra elindul, és behozza a lemaradást.Ne add fel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!