Találatok a következő kifejezésre: Srác elhívott de mit (7 db)

Megkérdezhetnéd (oké, hogy nem mered, de merd!)
A kérdező hozzászólása: De mégis hogyan?
Mit mondott minek hívott el?
Kérdezd meg azt, hogy nem zavarja-e a barátnõjét. Ebbõl több dolgot is megtudhatsz, és ha mégsem randi nem kellemetlen :)
Gondolom, ha ennyire hûséges akkor veled is az lenne.

A fiunak, akivel egykor jártam, a huga elhívott magukhoz. De ez olyan ciki és lehet, hogy csőbe akar huzni azzal hogy leéget a srác előtt de lehet hogy ez csak gyanu. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?

Tul sok amerikai pitét néztél? na de komolyan, ha a csajjal jobban vagytok, akkor biztos nem akar leégetni, vagy neked rosszat...ha meg nem olyan jó barátnõd, akkor meg miért mennél rögtön hozzájuk. Amugy meg mégis mivel tudna leégetni?
ezek szerint jóvan vagya testvérével? tartjátok rendesen a kapcsolatot, vagy csak úgy hirtelen eszébe jutott ez? lehet, hogy a húga kedvelt téged. akkor talákozhattok máshol is, nem kell hozzájik menned.
Hát te ismerheted hogy a fiú gyerekes e, de az ilyen nagyon ritka szerintem, úgyhogy csak paranoia :)
lehet hogy a fiu akar még valamit?
Ha biztosra akarsz menni, akkor nem kell eleget tenni a meghívásnak. Ha a fiúval korrekt voltál végig, akkor meg nincs mi miatt aggódni, ha be is akar égetni, az igazság akkor is veled lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi csak paranoia volt tényleg.

Srác elhívott sétálni, de mit tegyek, amikor sétálunk, mit mondjak? Kézen fogva menjünk vagy nem?

nem tudom hogy viselkedjek

Legjobb válasz: n eröltes semmit léngy önmagad ne akarj másnak látszani. légy természetes ne készülj tulságosan rá. az h fogja e a kezed vagy sem az majd kialakul lehet sétáltok és egyszercsak megfogja sok szerencsét szurkolok

n eröltes semmit léngy önmagad ne akarj másnak látszani. légy természetes ne készülj tulságosan rá. az h fogja e a kezed vagy sem az majd kialakul lehet sétáltok és egyszercsak megfogja sok szerencsét szurkolok
Szia. Én is igy izgultam az elsõ randiaimon. :) . Tényleg ne tegyél semmi olyat ami nem te vagy. a kezedet ne tedd a kezébe, csak ha érzed hogy alkalom van arra, hogy megfogjátok. lehet téged is aggaszt, mert én attól féltem, hogyan köszönjünk. arcra puszi, csók, szájrapuszi, vagy csak szia. nagyon sokáig csak 3 puszi, aztán egyszer akart szájrapuszit de elrántottam a fejemet, aztán szájra majd csókkal. és most 4 éve vagyunk együtt.:D ugyhogy elõre, ne félj semmitõl, minden rendben lessz. de semmi olyat ne engedj amit nem szeretnél vagy amivel még várnál egy keveset. DRUKKOLOK:D Egy 17 éves lány
Szerintem ne tervezd meg elõre, hogy most ezt vagy azt fogjátok csinálni, mert ha valami miatt mégse úgy történnek a dolgok, akkor csalódni fogsz.Én is így voltam...
a viselkedés jön magátol!!! ne fogd meg semmiféleképpen a kezét. csak akkor ha õ elõbb fogja meg a tied. mi az hogy mit mondjál???:D hát majd amirol beszélgettek. ne parázz.!!!!!
ne görcsölj rá és nem lesz gond.legyél kedves és próbálj meg felszabadultan viselkedni.ez nehéz lesz.de ha azt látja hogy parázol, félreértheti és azt hiszi nem tetszik neked.


Egy srác elhívott moziba. Szivesen elmegyek vele, de nemtudom, hogy ilyenkor ki fizet, és mit. Szerintetek?

Annyira béna ez a helyzet.De még sohase voltam mozis randin.Eléggé tapasztalatlan vagyok még.

Legjobb válasz: Pasi fizeti a mozit, te az üdítõt

Pasi fizeti a mozit, te az üdítõt
mindenki magának fizet
mozis randi a legrosszabb, nem tudtok beszélgetni Õ fizet mindent, õ hívott.
mond azt hogy bazz otthon hagytam a tárcámat
A kérdező hozzászólása: Szivesen fizetek én is, csak ez így most olyan...nem tudom
Én úgy indultam neki hogy magamnak veszek jegyet, de a srác nem engedte :D Szerintem te is készülj arra hogy magadnak fizeted a jegyet. Aztán kaját és üdítõt vehettek közösen :) (szerintem)
Elsõ randin szerintem mindig a srác fizessen. Késõbb már lehet felezni az összegeket. De elsõ randin még illik az egészet a fiúnak állnia.
szerintem fizesd a sajátod, mármint lássa a szándékot. ha nem bunkó, lebeszél :)
menj el de gondold meg magad és fordulj vissza
miért szeretnél is miért nem? :D
Szóval a filmet meglesnéd, de a sráccal nem akarsz lefeküdni?
Hívd el moziba.
Lány vagy ?
A kérdező hozzászólása: Kedves harmadik kommentelõ!!! Határozottan ki szeretném jelenteni h nem akarok vele lefeküdni!!!! És a film miatt is félek...horror és azt nem tudom h hogy tudnám végignézni... Kedves ötödik kommentelõ!! igen lány vagyok!!! Várom a további válaszokat és az eddigieket is köszönöm!!

Van egy srác az osztályomba akivel egy éve jártunk de már nem. Csütörtökön elhívott hogy menjek arra haza amerre ő és én meg elmentem vele mikor oda értünk a házukhoz azt mondta hogy elkísér a sarokig és ott megcsókolt. Ez mit jelent?

Ez mit jelent? Jelentheti azt hogy újra akarja kezdeni?

Legjobb válasz: Elképzelem, ahogy csütörtök óta ezen agyalsz, végül szombat este nem bírod tovább elviselni, hogy nem jössz rá az egyébként marha evidens válaszra, ezért inkább a közönség segítségét kéred...

Elképzelem, ahogy csütörtök óta ezen agyalsz, végül szombat este nem bírod tovább elviselni, hogy nem jössz rá az egyébként marha evidens válaszra, ezért inkább a közönség segítségét kéred...
Ha 14 évesek vagytok, semmi értelme az egésznek :D inkább menj haza játszani, vagy tanulni xd
ez pont azt jelenti hogy megint akar téged... egyértelmû
Hány éves vagy? Kérdezõ..
Cuukii love story^^
Hány évesek vagytok?
Igeeen!!!!! :)
Igen valószínû...
Ki van éhezve.
A kérdező hozzászólása: 14 én is õ is
A kérdező hozzászólása: játszani?:D ugyan kérlek nem vagyok már kisgyerek ^^
Fiatalság, bolondság ...
FILAtalság bolondság. Egy éve jártatok már 13 évesen, na az is kemény. Azért még a szexszel várjatok pár évet.
20:42 gyökér
Ha már itt tartunk akkor az összes nõ szemétláda.
Van egy olyan érzésem, hogy az 1. válaszolót megcsalták.
Aha.Szóval megcsalt a pasid és most a maradék 3 milliárd férfi is automatikusan szemétláda. Eltaláltam?
Úgyis találsz jobbat, biztos megcsalt volna 22/l
Az összes pasi szemétláda, csak megcsalni tudják a lányokat 22/l
#1 és #4 hez, mivel ugyanaz a személy ha az egykoron összetört szívem beszélne helyettem akkor azt mondanám, hogy úgy pofán basználak ezért a megjegyzésedért, hogy a fal adná a másikat, meg a púderkészlet, és megérdemelnéd, hiába nem ütünk meg nõket
de mivel nem ütünk meg nõket.. ezért maximum csak nagyon felidegesítenél, viszont már gondolatban is jól esett a dolog
hát kizárt dolog, hogy rólad lenne szó, de pont más szemmel elmondom neked.. 2hétig fûztem 1 csajt, próbáltam a legjobb önmagamat hozni, persze csak üzenetekben, kb 3x hoztam föl neki a randit, és mivel elég sokat tanul/tanult az érettségi miatt, ezért csak akkor kérdeztem rá, amikor már tudtam hogy viszonylag jobban ráér de lepattintott.. flegmán, hogy neki már van programja azt tudom a csajról, hogy értékes, és jól nevelt de nem tudom mire véljem, igazából csalódott lettem talán lehet hogy abszolút nem jövök be neki, csak jól elszórakoztattam aztán rájöttem, hogy kicsit most talán sok voltam neki ismeretlenként, ezért majd pár nappal késõbb megin elhívom, és ha megint nem-t mond, akkor hagyom a fenébe, és ez van... bármennyire is megkedveltem, bármennyire is hajtanék rá tovább, ha nem lát meg bennem annyit, hogy 1 randira eljöjjön velem, akkor nem tudok mit kezdeni :\
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Hasznosak voltak! :)
Istenem... mit kell ezen ennyire túl reagálni. Ha elhívott, akkor tetszel neki. Ha tetszel neki, bármikor mondhatod neki, hogy szívesen elmennél vele valahová, beszélgetni, kávézni teázni akármicsodázni. Ha valaki tetszik, megmondod neki. Ilyen egyszerû. Az elsõ kommentelõnek, meg üzenem: attól hogy te kifogtál egy bunkó f*szt, és elvesztetted a hitedet az emberiség férfiállományában, mert ennyi eszed van, tuti hogy vmi éretlen kis liba vagy. annak ellenére h 22 éves vagy. Legalább annyi lenne benned, hogy másokra nem ragasztod rá ezt a beteg mentalitást. Többiek, miért gondoljátok h megszívta? Csak szól h mégis elmenne, és a srác örömmel elmegy vele bárhová. Hisz azért hívta el! -.-.-.-.--.--.-.- brainfuck
8-as: Normális férfitársaim nevében is köszönöm az általánosításod! :/ Attól hogy te olyan szemét alakot/alakokat fogtál ki, attól még nem minden pasi ilyen! Én sosem tartottam magam olyan típusnak mint akiket te így utálsz, mivel van gerincem, tudom mi a helyes, tudom magamról, hogy sosem lennék képes ilyen aljas módon átverni egy olyan személyt akit mindennél jobban szeretek!! Egyszerûen nem olyan a mentalitásom, hogy akár pillanatnyilag is elcsábulnék! Kívánom, hogy idõvel találj valakit, aki megbecsül, és szeret majd! 29 F
Kérdezõ, csak akkor keresd fel a srácot, ha tényleg akarsz tõle valamit és nem fogod magad meggondolni. Egy visszautasítás is [email protected], nemhogy kettõ.
És engem is a nõk... Ettõl függetlenül szeretem a bnõmet.Àltalánosítani a legnagyobb hiba.
A kérdező hozzászólása: Csak azért engem is át**sztak már páran szóval nem tudom hogy mit gondoljak .
Azt jól látod az elsõ válaszoló ma nagyon pasi ellenes, tuti á[email protected]ák... Ja igen egyébként késõ bánat.
Nem érdekelnek a férfiak, mint mondtam, mind szemétláda
Ezt nehéz szép szavakkal lereagálni , de röviden . Szépen odamész a csávóhoz és megmondod neki , hogy megbántad azt , hogy nemet mondtál neki. Ha megbocsát mákod van , ha nem (ami érthetõ) akkor rendesen megszívtad.
Elsõ! Neked ebbõl honnan jött le, hogy meg fogja csalni?:D
Rossz döntést hoztál...
hu, fucking nõi logic. mire volt jó ez? a saját hülyeségedbõl tanulhatsz most.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!