Találatok a következő kifejezésre: Spontán vetélés kb. mennyi idő (2 db)

nekem 26 napra jött meg, annyi is volt a ciklusom mindig. De én kaptam hormonkezelést a kaparás 12 napjától 10 napon keresztül, hogy biztosan idõre megjöjjön. Nem tudom, nélküle mikor jött volna a menzi
Általában 4-6 héten belül.
Igen, 4-6 hét. Nekem 36. nap.
nekem mindig pontosan 30 napos ciklusaim voltak vetélés után 2 héttel pont a szokott idõbe jött meg mintha semmi se történt volna szinte egybõl teljesen vissza állt a szervezetem még 3 mensi megjött idõbe és utána szerencsére immár 7 hónapja semmi :)
Szia! Nekem is múlt héten volt vetélésem és voltam utána a dokinál, aki azt mondta, hogy 6-8 hét is lehet. A vetélés után még 2 hét mire kiürül a hcg és utána kb. 4-6 hét mire megjön a mensi. Hát én is kiváncsi leszek, hogy mi lesz. Egyébként nekem még mindig feszülnek a melleim és úgy fáj a derekam mint mensi elõtt szokott. Sajnállak téged is és mindenkit aki ilyen helyzetbe került. Nekem már van két kislányom és azt hittem velem ez soha nem történhet meg. Aztán jött a nagy pofon. :((((
Sajnos én is átestem rajta, nekem köv honapban normális mensi idöre jött meg.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat sokat segitettek.
Igaz a 4-6 hét. Én egy nappal túllõttem a maximált idõt, 43. napra jött meg. Most volt a második, ez már 27 napra jött, remélem már visszaállt. Az egyik fórumban olvastam, hogy van akinek csak 8 hét múlva jött meg és a dokija arra is azt mondta, hogy belefér. szerintem inkább úgy lehet mondani, hogy nagyok az egyéni eltérések, de az átlag 4-6 hét. Nagyon sajnálom, hogy át kellett ezt élned!
Nekem is volt sajnos!Azt mondják 4-6 hét mulva a normális.Nekem 4 hétre rá jött meg rendesen.Aztán vissza állt.Sajnálom ami történt!Fel a fejjel!!!!Ha szeretnél rola beszélni irj nyugodtan privátban. 22 hetes kismama
Nekem napra pontosan 1 honap utan.

Spontán vetélés után kb. mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a HCG?

(a teszt egyértelm?en pozitív volt, úgyhogy kb. 3 hetes terhes lehettem)

Legjobb válasz: Szia! Nekem pénteken ment el, szombaton teszt már nem mutatta, de hétfõn vérvételes Béta-Hcg vizsgálattal is csak nagyon minimális mennyiség volt a véremben. Ne csüggedj. Szorítok, hogy a következõ sikerüljön!

Szia! Nekem pénteken ment el, szombaton teszt már nem mutatta, de hétfõn vérvételes Béta-Hcg vizsgálattal is csak nagyon minimális mennyiség volt a véremben. Ne csüggedj. Szorítok, hogy a következõ sikerüljön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!