Találatok a következő kifejezésre: Spontán vetélés kb. mennyi (3 db)

Spontán vetélés után kb. mennyit várjunk az újra próbálkozással?

Elindult a vetélés, de m?tétileg kellett befejezni. Kb. 7-8 hetes terhes voltam.

Legjobb válasz: Szia!Annyit, hogy te is rendbe jöjj.Hogy ne parázz amiatt hogy minden rendben van-e a babóval.Nekem 2006 júniusában volt egy vetélésem és októberben nem jött meg ...háát én nagyon kész voltam és tudtam hogy nem lennék képes vagyis hogy nehezen lennék képes végig csinálni a terhességet.Sok idegesség árán ami senkinek nem tett volna jót.most azonban 24 hetes a babó a hasamba.Jó nem mondom hogy nem aggódom folyton, de most késznek éreztem és érzem magam rá.Tehát nem hiszem hogy van konkrét várakozási idõ.Minden jót!:))))

Szia!Annyit, hogy te is rendbe jöjj.Hogy ne parázz amiatt hogy minden rendben van-e a babóval.Nekem 2006 júniusában volt egy vetélésem és októberben nem jött meg ...háát én nagyon kész voltam és tudtam hogy nem lennék képes vagyis hogy nehezen lennék képes végig csinálni a terhességet.Sok idegesség árán ami senkinek nem tett volna jót.most azonban 24 hetes a babó a hasamba.Jó nem mondom hogy nem aggódom folyton, de most késznek éreztem és érzem magam rá.Tehát nem hiszem hogy van konkrét várakozási idõ.Minden jót!:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszi! Olyan javaslatot is hallottam, hogy 5-6 hetet pihenjek (semmi szex, semmi sport, semmi fürdõ) aztán 1-2 hónap múlva lehet próbálkozni. Én két évig abban a tudatban éltem, h meddõ vagyok. Már kezdtük volna a lombikos hormonkezelést, mikor nem akart megjönni.
Sajnos en is igy voltam, csak en 9 hetes voltam. A dokim azt mondta hogy varjunk 3 honapot, mert az jobb ugy, es 2 honappal elotte (mielott szeretnenk a babat)kezdejem el szedni a folsavat. Nagyon nagyon szoritok neked is es magamnak is !
Hasonló cipõben jártam én is, nekem 6 hetes terhességem szakadt meg és mûtét lett a vége. Az orvosom nekem azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk. Sõt, amikor már nem véreztem, akkor már szexelni is lehetett. A mûtét után 5 nappal mi már együtt voltunk a férjemmel. A 3 hetes controllnál már egy 10 mmes tüszõ is várakozott, remélem sikerülni fog a baba. Sokan azt mondják, hogy 3-6 hónapig ajánlott várakozni. Lehet, hogy az én dokim is javasolta volna, ha idõsebb terhesen ment volna el a babám. Az én véleményem az, hogy mindenképpen a saját orvosodat kérdezd meg és rá hallgass, õ tudni fogja.
Nekem is volt vetélés, nekem 8-10 hét között történt valamikor. Nekem akkor 6 hetet tanácsoltak várni a sexel és 3 hónapot a babaprojekttel. Szerintem várd ki a 3 hónapot, mert nekem is hiába felszívódott a baba és mûvi befejezés volt, még hónapokig távozott belõlem a nagyobb alvadt vér. Gondold végig, szerintem nem véletlen mondják azt a 3 hónapot, addig kitisztulsz teljesen, nehogy azután újra át kelljen élned egy hasonlót, csak azért mert nem bírtál ki még 2 hónapot. Ha már ennyit kibírtál (mert muszáj volt, akkor menni fog!!!!!) KITARTÁS!!! Szurkolunk neked hisz nem elvi dolgokról írunk, ÁTÉLTÜK!!! mi a vetélés után megvártuk a 3 hónapot, de 13ra jött újra csak. Átérzem a várakozás nehézségét!! ;) 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Csajok, Kismamák! Erõt adtatok! 5 napja történt a dolog, de sikerült összekapnom magam. Nem vérzek és elmúltak a fájdalmaim. Elõre nézek. Vigyázzatok magatokra!
nekem 26 napra jött meg, annyi is volt a ciklusom mindig. De én kaptam hormonkezelést a kaparás 12 napjától 10 napon keresztül, hogy biztosan idõre megjöjjön. Nem tudom, nélküle mikor jött volna a menzi
Általában 4-6 héten belül.
Igen, 4-6 hét. Nekem 36. nap.
nekem mindig pontosan 30 napos ciklusaim voltak vetélés után 2 héttel pont a szokott idõbe jött meg mintha semmi se történt volna szinte egybõl teljesen vissza állt a szervezetem még 3 mensi megjött idõbe és utána szerencsére immár 7 hónapja semmi :)
Szia! Nekem is múlt héten volt vetélésem és voltam utána a dokinál, aki azt mondta, hogy 6-8 hét is lehet. A vetélés után még 2 hét mire kiürül a hcg és utána kb. 4-6 hét mire megjön a mensi. Hát én is kiváncsi leszek, hogy mi lesz. Egyébként nekem még mindig feszülnek a melleim és úgy fáj a derekam mint mensi elõtt szokott. Sajnállak téged is és mindenkit aki ilyen helyzetbe került. Nekem már van két kislányom és azt hittem velem ez soha nem történhet meg. Aztán jött a nagy pofon. :((((
Sajnos én is átestem rajta, nekem köv honapban normális mensi idöre jött meg.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat sokat segitettek.
Igaz a 4-6 hét. Én egy nappal túllõttem a maximált idõt, 43. napra jött meg. Most volt a második, ez már 27 napra jött, remélem már visszaállt. Az egyik fórumban olvastam, hogy van akinek csak 8 hét múlva jött meg és a dokija arra is azt mondta, hogy belefér. szerintem inkább úgy lehet mondani, hogy nagyok az egyéni eltérések, de az átlag 4-6 hét. Nagyon sajnálom, hogy át kellett ezt élned!
Nekem is volt sajnos!Azt mondják 4-6 hét mulva a normális.Nekem 4 hétre rá jött meg rendesen.Aztán vissza állt.Sajnálom ami történt!Fel a fejjel!!!!Ha szeretnél rola beszélni irj nyugodtan privátban. 22 hetes kismama
Nekem napra pontosan 1 honap utan.

Spontán vetélés után kb. mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből a HCG?

(a teszt egyértelm?en pozitív volt, úgyhogy kb. 3 hetes terhes lehettem)

Legjobb válasz: Szia! Nekem pénteken ment el, szombaton teszt már nem mutatta, de hétfõn vérvételes Béta-Hcg vizsgálattal is csak nagyon minimális mennyiség volt a véremben. Ne csüggedj. Szorítok, hogy a következõ sikerüljön!

Szia! Nekem pénteken ment el, szombaton teszt már nem mutatta, de hétfõn vérvételes Béta-Hcg vizsgálattal is csak nagyon minimális mennyiség volt a véremben. Ne csüggedj. Szorítok, hogy a következõ sikerüljön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!