Találatok a következő kifejezésre: Spirál mellet terhes (3 db)

Spirállal védekezünk, okt 5. -én kellet volna megjönnie de még semmi. Elképzelhető, hogy spirál mellet terhes lettem?

Legjobb válasz: holnap tesztelj! aztán ha + akkor irány a dokihoz hogy vegye le a spirált.

holnap tesztelj! aztán ha + akkor irány a dokihoz hogy vegye le a spirált.
Bizony, elképzelhetõ! Amikor genetikai mintavételen voltam, nyitva maradt résnyire az ajtó, az uh-vizsgáló és a helyiség, ahol én feküdtem között... amíg én ott voltam (kb fél óra), 3 nõ is jött, hogy spirálja van, de nem jött meg neki, pozitív lett a teszt... Mindegyiknél elmozdult a spirál.. Vegyél tesztet mindenképp!!!!
Majd írd meg légyszi, mit teszteltél! Szorítok, hogy az legyen, amit szeretnél
Elkpézelhetõ, de spirál mellett gyakori a méhen kívüli terhesség, mert a megtermékenyült pete nem tud bejutni a méhbe, és ahol talál helyet, ott tapad meg.
A barátnõm is így lett terhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.holnap veszek tesztet.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Megcsináltam a tesztet negatív lett.De akkor miért nem akar megjönni?Mit csináljak?

Spirál mellet lehetek terhes 50. napja nem jött meg?

Legjobb válasz: Minedenképpen csinálj egy tesztet.Párom nagynénje2szer esett teherbe spirálal.

Minedenképpen csinálj egy tesztet.Párom nagynénje2szer esett teherbe spirálal.
a spiral ugyanugy mint a tabletta 99 szazalekban biztos...hat van meg ott egy szazalek..de az iszonyu ritka.En 50 napi kesessel reg el mentem volna okihoz..ott mas lehet a baj, kimaradhat fogyokura, idegesseg miatt....
Elvileg nem, DE GYAKORLATILAG lehetséges, hallottam már ilyenrõl. Szerintem tesztelj, és keresd fel az orvosod, bármi is az eredmény. Ha kimarad 1-1 menstruáció, annak hátterében állhat hormonális probléma, vagy bármilyen változás/idegeskedés az életedben. Nekem például régen a vizsgaidõszakokban volt rendszertelenebb. Vannak terhességi tüneteid?
lehetséges.ismerõsömnek 5év után lett 1 kisfia spirál mellett.már2éves
Szia! Ha spirálod van, gondolom nem szeretnél gyereket. Akkor meg hogy ehet az, hogy 50 napos késéssel nem csináltál még tesztet, és nem mentél dokihoz sem? Én pár nap után csináltam volna már.
IGEN
Én egyszer azt olvastam, hogy valaki, akinek hosszú évek óta fenn volt a spirál, influenzás lett, és ezáltal levált a spirál.Terhes lett, és gyönyörû, egészséges kisbabája lett.

45 éves nõ vagyok és spirállal védekezek. Duzzadtak a melleim, és fáj is 1hete, de a menstruációm nem maradt ki. Ha terhes vagyok akkor mennyibe kerül az abortusz?

Hiszen én védekeztem, és mi a menete?Egyszer már voltam spirál mellett terhes, de az iker volt, és az egyik méhen kívüli, és így gondolom más a helyzet.illetve amikor a 24 éves fiammal terhes voltam 6 hónapig menstruáltam rendesen! Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Sajnos ha a spirál mellett esel teherbe az abortusz akkor is pénzbe kerül. Egy ismerõsöm tavaly járt így, 30 ezer forintot kellett fizetnie és a befizetést igazoló csekkel kellett a kórházba mennie.

Sajnos ha a spirál mellett esel teherbe az abortusz akkor is pénzbe kerül. Egy ismerõsöm tavaly járt így, 30 ezer forintot kellett fizetnie és a befizetést igazoló csekkel kellett a kórházba mennie.
Ez így van. Viszont a szociális hátérre való tekintettel lehet olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig itt azt írta egy hölgy hogy mivel én védekeztem így ingyenes! De gondolom akkor ez nem igaz?
A spirál nem 100%-os módszer. Akkor sincs ingyen az abortusz, ha azzal védkeztél. Egy esetben ingyenes: ha el voltál kötve.
Miért akarsz abortuszra menni, miért nem tartod meg? Kell fizetni érte, akárhogyan védekezés mellet lettél terhes, is 20000 ft és 60000 ft közötti összeg.
A kérdező hozzászólása: miért nem tartom meg??Hát ez egy jó kérdés!Ha gyereket szerettem volna, nem rakatok fel spirált!Elég meggondolatlan lépés lenne ennyi idõsen fix munkahely nélkül gyereket vállalni azt hiszem!PEDIG!Teljesen abortusz ellenes vagyok, még sohasem volt nekem, csak amikor muszáj volt a méhen kívüli ikreket elvetetni!!!Elhiheted gondolkodtam már rajta, és félek is eléggé!DE! A nagyfiamat is egyedül neveltem fel, pedig nem így terveztem, és ezért próbáltam védekezni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!