Találatok a következő kifejezésre: Spermavizsgálatot szeretnénk a (4 db)

Spermavizsgálatot szeretnénk intézni a férjemnek? Hol érdemes?

Két helyet is felhívtunk már és mindkét helyen 25000 ft-ba kerül a spermavizsgálat. Ti hol voltatok és mennyiért? Szerintem ez iszonyatosan sok érte :(((

Legjobb válasz: TB-re is lehet csináltatni, úgy ingyen van. Nekünk úgy volt. Ez az összeg tényleg sok, mikor meddõségibe mentünk, ott 13 volt.

TB-re is lehet csináltatni, úgy ingyen van. Nekünk úgy volt. Ez az összeg tényleg sok, mikor meddõségibe mentünk, ott 13 volt.
A kérdező hozzászólása: és sima urológia szakrendelésre elmegyünk elmondjuk hogy ezt szeretnénk és kész? Kell oda beutaló?
Szia! Nekünk Pécsett andrológia szakrendelésen csinálták ingyen, beutaló nélkül. Telefonon kértem idõpontot, kb másfél hét múlvára kaptunk is, odamentünk és 1 órán belül megvoltunk az eredménnyel együtt!
Háziorvostól kell beutaló. Miskolcon amúgy magánban 7000-ért akarták csinálni, de szerintem a sima sztk-s vizsgálat is megteszi.
Szia! Mi szegeden voltunk.Prof. dr Szõlõsi Jánosnál.Ingyen csinálta tb alapon.Nagyon kedvesek.Ha kell a tel száma priviben leírom.
Mi Budán voltunk az istenhegyi úti diagnosztikai központban, ott 11ezer, tudom ez sem kevés, de mégsem 25ezer és nem kellett hónapokig várni, odamentünk és egy óra múlva az eredménnyel a kezünkben távoztunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Végül találtunk egy helyet, ahol 12-ért megcsinálják. Hihetetlen mennyit el tudnak kérni egy ilyen vizsgálatért. Köszönöm mégegyszer

Spermavizsgálatot szeretnénk végeztetni a férjemnél. Lehet ezt külön rendelőben is kérni, vagy csak a meddőségi centrumokban?

Bp-en tudna valaki -akár fizet?s magánrendel?t is- ajánlani, ahol elvégzik a vizsgálatot?

Legjobb válasz: Budapesten,Pesterzsébeten van egy doktor úr /andrológus/, õ végez ilyen vizsgálatot,mi is nála voltunk! / Dr. Rurik Imre Sok szerencsét!

Budapesten, Pesterzsébeten van egy doktor úr /andrológus/, õ végez ilyen vizsgálatot, mi is nála voltunk! / Dr. Rurik Imre Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babákhoz. Bizonytalan vagyok, hogy húzzuk-e az idõt a különbözõ bogyók szedésével. Egyiknek sem tuti a hatása. Viszont azt jó lenne tudni, mi okozza ezt a rossz eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves második! Végül lombik babád lesz? Andrológushoz vagy urológushoz menjünk?
Szia! Mi is ugyanebben a cipõben jártunk. Férjemnek alacsony spermaszám, 3millió/ml, majd 1, 5 millió/ml, stb. Mi is egybõl mentünk andrológushoz is, minden vackot kipróbáltunk, e-vitamin, Fer14, Ferulant, Maxim, Szelén, C-vitamin, goji bogyó, férjem lerakta a cigit és még a fene se tudja miket. Persze eredménye nem lett. Szerencsére nem tétlenkedtünk és belevágtunk párhuzamosan a lombikba is, végül lombikkal sikerült teherbe esnem. Örülök, hogy nem vártunk a csodára sokági. Az orvosok maguk sem tudták mitõl lehet az alacsony spermaszám, de mondták is, hogy így visszamenõleg SOHA nem is fogják tudni megmondani. Lehet egy gyermekkori betegség, lehet egy lábon kihordott tüdõgyulladás, lehet hogy így született, de az is lehet, hogy a környezeti hatások, az inaktív életmód stb. stb. Na én ebbe a sok lehet-be nem nyugodtam bele és inkább a lombikot választottam. Szerencsére, mert most itt ficánkol a kislányunk a pocakomban:) Sok sikert 27 hetes lombikos km
a mi okozza kérdésedre: nekünk azt mondta anno az andrológus (a keletinél voltunk egy magándokinál) hogy egyrészt az okozza, hogy a férfiak nagyon sokat ülnek, ezért nem elegendõ a vérellátás a herékben, valamint túl is melegednek a herék, így lesz kevésbé aktív a sperma. Szellõs alsónadrág és bizony hûteni a heréket! Hülyén hangzik, de ez is a kúra része.
köszi. 3 hónap nem idõhúzás. Inkább kérjétek ki andrológus véleményét a fer14rõl, van-e remény. Sok sikert!
persze, érdemes elmenni egy szakorvoshoz is. További vizsgálatokkal lehet tud segíteni, azt a 15-20e ftot megéri.
elsõ vagyok: igaz mi egybõl andrológussal kezdtünk, nem sokkal biztatott minket, 2 milliós spermaszámmal amibõl 10% volt aktív, de javasolta a FER14et a spermakép javítására. Tavaly született a kislányunk, most pedig a kisfiúnk fog nemsokára megszületni, spontán teherbeeséssel:) 2 hónapos FER14 kúra után estem elõször teherbe. Nem kell feladni semmit sem.
Andrológushoz kell menni és szedhettek bogyókat és várhatjátok a csodát, de csaknem felesleges... Egy lombikokkal már 3 gyerekes anyuka (ahol szintén apa spermaképe volt rossz...)
Szia Sorstárs! :-( Leírom a mi tapasztalatunkat: három éve közölték velünk, hogy a férjem eredménye alapján csak lombik jöhet szóba. Mi persze ebbe nem akartunk beletörõdni meg egy orvos nem orvos. Összesen három orvost kerestünk föl. sajnos mindhárom csak megerõsíteni tudta a diagnózist, de érdemes lehet többet is megkérdezni, mert esetleg tippekkel, ötletekkel segíthet az egyik, míg a másiknak nem érdeke vagy nem akar vagy feleslegesnek tartja. Vitaminkúrával próbálkoztunk mi azért és valamelyest jobb is lett tõle az eredmény, de persze úgy is csak lombikhoz volt elég, de legalább nem tétlenül várjátok a csodát :-) Szóval menjetek csak el máshoz is, ha belefér, de készüljetek föl, hogy valószínû õ sem fog mást mondani. Ja és fel a fejjel, manapság már szinte mindenre van megoldás! :-) 37 hetes a pocaklakónk, szóval nem a levegõbe beszélek ;-) írj privit, ha van még kérdésed :-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi az infót, mi is úgy gondoljuk, hogy a lombikot elkezdjük mindenképp januárban. De addig még néhány vizsgálatot megcsináltatunk a férjemnél. Meg szed néhány vitamint. Mesélnél a lombikról részletesen? Eléggé izgulok miatta.


Spermavizsgálatot hol végeznek? SZTK-ban is megcsinálják vagy csak magán doki? Kell beutaló? Hova kell mennie a páromnak, ha szeretnénk megnézetni, hogy minden rendben van-e?

Legjobb válasz: Meg kell kérdezni, a legközelebbi kórház urológiai osztályát, a páromnak is ott volt, a háziorvostól kapott beutalót, és az urólógus megvizsgálta, volt hormonvizsgálat, és spermavizsgálat is.

Meg kell kérdezni, a legközelebbi kórház urológiai osztályát, a páromnak is ott volt, a háziorvostól kapott beutalót, és az urólógus megvizsgálta, volt hormonvizsgálat, és spermavizsgálat is.
Ja, és ahol mi voltunk, ott nagyon rendesek voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!