Találatok a következő kifejezésre: Spermás kéztől lehetek (2 db)

Spermás kéztől lehetek terhes?

Az történt,hogy megszakítással védekezünk és az aktus után még kényeztettük egymást.Csak kés?bb vettük észre,hogy a párom keze spermás volt.(lehet,hogy azt hitte nyálas,vagy nem tudom...) A sperma amúgy szabad leveg?n meddig életképes? Én úgy hallottam,hogy ha "elfolyósodik" az annak jele,hogy már nincs termékenyít? képessége.Lehet,hogy ez hülyeség.

Legjobb válasz: az óvszer vagy a tabletta sem 100% azzal védekeznek amivel szeretnének, de nem hinném, hogy összedõl a világ ha terhes lesz a kérdezõ hölgy, hiszen házasok, és már vállaltak is gyereket szerintem valószínûtlen, hogy a spermás ujj annyival növelné a teherbeesés esélyét, de mindenesetre jobb kerülni, és legközelebb jobban figyeljetek oda de persze ez attól függ mennyire lenne gond ha teherbe esnél ha semmiképp nem szeretnétek több gyereket, akkor a spirált ajánlom, ilyenkor, mivel már szültél az a legjobb, legbiztonságosabb, és hosszútávon a legolcsóbb (de csak akkor ha biztos nem szeretnétek több gyereket) és akkor megszakítással se kell vacakolni

az óvszer vagy a tabletta sem 100% azzal védekeznek amivel szeretnének, de nem hinném, hogy összedõl a világ ha terhes lesz a kérdezõ hölgy, hiszen házasok, és már vállaltak is gyereket szerintem valószínûtlen, hogy a spermás ujj annyival növelné a teherbeesés esélyét, de mindenesetre jobb kerülni, és legközelebb jobban figyeljetek oda de persze ez attól függ mennyire lenne gond ha teherbe esnél ha semmiképp nem szeretnétek több gyereket, akkor a spirált ajánlom, ilyenkor, mivel már szültél az a legjobb, legbiztonságosabb, és hosszútávon a legolcsóbb (de csak akkor ha biztos nem szeretnétek több gyereket) és akkor megszakítással se kell vacakolni
Igen, igy is lehetsz terhes, amig nedves, addig meg tud termékenyiteni. Szabad levegön addig életképes, amig ki nem szárad. De ha megszakitással "védekeztek", akkor eleve igen nagy esélye van a teherbeesésnek, mivel ez gyakorlatilag nem több, mintha semmit nem tennétek ellene.
Lehetsz terhes A terhességhez elég egyetlen spermium és teljesen mind1 h egy kézrõl v a péniszrõl kerül e a hüvelybe
az elõttem irónak igaza van inkább óvszerrel v fogamzásgátlóval védekezzetek a megszakitás nem biztonságos
50 % esély ott van a terhességre , de 27 évesen még nem késõ a szaporodásra!!!
A kérdező hozzászólása: 13:04-nek! Inkább akkor már hüvelygyûrû... Ilyen méhen belüli eszközöktõl annyira idegenkedek.
A kérdező hozzászólása: 14:21-nek! Éppen ezért nem élvez belém.Azt tapasztaljuk, hogy másfél év alatt így nem lettem terhes, tehát VALÓSZÍNÛLEG az elõnedv nem tartalmaz élõ spermát... De jó lenne ezt a kis malõrt megúszni...!!! :)
én veled értettem egyet.. ha nem lattad volna :)
volt hasonló esetem, nekem azt mondta a doki, h lehetek, és esemény utáni tabit írt fel
A kérdező hozzászólása: Ja, és légyszi ilyen gratulálok, okos vagy, ne szaporodj tovább!!-jellegû hozzászólásokat ne írjatok. 27 éves férjes nõ vagyok, 2 gyerekkel, szóval már késõ, tovább szaporodtam!! :)
A kérdező hozzászólása: 12:55-nek! Hát elég 2 gyerek, nem akarunk már többet, de az is igaz, hogy ha esetleg becsúszna, akkor nem vetetnénk el.
" De ha megszakitással "védekeztek", akkor eleve igen nagy esélye van a teherbeesésnek, mivel ez gyakorlatilag nem több, mintha semmit nem tennétek ellene. " azért ez igy nem igaz.. ha semmit nem tennének ellene, akkor beleélvezett volna..
de ha volt megszakitás, akkor nem gáz.. ha beleélveznek a nõbe peteéréskor, akkor van rá 20%.. szal nyugii :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat!!!! Hát... most nézem a naptáramat, és mivel 31-32 naposak a ciklusaim, ezért úgy gondolom, hogy kb 17-18. napon van peteérésem, amit most nem éreztem.De 18. napomon volt az ominózus eset.
mert ha nem is voltal termékeny idoszakban, akkor nincs gáz :)
nem leszel terhes.. nyugi.. peteérésed mikor volt??
azért mert az orvosok mindenkire csak a tablettát akarják rátukmálni.. amikor meg mondtam nekik, h nekem ettõl nagyon fáj a fejem, azután is h váltottam, és a legmodernebbet szedtem, csak hümmögtek.. mire az 5. orvos, akivel beszéltem, kinyögte, h jaaa, trombózishajlamom van, ezért nem szedhetem..

Spermás kéztől terhes lehetek?

Ha a párom a hasamra élvezett, majd azt szétkenve a spermás kezemmel magamba nyúltam, attól lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kis esélyû, de ha volt akezeden sperma , és apeteérésed a napokban van akkor simán lehetsz. Általában aki nem akar terhes lenni ilyenektõl is összejön!

Kis esélyû, de ha volt akezeden sperma , és apeteérésed a napokban van akkor simán lehetsz. Általában aki nem akar terhes lenni ilyenektõl is összejön!
Igen, lehetséges.
Igen lehetsz.Egy sperma is elég a babához, nem kell mind a több millió.Legközelebb moss kezet!
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazából nem bánnám a dolgot.
Igen lehetsz. A nõvérem is így lett. A párja még nem akarta a 2. babát de Õ igen. Van a Pharmatex hüvelykrémnek egy adagolója és szépen a fürdõszobában azzal próbálta megtermékenyíteni magát. Nem szép dolog átverni a férfiakat így szerintem, de most már a párja is örül a bébinek. Beszéljétek meg inkább. Bár tudom, egy nõ két dologért képes mindent megtenni... Sok sikert!
utolso valaszolonak: Hanyszor csinalta ezt meg a novered? Elsore sikerult neki, mar az elso ciklusban?
4. vagyok. Kb. 4-5 ciklus kellett hozzá.
Ertem. Koszi a valaszt. Azt hittem mazlijara elsore osszejott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!