Találatok a következő kifejezésre: Sote II-re kell (3 db)

A Sote II-re kell mennem vizsgálatra! Oda kell időpontot kérni? Ultrahang lenne.

Legjobb válasz: Szia. Igen, nekem a 12.heti genetikai uh-ra kellett idõpontot kérnem. De nekem a dokim elõre mondta és felírta a telefonszámot is.

Szia. Igen, nekem a 12.heti genetikai uh-ra kellett idõpontot kérnem. De nekem a dokim elõre mondta és felírta a telefonszámot is.
Igen, mindegyikre kell. De ne nagyon számíts arra, h pont akkor be is kerülsz!
A kérdező hozzászólása: Mennyivel elõtte kell megkérni az idõpontot?
Második válaszoló újra. Jobb, ha minél elõbb! Nekem volt olyan, h kedden telefonáltam, de már csak köv. hét szerdájára tudtak adni!

Sote II-n kell időpontot kérni uh-ra és nst-re?

A dokim ma adott beutalót a 36 hetes uh-ra, de elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy kell-e előtte időpontot kérni.Telefonon is lehet? Egy helyen van a kettő?

Legjobb válasz: És milyen számot kell hívni?

A kérdező hozzászólása: És milyen számot kell hívni?
Telefonon kell idõpontot egyeztetni igen, földszinten jobbra az nst a szülõszobák felirat elõtt és az alagsorban az Uh, de nekem Uh soha nem volt a kórházban, csak a magánrendelõjében, lehet, h csak azt küldik, akinek nst-n nem stimmel vmi. telszám-melléket nem tudok most (reggel igen), de ha felhívod a központit: 459-1500/3212, odakapcsolnak nst-re.
A kérdező hozzászólása: Uh-ra sikerült kérni, csak nem tudom mennyi idõ (mennyi csúszás lesz), hogy az nst-re is el tudjak menni.Annak is megvan már a száma. A dokim nem csinál uh-t.Eddig az Istenhegyin csinálták nekem. Nagyon köszönöm!
a csúszást senki nem tudja megmondani, nst-n elég sokat vártam mindig, de volt amikor dupla idõre benntartottak, tehát én is növeltem a csúszást, ez akkor és ott derül ki. de kérj nyugodtan aznapra, sorra fognak keríteni, nem csináltak belõle nagy ügyet, bemegy addig más. Szívesen!:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Megvannak az idõpontok.

Sote II-re mit kell vinni a babának?

próbálom összeszedni, hogy mit kell vinni. segítsetek.

Legjobb válasz: 1-2 textilpelus, pelus (napi 8-12 simán elfogy), popsikrém, popsitörlõ. Köldökápoláshoz adnak mindent, meg ruhát sem kell vinni, csak hazavitelkor. Szép szülést! :o)

1-2 textilpelus, pelus (napi 8-12 simán elfogy), popsikrém, popsitörlõ. Köldökápoláshoz adnak mindent, meg ruhát sem kell vinni, csak hazavitelkor. Szép szülést! :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!