Találatok a következő kifejezésre: Sote II-n, valaki császárral (2 db)

Sote II-n szült valaki császár nélkül? (Gidai doktornál különösen érdekelne. )

Nagyon szívesen olvanék mindent. Kértetek-e epidurált, adtak-e stb. Apuka milyen formában nézhette meg a kicsit, benn volt-e a szülés alatt stb.

Legjobb válasz: 9:14.es vagyok. Szerintem ha a terhesgondozás alatt szólsz a dokidnak, hogy ha eljön az ideje, szeretnél epidurált, akkor valószínüleg kapsz. Én ott rontottam el, hogy nem szóltam elõre. Úgyhogy legközelebb fogadott szülésznõ, és ahogy teherbe esek, egybõl közlöm a dokival, hogy epidurált akarok:-)

9:14.es vagyok. Szerintem ha a terhesgondozás alatt szólsz a dokidnak, hogy ha eljön az ideje, szeretnél epidurált, akkor valószínüleg kapsz. Én ott rontottam el, hogy nem szóltam elõre. Úgyhogy legközelebb fogadott szülésznõ, és ahogy teherbe esek, egybõl közlöm a dokival, hogy epidurált akarok:-)
írtam privit!
Szia! Én májusban szültem ott- igaz nem Gidai doktornál. Apás szülés volt, a kitolásnál a fejemnél állt. Õ vághatta el a köldökzsinórt. Amíg engem "foltoztak" Õ nézte, ahogy mérik, felöltöztetik a babát. Utána még 2 órát hármasban maradtunk a szülõszobán. Epidurált kértem, de nem adtak(ki tudja miért)pedig 16 órát vajúdtam, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy"minek az anyuka, mindjárt itt a baba". Az, hogy a vajúdóból mikor kerülsz át a szülõszobára több dologtól is függ. Egyrészt, van- e fogadott szülésznõd(állítólag akkor elõbb lehet szülõszobához jutni). Másrészt mennyien szülnek akkor. Nekem nem volt fogadott szülésznõm, és pont front volt...Úgyhogy a 16 órás vajúdásból 13 órát a hatágyas kórteremben voltam, nem lehetett sétálni, csak wc. re mehettem ki(mire átkerültem már majdnem a kitolásnál tartottam).Szóval ez a része szar volt.Labdát kádat már nem is tudtam használni, pedig szívesen kipróbáltam volna...:) Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ez annyira nem nyugtat meg, különösen az epidurál része a dolognak...:(
Szia! Én két babát is szültem ott normál úton(2006-ban, és 2008-ban), sõt 3 hét múlva szülöm majd ott a harmadikat. De nem Gidainál. Epidurált az elsõnél kértem, nem kaptam. Másodszor nem is kértem. Apuka végig velem volt a szülõszobán. Nekem mindkétszer szerencsém volt, mert nem kerültem a vajúdóba, hanem egybõl a szülõszobába mentünk. Nem volt egyik alkalommal sem fogadott szülésznõm. Én elégedett voltam, jó élmény volt. Üdv.

Sote II-n, ha valaki császárral szül, akkor is beengedik az apukát?

Legjobb válasz: Ha altatnak, akkor szerintem nem, de kérdezd meg inkább a dokidat!

Ha altatnak, akkor szerintem nem, de kérdezd meg inkább a dokidat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!