Találatok a következő kifejezésre: Sote II-n, valaki (14 db)

A Sote II-n ha tervezett császárnál fájásokkal (10perces) megyek be akkor meddig várnak a mûtéttel? Azt tudom, hogy "szeretik"hagyni vajúdni az embert. Van valakinek tapasztalata errõl?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy tervezett császárnál az a legjobb ha be sem indul a vajúdás,ha még is beindulna idõ elõtt akkor nem várnak.

Én úgy tudom, hogy tervezett császárnál az a legjobb ha be sem indul a vajúdás, ha még is beindulna idõ elõtt akkor nem várnak.
Az attól függ, mi az oka a programozott császárnak. Ha minden ok, akkor a vajúdás kell a babának és az anyának is. Ezt a doki önti el: hegvastagság, baba fekvése, stb.

Szult kozuletek valaki a SOTE II-n ugyeletesnel?

Mik a tapasztalatok?Ki volt akkor az ugyeletes?Adtal utana penzt?Nincs fogadott orvosom es igazabol nem is szeretnek fogadni,ezert minden info erdekelne az ugyeletesnel valo szulessel kapcsolatban.Kivancsi vagyok a tapasztalatokra :-) Elore is koszonom a valaszokat ! 36 hkm

Legjobb válasz: Én ugyan nem ügyeletesnél, de ott szültem másfél éve. Gondoltam azért írok, mert a helyszín stimmel, és szülésznõt nem fogadtam, pedig õ az, aki végig ott van. Én nagyon meg voltam elégedve. Velem nagyon rendesek voltak. Hála Istennek, problémamentes volt a szülésem, de szerintem ha probléma lett is volna, mogoldották volna. Jó, persze ezt így nem lehet mondani, csak azért gondolom így, mert én úgy éreztem, végig nagyon figyeltek rám. Azaz a szülésznõ, mivel az orvosom csak az utolsó órában volt ott. Ne aggódj, szerintem jó kezekben leszel! Könnyû szülést! 37 h km

Én ugyan nem ügyeletesnél, de ott szültem másfél éve. Gondoltam azért írok, mert a helyszín stimmel, és szülésznõt nem fogadtam, pedig õ az, aki végig ott van. Én nagyon meg voltam elégedve. Velem nagyon rendesek voltak. Hála Istennek, problémamentes volt a szülésem, de szerintem ha probléma lett is volna, mogoldották volna. Jó, persze ezt így nem lehet mondani, csak azért gondolom így, mert én úgy éreztem, végig nagyon figyeltek rám. Azaz a szülésznõ, mivel az orvosom csak az utolsó órában volt ott. Ne aggódj, szerintem jó kezekben leszel! Könnyû szülést! 37 h km
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt :-)

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

Legjobb válasz: Nem vagyok terhes de ez engem is erdekelne!!

Nem vagyok terhes de ez engem is erdekelne!!


Meg tudná valaki írni, hogy a SOTE II-n mostanában mikor van szülésfelkészítő tanfolyam és szülőszoba látogatás, illetve hol lehet ezekre jelentkezni?

Sajnos a honlapjukon nem találok err?l infót.

Legjobb válasz: A konkrét idõpont lehet, hogy nincs fent, a mostani sorozat ápr. második keddjén kezõdött. Keddenként vannak az alkalmak, most a 7. lesz (tematika fent van az oldalon), 14.30-tól kezdõdik a 2. emeleti elõadóban. Szülõszoba látogatás ha minden igaz most kedden is lesz 4tõl talán (de ez nem biztos infó), meg június közepén tuti van, de általában körbe küldenek egy lapot, hogy íratkozzon fel aki akar menni. Amúgy az elõadásokra nem kell külön jelentkezni.

A konkrét idõpont lehet, hogy nincs fent, a mostani sorozat ápr. második keddjén kezõdött. Keddenként vannak az alkalmak, most a 7. lesz (tematika fent van az oldalon), 14.30-tól kezdõdik a 2. emeleti elõadóban. Szülõszoba látogatás ha minden igaz most kedden is lesz 4tõl talán (de ez nem biztos infó), meg június közepén tuti van, de általában körbe küldenek egy lapot, hogy íratkozzon fel aki akar menni. Amúgy az elõadásokra nem kell külön jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Esetleg tudnál küldeni egy linket ahol megtalálom a honlapjukon a részleteket?
A kirakott tematika kicsit más, mint a honlapon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Sajnos számításaim szerint ha hetente van egy elõadás, akkor pont június végén lesz vége...én meg július elejétõl leszek otthon, addig dolgozom. De azért még megpróbálok elmenni egy-két elõadásra. Mégegyszer köszi!!!

Van valaki, akinek a SOTE II-n indították be a szülését? Leírná, hogy pontosan hogyan zajlott? Nekem holnap kell befeküdnöm, és szerdán indítják majd meg (túlhordás). Miért kell egy nappal előbb befeküdni?

Legjobb válasz: köszi szépen a gyors választ. Nekem is fogadott orvosom van, remélem nem hagy majd sokat szenvedni, ha esetleg valamiért nem megy majd a dolog. Neked mennyi idõ alatt lett meg a baba sikerült végül hüvelyi úton megszülni? Tényleg sokkal erõsebbek a fájások az oxytocin inúziótól (mint amilyenek természetesen lennének)?

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ. Nekem is fogadott orvosom van, remélem nem hagy majd sokat szenvedni, ha esetleg valamiért nem megy majd a dolog. Neked mennyi idõ alatt lett meg a baba sikerült végül hüvelyi úton megszülni? Tényleg sokkal erõsebbek a fájások az oxytocin inúziótól (mint amilyenek természetesen lennének)?

2012. Júniusban szül valaki a SOTE II-n?

Június 16-ra mondták a szülés várható idejét:)Szül valaki a Sote II-n?

Legjobb válasz: Én június 21-re vagyok kiírva,lehet találkozunk:) Kinél fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány? Nálunk úgy tûnik kislány és Lintner Balázs dr.az orvosom:)

Én június 21-re vagyok kiírva, lehet találkozunk:) Kinél fogsz szülni? Kisfiú vagy kislány? Nálunk úgy tûnik kislány és Lintner Balázs dr.az orvosom:)
elõzõ vagyok BOCSI a tavalyt j-vel írtam. ÁÁÁÁÁ. Bocsesz
Június 2.-ára vagyok kiírva.Dr.Timmerman Gábor az orvosom.Én tavaj szültem február 13.-án pontosan és csak jókat tudok elmondni a kórházról.Sajna császáros lettem de természetesnek indult.Nekem Dömötör Margit volt a szülésznõm, kedves és nagyon profi.Ajánlani tudom mindenkinek.A csecsemõsök nekem nagyon segítõkészek voltak mindenben segítettek megmutattak mindent(még a fejést is). Fent az örzõben (amikor a császár után voltam)nagyon tündériek az ottani nõvérek. Az anesztes Doktornõ még a gyerekágyon is meglátogatott és most tessék kapaszkodni.Akartam neki pénzt adni mert tényleg profi és segítõkész volt.Õ meg felhéborodva visszaadta, hogy ezt a pénzt költsem a picurra és adott két puszit.NA????Ez a nem semmi. Én csak pozitívan tudok beszámolni a korházról.
A kérdező hozzászólása: mini, Lázár Levente az I-es nõin van, én a II.nõirõl írtam, de tök mindegy, a lényeg hogy nektek is lesz babátok!:) Tegnap nekem kisfiúnak mondták a 4D-n 100%
Elsõ vagyok:) Van valakinek korábbi személyes tapasztalata a kórházzal kapcsolatban? Neten olvasgatva szerintem sokkal több a rossz, mint a jó.Múlt héten Lintner doki rendelésén várva, találkoztam egy anyukával, aki 6 hetes kontrolra ment vissza.Mesélte, hogy a doktorral nagyon meg volt elégedve, az összes többi kritikán aluli volt.Ma délelõtt bementem a klinikára, csak körbenézni és nem volt valami bíztató.. Habár nagyon bírom a dokimat, én most gondolokodok, hogy orvost és legfõképpen kórházat váltok.
Sziasztok! Én is jún. 21-re vagyok kiírva. Az orvosom Dr. Galamb Ádám. Nekem nagyon mocorog, fõleg este és éjjel. Azt mondták kislány lesz!:)
én késõbb fogok valamennyivel...június utolsó hete július elsõ hetében várható a szülés(15hetes vagyok)
nekem holnap lesz, -de még csak - a 16. heti. uh. Már lett volna, de dokinak közbejött egy szülés...:)
Én jún.25-re vagyok kiírva :) és Pánczél Zitához járok. Nekünk a múlt 19. heti Uh-on derült ki, hogy kisfiú :) M
A kérdező hozzászólása: De jó hogy írtatok:) Én Börzsönyi dokinál fogok:) Holnap megyek 4D-re. A 18 hetesen azt mondta az Újvári doki hogy alakjából nézve fiú, szóval õ ajánlotta hogy menjünk el 4Dre hogy megnézzük az arcát is, mert nem akarta mutatni a kicsikénk:) Én diabéteszes vagyok és Pcos. Lehetséges hogy találkozunk:) Vica vagyok amúgy:) Nektek mozog már?
én csak július, de sote II Lintnert ismerem, õ csinálta a 12. heti uh-mat, nagyon szimpatikusnak és alaposnak tûnt:)
én juni 26 körülre vagyok kiirva, nekem is Lintner Balázs az orvosom, nekem Tóth Annát ajánlotta szülésznõnek, még csak telefonon beszéltünk, elég idõsnek tûnik, nem szeretnék idõset:S

Sote II-n szült valaki császár nélkül? (Gidai doktornál különösen érdekelne. )

Nagyon szívesen olvanék mindent. Kértetek-e epidurált, adtak-e stb. Apuka milyen formában nézhette meg a kicsit, benn volt-e a szülés alatt stb.

Legjobb válasz: 9:14.es vagyok. Szerintem ha a terhesgondozás alatt szólsz a dokidnak, hogy ha eljön az ideje, szeretnél epidurált, akkor valószínüleg kapsz. Én ott rontottam el, hogy nem szóltam elõre. Úgyhogy legközelebb fogadott szülésznõ, és ahogy teherbe esek, egybõl közlöm a dokival, hogy epidurált akarok:-)

9:14.es vagyok. Szerintem ha a terhesgondozás alatt szólsz a dokidnak, hogy ha eljön az ideje, szeretnél epidurált, akkor valószínüleg kapsz. Én ott rontottam el, hogy nem szóltam elõre. Úgyhogy legközelebb fogadott szülésznõ, és ahogy teherbe esek, egybõl közlöm a dokival, hogy epidurált akarok:-)
írtam privit!
Szia! Én májusban szültem ott- igaz nem Gidai doktornál. Apás szülés volt, a kitolásnál a fejemnél állt. Õ vághatta el a köldökzsinórt. Amíg engem "foltoztak" Õ nézte, ahogy mérik, felöltöztetik a babát. Utána még 2 órát hármasban maradtunk a szülõszobán. Epidurált kértem, de nem adtak(ki tudja miért)pedig 16 órát vajúdtam, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy"minek az anyuka, mindjárt itt a baba". Az, hogy a vajúdóból mikor kerülsz át a szülõszobára több dologtól is függ. Egyrészt, van- e fogadott szülésznõd(állítólag akkor elõbb lehet szülõszobához jutni). Másrészt mennyien szülnek akkor. Nekem nem volt fogadott szülésznõm, és pont front volt...Úgyhogy a 16 órás vajúdásból 13 órát a hatágyas kórteremben voltam, nem lehetett sétálni, csak wc. re mehettem ki(mire átkerültem már majdnem a kitolásnál tartottam).Szóval ez a része szar volt.Labdát kádat már nem is tudtam használni, pedig szívesen kipróbáltam volna...:) Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ez annyira nem nyugtat meg, különösen az epidurál része a dolognak...:(
Szia! Én két babát is szültem ott normál úton(2006-ban, és 2008-ban), sõt 3 hét múlva szülöm majd ott a harmadikat. De nem Gidainál. Epidurált az elsõnél kértem, nem kaptam. Másodszor nem is kértem. Apuka végig velem volt a szülõszobán. Nekem mindkétszer szerencsém volt, mert nem kerültem a vajúdóba, hanem egybõl a szülõszobába mentünk. Nem volt egyik alkalommal sem fogadott szülésznõm. Én elégedett voltam, jó élmény volt. Üdv.

Szül valaki november 26 körül a Sote II-n? Mit tudtok a szülőszobáról és a szülésznőkről? Hogy vagytok? Mit visztek a babának?

33 hetes kismama

Legjobb válasz: Dr. Kósa Zsolt dokinál és ma megyek megismerkedni Vaszil Edit szülésznõvel.

A kérdező hozzászólása: Dr. Kósa Zsolt dokinál és ma megyek megismerkedni Vaszil Edit szülésznõvel.
A kérdező hozzászólása: és mit érdemes kérdezni tõle az elsõ találkakor?
Erre én is kiváncsi vagyok, és majd a tapasztalatodra, is. Én majd csak márciusban megyek ide szülni. Kinél fogsz szülni?
Én a Sote 2-es klinikán voltam, kora lett a babám, terhességi toxemia miatt! A Terhespatológián kritikán aluliak a szülésznõk, bunkók szó szerint. Volt egy Eszter nevû meg egy Judit akik kimondottan még le is cseszték a kismamákat ha kimentek vérnyomást méretni! Meg, hogy nem kell 10-szer megméretni egy nap, este aludjunk ne foglalkozzunk a vérnyomásunkkal! Nekik köszönhetõen majdnem 200 vérnyomással kerültem le a szülõszobára! kaptam mindenféle infúziót, és a végén megoperáltak! Menyhért Ágnes doktornõ volt az altató orvos, akinek nagyon sokat köszönhetek! A gyerekágyas osztály szintén kritikán aluli! Az õrzõben is egy nagyon unszimpatikus nõvér volt, klára!

Sote II-n melyik szülésznővel szokott dolgozni Dr. Kósa Zsolt? Szült vagy fog szülni mostanában valaki nála? Valamilyen Annát hallottam, létezik?

Legjobb válasz: Én nemsokára nála szülök. Már meg akartam kérdezni õt a szülésznõrõl, de mindig elfelejtettem..

Én nemsokára nála szülök. Már meg akartam kérdezni õt a szülésznõrõl, de mindig elfelejtettem..
Szia! Én Kósa doktornál szültem 2 éve, nagyon szeretem õt! Nekem annak idején azt mondta, õ nem dolgozik konkrétan egy szülésznõvel, hanem aki éppen ott van. Ha ajánlhatok valakit, akkor Zsoldosné Eta, igaz én nem vele szültem, de nagyon sok jót hallottam róla! A dokotor úr 80 ezer forintot kér a szüléséért mostanában (nekem akkor azt mondta, annyit adok amennyit gondolok, 30 ezer forintot kapott), higyjétek el megérdemli! 26 hónapos nagy fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mikorra vagy kiírva? Megírod majd, hogy mit mondott? Õt már kérdezted, mennyi lesz a szülés?
A kérdező hozzászólása: Elsõtõl kérdezném, hogy beszéltél már a dokival?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!