Találatok a következő kifejezésre: Sote I-re kell vinni (3 db)

Sote I-re (baross) mit kell vinni a szülőszobába? Babának miket csomagoljak? Ruha, pelenka, popsitörlő, popsikrém, cumisüveg, cumi? Kell egy külön pakk a szülőszobára vagy elég egy bőröndbe minden? 36hkm

Legjobb válasz: Szülõszobára: köntös, hálóing (de ott adnak kórházit, én vittem azért sajátot), papucs, fürdõpapucs, törülközõ, tisztálkodó felszerelés, wc-papír (ha szerncséd van, akkor van kórházi), zsepi, telefon + töltõ, személyes iratok, orvosi leletek. Kórterem: a többi amit felsoroltál. textilpelust is tegyél be a csomagba. gondolom a többit tudod...:-) mellszívó, melltartó. stb. Engem császároztak, így az intenzívre kerültem. Ott kellett bugyi, betét, innivaló, pogácsa. Ezt csomagolhatod a szülõszobai pakkba. Nem tudom, hogy ha természetes úton szülsz, akkor hogy kell csomagolni.:-)

Szülõszobára: köntös, hálóing (de ott adnak kórházit, én vittem azért sajátot), papucs, fürdõpapucs, törülközõ, tisztálkodó felszerelés, wc-papír (ha szerncséd van, akkor van kórházi), zsepi, telefon + töltõ, személyes iratok, orvosi leletek. Kórterem: a többi amit felsoroltál. textilpelust is tegyél be a csomagba. gondolom a többit tudod...:-) mellszívó, melltartó. stb. Engem császároztak, így az intenzívre kerültem. Ott kellett bugyi, betét, innivaló, pogácsa. Ezt csomagolhatod a szülõszobai pakkba. Nem tudom, hogy ha természetes úton szülsz, akkor hogy kell csomagolni.:-)

Milyen body-t kell vinni a babának a Sote I-re, ha július 20-ra vagyok kiírva?

Hosszú ujjút vagy rövidet? Milyen id? van a gyermekágyas szobákba nyáron? Én szültem itt, de novemberben, ez egyértelmü volt. a válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Vigyél mindkettõbõl mert lehet 30 fok lesz,de lehet kifogsz egy jó esõs hetet és akkor elkel a hosszú újjú.

Vigyél mindkettõbõl mert lehet 30 fok lesz, de lehet kifogsz egy jó esõs hetet és akkor elkel a hosszú újjú.
Én vitten bodykat, rovid újjuakat, de piszok meleg volt a gyermekágyas részlegen mert fûtottek még akkor is/ pár napig esõs párás idõ volt./ Body csak egyszer adattam rá, de rájottem felesleges mert eleve vastag pólyában vannak egész nap nyakig bekotve, alatt kis ingecske+pelus. Sokkal jobb volt body nélkül, nem kellett zavarni a babát minden pelusozásnál. Én így végül csak a hazahozatalkor+az az 1próbára adtam rá a bodyt. 38km

Sote I-re mit kell vinni a babónak?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszodat! Sok Boldogságot!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Sok Boldogságot!
szia. én 2010 december 20.án Dr. Balogh Beatrixnál szültem, nem kért pénzt és nagyon rendes aranyos volt. ajánlom ÕT! +++ pelenkázzák a babákat, de legalább 10-et vigyél, és a haza jövetelre ruhákat, a kislányomat öltöztették, persze ha akarod a sajátot adják rá! kissapit vigyél be!! más nem is szükséges neki, mert mindent adnak. én az 1es szobába voltam és mindenki nagyon rendes, aranyos, segitõkész volt. ha ujra szülnék is ide jönnék vissza, pedig heves megyei vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!