Találatok a következő kifejezésre: Sopronban kinél szülni (2 db)

Sopronban kinél érdemes szülni császárral?

Sajnos utolsó előtti héten farfekvéses lett a babánk, így császár lesz. A dokim elutazott hosszabb időre, nem tudom, érdemes-e beszélnem egy másikkal, vagy majd akit kiírnak, megcsinálja?

Legjobb válasz: amúgy is sopronban szültél volna? ki a dokid? mert ált. úgy van, legalábbis az én dokimnál úgy, hogy ha épp szabin van a szülés várható idõpontjában, akkor van egy helyettese, akinek ált,. átadja a betegét, ha a beteg is egyetlért vele. amúgy sztem midnenki a maga orvosát tartja jónak. nekem pl. karazma farshid jött be (már 2x is eddig). másnak meg más. lehet ajánlani a berkest, a radát, a peitl-t, a hidast, a tiboldit...akárkit. lesz itt pozitív és negatív vélemény midnenkirõl. sztem mindegyik jó szakember, csak emberileg hogy kinek ki a szimpatikus, azt nem lehet így megmondani. nekem a karazma emberileg is szimpatikus. 3 éves és 5 hónapos gyermekek anyukája

amúgy is sopronban szültél volna? ki a dokid? mert ált. úgy van, legalábbis az én dokimnál úgy, hogy ha épp szabin van a szülés várható idõpontjában, akkor van egy helyettese, akinek ált, . átadja a betegét, ha a beteg is egyetlért vele. amúgy sztem midnenki a maga orvosát tartja jónak. nekem pl. karazma farshid jött be (már 2x is eddig). másnak meg más. lehet ajánlani a berkest, a radát, a peitl-t, a hidast, a tiboldit...akárkit. lesz itt pozitív és negatív vélemény midnenkirõl. sztem mindegyik jó szakember, csak emberileg hogy kinek ki a szimpatikus, azt nem lehet így megmondani. nekem a karazma emberileg is szimpatikus. 3 éves és 5 hónapos gyermekek anyukája
A kérdező hozzászólása: ja, a lényeg kimaradt:) Hidas-Szilveszterrnél szültem. Hidassal nagyon meg vagyok elégedve! Azota is. Pedig még nem fizettem neki.
Gratulálok a kisfiadhoz! :) És, hogy a kérdésnél maradjunk: "Sopronban kinél érdemes szülni császárral?" :) Sok örömet a babához!
A kérdező hozzászólása: sziasztok. Kedd 11 órára voltam elõírva csaszarra. Hétfön este beindultak a fajasok, és hajnal fél 5kor a magzatvizem is elfolyt, igy elõre hozták a mütétet. Kedden 5.40kor megszületett a kisfiam :) hétfön haza is mehetünk, minden rendben van velünk. Nagyon ügyesen szopik, még többet is eszik, mint amennyit kellene. Tejem annyi van, hogy szoptatás utan a csapba fejem. Nagyjából ennyi :)
10. válaszoló vagyok: kitartás, nemsokára meglesz a babád :)
Majd jelentkezz mi lett. Jó csodavárást. :)
A kérdező hozzászólása: írhattok nyugodtan. Nem választottam senkit. Elvileg jövo hét pénteken lesz a csaszar. Bar én szeretném hamarabb.
késõn írok :( Peitl-t NE!!! Priviben elmondtam volna miért, de bízzatok bennem, õt NE!!!!! szakmailag is emberileg sem korrekt :( remélem minden rendben veletek kedves kérdezõ! majd jelentkezz, mi hogy alakult, szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Neked is minden jót! :)
Megint én. Remélem minden jól alakul és jó babázást kívánok a jövõ hétre. :)
A 2-3. válaszoló vagyok ismét. A császárnál mindig 2 doki van. Én lehet, hogy nem fogadnék senkit és nem fizetnék senkinek, mert úgyis munkaidõben csinálják. És ha Karazma is azt mondja, hogy nem érdemes bárkit is fogadni, akkor szerintem ne tedd. A többség tényleg rendes. Meg aztán csak magaddal foglalkozz és a babával. :) Azt hiszem az anesztesnek nem szoktak fizetni. Nem császárral szültem ugyan, de errõl még nem hallottam. Karazma tényleg 1 évre megy el??? Én csak pár hónapról hallottam. A nagyobbik lányomat (3 éves) nála szültem, a kisebbiket (6 hónapos) csak szerettem volna, de elõbb jött a lány és még nem ért haza a nyaralásból.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy szombaton leszek 39. hetes, már csak ezért sem tudtam, hogy beszéljek-e valakivel. Egyik doki sem tud rólam semmit, gondolom jövõ héten meg is csinálják a császárt, tehát már idõ sincs a dokinak sem "rám készülni"
2. vagyok. Úgy tudom, hogy a Peitl késõbb veszi ki (8 nap múlva) a kapcsokat császár esetén, így vissza kell arra menni. Legalábbis a szobatársamnak így volt. Nem tudom befolyásol-e ez a döntésben.
Ha medencevégû maradt volna, akkor választottál volna vki mást? Ha igen, kérd fel õt. Az én esetemben is épp elutazott a Karazma. Én azért választottam másikat, mert volt akinél egyáltalán nem akartam szülni. A Peitlt választottam (kisebb fenntartással ugyan), de minden rendben volt, rendes volt.
én is gratulálok, nagyon sok örömet a piciben :) (10. voltam) :)

Sopronban kinél érdemes szülni? ki ajánlható jó dúlának? nemrég költöztem a városba és senkit nem ismerek..

Legjobb válasz: A dúlát beviheted magaddal, nekem is volt, egy barátnõm volt bent a férjemmel felváltva. A szülésznõk közül Vilmát ajánlom.

A dúlát beviheted magaddal, nekem is volt, egy barátnõm volt bent a férjemmel felváltva. A szülésznõk közül Vilmát ajánlom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!