Találatok a következő kifejezésre: Sony ericsson vagy Sony Ericsson w580i (3 db)

Hogy lehet Sony Ericsson W580i telefonba csinálni témát, vagy egyáltalán lehet ugy hogy "téma-csinálás" nélkül oldalsó led szinét változtatni. Nem ha hívnak hanem ugy általában? .

Legjobb válasz: Szia! a ledek világítása csak téma alapján változik!Ahhoz hogy tudj saját kedved ízlésed szerint témát szerkeszteni ahol állíthatod a ledek színét töltsd le ezt a programot: Sony Ericcson Theme Creator!Én ezt használtam a S500i-hez nagyon jó kis progi könnyen kezelhetõ!

Szia! a ledek világítása csak téma alapján változik!Ahhoz hogy tudj saját kedved ízlésed szerint témát szerkeszteni ahol állíthatod a ledek színét töltsd le ezt a programot: Sony Ericcson Theme Creator!Én ezt használtam a S500i-hez nagyon jó kis progi könnyen kezelhetõ!
Az oldalsó led színét így lehet változtatni: Beállítások-hangok és jelzések- fényhatások-hívásjelzõ fény. De csak akkor ilyen mikor hívnak, egyébként csak zölden világít. A téma csinálást nem tudom, csak azt ami a telefonban van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de aztn a programot hogy tegyem rá a telora/hogy csináljam?
Ezzel a programmal lehet magyar témát is csinálni? Vagy hogy mûködik?

Nem tudtok mondani Sony Ericsson W580i-hez valami fájlcserélő vagy megosztó programot?

A lényeg az lenne hogy a pcről telefonra vagy telefonról pcre tudjak másolni zenéket,képeket,videókat! nem találok semmi értelmeset... :S Ha valaki tud segitsen :)

Legjobb válasz: Egyszerûen tedd fel az usb drivet és ha megvan akkor amint összekötöd a telefont a PC-vel, fel fogja ismerni a memóriakártyát és akkor már sajátgépbõl, windows intézõvel, total commanderrel meg ezekhez hasonló programokkal simán tudsz másolgatni. http://faq.se-portal.hu/driver/

Egyszerûen tedd fel az usb drivet és ha megvan akkor amint összekötöd a telefont a PC-vel, fel fogja ismerni a memóriakártyát és akkor már sajátgépbõl, windows intézõvel, total commanderrel meg ezekhez hasonló programokkal simán tudsz másolgatni. http://faq.se-portal.hu/driver/
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) és még annyi hogy a drivert a system32 mappába csomagoljam ki? vagy hova hogy megfelelõen müködjön minden?
Én csak simán kicsomagoltam, aztán összekötöttem a telót a PC-vel, az felismerte, bejött a hardver telepítési varázsló és ott én manuálisan megadtam a helyet ahova kicsomagoltam (mondjuk én nem olvastam el, hogy mit írnak oda felülre, mit is kellene csinálni, ezért csináltam így :D). De ha a system32-be teszed akkor elvielg a telepítõvarázsló ott fog kutakodni a driver után és mivel ott van ezért fel is kell majd tudnia telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Végül én is csak simán kicsomagoltam egy mappába mert sehogy sem akarta elfogadni a system32-be :D de most már érzékeli a telót és tudok és fájlokat küldözgetni szóval nincsen probléma :) köszi még egyszer a segitséget! :)

Sony ericsson w850i vagy Sony Ericsson w580i? Melyik a jobb, és miért?

Nagyon szeretek zenét hallgatni, viszont fontos, hogy a képek se legyenek rossz min?ség?ek. melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: az egyik barátomnak van w580i de én nagyon nemvagyok vele kibékülve,alig tud valamit. ez a w850i már kinézetre jobb mármint az én szememmel.. mindkét készüléknek ugyanolyan 2megapixeles kamerája van tehát ebben egyikse jobb .Én mindenképpen a w850i-t venném ha csak a 2 közül lehetne választani:)

az egyik barátomnak van w580i de én nagyon nemvagyok vele kibékülve, alig tud valamit. ez a w850i már kinézetre jobb mármint az én szememmel.. mindkét készüléknek ugyanolyan 2megapixeles kamerája van tehát ebben egyikse jobb .Én mindenképpen a w850i-t venném ha csak a 2 közül lehetne választani:)
A kérdező hozzászólása: hehe. több közül is választhatok, csak nekem az SE a nagy szerelem :) amióta megvettem a SE k800i-t azóta nagy a láv :) csak a mocsok szemét tönkrement 1 év után, szal haragszom rá... ja, hát köszi, pedig agyba fõbe dícsérik az 580ast, és a 850esben is kb csak az zavar, h nincs kamerafedlapja, vagy hohgyhíjják :) régi nagy vágyam már az a w850, sztem az lesz belõle. és végülis csak 8rugó van a kettõ közt. már az ára is sokat sejtet... nakösssz. várom a további kedves észrevételeket :)
Szia! Osztálytársamnak w850i-je van, nekem w580i-m, szerintem inkább az utóbbit vedd, meg is indoklom: a W580i-nek van kamerafedõje (igazából maga a telefon védi a kamerát), vannak ún. extrák, mint például a lépésszámláló és fitnesz program, slide kialakítású (fogtam már a w850i-t és elég nagy, még az én kezemben is). Ráadásul a w850i-n található felsõ gombok eléggé rosszul vannak rögzítve, vagy csak az osztálytársam kapott ki egy olyan példányt, egyfolytában lötyögnek. A w850i csak egyféleképpen tudja mûködtetni a ledjeit, narancssárga színnel, a w580i oldalsó ledjei viszont többféle színben képesek, téma szerint váltakoznak. Nos nagyjából ennyi, tehát szerintem inkább w580i, 3g-t meg manapság még nem sokan használják, gondolom a k800i-ddel sem minden második hívásod 3g volt.
A kérdező hozzászólása: hello! amikot felsoroltál azok inkább esztétikai dolgok. igaz, nõnemû vagyok, de pl nagyon megfogott, h a w850nek van vakuja, ami nem utolsó...nem vagyok fitnessbuzi, a lépészszámláló nem fontos, meg a slide kivitel se a vesszõparipám.nincs lapátkezem, ha láttál már k800i-t, akkor tudod, h az se hangyafasznyi. de a 3g tényleg nem szempont, eddig kb 1 videóhívásom volt, az is csak próbaképp. a kamerafedlap miatt vacillálok leginkább, de mivel süllyesztve van a kamera, talán nem fogom szétkarcolni. amúgy mindig nagyon vigyázok a telefonjaimra. pláne, hogy én kerestem meg a rávalót... azért köszi, h erre is felhívtad a figyelmemet. :) várom a további érveket-ellenérveket. esetleg hasonló árkategóriában hasonló készüléket. köszi.
mennyibe kerül a w850i? mert barátomnak feketébe magamnak meg fehérbe szeretnék de nem tudom mennyi:( eleinte énis w580i-t akartam de a másik az jobb sztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!