Találatok a következő kifejezésre: Sony ericsson nem akarja megnyitni (2 db)

Van Egy Sony Ericsson x8-as okos telefonom ami nem akarja megnyitni az androidmarketet. Valaki?

Felmegyek és nem enged bejelentkezni. Valami olyasmit ír ki hogy próbáljam meg később (de én már annyit próbálkoztam)mit tegyek vele?Gépről is próbáltam leszedni, hogy majd átrakom, de azt se engedi.. nem értem miért?! Szeretném én megcsinálni, hogy ne kelljen elvinnem szervízbe, mert ott kidobhatok érte egy vagyont szerintem. Nem tudom hogy kell csinálni!!

Legjobb válasz: Ami ilyenkor be szokott jönni az a gyári visszaállítás és rögtön az elsõ bekapcsolásnál add meg a google fiók adatait. A géprõl áttett apk fájlokat meg azért nem tudod telepíteni, mert gyárilag nincs semmi a telefonon amivel képes lennél futtatni egy ilyen állományt. Ehhez kéne egy fájlkezelõ, amivel láthatod a memóriakártya teljes tartalmát, ezzel meg is tudod keresni az apk fájlt és el is tudod indítani.

Ami ilyenkor be szokott jönni az a gyári visszaállítás és rögtön az elsõ bekapcsolásnál add meg a google fiók adatait. A géprõl áttett apk fájlokat meg azért nem tudod telepíteni, mert gyárilag nincs semmi a telefonon amivel képes lennél futtatni egy ilyen állományt. Ehhez kéne egy fájlkezelõ, amivel láthatod a memóriakártya teljes tartalmát, ezzel meg is tudod keresni az apk fájlt és el is tudod indítani.
ilyen alap dolgokat ellenõriztél remélem, hogy wifi kapcsolat jó-e, nem írtad e el a jelszavad, stb

Sony ericsson k550i nem akarja megnyitni a játékok és alkalmazás mappát. Miért?

nem akkarja megnyitni a mappát azt irja ki hogy:a m?velet végrehajtása sikertelen és amikor a részletes memoria infót kérem 0.mbjt és fájl leformáztam de nem változik semmi.

Legjobb válasz: Szervízrõl hallottál már?

Szervízrõl hallottál már?
A kérdező hozzászólása: képzeld halotam de most csinálta elöször ebbe a 10percben
ki bekapcs, közben aksi ki be aztán meglátd h javult e:D
de miért 2x van elküldve???
A kérdező hozzászólása: már probáltam!!!!!!
akkor szervíz ha garanciás akkor nincs gond. Ha nem akkor menj el vmi privát szervizbe és kérj rá 1 szoftver frissítést
A kérdező hozzászólása: a szoftver frissités bejött http://www.sony......hu letöltötem és megy is köszönöm
Na hallod, én most ugyanígy jártam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!