Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson van és nem tudok (40 db)

Sony Ericsson xperia x10 mini pro-m van és nem tudom beállítani rajta hogy az SD kártyára mentse a játékokat. Tudtok nekem segíteni?

Legjobb válasz: 3 játék telepítése után kiírja hogy nincsen elég hely, de viszont az SD kártyán lenne bõven csak nem tudom hogyan lehet azt beálítani hogy oda telepítse.

A kérdező hozzászólása: 3 játék telepítése után kiírja hogy nincsen elég hely, de viszont az SD kártyán lenne bõven csak nem tudom hogyan lehet azt beálítani hogy oda telepítse.
tedd rá az újabb op. rendszert és akkor át tudod helyezni a SD kártyára
A kérdező hozzászólása: és azt hogy kell?
alapból 2.1-es op rendszer van a telefonon.. de csak 2.2-tõl engedélyezi a memóriakártyára való másolását.. szóval 2.3.x op redszerek vannak már x10 mini pro-ra, szóval meg tudod oldani...
2.1 es op. rendszeren ezt nem lehet beállítani.Tegyél rá custom romot.
A kérdező hozzászólása: és ha rajta van akkor mit kell állítani?
Ne beszélj már kedves elsõ hozzászóló hülyeséget:D Programokat nem lehet sd kártyára telepíteni 2.1 alatt...a kérdezõ zenét szeretne másolni rá..a telefont a hozzá kapott usb kábellel rádugod a gépre, és megjelenik az új meghajtó mintha pendrive lenne. Ott szimplán létrehozol egy mappát, pl zene, és total commander-rel vagy windows intézõvel vagy amivel jól esik szépen rámásolod a 2GB-s kártyádra :)
A kérdező hozzászólása: köszi de mi az h total commanderrel meg izéval rámásolom? azt hogy?
akkor egyszerüsítek: sajátgépen megnyitod a zene mappát, majd még1x sajátgép és ott pedig azt a meghajtót amit a telefonnál kijelez, és 1ik-böl a másikba áthúzod:)
A kérdező hozzászólása: igen így is csináltam és azt írja h megtelt a telefon memóriája. pedig nincs is rajta semmi zene meg semmi és nemtudok rárakni nagy mennyiségû zenéket, játékot stb. és nem a memóriakártyára menti pedig van benne. szóval nem értem te??
DE A TELEFON MEMÓRIÁJÁBA NEM TUDSZ MÁSOLNI!!!!! Oda csak a marketröl letöltött dolgok kerülnek


Sony ericsson xperia x10 mini prom van és nem tudom hogy kell meg csinálni az ingyen facebookot t-mobilos vagyok?

Legjobb válasz: ingyenes facebook az már rég megszûnt kell választani egy díj csomagnál és valamelyiknél ingyenes

ingyenes facebook az már rég megszûnt kell választani egy díj csomagnál és valamelyiknél ingyenes
Neked is belinkelem, mert látom a t-mobile oldalát nem ismered. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobilszorakozas/bongeszes/f..
A kérdező hozzászólása: a t-mobil oldalát ismerem meg már ezt olvastam is!csak nem tudom most hogy meg kell-e rendelni valamilyen csomagot meg hogy az hogy mûködik!A haverom net startot rendelte meg 300 ft-ért és tovább nem kell füzetni-e érte havonta 300 ft-okat ezek nem tudom hogy mûködnek!
Ha olvastad mit nem értel ezen? BP1985 jól írta. "Tudnivalók a szolgáltatáshoz szükséges adat-díjcsomagokról A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra elõfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós elõfizetõink számára egyaránt elérhetõ. A Facebook Zero oldal böngészésekor fizetõs elérésre kattintva lehetõsége van arra, hogy önkiszolgáló felületünkön válasszon adat-díjcsomagot, és azt aktiválja. Külföldön adat-díjcsomagtól függetlenül minden esetben díjköteles a Facebook Zero oldal böngészése."
A kérdező hozzászólása: oké köszi a segítséget!

Sony Ericsson Xperia X10 telefonom van és nem tudom, hogy hogyan lehet használni elől a kamerát/fényképezőt?

Ahol mindig jelzi, hogy ha merül vagy a nem fogadott hívást... és mellette van a kamera és azt hogyan lehet használni?

Legjobb válasz: Belépsz a kamerába És a kamera beállításainál keresd hogy másod kamera vagy elulso kamera

Belépsz a kamerába És a kamera beállításainál keresd hogy másod kamera vagy elulso kamera
A kérdező hozzászólása: Nem találok ilyet ://
az x10 ben nincs elõlapi kamera
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? :(

Sony Ericsson W580I-m van és nem tudok beállítani ilyen témákat. Miért?

http://www.youtube.com/watch?v=_P9gGoYF_5k

Legjobb válasz: jéh pont ilyen a telóm. amúgy szerintem azért nem lehet, mert külön le kell tölteni hozzá témákat. zedge.net-en van pár, de nem ilyen jók

jéh pont ilyen a telóm. amúgy szerintem azért nem lehet, mert külön le kell tölteni hozzá témákat. zedge.net-en van pár, de nem ilyen jók
A kérdező hozzászólása: Tudna valaki egy jó linket mondani hogy honnan lehetne letölteni
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a zedge.net-rõl is de nem sikerült
Ezek a témák két részbõl állnak. Egy .thm ami a téma és egy .swf ami tulajdonképpen maga a menü. Ezt a fájlt Far managerrel vagy xs++szal kell a telóra rakni (tpa/preeset/system/desktop/flash mappába) De ha beírod a googleba, hogy flash menü telóra, vagy flash menu for w580 akkor találsz egy csomó menüt, meg esetleg segédletet is a flash menük használatához.
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen

Sony Ericsson w200i-m van és nem tudok java alkalmazásokat rakni a telomra mert egy program se ismeri be. Pedig a gép felismeri. Mit tegyek? Hogyan rakjak java alkalmazásokat fel?

Legjobb válasz: a legfontosabb az hogy a fálod .jar kiterjesztésben legyen és akkor adatkábellel felrakod a telefon others (egyéb) mappába utána lehúzod a telót a géprõl és belemész az egyebekbe és feltelepíted a Játékot :)

a legfontosabb az hogy a fálod .jar kiterjesztésben legyen és akkor adatkábellel felrakod a telefon others (egyéb) mappába utána lehúzod a telót a géprõl és belemész az egyebekbe és feltelepíted a Játékot :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszi!!!!Én meg mióta bénázok.Nagyon köszi müködik

Sony Ericsson xperia x10 mini pro telefonom van és nem tudom h kell a számot elrejteni. Valaki letudná nekem részletesen irni?

Legjobb válasz: Beállítások, hívásbeállítások, további beállítások, hívóazonosító, szám elrejtése

Beállítások, hívásbeállítások, további beállítások, hívóazonosító, szám elrejtése
azok csak az áruházból letöltött dalok, amikért sajnos fizetni kell! :s
A kérdező hozzászólása: nemár!! :, ( ez nem jó! ...de azért köszi.

Vízbe esett a Sony Ericsson W300-as telefonom (tudom, ügyes vagyok). Az a baj, hogy a telefonszámok nem másolódtak át a sim kártyával, de eléggé sok és fontos szám van rajta. Szerintetek meglehet valahogy oldani, hogy ne vesszenek el a t. számaim?

Találtam a telefonban egy SanDisk M2 256Mb-os memóriakártyát. Szerintetek ezen a kártyán rajta lesznek a képeim+zenéim illetve a telefonszámaim?

Legjobb válasz: a képek és zenék elméletben igen, a számok nem valószínû. Azok általában a telefon memóriájában vannak.

a képek és zenék elméletben igen, a számok nem valószínû. Azok általában a telefon memóriájában vannak.
A kérdező hozzászólása: értem, hát..akkor ezek szerint azok oda vesztek teljesen?:( Köszönöm a válaszodat mindenesetre.
Szárítsd ki a telefont, vegyél bele új aksit és lehet mûködni fog - persze ha nem nyomkodtad még nagyon.
vagy ha tényleg annyira fontos vidd be szervízbe, ott még talán vissza tudják állítani
A kérdező hozzászólása: az aksival nem hiszem, hogy baj lehet.bekapcsol rendesen...csak a pin kódnál nem veszi be a számokat...illetve az 1-est, 9-est szépen veszi...a többit kicsillagozza és duplán rakja(nem azért csillagozza mert kód.eddig szépen kiírta az elsõ számát a pin-nek.De most csak az 1-est meg a 9-est írja ki)
A kérdező hozzászólása: Visszatudják állítani?Huh, remélem:) Köszönöm szépen a válaszokat:) Remélem sikerül
Nem szeretnélek elkeseríteni, de barátnõmnek is ilyen telefonja volt, beleejtette a lábmosóba nyáron, aztán békésen mûködött, egyszer csak elromlott. Bevitték szervizbe, ahol azt mondták, hogy vége, és megmutatták, hogy belül bepenészedett :S Szóval nagyon szárítsd ki! Neki is így kezdõdött. Elsõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!