Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson van és nem (99 db)

Az lenne a kérdése, hogy van egy telefonom Sony Ericsson W150i és az internetet nem bírom beállítani T-mobilos vagyok. Segít nekem valaki?

Mert ezt egy használt boltban vettem és megadott a hölgy minden hozzáférési pontot meg Ip-címet meg autentikációt, de nem sikerül megtalálnom ezt a menüpontot. És a másik kérdésem pedig, hogy honnan töltsek le játékot? Nagyon köszi a segítséget. :)

Legjobb válasz: A SE honlapján régebben volt olyan menüpont, ahol ki tudtad választani a telefonodat, majd az országot, és a szolgáltatót, ezután õk elküldték neked SMSben a beállításokat. Vagy vidd be a telót a szolgáltatód egy nagyobb bemutatótermében, BP-en pl. plázákban vannak ilyenek, és ott valaki segít neked.

A SE honlapján régebben volt olyan menüpont, ahol ki tudtad választani a telefonodat, majd az országot, és a szolgáltatót, ezután õk elküldték neked SMSben a beállításokat. Vagy vidd be a telót a szolgáltatód egy nagyobb bemutatótermében, BP-en pl. plázákban vannak ilyenek, és ott valaki segít neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. :)


2.1 es op. rendszeren ezt nem lehet beállítani.Tegyél rá custom romot.
A kérdező hozzászólása: és ha rajta van akkor mit kell állítani?
Ne beszélj már kedves elsõ hozzászóló hülyeséget:D Programokat nem lehet sd kártyára telepíteni 2.1 alatt...a kérdezõ zenét szeretne másolni rá..a telefont a hozzá kapott usb kábellel rádugod a gépre, és megjelenik az új meghajtó mintha pendrive lenne. Ott szimplán létrehozol egy mappát, pl zene, és total commander-rel vagy windows intézõvel vagy amivel jól esik szépen rámásolod a 2GB-s kártyádra :)
A kérdező hozzászólása: köszi de mi az h total commanderrel meg izéval rámásolom? azt hogy?
akkor egyszerüsítek: sajátgépen megnyitod a zene mappát, majd még1x sajátgép és ott pedig azt a meghajtót amit a telefonnál kijelez, és 1ik-böl a másikba áthúzod:)
A kérdező hozzászólása: igen így is csináltam és azt írja h megtelt a telefon memóriája. pedig nincs is rajta semmi zene meg semmi és nemtudok rárakni nagy mennyiségû zenéket, játékot stb. és nem a memóriakártyára menti pedig van benne. szóval nem értem te??
DE A TELEFON MEMÓRIÁJÁBA NEM TUDSZ MÁSOLNI!!!!! Oda csak a marketröl letöltött dolgok kerülnek

Sony Ericsson Xperia-m van, és nem érzékeli a memóriakártyát. Mi lehet a baj?

2-3 hónapja vettem a telefont, eddig semmi baj nem volt vele. Hétf? éjszaka lehetséges, hogy leejtettem, de már ejtettem le máskor is szóval nem tudom ez bajforrás lehet-e... Reggel a telefon kiírta, hogy SD kártya el lett távolítva, helyezzen be másikat. A telefont ki-be kapcsoltam, az SD kártyát kivettem betettem, próbáltam mindent, semmi. Aki ért hozzá egy kicsit is kérem válaszoljon!

Legjobb válasz: Rengeteg Xperia modell van. X1, X2, X5, X8, X10 mini, X10 mini pro, X10, mini, mini pro, Arc, Arc S, Ray, Neo, Play, szóval van mibõl választani. Típustól függetlenül amire tudok gondolni,hogy gajra ment a memókártya. Próbáld meg másik kártyával. Ha azt se veszi be akkor szerviz.

Rengeteg Xperia modell van. X1, X2, X5, X8, X10 mini, X10 mini pro, X10, mini, mini pro, Arc, Arc S, Ray, Neo, Play, szóval van mibõl választani. Típustól függetlenül amire tudok gondolni, hogy gajra ment a memókártya. Próbáld meg másik kártyával. Ha azt se veszi be akkor szerviz.
formázd le a kártyát!!

Sony ericsson xperia x10 mini prom van és nem tudom hogy kell meg csinálni az ingyen facebookot t-mobilos vagyok?

Legjobb válasz: ingyenes facebook az már rég megszûnt kell választani egy díj csomagnál és valamelyiknél ingyenes

ingyenes facebook az már rég megszûnt kell választani egy díj csomagnál és valamelyiknél ingyenes
Neked is belinkelem, mert látom a t-mobile oldalát nem ismered. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobilszorakozas/bongeszes/f..
A kérdező hozzászólása: a t-mobil oldalát ismerem meg már ezt olvastam is!csak nem tudom most hogy meg kell-e rendelni valamilyen csomagot meg hogy az hogy mûködik!A haverom net startot rendelte meg 300 ft-ért és tovább nem kell füzetni-e érte havonta 300 ft-okat ezek nem tudom hogy mûködnek!
Ha olvastad mit nem értel ezen? BP1985 jól írta. "Tudnivalók a szolgáltatáshoz szükséges adat-díjcsomagokról A Facebook Zero használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra elõfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Go!Net M adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós elõfizetõink számára egyaránt elérhetõ. A Facebook Zero oldal böngészésekor fizetõs elérésre kattintva lehetõsége van arra, hogy önkiszolgáló felületünkön válasszon adat-díjcsomagot, és azt aktiválja. Külföldön adat-díjcsomagtól függetlenül minden esetben díjköteles a Facebook Zero oldal böngészése."
A kérdező hozzászólása: oké köszi a segítséget!

Nem tudom lehet nem ide kellet volna írni de most már mind1. sony ericsson xperia x8-am van és nem találja a az angry birds-öt miért?

Miért nem találja?

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de laggmentesen soha a büdös életbe nem fog menni az Angry Birds Xperia X8-on.

Nem akarlak elszomorítani, de laggmentesen soha a büdös életbe nem fog menni az Angry Birds Xperia X8-on.

Sony Ericsson Xperia X10 telefonom van és nem tudom, hogy hogyan lehet használni elől a kamerát/fényképezőt?

Ahol mindig jelzi, hogy ha merül vagy a nem fogadott hívást... és mellette van a kamera és azt hogyan lehet használni?

Legjobb válasz: Belépsz a kamerába És a kamera beállításainál keresd hogy másod kamera vagy elulso kamera

Belépsz a kamerába És a kamera beállításainál keresd hogy másod kamera vagy elulso kamera
A kérdező hozzászólása: Nem találok ilyet ://
az x10 ben nincs elõlapi kamera
A kérdező hozzászólása: Ez biztos? :(

Üdv! Sony Ericsson Xperia X8 van és nem játsza le a gif-et és hogy akkor ahhoz kéne letöltenem egy másik gépnézegető programot? És úgy működne háttérképként is?

Legjobb válasz: Quick pic. Ez egy jó képnézegetõ. Háttérképnek viszont szerintem gif-et sehogy nem tudsz berakni. De ha annyira akarod, hogy valamiféle animációt mutasson akkor használj live wallpappereket.

Quick pic. Ez egy jó képnézegetõ. Háttérképnek viszont szerintem gif-et sehogy nem tudsz berakni. De ha annyira akarod, hogy valamiféle animációt mutasson akkor használj live wallpappereket.
A kérdező hozzászólása: Ok, kösz. De a háttérkép módosításánál lehetne választani mozgó hátteret de nekem az üres, és a régi se k530i-m re is lehetett kirakni gif-et.
Mondom live wallpapper és akkor mozogni fog a háttér. Egy K530-at meg szerintem nem nagyon kéne egy X8-cal és az androiddal összehasonlítani mert ég és föld a két telefon, illetve rendszer közt a különbség. Az androidnál nem igazán lehet gif képet beállítani háttérnek.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Találtam a marketbe egy csomót elég jók. Találtam egy progit is amivel belehet gif-et is rakni betallózod a telóról és utána úgy beállítod mint a live wallpapper-t. AnimGIF Live Wallpaper 2 nagyon jó progi.

Sony Ericsson W580I-m van és nem tudok beállítani ilyen témákat. Miért?

http://www.youtube.com/watch?v=_P9gGoYF_5k

Legjobb válasz: jéh pont ilyen a telóm. amúgy szerintem azért nem lehet, mert külön le kell tölteni hozzá témákat. zedge.net-en van pár, de nem ilyen jók

jéh pont ilyen a telóm. amúgy szerintem azért nem lehet, mert külön le kell tölteni hozzá témákat. zedge.net-en van pár, de nem ilyen jók
A kérdező hozzászólása: Tudna valaki egy jó linket mondani hogy honnan lehetne letölteni
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a zedge.net-rõl is de nem sikerült
Ezek a témák két részbõl állnak. Egy .thm ami a téma és egy .swf ami tulajdonképpen maga a menü. Ezt a fájlt Far managerrel vagy xs++szal kell a telóra rakni (tpa/preeset/system/desktop/flash mappába) De ha beírod a googleba, hogy flash menü telóra, vagy flash menu for w580 akkor találsz egy csomó menüt, meg esetleg segédletet is a flash menük használatához.
A kérdező hozzászólása: Köszi Szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!