Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson van, és nagyon (6 db)

Sony Ericsson k800i-m van, és nagyon gyakran megesik, h még fullos aksinál is kikapcsol beszélgetés közben. Mi lehet a hiba?

a teló kb 1 éves, eddig semmi baja nem volt. igaz, a memóriája kicsit tele van, de amúgy nem dobálom és vigyázok rá. vagy érintkezési hiba, vagy akksi probléma. vagy valami más. szerintetek? f?leg olyanoktól várom a választ, akik értenek a telefonokhoz, esetleg ilyesn szervízben dolgoznak. akinek ilyen telója van, tapasztalt már ilyesmit?

Legjobb válasz: szerintem szoftver hiba, de majd jön egy "szaki" és megmondja

szerintem szoftver hiba, de majd jön egy "szaki" és megmondja
Nekem ilyen telefonom van, és nem tapasztaltam ilyesmit. Nálam lefagyott, mikor fényképeztem. :S Mondjuk az csak egyszer fordult elõ.
Véleményem szerint az akku kezd meghalni. Én a K700i-vel voltam így kb fél éve, végül már csak töltõrõl tudtam beszélni. Az akkucsere óta jól mûködik. Hello
A kérdező hozzászólása: köszi köszi köszi. én is épp most szántam rá magam, h új akku. remélem nem másféle hibája van, mert nem nagyon van kedvem, se pénzem félévente telefont váltogatni. köszi, h megnyugtattál. ha érdekel, majd írok, h mi lett a nagy helyzet. :) üdv
A kérdező hozzászólása: az új akku sem vált be. szoftverfrissítés lesz belõle. ha ez sem jó, akkor beperelem a céget :p de komolyan mondom nem hiszem el, h 1 ilyen drága telefon csak 1 évig bírja!!! f.sz kivan...
A harmadik vagyok. Õszintén sajnálom, hogy Nálad ez nem vált be. Azért válaszoltam, mert nálam a tünetek azonosak voltak, és a csere bevált. Az elõzõ telefonomnál ugyanezen tünetekre is az akkucsere volt a megoldás. A javíttatáshoz sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: sikerült. csak sajnos letörlõdött az összes sms, ami egy szentimentális picsának nem túl jó hír... :) :( és az összes telszám, ami a munkám miatt csöppet gázos... de legalább mûxik. kösssz a tippeket.
Jáá a hugomnak is ilyen van (õ L/7) Nála csak érintkezési hiba lépett fel, de amint Apa kitisztította jó lett.Azért az övével nincs sok gond, de mindig van valami apróság:D

Sony Ericsson x10 mini pro telefonom van. Es fogalalmam sincs, hogy hogy kell beallitani azt, hogy amikor a kepeket felrakom a gepre, akkor nagyon kicsi meretben adja ki a kepet. Otlet erre?

Szerintem valahol a kepfelbontason kellene allitani. Azthiszem... De ha igen, akkor sem tudom, hogy azt hol talalom :( Segitsetek :$

Legjobb válasz: Nem kell semmit se állítani rajta.Összekötöd a telefont és belemész a DCMI mappába onnan meg a 100MSDCF mappába és ott van az össze készített képed normális minõségbe ami a másik mappába van az nem tudom mi ott vannak a képek de sokkal rosszabb és kisebb minõségbe.

Nem kell semmit se állítani rajta.Összekötöd a telefont és belemész a DCMI mappába onnan meg a 100MSDCF mappába és ott van az össze készített képed normális minõségbe ami a másik mappába van az nem tudom mi ott vannak a képek de sokkal rosszabb és kisebb minõségbe.

Sony ericsson w580i telefonom van és mikor telefonálok nagyon halkan hallom a másik felet hogy lehet felhangosítani? (elromlott a bal oldalán lévő hangosító gomb)

Legjobb válasz: Ezt a tipust nem ismerem,de valószínû hogy a bal oldalán ami van kis gomb azzal tudod fel hangosítani beszéd közben.Vagy a középen található kör tetejét nyomogatva. Esetleg lépj be a beállításokba és azon belül a telefon beállításokba.Ott kell legyen valahol. De remélhetõleg majd kapsz választ olyan valakítõl,akinek van ilyen telefonja.

Ezt a tipust nem ismerem, de valószínû hogy a bal oldalán ami van kis gomb azzal tudod fel hangosítani beszéd közben.Vagy a középen található kör tetejét nyomogatva. Esetleg lépj be a beállításokba és azon belül a telefon beállításokba.Ott kell legyen valahol. De remélhetõleg majd kapsz választ olyan valakítõl, akinek van ilyen telefonja.
Jah most olvastam a záró jel részt.Akkor a beállításokban kell keresgélj XD
A kérdező hozzászólása: sajnos nem találok semmi effélét a telefon beállításoknál.


Nagy különbség van a Sony Ericsson Xperia X8 és X10 mini között?

Legjobb válasz: Nem hiszem csak a MINI sokkal kisebb és csúnyább is!

Nem hiszem csak a MINI sokkal kisebb és csúnyább is!
nekem X8 van, teljesen jó. Nincs semmi nagyobb külömbség, annyi hogy az X10nek azthiszem 5 megapixeles a kamerája, az X8nak pedig 3, 2. télleg csak a külsõ.
az X10 MINI az nagyon kicsit, szerintem felesleges, ha venni akarsz, akkor inkább X8-at vegyél, mert az nem olyan nagyon-nagy, mint az X10 :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!