Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson van (545 db)

Van különbség a Sony Ericsson X10 mini és a Sony Ericsson Xperia X10 mini között?

Legjobb válasz: Van, de az egyik nevében nem szerepel az x10. Sony Ericsson Xperia mini:http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_xperia_mini_nem_a_m.. Sony Ericsson Xperia X10 mini:http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_xperia_x10_mini_kat..

Van, de az egyik nevében nem szerepel az x10. Sony Ericsson Xperia mini:http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_xperia_mini_nem_a_m.. Sony Ericsson Xperia X10 mini:http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_xperia_x10_mini_kat..
az xperia mini az újabb, jobb, a sima x10 a régebbi

Miben különbözik a Sony Ericsson Xperia és a Sony Xperia? Azt tudom, hogy az Ericssonnál vannak az X1-2-5-8-10-stb. és a Sony nál meg s-u-p-stb. de a Sonyé a Sony Ericsson vagy fordítva? És miért lett az Ericsson helyett simán Sony?

Legjobb válasz: Régen két külön cég volt, aztàn úgy bõ 10 éve egyesültek (legalábbis a mobilos részleg), nem rég pedig a sony kivásárolta az ericcson részét a közös cégbõl. A mostani átmeneti modellek még közös fejlesztések, elejükön már sony logó van, de a hátuljukon még ott figyel az SE logó.

Régen két külön cég volt, aztàn úgy bõ 10 éve egyesültek (legalábbis a mobilos részleg), nem rég pedig a sony kivásárolta az ericcson részét a közös cégbõl. A mostani átmeneti modellek még közös fejlesztések, elejükön már sony logó van, de a hátuljukon még ott figyel az SE logó.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi a válaszodat..

S. O. S! Kinek van ilyen telefonja, és mi a véleményetek a sony ericsson U5I Vivaz telefonról?

minden véleményre kiváncsi vagyok, köszönöm!

Legjobb válasz: Én is kinéztem magamnak ezt a telót néhány hónappa lezelõtt, mert am sztem nagyon jól néz ki, meg sok mindent tud (de árához képest nem biztos h eleget), de olyat olvastam h a vivaznak a vivaz pro a továbbfejlesztett változata és a billentyûzetét jobban kifejlesztették vagy mi és h azt jobban ajánlják, bár sztem a vivaz pro kinézetre olyan üzletemberes fõleg a fekete :D Szóval kinézetre jobb a vivaz belülrõl meg a vivaz pro kicsit jobb úgy hallottam,de mondjuk ha az árát nézzük kicsit tényleg drága mert pl, a kamerája "csak" 5 MP-es pedig elméletileg ez a telefon "kameratelefon" , de lehet már kapni 8 MP-es sony ericsson-t olcsóbbért is mint pl. a W995. Szóval ha választanom kéne most jelen pillanatban, inkább a SE W995-öt választanám annak ellenére, hogy a Vivaz kinézetre talán vagányabb fõleg h oldalra csúsztathatós meg minden. De mondjuk aki esetleg jobban jártasabb benne, több mindent tud mondani róla, ez csak az én véleményem. Neten nem tom utánaolvastál e már a Vivaz véleményekrõl (én régebben szóval nem is emlékszem h pontosan miket tud, mert meglehet h a kamera Mp száma ellenére okosabb, sõt az is lehet h most nagy baromságokat írtam és ha utánaolvasok újra akk másképp gondolom majd de most jelen pillanatban ez a véleményem) , ha nem akk itt megteheted: http://www.telefonguru.hu/hir/Sony_Ericsson_Vivaz_es_Vivaz_P.. vagy http://www.mobilport.hu/pda_tesztek/20100312/teszt_sony_eric.. esetleg http://blog.se-portal.hu/2010/01/20/kurara-hivatalosan-is-me.. illetve http://sonyericssonmakebelieve.blogspot.com/2010/06/sony-eri.. Én is kíváncsi vagyok a véleményekre, fõleg ha valakinek ilyene van, h mennyire van vele megelégedve meg minden :D

Én is kinéztem magamnak ezt a telót néhány hónappa lezelõtt, mert am sztem nagyon jól néz ki, meg sok mindent tud (de árához képest nem biztos h eleget), de olyat olvastam h a vivaznak a vivaz pro a továbbfejlesztett változata és a billentyûzetét jobban kifejlesztették vagy mi és h azt jobban ajánlják, bár sztem a vivaz pro kinézetre olyan üzletemberes fõleg a fekete :D Szóval kinézetre jobb a vivaz belülrõl meg a vivaz pro kicsit jobb úgy hallottam, de mondjuk ha az árát nézzük kicsit tényleg drága mert pl, a kamerája "csak" 5 MP-es pedig elméletileg ez a telefon "kameratelefon" , de lehet már kapni 8 MP-es sony ericsson-t olcsóbbért is mint pl. a W995. Szóval ha választanom kéne most jelen pillanatban, inkább a SE W995-öt választanám annak ellenére, hogy a Vivaz kinézetre talán vagányabb fõleg h oldalra csúsztathatós meg minden. De mondjuk aki esetleg jobban jártasabb benne, több mindent tud mondani róla, ez csak az én véleményem. Neten nem tom utánaolvastál e már a Vivaz véleményekrõl (én régebben szóval nem is emlékszem h pontosan miket tud, mert meglehet h a kamera Mp száma ellenére okosabb, sõt az is lehet h most nagy baromságokat írtam és ha utánaolvasok újra akk másképp gondolom majd de most jelen pillanatban ez a véleményem) , ha nem akk itt megteheted: http://www.telefonguru.hu/hir/Sony_Ericsson_Vivaz_es_Vivaz_P.. vagy http://www.mobilport.hu/pda_tesztek/20100312/teszt_sony_eric.. esetleg http://blog.se-portal.hu/2010/01/20/kurara-hivatalosan-is-me.. illetve http://sonyericssonmakebelieve.blogspot.com/2010/06/sony-eri.. Én is kíváncsi vagyok a véleményekre, fõleg ha valakinek ilyene van, h mennyire van vele megelégedve meg minden :D
Hát jónak jó telefon :D De én személyszerint nem szeretem a tégla telefonokat ez meg eléggé olyan :D de ki mit szeret amúgy manapság mindegyik ugyan azt tudja a stílusa is olyan belölrõl valameik nap fogtam a kezebe :Dhát nemér meg annyi pénz amennyibe kerül:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) azóta már vettem egy ilyen telefont a sima' vivazt, nem a pro-t, és nagyon szeretem! Az akumlátor nem túl erõs benne, ez tény. Viszont sokan mondták hogy nem vettek volna sony ericssont mert a sony nem gyárt olyan jó telefonokat, meg hogy sok a típushibás közöttük, ezért is vagyok kiváncsi, hogy kinek hogy mûködik az ilyen telója :)


Sony ericsson x10 mini-m van és csak akkor kapcsólbe ha töltőn van ha leveszem akkor csak a fehér sony ericsson fellírat jönbe és kikapcsol . Mi lehet a baja?

Lehet hogy akksi baja van ?

Legjobb válasz: Ott kell csinálni egy teljes Factory Resetet sajnos. Mondjuk annyira nem értek a sonyk hoz, de hasonló jelenség HTC nél a "bootloop", bár ott megpróbál bootolni de nem tud így mindig csak a HTC feliratig jut el. A másik, hogy az a felirat elvileg a "recovery" mód felirata lesz szóval tényleg egy factory reset segít csak :S Otthon is meg tudod csinálni, de ha még garis akkor vidd be oda ahol vetted.

Ott kell csinálni egy teljes Factory Resetet sajnos. Mondjuk annyira nem értek a sonyk hoz, de hasonló jelenség HTC nél a "bootloop", bár ott megpróbál bootolni de nem tud így mindig csak a HTC feliratig jut el. A másik, hogy az a felirat elvileg a "recovery" mód felirata lesz szóval tényleg egy factory reset segít csak :S Otthon is meg tudod csinálni, de ha még garis akkor vidd be oda ahol vetted.

Van egy Sony ericsson xperia mini pro telóm.4. 0.4 es android van rajta. Amikor lezárom a képernyőt, és fel akarom oldani akkor más háttér jön be meg angolul adja be, és nem vízszintesen kell feloldani hanem függőlegesen. Hogyan tudom megváltoztatni?

Legjobb válasz: Fõzött ROM vagy SEUS/PCC-vel frissítetted (vagyis gyári ROM)? Ha fõzött ROM akkor ez egy bug, amit a fejlesztõ oldalán tudsz jelenteni, ha gyári ROM akkor is bug és jelentheted a Sony Ericsson (Sony Mobile) ügyfélszolgálatán!

Fõzött ROM vagy SEUS/PCC-vel frissítetted (vagyis gyári ROM)? Ha fõzött ROM akkor ez egy bug, amit a fejlesztõ oldalán tudsz jelenteni, ha gyári ROM akkor is bug és jelentheted a Sony Ericsson (Sony Mobile) ügyfélszolgálatán!
A kérdező hozzászólása: sikerült megoldani.Go Locker alkalmazás miatt volt olyan.de letöröltem és azóta jó.azért köszi a segítséget!

Milyen hibái vannak a Sony Ericsson telefonoknak? (leírást olvasd el! )

Egy ismerősömnek Xperia X10 Mini Pro-ja volt, 1 éves telefon, és a töltőjénél "elferdültek a szálak", így nem lehet tölteni a telefont, szóval ki lett dobva. Én Xperia Active-ot szeretnék venni, másik jelöltem a Samsung Galaxy Ace. Ilyen előjelekkel merjek Sony Ericsson-t venni?

Legjobb válasz: Ugyanolyan hibái vannak, mint a többinek.Kifoghatsz jó és rossz szériát is.Nekem lassan 2 éve van sony ericsson telefonom, 2 alkalommal kellett kijelzõt és egy alkalommal akkut cserélni. Ezek garanciálisan cserélve lettek, más probléma eddig nem volt vele. Elõtte a Nokiám 4 gombja nem mûködött,volt hogy nem töltött stb. Szóval ez is mûszaki cikk, van aki erre, van aki más márkára esküszik. Nem foglalok állást, hogy melyiket vedd, egyébként van aki meg a Samsungot nem tartja megbízhatónak. Én egyelõre megbízható kategóriába sorolom, mivel tesóm nagyon meg van elégedve.

Ugyanolyan hibái vannak, mint a többinek.Kifoghatsz jó és rossz szériát is.Nekem lassan 2 éve van sony ericsson telefonom, 2 alkalommal kellett kijelzõt és egy alkalommal akkut cserélni. Ezek garanciálisan cserélve lettek, más probléma eddig nem volt vele. Elõtte a Nokiám 4 gombja nem mûködött, volt hogy nem töltött stb. Szóval ez is mûszaki cikk, van aki erre, van aki más márkára esküszik. Nem foglalok állást, hogy melyiket vedd, egyébként van aki meg a Samsungot nem tartja megbízhatónak. Én egyelõre megbízható kategóriába sorolom, mivel tesóm nagyon meg van elégedve.
1 db telefonból vonod le ezt a következtetést? Én akkor a s5230 után senkinek se ajánlanék samsungot... Az active amúgy messze jobb, mint az ace vagy az x10 mini...
Az SE jó telefon. Számomra a mérvadó mûszaki cikkekben azoknak a véleménye is, akik értenek is hozzájuk - gyakran olvasgatom a logoutot vagy a mobilarena.hu-t. Nincs olyan telefontípus, amelynek minden legyártott darabja pengén mûködik, és az is befolyásolja az élettartamot, hogy vigyáz rá az ember.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Ha valakinek van még ötlete írhat nyugodtan.

Sony ericsson xperia x1es készűléken van Wifi?

+ menyibe kerulhet egy ilyen ujontan?

Legjobb válasz: Sony ericsson xperia x1es készûléken van Wifi? Van. + menyibe kerulhet egy ilyen ujontan? ez kb. egy 4 éves modell. Már tuti nem fogsz újat találni. Max. újszerû állapotú használtat.

Sony ericsson xperia x1es készûléken van Wifi? Van. + menyibe kerulhet egy ilyen ujontan? ez kb. egy 4 éves modell. Már tuti nem fogsz újat találni. Max. újszerû állapotú használtat.
No meg Symbianos, ami nem is lenne nagy baj ha Nokia lenne. Elég felejtõs.
No meg Symbianos Windows Mobile fut rajta.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy Windows mobile fut rajta

Sony Ericsson xperia x 8-nak van. Beepitett kamerája?

Legjobb válasz: mit gondolsz,van? http://i.web4.hu/apix_collect/1006/sony-ericsson-xperia-x8/s..

Egy jópár éve nincs olyan telefon, amin ne lenne kamera...
A kérdező hozzászólása: és elõlapi kamerája?
én az elsõ kommentben levõ képen nem látok elõlapi kamerát.
persze, hogy van, mint minden telefonban.. elõlapi kamerája nincs.. de ha esetleg ilyet akarsz venni akkor ne tedd.. mer egy szar
Az túlzás, hogy szar, de tény, hogy nagyon gyenge, akad maga a szoftver is. Zenét hallgatni, SMS-sezni, emailezni, telefonálni tökéletes, talán még internetezni is. Játékra tökéletesen alkalmatlan.
kollégámnak van ilyenje, 8órás mûszakban kb 3-4x lefagy, rendes facebook nem megy rajta csak a massanger, két ablak ha meg van nyitva már haldoklik a teló. nem ajánlom hogy ilyet vegyél kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Sony ericsson xperia x8-as telóm van 2.3.7-es androiddal. Nem tom mit csináltam de a zárképernyőn eltűnt az a kis csúszka amivel fel lehet oldani a telót, így nem tok belépni a menübe. Mi a hiba?

Szoftverfrissítést sem tok csinálni mivel a legfrissebb android van a telomon. xrecovery nincs feltelepítve.

Legjobb válasz: Valamilyen recovery biztos van, talán cwm. Nyomkodd a kijelzõt, ha bejön a sony ericsson felirat.

Valamilyen recovery biztos van, talán cwm. Nyomkodd a kijelzõt, ha bejön a sony ericsson felirat.
Általában a vissza gombot kell de lehet a kijelzõt kell nyomkodni. Valamilyen recoverynek fennt kell amivel feltelepítetted a 2.3-as ROM-ot. Egyébként gyári lockscreent használsz vagy valamilyen lock appot??
A kérdező hozzászólása: gyári


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!