Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson telefonom van, de nincs (3 db)

Sony Ericsson K320i telefonom van, de nincs benne magyar nyelv. Hol tudok ilyet letölteni a netről és hogyan telepítem a mobilra?

Legjobb válasz: Állítsd a telefon nyelvét automatára, és akkor a hálózatod nyelve (magyar) jelenik meg benne.

Állítsd a telefon nyelvét automatára, és akkor a hálózatod nyelve (magyar) jelenik meg benne.
A kérdező hozzászólása: A telefon Németországban lett vásárolva. Alapból nincs benne magyar szoftver.
Vidd el egy MOBILBOLTBA és ott telepítik neked a magyar nyelvet.Nem is olyan drága és én csak dinárba tudnám megmondani... =) (Asszem olyan 200 din) Remélem tudtam segíteni
A google-n írd be és töltsd le. Nekem is ugyanien telefonom van csak én olaszországban vettem és abban sincs magyar nyelv és olaszul használom. Ha te németországban vetted akkor biztos, hogy jól tudsz németül és akkor álítsd arra! Egy kis német nyelv lecke nem árt :)
Én T-s vagyok, ott azonnal adnak helyette egy másikat, gondolom a Telenornál is
Micro usb-s kábelt bárhol vehetsz

Sony ericsson xperia mini pro telefonom van nincs internet előfizetésem de az adatforgalom be volt kapcsolva. Az lehet hogy vitt le pénzt a számlámról?

Legjobb válasz: Az nem telefon, hanem elõfizetés függõ. Ha a telefonod rendszeresen frissített, akkor azt az elõfizetésed kárára tette. Sok okostelefon vásárló jár így. Úgy tudja, hogy nincs net a telefonján, de attól még van ilyen elérhetõsége, hiszen az okostelefon lényege az is, hogy legyen ilyen kapcsolata.

Az nem telefon, hanem elõfizetés függõ. Ha a telefonod rendszeresen frissített, akkor azt az elõfizetésed kárára tette. Sok okostelefon vásárló jár így. Úgy tudja, hogy nincs net a telefonján, de attól még van ilyen elérhetõsége, hiszen az okostelefon lényege az is, hogy legyen ilyen kapcsolata.
Ez nem lehet hanem szinte biztos, mivel az összes program frissül ha pl elindítod a play áruházat, de magától is frissít egy idõ után, aztán ott facebook kliens ... stb ... érdemes kikapcsolni, vagy rootolni a készüléket és letiltani a nem kívánt programokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!