Találatok a következő kifejezésre: Sony Ericsson új mobilom (6 db)

Szerintetek mennyibe kerül a T-Mobile-nál az új Sony Ericsson Xperia Mini Pro?

Mix díjcsomagban szeretném készülékváltással. Nem tudok kiigazodni a honlapon. Nem tudom, mért nem díjcsomag szerint írják oda, hogy melyikkel mennyibe kerül... :S El?re is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Tisztelt Ügyfelünk! A telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre a hálózaton belül ingyenesen hívható 1430-as telefonszámon. A nullás gombbal kérheti ügyintézõnk kapcsolását. Készülékváltás információkhoz szükség lesz a T-mobile jelszavára, melyet a szerzõdéskötéskor adott meg. Amennyiben nem áll rendelkezésére, abban az esetben fáradjon be személyesen üzleteink egyikébe. Az Elõfizetõ és/vagy Számlafizetõ, Domino szerzõdés esetén az Elõfizetõ és/vagy Felhasználó dokumentumainak bemutatása, illetve meghatalmazott útján történõ eljárás esetén meghatározott formai követelményekhez kötött meghatalmazás szükséges. Üdvözlettel: T-Mobile

Tisztelt Ügyfelünk! A telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre a hálózaton belül ingyenesen hívható 1430-as telefonszámon. A nullás gombbal kérheti ügyintézõnk kapcsolását. Készülékváltás információkhoz szükség lesz a T-mobile jelszavára, melyet a szerzõdéskötéskor adott meg. Amennyiben nem áll rendelkezésére, abban az esetben fáradjon be személyesen üzleteink egyikébe. Az Elõfizetõ és/vagy Számlafizetõ, Domino szerzõdés esetén az Elõfizetõ és/vagy Felhasználó dokumentumainak bemutatása, illetve meghatalmazott útján történõ eljárás esetén meghatározott formai követelményekhez kötött meghatalmazás szükséges. Üdvözlettel: T-Mobile
Szerintem díjcsomag szerint van odaírva, pontosan így, hogy melyikkel mennyibe kerül. Ha te ezt nem tudod értelmezni, az a te bajod, max nem lesz ilyen mobilod.
Ha nincs fent, akkor nem lehet mix-be kapni... Erre gondoltál? Amúgy teljesen érthetõ a t-mobile oldala...

Sony Ericsson Xperia Neo Mt15i mobil telefont valamilyen úton módon újra lehet telepíteni? Mert nagyon lassú próbáltam már videót keresni róla de sajnos nem találtam.

Legjobb válasz: Magát a telefont nem lehet csak a rajta levõ androidot, de azt nem nagyon szokták (ez nem úgy megy mint a windowsnál), a te esetedben meg egyáltalán nem szükséges.

Magát a telefont nem lehet csak a rajta levõ androidot, de azt nem nagyon szokták (ez nem úgy megy mint a windowsnál), a te esetedben meg egyáltalán nem szükséges.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit javasolsz ?
Factory reset talán megoldja a problémát. Google és youtube a barátaid ott leírják/bemutatják h kell. (még hívják hard- illetve master resetnek is) FONTOS H MINDEN FONTOSABB ADATOT MENTS LE ELÖTTE MERT EZMINDENT TÖRÖL (FORMÁZ).


Van egy Sony Ericsson xperia x8 mobilom harmadjára telepítem az op. Rendszert újra, és nincs térerőm. Másik telóba jó. észleli a Telenort de nem kapcsolódik . Mi Lehet a hiba?

Legjobb válasz: Tegnap pont én is így jártam.Felhívtam a telenor ügyfél szolgálatot.Elküldtek 2 sms-ben valami beállítás félét mivel frissíteni kell.Telepítettem és kikapcsoltam a telcsit 5 percre,majd vissza igaz nekem eztán sem engedte,hogy megnyissam az op.rendszert így töröltem.Aztán még egyszer letöltöttem,azóta müködik.Nekem is x8-asom van.

Tegnap pont én is így jártam.Felhívtam a telenor ügyfél szolgálatot.Elküldtek 2 sms-ben valami beállítás félét mivel frissíteni kell.Telepítettem és kikapcsoltam a telcsit 5 percre, majd vissza igaz nekem eztán sem engedte, hogy megnyissam az op.rendszert így töröltem.Aztán még egyszer letöltöttem, azóta müködik.Nekem is x8-asom van.
menj be egy telefonfülkébe, emeld fel a kagyklót, és tudsz vele hívni nem lesz térerõ problémád! Az ilyen okostelefon szarokat meg dobd el!
Szia! Én is szoktam az enyémet újratelepíteni és sajnos nálam is elõfordul....:) De csak annyit kell csinálni hogy belemész a beállításokba és ott van hogy hálózatok és ott van a mobilhálózatok lehetõség. Na ott vannak ezek, hogy Csak gsm vagy csak csak WMA meg egy harmadik lehetõség. Próbáld meg valamelyiket beállítani nekem a harmadikon van ami mindkettõt takarja :) Remélem sikerül beállítani. Ja még valami, ha te is elõfizus vagy mint én akkor te is kapcsold ki az adatforgalmadat, mert akkor nem nyomja meg a számládat vagy nem húzza le a pénzedet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. Sajnos Szerviz lett a vége :/
második:ennyi erõvel ne legyen teknológia.

Sony Ericsson k660i-s (új) mobilom miért nem küldi el az üzenetet amit írok? Olyat ír ki h "a küldés sikerelen, az üzenet le van tiltva".

emélem vki érti amit írtam, és tudja a megoldást. KÖszönöm el?re is.

Legjobb válasz: 2 tippem van: 1. Nincs beállítva az üzenetközpont száma a telefonodban. Ez minden szolgáltatónál más, de ügyfélszolgálaton megmondják, vagy az interneten is fent van. (Az üzenetek beállításainál kell megadni) 2. Bár ez nem túl valószínû. Általában az SMS küldés egy külön szolgáltatás, amit külön kell megrendelni (persze maga a szolgáltatás ingyenes, csak az üzenetküldés nem). Bár én még nem láttam olyan SIM kártyát, amin ne lett volna alapból aktiválva az SMS küldés.

2 tippem van: 1. Nincs beállítva az üzenetközpont száma a telefonodban. Ez minden szolgáltatónál más, de ügyfélszolgálaton megmondják, vagy az interneten is fent van. (Az üzenetek beállításainál kell megadni) 2. Bár ez nem túl valószínû. Általában az SMS küldés egy külön szolgáltatás, amit külön kell megrendelni (persze maga a szolgáltatás ingyenes, csak az üzenetküldés nem). Bár én még nem láttam olyan SIM kártyát, amin ne lett volna alapból aktiválva az SMS küldés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket mingyárt kipróbálom õket :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!