Találatok a következő kifejezésre: Solutio antisudoricát nap kell (3 db)

Solutio antisudorica! Már két napja használom, de nem látom a javulást. Sőt most is izzadok. Mi lehet a gond meddig kell minden nap használnom? Talán nem kéne vízzel higitani?

Legjobb válasz: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Solutio_antisud.. nem kéne hígítani és mielõtt bármit el kezdesz használni nem ártana a betegtájékoztatót elolvasni

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Solutio_antisud.. nem kéne hígítani és mielõtt bármit el kezdesz használni nem ártana a betegtájékoztatót elolvasni
Nem kell hígítani, a 2 nap alatt meg ne várj csodát, idõ kell amíg használ.
A kérdező hozzászólása: Olvastam, hogy sokaknál használt már másnap és, hogy vízzel is szabad hígitani. De majd meglátjuk. Azért köszönöm a válaszokat.
Na és az izzadás oka? Az nem fontos?

Solutio antisudoricát minden nap kell alkalmazni? Mert tegnap este bekentem és ma egész nap nem izzadtam le akkor ma is bekenjem?

Legjobb válasz: Szerintem akkor nem kell. Én csak az elején kentem minden nap, most már elég 2hetente is. :)

Szerintem akkor nem kell. Én csak az elején kentem minden nap, most már elég 2hetente is. :)

A Solutio Antisudorica izzadásgátlóval minden nap be kell kenni az izzadó részt?

Vagy ha nem akkor hánynaponta??

Legjobb válasz: Szia. Hetente kétszer, max. háromszor! És úgy csináld, hogy ne épp borotválás után, hanem várj egy-két napot, amíg elkezd nõni a szõrt... A legjobb este, fürdés után, jó alaposan kend be!

Szia. Hetente kétszer, max. háromszor! És úgy csináld, hogy ne épp borotválás után, hanem várj egy-két napot, amíg elkezd nõni a szõrt... A legjobb este, fürdés után, jó alaposan kend be!
naponta is lehet, semmi bajod nem lesz, csak vizes vattára tedd mert szét csíp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!