Találatok a következő kifejezésre: Sokszor volt hogy (143 db)

Milyen sokszor volt, hogy csalódtál olyan személyben, aki közel állt hozzád? Megbocsátottál neki, vagy nem találkoztál vele többet?

Legjobb válasz: Szám szerint nem lehet megmondani, hogy hányszor, de már volt. Sokszor. Általában nem tudtam megoldani, hogy ne találkozzak vele (családtag, szomszéd, osztálytárs), ezért próbáltam megbocsátani.

Szám szerint nem lehet megmondani, hogy hányszor, de már volt. Sokszor. Általában nem tudtam megoldani, hogy ne találkozzak vele (családtag, szomszéd, osztálytárs), ezért próbáltam megbocsátani.
kétszer.a volt férjemben és a legjobb barátnõmben.összeszûrték a levet.a volt férjemnek már megbocsájtottam, 5 év után.de a volt barátnõmnek sose tudok megbocsájtani.õ jobban ismert mint bárki más.nem akarom soha többé látni.tõle jobban fájt ez az átvágás mint bárkitõl.a volt férjem meg megbûnhõdött.tudom csúnya dolog, de bosszút álltam.de a volt barátnõmön nem akartam mert neki gyerekei vannak.és bántja õt a sors nem kell nekem is.ez még most is fáj.
Nem bocsátottam meg könnyen.
Szia! Már voltak kisebb csalódásaim, de komolyabb még szerencsére soha. Ilyenkor ideig óráig duzzogok magamban, aztán megpróbálom megbeszélni az illetõvel. Alszár rá pár éjeszakát és már semmi bajom. Olyan típus vagyok, hoyg ritkán sértõdök meg, nehezen lehet megbántani, de akkor nagyon...Eddig nem sokan jutottak el erre az állapotra:) -Tündérlány(17)-
Próbálom elfelejteni, már több mint egy 1 éve... Szerencsére kicsi az esélye, hogy találkozzam vele, de mégsem tudok túllépni rajt, hogy hülyére vett valaki és kihasználta jóhiszemûségemet. A legnagyobb baj, hogy nem tudom kibeszélni magamból, nincs kivel.Talán mostantól könnyebb lesz. :-)
Több személyben is csalódtam sajnos. Azt hittem, a barátaim, de mostanra teljesen megváltoztak. Teljesen megbocsátani nem tudtam nekik, nem is akartam. Viszont találkozni muszáj voltam velük, mert az osztálytársaim még most is... De van 3 ember, akik igaz barátaim. :) Õk õszintén szeretnek engem, és én is õket. :) Õk lesznek az egyetlenek, akik hiányozni fognak, majd ha szétválnak útjaink...
6 év? Az már nem semmi. Nincs lehetõséged a felkeresésére?
A kérdező hozzászólása: Dehogynem, van...de semmi ertelme!...Am is irni is soktam vele..de õ azt hiszi hogy már nincs semmi.....meg hát lényegébe egy idõben én is tetszettem neki..de miután elmentek már le sem szar...:(
Mibõl gondolod, hogy leszar? Ez így konkrétan mondta (írta)? Mert ahogy a nõk nagy részét ismerem, sokan csak azért tesznek úgy, mintha közömbös lennél számukra, mert kitartást, harcot várnak. Én a helyedben tuti megmondanám, mi a pálya, vesztenivalód úgysincs... feltéve ha szingli.
A kérdező hozzászólása: Már nem....:S....de tök 8 mert még kicsi vagyok..:) ...szal shemmi esély...meg az a csaj egy kicsit bunkó, közömbös...:S
Akkor mi fogott meg benne?:D
A kérdező hozzászólása: Hát épp ezaz, hogy nemtudom..:D..:) )
Én még nem voltam szerelmes, úgyhogy nem érthetem ezt, nézd el nekem.:D De amúgy próbáltál már becsajozni azóta? Állítólag az segít, még abban az esetben is, ha nem szerelemre épül a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Megprobalok..:D
Na, akkor örülök, hogy írhattam valami használhatót is.:D Javasolom, hogyha netán nem jönne össze elsõre, ne add fel!
Minél hamarabb kiég/elromlik, annál hamarabb kell újat venned :) Egyszerû üzletpolitika (nem csak égõk esetében)
A kérdező hozzászólása: nade 5-10 nap alatt? ez rablás!
van rajtuk jótállás legalábbis a dobozon rajta van vissza kell vinni a boltoshoz
Direkt nem gyártanak elég jót, hogy újat vegyél. Ezt ajánlom figyelmedbe, a villanykörte-összeesküvés: http://greenfo.hu/hirek/2012/04/08/a-villanykorte-osszeeskuves
Ja az 5-10 nap az durva. Nem cserélik vissza, ha megvan a blokk? 4-es voltam
Ha sokat kapcsolgatják, akkor gyorsabban kiég, vagy talán akkor is ha "rossz az érintkezés "a foglalatban.(mert nálunk szokott ilyen lenni, és ilyenkor pislog is az égõ)De nem akarom védeni a gyártókat, tudatosan csinálják azt, hogy rövid ideig tartson egy égõ.
Statisztikailag a villanykörte örökifjú, tehát ugyanakkora a valószínûsége annak, hogy kialszik öt percen belül, mint annak, hogy öt évig bírja. Egyébként meg ha öt nap alatt kiég, akkor visszaslattyogsz a boltba vagy írsz egy panaszlevelet és kész.

Tegnap nem volt semmi bajom, ma hajnalban pedig úgy keltem fel, hogy nagyon fáj a puncim ( szerintem a hugycsövem ), mert sokszor volt vizelési ingerem, pisiltem is egy kicsit, de nagyon fájt. Ez felfázás? Vagy valamilyen fertőzés?

Most nem fáj annyira, éppen kibírom, de lenne valami krém vagy valami ami enyhítené a fájdalmat? És légyszi írjátok meg azt is, h csíp-e vagy kellemetlen-e.

Legjobb válasz: Szerintem ahogy írtad,vagy felfázás,vagy fertõzés,nem tudom hány éves vagy,élsz-e nemi életet,ha igen onnan is átterjedhet,ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes,sokszor az antibiotikum segít csak,úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ,és ezeket a teákat inni is lehet,bõ folyadékfogyasztás,tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz,hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van,És tényleg orvos!

Szerintem ahogy írtad, vagy felfázás, vagy fertõzés, nem tudom hány éves vagy, élsz-e nemi életet, ha igen onnan is átterjedhet, ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes, sokszor az antibiotikum segít csak, úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ, és ezeket a teákat inni is lehet, bõ folyadékfogyasztás, tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz, hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van, És tényleg orvos!
Sajnos nekem is volt ilyenem.Rettegtem, ha már éreztem egy kicsi fura érzést, mert féltem, hogy felerõsödik.Menni sem bírtam, mindig kikellett hívni az orvost.A lényeg:sokat kell inni, mert a lappangó vizeletben van a baktérium.Érdemes óránként pisilni, fõ, hogy színtelen legyen a vizelet.Ha nagydolgodat végzed, mindenképp úgy töröld ki a feneked, hogy ne a hüvelyed felé húzd a papírt.És utána töröld meg nedves toalettkendõvel. Nekem már vérdarabok jöttek ki, azt hittem, beledöglök, úgy fájt.És a cickafark, kamilla.
A kérdező hozzászólása: hú, köszönöm a tanácsodat! Amugy Én nem használok tisztaságit... csak ritkán...
Vegyél Urogint a patikában, nekem segített többször, de az a ...cillin végzõdésû az igazi. Tíz darab /5 nap, 2 tabletta/ kettõezerötszáz forint! Most tudtam meg a dokitól, hogy a tisztasági betéttõl is megkapható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! nem is hallottam errõl az áfonyás dologról... :) de megfogadom a tanácsot! :)
szerintem ha többször elõfordul Nalad, ez a felfázósdi, akkor egyjél vörös áfonya tartalmú bogyókat, vagy madát a gyü, üécsöt, lehet kapni aszalt formában, hasonló mint a mazsola es hat. hidd el, én is úgy jártam, mikor a férjemmel összekerültem az elsõ 3 hónapban ez volt nalam is és utánnaolvastam, majd megláttam az áfonyás megoldást. ugyanis az áfonyának van egy olyan összetevõje, ami kifejetezetten a húgyholyagban válsztódik ki, és ott fertõtlenit is. a sumetrolim, szerintem csak tüneti megoldas lehet, mert a bakterium rezisztensse valhat es ez a kesobbiekben nem fog hatni. ha esetleg újra elõjönne, ez a nyavaja, akkor meg gyogyszer elotti pisivel menjel el a dokihoz, ezzel idõt is megsprolsz es hamarabb lesz eredmenyed, es tuti a megfelelo kezelést fogid kapni! mielõbbi jobbulast!
A kérdező hozzászólása: Na az hasznos lenne nekem! :) köszönöm!!
lehet kapni domestosos törlõkendõt, s ha idegen helyen wc-re mész le tudod törölni a wc-t, ha már rá akarsz ülni. És köszönöm a jókívánságot.
A kérdező hozzászólása: Ja, apa szerint azért jött ez most elõ, mert pénteken felmentünk barátnõimmel, és szerinte megfáztam, és attól van. De nem hiszem, h megfáztam volna, mert semmi orrfújás, vagy torokfájás, vagy akármi... de szerinte amiatt van, bár lehet van benne valami, nem tudom... :S
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! Nekem is ilyen. Csak az a baj, h nyáron is ez volt a bajom, fürdõbe is alig mehettem, az akkori barátommal voltunk a tengerparton, és csak belementem a vízbe, de utána nagyon fájt, és annyira rossz volt! Azóta nem jelentkezett, most megint itt van. Remélem, mostmár nem fog Neked elõjönni többet... és gratulálok a Kisbabádhoz is, és jó egészséget Nektek!!! Köszönöm a másik válaszolónak is a választ! A higiéniára Én is figyelek, apának mondtam is, hogy attol nem kaphatok el semmit, ha ráülök a vécére idegen helyen? azt mondta nem.. ( persze ugy ülök rá, h körültekerem vécépapírral jó vastagon mert gugolva nem tudok pisilni x) ), de nem értem apa miért mondja, h nem kaphatok el így fertõzést, és nem tudom h magyarázhatnám el neki is, h de igenis kaphatok. Na mindegy... remélem ez a gyógyszer hatni fog vmennyire, de orvoshoz csak elmegyek megint akkor... muszáj.. :( Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Ááh, pont ebben szenvedek én is egy hete kábé... Nagyon rossz, de a lényeg, h rengeteget igyál!!! Az nekem segített. És nagyon ügyelek a higiéniára is.
Még annyit, hogy sokszor én is bevettem ami itthon volt, mondván jó rá, meg nincs idõm dokihoz menni.
Igen olyan, égõ csípõ érzés pisiléskor, van hogy ha elõrehaladottabb, már félek wc-re menni, mert félek a fájdalomtól.Nekem az elsõ szexuális együttlét után alakult ki, és azóta folyton visszatér, nem tudok szabadulni tõle, sajnos van akinek krónikussá válik.Hosszabb ideig , akár évekig kellene szednem az antibiotikumot, legalábbis ahogy utána olvastam, csak az orvosok amikor pillanatnyilag elmúlik a tünet, nem írnak fel újabb gyszert, mondván meggyógyultam.Amióta szültem, 3 hónap, még nem jelentkezett, remélem elmúlik.De ne ijedj meg sokszor, csak egy egyszeri dolog, biztos nálad is errõl van szó.A Sumetrolim jó lehet, de gondolj az én példámra és ne kezelgesd magad, mert ha nem az a baci amire a sumetrolim hat....Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsodat! 18éves vagyok, már nem vagyok szûz, volt barátommal kb egy hónapja szakítottunk, azóta nem is volt senkivel semmi. Most elkezdtem szedni a sumetrolim-t, remélem az használ. Ha nem, akkor majd elmegyek orvoshoz. Amugy Neked ez a betegséged mitõl jön elõ? És mit érzel? Neked is fáj és olyan, mintha fel lennél fázva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Nekem is így van, alig bírok menni, de körültakarom magam 2takaróval és még ugy is érzem, de ha felállok vagy menni kell, borzasztó! :( Már elegem van ebbõl az egészbõl... :( és az a furcsa, h reggel a legrosszabb, este meg mintha semmi bajom nem lenne... :O köszönöm a tanácsokat és, h írtál!!!
3 gyerekem van, de a két ujj még elmegy, nem igen tágulok amúgy ez genetika
Szülések, sport.Intim torna.
Ezt én is tanúsíthatom, a prostik elég tágak. De a szülés is nagyban befolyásolja.
Az tuti számít hogy mennyiszer volt pasival mert nekem van egy ismerõsöm aki hivatásos és egyszer lefeküdtünk részegen.... Elég tág volt. Bár jó volt vele. :-)
a "használattól" senkinek nem tágul ki a hüvelye. genetika, mint a pasik farokmérete.
Nem a használattól. Idõvel nyúlik az izom rost. Ahogy a bõr is.
Szerintem határozottan a friss levegõ teszi.
Hány éves vagy és mióta próbálsz dohányozni? Nikotinmérgezésre tippelek...a köhögés meg a füsttõl van.
Ezekkel a tüntetekkel miért is dohányzol? Hiányzik egy visszafordíthatatlan betegség? Vagy már beteg is vagy!
Ha a hülyeség hánytatna te öklendeznél... (Csak neked írtam át!)
Egy idõben rám is teljesen igazak voltak a fent leírtak amikor dohányoztam... Pontosan ugyanígy jelentkeztek ahogy a kérdezõ leírta... Boldog vagyok, mert mióta leszoktam ezek nincsenek... Nagyon mérges vagyok magamra azért mert egyáltalán elkezdtem cigarettázni...
A dohányzóknál fokozódik a garat reflex. Van akinél jobban, van akinél kevésbé. Valamint a nikotin érzékenység sem egyforma, ha telítõdik a szervezet jönnek a tünetek. Vannak akik egy fogmosást nem bírnak ki hányás nélkül és eljutnak addig, hogy inkább nem mosnak fogat , viszont bagóznak. Mindenkinek a saját döntése és egészségére neki
Hát itt nem értékelik a szarkazmust? Marhára nyílvánvaló hogy a cigitõl van, és szerintem ezt a kérdezõ is nagyon tudja, szándékosan buta a kérdés. Emberek... elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Az elmult ket napban 6 szall cigit szivtam el, mert beteg voltam. A tunetek kohogeskor megis megvoltak. Nikotin mergezes kizart, tisztaban vagyok a nikotin mergezes tuneteivel. Koszonom a valaszokat!

Fiúk! Nektek már volt olyan, hogy amikor elvettétek egy lány szüzességét, hogy sokszor mondta, hogy fáj és már eleged volt és abba hagytátok?

Legjobb válasz: Sajna még szûz lánnyal nem volt élményem,de szeretném kipróbálni és nem hagynám abba, hanem szájjal izgatnám mégjobban. 18F

Sajna még szûz lánnyal nem volt élményem, de szeretném kipróbálni és nem hagynám abba, hanem szájjal izgatnám mégjobban. 18F
Én 1 hónapja vettem el b.nõm szüzességét, és mivel másra tereltem a figyelmét ezért csak kicsit nyöszörgött..de ha ugy odamész h csitt-csatt-dirr-durr meg*szom nemérdekel h fáj e neki, akkor ne is eröltesd :) 16/F
úgy látom hogy a nõk belendültek (: szûz lánnyal nekem sem volt még dolgom, de én tuti hogy már az elsõ szavára abba hagynám... ez egy olyan dolog ami a nõtõl függ... az elsõnek neki kell hogy jó legyen másképp egy életre elveheted a kedvét, magadtól is meg a szextõl is. gondolkodj ember... ja és FÉRFI VAGYOK (18) remélem engem is megszóltok lányok :) mellesleg ne általánosítsatok én nagyon figyelek a párom minden rezdülésére egy öleléskor is, lehet többet tudok róla mint bármelyikõtök a barátjáról :)
hát sztem azé te se lehetsz profi ha fájt neki!! el kellett volna terelned a figyelmét v valahogy máshogy csinálni!!!
Bocsi egy tapló taj vagy.. Hogy mondhatsz ilyet hogy "mert eleged volt már"?????? Figyi ha fáj a csajnak abbahagyod.... -.-" Amugy fiuknak tedded a kérdéset én lányvagyok... Deleszarom. Szerinted ha te lenél a csaj helyébe és fájna milenne jobb ha kínozna a fa**ával vagy ha abbahagyjátok és majd máskor megint..??????
Ha fáj neki, beszéljétek meg. A sikosítót erre találták fel
A fiúk mind idióták semmit nem tudnak a csajokról!!! Ja és ha egy lány szûz amikor elõször fekszik egy fiúval tökmindegy mennyi síkosítót raksz akkor is fájni fog! A fiúkat mindig is érdekelték a lányok de soha semmit se tudtak róluk hát ez száni!!
elõzö vagyok.. +nagyon kellene rá vigyázni..
Én is lány vagyok de hozzászólnék. Nekem nagyon nehezen jött össze az elsõ. Én 19 voltam a barátom 23. Én is sokszor mondtam, hogy fáj, mert tényleg fájt, hiába voltam nedves mint a Balaton. Amikor már mondtam hogy stop, akkor ott mindig megálltunk. És minden egyes alkalommal tovább jutottunk. Így jött el, hogy kb a 4-5 alkalomra tudott teljesen belém hatolni. Nincs ebbe semmi ciki. A lányok nem tehetnek róla, hogy kaptak egy szûzhártyát. A pasi aki ilyen miatt nyíg, az bunkó, és megérdemelné, hogy egy uborkát dugjunk a seggébe. Majd akkor megnézzük, hogy kinek mi fáj! :D
22:43-as téged miért szóljunk hiszen nem mondtál semmit rosszat csak igazat!!!!!!
ja és 19:50-es gratula!!
Elõzõ! én is pontosan így voltam vele. kb 1 hónap után tudott teljesen belémhatolni, de nagyon rossz volt... A végefelé már teljesen elment a kedvem tõle, mert soha nem jött össze. Sokszor elsírtam magam a fájdalomtól, de szerencsére a pasi nagyon türelmes volt velem. :) (tegyük hozzá, szép nagy méretei voltak az akkori barátomnak)
ezt a humorba kéne :)
Mert ha leírod, hogy "volt volt szag" akkor a szövegszerkesztõ aláhúzza, mondván, hogy szóismétlés.
m tudom elképzelni hogy két óránként éhes lenne. szerintem kínáld meg vízzel. lehet hogy csak szomjas
6 hónapsan van a 3. növekedési ugrás [link] Vida Ágnes írta!!
Az én hat hónaposom átaludja az éjszakát. Este 8-tól, kb. másnap 9-ig. Egyszer kel éjfél körül, eszik, és már alszik is tovább. Még nem volt olyan, hogy nem aludt volna vissza.
Én kb. 1 hónapig szoktam hordani, még soha semmi bajom nem volt tõle.
A kontaktlencse gyártók belekalkulálják a túlhordást, így a 2 hetes lencsénél is bele van kalkulálva az 1 hónap. Fontos: ha valamilyen pollenre allergiás vagy, akkor bizony cseréld 2 hetente; ha a lencséden gyakori a lerakódás, cseréld 2 hetente; ha a tárolótokot nem tisztítod jól és cseréled rendszeresen, akkor cseréld 2 hetente; na nem jársz legalább 1/2 évente ellenõrzésre, cseréld 2 hetente; ha poros munkahelyed dolgozol, vagy a belvárosban élsz, cseréld 2 hetente; ha megpróbálod túlhordani, és valami miatt kényelmetlenné válik a lencse, akkor is maradj a 2 heti cserénél!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!