Találatok a következő kifejezésre: Sokszor van nincs (56 db)

Szerintetek van szájszagom? A padtársaim sokszor elkerülnek, nincs rossz fogam, mindennap mosok 2-szer 3-szor fogat és szájvizezek is valamint folyamatosan rágózok, nyelvet is mosok, sportolok is, 16L

Sok a bélgázom, de nincs gyomorégésem soha, valamint orrom sokat folyik,és gyatrán érzem az illatokat

Legjobb válasz: Szerintem nincsen. Viszont ha sokat pukizol, az is lehet büdös. Viszont ez javítható, ha nem eszel valamilyen kajákat. Az interneten olvastam róla, miket nem kéne enned...

Szerintem nincsen. Viszont ha sokat pukizol, az is lehet büdös. Viszont ez javítható, ha nem eszel valamilyen kajákat. Az interneten olvastam róla, miket nem kéne enned...
Ilyen messzirõl sajnos nem érzem. Hajolj közelebb!
Hát lehet hogy valahol másnak van rossz szaga. De lehet nem emiatt kerülnek el.
Nyald meg a kézfejed, csak figyelj, hogy ne csak a nyelved hegyével. Várj utána 15-30 mp-et, hogy megszáradjon a nyál, aztán szagold meg. Ugyanilyen szagú kb. a szád.
Kamaszkorban elõfordul, de jó eséllyel kinövöd.
Sajnos ebben nem tudok segíteni, bocsi:D
nekem le állva is sokkal nagyobb de keresõben tuti találsz 23f
Ne is hidd el. Tökéletesen kielégítõ tud lenni egy 12 centis is. Volt szerencsém majdnem a duplájához is és egy fikarcnyival sem volt élvezetesebb.
nekem 13 cm..ha akarod megnézheted, csak írj rám
azt hittem többen írnak majd hogy nekik nagyobb és nem tudnak küldeni:) eddig 2-nél járunk lefogadom még 11cm se lehet nekik:)

Sokszor van epegörcsöm, nincs szervi bajom, idegi alapon előjön. Elég sok görcsoldót szedek, hathat-e az a méhemre is (beágyazódás)?

Legjobb válasz: Szerintem igen, mivel erõs fájdalomcsillapító. De ha idegi alapon fáj az epéd, akkor hogy esel ilyen állapotban teherbe? -már bocsáss meg a kérdésért. Szerintem keress egy jó, megbízható számodra szimpatikus pszichológust és old meg a lelki problémád. Utána nem kell epegörcsoldó és nyugodtan, egészségesen várhatod babádat. -én is voltam ilyen idegállapotban, sokat segített egy jó orvos,most 6 hetes kismama vagyok- Sok szerencsét

Szerintem igen, mivel erõs fájdalomcsillapító. De ha idegi alapon fáj az epéd, akkor hogy esel ilyen állapotban teherbe? -már bocsáss meg a kérdésért. Szerintem keress egy jó, megbízható számodra szimpatikus pszichológust és old meg a lelki problémád. Utána nem kell epegörcsoldó és nyugodtan, egészségesen várhatod babádat. -én is voltam ilyen idegállapotban, sokat segített egy jó orvos, most 6 hetes kismama vagyok- Sok szerencsét
Nekem is van ilyen gondom. Nem iszol keveset? Attól lehet.
A kérdező hozzászólása: De igen, nagyon keveset. Megpróbálok többet inni, hátha jobb lesz. Köszönöm :)
Keresd meg konkrétan milyen anyag váltja ki ezt. És mellözd. :)

A laptom azt irja ki, hogy nincs kapcsolat, az a gép lassusága vagy az internet kapcsolat -é A homok óra sokszor kint van lassu a gép?

Menyibe kerül a gép memória kártyája ,ha bõviteni kell?

Legjobb válasz: a nincs kapcsolat az az internetre utal! Nem biztos hogy a memória kártyával van baj lehet a processzorral, ám ez esetben gázban vagy mert egy laptopról van szó!

a nincs kapcsolat az az internetre utal! Nem biztos hogy a memória kártyával van baj lehet a processzorral, ám ez esetben gázban vagy mert egy laptopról van szó!

Van egy olyan problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet sokszor azt írja ki hogy Egy hálózati kábel nincs bedugva. Ha újraindítom (változó számban van, hogy akár ötször) utána már nem írja. Hogy oldjam meg hogy ne kelljen mindig újraindítani?

Javasolták már hogy vegyek egy hálókártyát és probléma megoldva, de remélem hogy van valami kis beállítás vagy valami hasonló mód is rá.

Legjobb válasz: Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést,vagy egy cserét kb 2000 Ft.

Ha nincs bedugva akkor ki is fogja írni ez természetes. Ha mégis be van dugva megér egy hálókártya driver frissítést, vagy egy cserét kb 2000 Ft.

3 vagyunk lány tesok (en kozepso) és nagyon zavar h nincs bátyám mert en nagyon szeretnek egyett! Sokszor szoktam elkepzelni torteneteket amiben van . Szerintetek ez fura h enyire szeretnék egy nálam kb.5 évvel idosebb tesot?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan lány, akinek ez ne fordult volna már meg a fejében. De látod, mind elszúrtuk: nem szóltunk a születésünk elõtt a szüleinknek, hogy hozzanak össze elõbb egy fiút. :) Gondolom, fiatalka vagy még, azért a sok képzelõdés a báttyról. Majd eljön a fiú-barátok korszaka is, és akkor azok lesznek a "bátyusok". :)

Szerintem nincs olyan lány, akinek ez ne fordult volna már meg a fejében. De látod, mind elszúrtuk: nem szóltunk a születésünk elõtt a szüleinknek, hogy hozzanak össze elõbb egy fiút. :) Gondolom, fiatalka vagy még, azért a sok képzelõdés a báttyról. Majd eljön a fiú-barátok korszaka is, és akkor azok lesznek a "bátyusok". :)
Nekem bátyám van, és én meg lánytesót szeretnék nagyon! Ez ilyen, mindig az kell, ami nincs...
Az a fura, hogy idõsebb fiútestvért akarsz, vagyis egy férfit, aki taníthat és vigyázhat rád anélkül, hogy szexuálisan vonzódna hozzád.
Igen 5. :) )
atyaég, 5 bátyád?!! Az rengeteg! :D
Nekem van 5 batyam. Nagyon szeretem oket, de neha tudnak idegesitoek lenni. 13/L
Az én húgom akkor szerencsés neki 2 bátyja van :)
Nekem testvérem sincs és mindig is akartam egyet, tök mindegy, hogy fiú, lány, idõsebb, fiatalabb, csak legyen. De nem lett és most már testvér nélkül kell leélnem az életem. Majd a gyerekemnek lesz testvére:)
Én is így vagyok ezzel: ) Nem gondoltam volna, hogy van rajtam kívül valaki, aki egy bátyról álmodozna. A mai napig sokat gondolok arra, hogy de jó lenne egy idõsebb fiútestvár, pedig 26 éves vagyok. (amúgy két húgom van)
Nekem van bátyám, örültem volna ha nincs... sokat bántott.
Nõvérem van, és én is ábrándoztam bátyról.
Nekem 3 bátyám van, de én soha nem szerettem volna lány testvért. :)

Hogyan kezdjem el a szobatisztaságra szoktatni? Egyévesemről mostanában sokszor leveszem a pelust. és élvezi, hogy nincs rajta. Van, hogy ilyenkor kakál. Vagy még nincs értelme?

Legjobb válasz: Huhh, én is le leszek pontozva, mint 3. válaszoló, de a tény az tény: miszerint 2 éves kor után lesz annyira érett az idegrendszer, hogy akaratlagosan szabályozzák az "ürítést". Addig csak a szülõ tudja be "szándékosnak", ill. megfigyeli kakilási szokásait, így nem nehéz jó idõben "bilire tenni". Felõlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, csak a kérdezõ utolsó kérdésére reagáltam. Én mindenesetre nem sietem el a dolgot + rengeteget olvastam a témában errõl. Ja, amúgy ártani nem ártasz szerintem a gyereknek, ha így csinálod, de hogy õ egy kukkot sem fog érteni abból, hogy miért ujjong a szülõ, ha a bilibe pottyant valamit, az is biztos. Vagyishogy valószínû...

Huhh, én is le leszek pontozva, mint 3. válaszoló, de a tény az tény: miszerint 2 éves kor után lesz annyira érett az idegrendszer, hogy akaratlagosan szabályozzák az "ürítést". Addig csak a szülõ tudja be "szándékosnak", ill. megfigyeli kakilási szokásait, így nem nehéz jó idõben "bilire tenni". Felõlem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, csak a kérdezõ utolsó kérdésére reagáltam. Én mindenesetre nem sietem el a dolgot + rengeteget olvastam a témában errõl. Ja, amúgy ártani nem ártasz szerintem a gyereknek, ha így csinálod, de hogy õ egy kukkot sem fog érteni abból, hogy miért ujjong a szülõ, ha a bilibe pottyant valamit, az is biztos. Vagyishogy valószínû...
Ilyen korán már bilire szoktatjátok, megrövidítve a gyerekkort, ez nem egészséges? Olvassátok Dr. Ransburgot errõl a témáról. Ráér még az a szegény gyerek...:S
utolsóra: te meg elolvashatnál mást is, ugyanis sokan javasolják a korai bilizést.... ha a baba hajlandó rá, akkor miért ne?? csupán erõltetni nem szabad én is most akarom elkezdeni, a napirend részeként, hogy evés után ráültetem a bilire (11 hós lesz a babám, õ akkor szokott produkálni), aztán meglátjuk mi lesz.
23.13-asnak teljesen igaza van. A baba még éretlen hozzá. 2-2, 5 éves koráig kell megtanulnia. TANULNI! Ezen van a hangsúly. El bírom képzelni milyen szülõk azok, akik már 10 hósan szegény baba alá teszik a bilit, akkor mikor pottyantani szokott, aztán meg örülnek, hogy milyen ügyes a baba.:) Inkább arra tanítsd, amit meg is tud érteni! Mindent a maga idejében. Neked sem kezdték 1 évesen magyarázni a deriválást, a gyereked sem ért a bilibõl többet. Nem tudom mivel foglalkozhatsz, de Magyarországon az egyik legismertebb gyerekpszichológust csak nem akarod megkérdõjelezni? Talán kutatásokat folytattál? Hol publikáltál, szívesen elolvasnám.:) Amúgy meg tényleg úgy csináljátok, ahogy akarjátok. A társadalomba kellenek ilyenek és olyanok is.:)
Már miért lenne ezzel lerövidítve a gyermekkor????? Igen is minnél hamarabb elkezdi valaki a biliztetést annál könnyebben fog menni. Ha hamar megmutatják neki mire is való akkor hamarabb is összekapcsolja a dolgokat, hogy mire is való. Mert lehet, hogy kicsi de nem hülye. És egy 2 évest már hiába akarsz elkezdeni bilizteteni, ha addig nem tetted, az már megmakacsolja magát és nem akar ráülni, akkor nincs mit tenni, de ha idejében elkezded akkor még lehet "nevelni".
Szia! Nekem 11 hós a kisfiam és most, hogy itt a jóidõ rendszeresen leveszem róla a pelust és elõszeretettel használja a bilit. Ma pl. 4-7:30-ig nem volt rajta egyáltalán pelus végig bilibe pisiltünk kb. fél óránként. És csak egyszer volt baleset.
Ma 09:08. Én pont azokat az olvasmányokat hagytam ki, amiket te említettél, pedig tényleg sokmindent olvastam. Úgy látszik, már akkor is a késõbbi szoktatás mellett voltam. :) A Suttogó nekem is megvan, de ez a rész (is) kimaradt nálam, mert nekem nem tetszik az a módszer. Abban viszont egyetértek, hogy erõltetni nem szabad, de próbálkozni lehet.
Én írtam azt, hogy más szakemberek pedig más véleményen vannak. Dr Benjamin Spock (a leghíresebb amerikai gyermekorvos) már 1945-ben megírt könyvében is már 18 hónapos korban javasolja a szoktatást, de már ott is megemlíti, hogy lehet elõbb is. Tracy Hogg, a Suttogó szerzõje, angol ápolónõ 20 év tapasztalattal, pedig 9 hónapos kortól ajánlja elkezdeni a bilire ültetést. A számos gyerekorvosról nem is beszélve. Tehát nem a saját kútfejembõl vettem, és természetesen nem saját kutatómunkát végeztem, hanem hozzáértõk véleményét tolmácsoltam csupán. Egyébként engem is korán szoktatott anyukám, és még két éves korom elõtt szobatiszta lettem, szóval egyáltalán nem képtelenség. De nyilván a babák ebben is különbözõek, valakit elõbb, valakit késõbb lehet megtanítani, de próbálkozni mindenképp érdemes, mert igenis lehet, hogy össze fogja tudni kapcsolni a dolgokat. Csak erõltetni nem szabad, de ezt nyilván a kérdezõ sem akarja.
olvasd el a Suttogót, ott pont ennek az ellenkezõjét találod, 9 hósan ajánlja Tracy Hogg a szoktatást.
Akkor hogy lehet, hogy rengeteg gyerek szobatiszta lesz két éves kora elõtt?
En reggeli utan biliztetem , most tiz honapos es kb egy honapja minden reggel kakal bilibe, nem merem meg levenni rola a pelust mert tobbszor is szokott kakalni es pisil is boven mert sokat iszik ebbe a melegbe.
hát igen... nehéz okosnak lenni, mert nincs olyan pontja a gyermeknevelésnek, amiben akár csak az orvosok is egy véleményen lennének... szerintem nem szabad egyetlen könyv, vagy módszer mellett sem kardoskodni, kicsit rugalmasan kell kezelni mindent, és kikísérletezni, hogy a saját gyerekünknél mi az ami beválik, persze ésszerû keretek között :) nálunk pl a suttogó és a "keményebb" módszerek mûködtek nagyrészt, de tudom, hogy sokaknak az nem szimpatikus, vagy egyszerûen nem válik be

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!