Találatok a következő kifejezésre: Sokszor olyan mintha (59 db)

Néha mostanában egyre többször érzek/tapasztalok olyat, hogy a bõröm alatt puffadozik, kipuposodik gyorsan egymásután sokszor ( olyan mintha gyorsan feszitem az izmom). Arra gondoltam, hogy a dohányzástól van. Másnak is van ilyen érzése, milehet?

Néha mostanában egyre többször érzek/tapasztalok olyat, hogy a bõröm alatt puffadozik, kipuposodik gyorsan egymásután sokszor ( olyan mintha gyorsan feszitem az izmom) erre lennék kíváncsi, hogy mi lehet. Arra gondoltam, hogy a dohányzástól van. Másnak is van ilyen tapasztalata, milehet?

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy spontán izomrángásaid vannak ? Hol ?

Arra gondolsz, hogy spontán izomrángásaid vannak ? Hol ?
A kérdező hozzászólása: ja valami olyasni de nagyon kicsi izmok akkor mert magamtól nem birom ugy "rángatni". Hát karomon, lábamon.

Mért félek a halottaktól világ életemben mióta eszemet tudom mindig is féltem tõlûk! Mióta meghalt apósom mégjobban félek sokszor olyan mintha itt lenne körülöttem! Mi ez?

Legjobb válasz: Nem jó a gyászmunkád. Azért "marad ott" a lelkedben, nyomasztólag, félelemet keltõen. A halállal foglalkozni kell, az eltávozót gyászolni - ami munka, de nem elhagyható, mert visszaüt.

Nem jó a gyászmunkád. Azért "marad ott" a lelkedben, nyomasztólag, félelemet keltõen. A halállal foglalkozni kell, az eltávozót gyászolni - ami munka, de nem elhagyható, mert visszaüt.
Semmi értelme félni a halottaktól.Én sem tudok sirni ha halot van.
Szerintem akkor nem a halottaktól félsz annyira, hanem magától a haláltól.
Mibõl gondolod hogy érzelmileg szegény? Aki már azon a szinten áll, hogy belátja, a halál csak egy másik útja a szellemednek, értelemszerûen nem sír rí ha meg hal egy szerette.
nem ítélünk el. mindig éltek érzelmileg szegény sérültek.
Lehet elitelni stb, de engem a halal egyaltalan nem erint meg, ha rokon, ha ismeretlen hal meg nem erzek semmit. Tudom, hogy a halal az elet resze, ezt el kell fogadni, felni pedig felesleges.
Nem magától a halottól félsz, a halál jelenségét kell helyretenni magadban - a félelem tárgyát a halott testesíti meg számodra. Erre meg rásegít a sok agyament zombis horrorfilm, miszerint a halott visszatér elmebuggyant formában.
Nyugi, már nem tart sokáig.
Butaság... A halott a legbékésebb ember, az már nem bánt senkit. Nem kell félni tõlük. :)
Látom, ez a kérdés már több, mint egy éves. Nekem viszont most aktuális: egyik nagynéném halt meg a napokban. Azóta félek éjszakánként és nem tudok aludni. Gyakran találkoztunk, mert közel laktunk egymáshoz, de érzelmileg nem kötõdtem hozzá, olyan volt, mint egy nem rokon ismerõs. Mióta meghalt, félek éjszakánként elaludni. 29/N

Ennyire jó a pampers pelenka? Sokszor olyan, mintha teljesen üres lenne.

Néha megijedek, hogy nem tud pisilni a lányom, de amikor néhanapján "baleset" történik, akkor megnyugodom. S?t, volt egy id?szak, amikor még át is ázott, akkor váltottam nagyobb pelusra, de ugyanúgy Pamperst használtunk. Mostanában nagyon sokszor olyan, mintha teljesen üres lenne. Szerintetek mit?l van ez? Megszoktam stagolni, és nem mindig van vizeletszag benne.

Legjobb válasz: szia! ha nagyon bizonytalan vagy, egyetlen nap tégy próbát. pl. rakj a pelusba egy zsepit, vagy szalvétát. nem egy tudományos megoldás, de így meg tudod állapítani, hogy volt-e pisi. :)

szia! ha nagyon bizonytalan vagy, egyetlen nap tégy próbát. pl. rakj a pelusba egy zsepit, vagy szalvétát. nem egy tudományos megoldás, de így meg tudod állapítani, hogy volt-e pisi. :)
Ha van benne pisi, akkor nehéz kell legyen. Még ha száraz is a felülete, és nincs szaga, de súlya kell legyen! Mekkora a gyereked? Mert ezt még senki nem kérdezte... A lányom 7 hós, de egy ideje észrevettem, hogy ritkábban, de többet pisil. Ezért én is van, hogy szinte száraz pelust veszek le róla, máskor meg dugig van. Néha még éjjel is száraz a pelusa-vagyis reggelre, ez számomra is ilyesztõ... De iszik rendesen, kakil minden nap és néha behozza a lemaradásást.) Amúgy én csak 2 hónapig használtam pamperst, azóta libero párti vagyok. Sokkal jobb a tartása a gumis derék miatt, és sokkal stabilabb, komolyabb a szerkezete is.
Ahogy már írták elõttem, ha száraz is a babád popsija, érezned kell a pelus súlyából, hogy pisis-e. De egyszerû megnézned, az egyik kezedbe fogd a használtat, a másikba egy teljesen tisztát, érezni fogod a különbséget még akkor is, ha csak kevés pisi is van benne. Megmondom õszintén én a Huggies pelusra esküszöm, azt szeretem. Az 1-es méretû pelusunk Libero volt, nem volt vele baj, de én utána csak a rajzocskák miatt vettem 1 csomag Huggiest... :) nem bántam meg, nagyon szeretem. Egyszer használtunk Pamperst, mert nem kaptam másikat, hát én úúúgy utáltam, alig vártam, hogy elfogyjon!
Ez érdekes, nálunk még soha nem fojt ki éjszaka a pisi a Pampers-bõl, pedig már 4 hónapja csak ezt használjuk. Egyszer fojt ki a kaki, de az is azért mert már kinõtte azt a méretet. Szerintem jól felszívja a pisit és tényleg elég száraz marad a pelus, de azért lehet érezni, hogy mennyi van benne.
éjszakára nállunk sem vált be. kifolyt a pisi belõle. nappalra ha sürün cseréltem jo volt. de most cseréltük le ezt a márkát.
Nálunk nem vált be, amíg pici volt a baba.Most is-8 hós múlt-csak napközben merem ráadni, nehogy pisiben feküdjön fél éjszaka...2 gyerekes anyuka
szerintem se szívja be kakit
...hát, nekünk nagyon nem jött be.A kaki rendszeresen kifolyik és a feneke teljesen nedves marad, pedig gyakran cserélem.:(
nem tudom mekkora a baba de sztem gyozodj meg valahogy hogy pisil-e mert ha nem annak lehet oka az eves (keveset eszik) vagy esetleg komolyabb baj is lehet Sztem ellenorizheted hogy pisilik ha csak ruhat huzol ra rogton eszrefogod venni.
Mi is ezt használtunk, de váltanunk kell, mert a kisfiam combhajlatai kiérdesedtek. A védõnõ szerint túl mûszálas ez a pelus.
Ha feltéped a pelust, meglátod pisilt-e. Még a szülés után mutatták a kórházban.
Nekünk még soha nem folyt ki semmi pedig már 9 hónapos a lányom és születésétõl ezt használjuk. Valóban jól szívja a pisit de a pelus súlyán érzed hogy tele van. És van olyan nap amikor kevesebbet pisil a lányom.
17:20as válaszolónak 4hós koráig nállunk sem volt gond az éjszakai pisivel benn maradt mind. csak elfelejtettem irni hogy már 9, 5hós és már nem volt jó éjszakára. 17:15ös vagyok/voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Bizts, hogy pisil, mert a kérdésbe is írtam, hogy "baleset". Azt arra az esetre gondoltam, amikor nincs rajta pelus egy darabig. Egyébként 5-én lesz 6 hónapos. Nekem összesen kétszer folyt ki a pisi, akkor váltottam nagyobb méretre. Bevált a Pampers, csak feltünõen kevés van benne. Üresnek soha nem üres, csak visszaemlékszem a fiam korszakára (õ most 8 éves), neki mindig nagyon pisis volt a pelusa. Hozzáteszem, hogy akkor még nem futotta Pampersre, csak olcsóbbra. Ezek szerint tényle ennyire jó. :) Na jó reklámot csináltam a Pampers-nek. :) Kösdzi mindenkinek a választ
Kezdõ anyukaként én is pempörsöt vettem a picurnak, de nálam is az volt a tapasztalat, hogy az éjszakát nem bírta. Igaz, az én fiam van úgy, hogy 12-13 órákat is bír aludni egyhuzamban 1, 5 hónapos kora óta. Most 7 hónaposak vagyunk. A huggis pelus nekünk bevált. Éjszakára csak azt adok rá, napközben most pempit (nem kaptam huggist), de fenntartásaim vannak vele kapcsolatban...


Nagyon rossz a közérzetem már régóta. Gyomorpanaszaim vannak, nehezen emésztek, néha fáj a gyomrom, sokszor olyan, mintha másnapos lenne. Milyen teljes tisztítókúrát próbálhatnék ki?

Állandóan fel vagyok puffadva.A gyógyszertári szerek nem hatnak egyáltalán.Száraz elvékonyodott a hajam,száraz és foltos a b?röm.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló tüneteim vannak,csak én még nem próbáltam ki semmien gyógykészítményt sem.Abban bíztam vmi csak segít amit ajánlanak,de így kicsit letörtem. :o((

Nekem is hasonló tüneteim vannak, csak én még nem próbáltam ki semmien gyógykészítményt sem.Abban bíztam vmi csak segít amit ajánlanak, de így kicsit letörtem. :o((

Éreztetek már olyat, amikor fáradtak vagytok, mintha lebegnétek? Nekem sokszor van ilyen és nem szívok semmi anyagot! Olyan, mintha megnõne körülöttem minden én meg picit összemennék.

Legjobb válasz: Én futásnál szoktam hasonlót érezni, 3km után gyakorlatilag nem érzem a lábam, mintha lebegnék. Nem tudom ez mennyire normâlis. :D

Én futásnál szoktam hasonlót érezni, 3km után gyakorlatilag nem érzem a lábam, mintha lebegnék. Nem tudom ez mennyire normâlis. :D
A kérdező hozzászólása: Én akkor érzem, ha már sok ideje nem aludtam akár ülök, akár fekszek

6 hetes babám néha öklendezik. Olyan mintha valami lenne a torkán, sokszor nyámnyog is mintha piszkálná őt valami pöszmöt. Mitől lehet ez?

Már vagy 4-5 napja, és naponta többször is. Éjszaka is a csamcsogásra ébredtem fel. Hiába adok neki inni, akkor sem hagyja abba.

Legjobb válasz: Tudnak furcsa hangokat adni, de általában elhagyják:-) Lányomnál is sokszor hittük azt, hogy most fullad meg. Ha tudod, mutasd meg a védõnõnek, vagy a dokinak, amikor cisnálja, hátha többet tudnak mondani, de addig nyugodj meg, nem hinném, hogy nagy baja lenne:-)

Tudnak furcsa hangokat adni, de általában elhagyják:-) Lányomnál is sokszor hittük azt, hogy most fullad meg. Ha tudod, mutasd meg a védõnõnek, vagy a dokinak, amikor cisnálja, hátha többet tudnak mondani, de addig nyugodj meg, nem hinném, hogy nagy baja lenne:-)

30hetes kismami vagyok és napok óta fáj a vádlim, olyan mintha izomlázam lenne. Este nyújtózkodás közban sokszor begörcsől, még álmomban is, olyan mintha szétakarna szakadni. Mitől lehet és mit tehetek?

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyi magnéziumot szedsz, de napi 3x2-t nyugodtan bevehetsz a Magne B6-ból. Jó még erre a kálcium is, de ne egyszerre vedd be õket, hanem eg kis szünettel.

Nem tudom, mennyi magnéziumot szedsz, de napi 3x2-t nyugodtan bevehetsz a Magne B6-ból. Jó még erre a kálcium is, de ne egyszerre vedd be õket, hanem eg kis szünettel.
Ilyen nekem is volt a 27. hét körül, mosmtár 32 hetes vagyok és elmúlt de megint kezõdik.:( Nekem akkor azt mondták, hogy magnézium hiány, pedig én is szedtem/szedek magnéziumot. Nekem mindig csak reggel volt 5-10 percig tartott, maszírozgattam, de nem tudom az segített e vagy csak magától elmúlt. Majd ma este is megmaszíroztatom aztán lesz, ami lesz. Mindenesetre kitartás, már nincs sok hátra!:)
A kérdező hozzászólása: Magnéziumot szedek.
Szia! Tényleg magnéziumhiány, én is 3*2-t szedtem, de nem Magne B6-t, hanem magnezium-citrátot. (Igaz nem erre, hanem korai méhösszehúzódásokra, de ezen is segített.) Most már nem szedhetem, de nekem az esténkénti levendulaolajos masszázs (a levendula nyugtató hatású) segít. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.Akkor több magnéziumot szedek, mert eddig csak napi 2vettem be. Jó babavárást Nektek is!
ezek a szívroham tünetei, kezdhetsz pánikolni.....
A kérdező hozzászólása: halálosan szerelmes lettem ezek szerint:D

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Legjobb válasz: Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).

Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).
Így van, anyudnak joga van a boldogsághoz. Nehogy már még te szabd meg neki kivel lehet és kivel nem. Felnõtt ember!!
nincs beleszólásod, csak azért, mert neked nem tetszik...
Nagyon örülök, hogy nem azoknak vagyok a gyereke, akik itt okoskodnak, hogy nincs beleszólása. Igenis van, fõleg ha van rá oka. Én sosem hoznék olyan pasit a házhoz, akit a gyerekem nem fogad el. Nem véletlenül nem fogadja el.
Hogyne lenne beleszólásod, amíg ott laksz, addig a pasinak kell hozzád alkalmazkodni, nem fordítva.
Ha annyira nem tettszik, legközelebb mond anyudnak, hogy fogdosott, megpróbált rádmászni... Aztán el van intézve a dolog :D Többet nem is kell nézned a fickót.
Ez így van.Az ember olyan párt szeretne, akivel mindenki jól kijön, fõleg a gyerekek.Csak, amíg egy 5-6 éves gyerek esetében az ember elnézi, hogy ösztönbõl cselekszik és elsõsorban a saját igényei szerint rangsorolja az embereket, vagyis, ha féltékeny, akkor sír és ki akarja sajátítani az anyját, addig egy 17 éves esetében az ember azt gondolná, hogy képes legalább egy kis idõre háttérbe szorítani azt, hogy mi a jó neki és nézni azt, hogy mi a jó az anyjának.Ha látom, hogy az anyám boldog és mindent megkap attól a férfitól, akkor felõlem kicsi zöld emberke is lehet, aki hápog, elfogadom.A leülni és megbeszélni jó út lenne, ha ismernék a kompromisszum fogalmát.
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj, hogy nem kap meg anya tõle mindent.Elég csúnya, nincs kocsija, anya hurcolja és nem lehet vele beszélgetni mert olyan, mint aki megnémult, félénk nyuszi...
A probléma csak ott van, hogy oka van a miérteknek. Ha családos embert választunk magunk mellé, akkor a családjával együtt fogadom el. És fordítva is. Mivel ebben a korban már hosszú távra tervez az ember nem 1-2 hétre, ezért én személy szerint csak olyat választanék, aki a családommal is jól kijön.
Az anyában nincs empátia, hogy nem fogja fel, ha olyan pasit választ, aki a gyerekére rossz hatással van.
17 éves.Szerinted meddig fog még otthon lakni párkapcsolat nélkül?A párkapcsolat feláldozása pedig nem tisztelet, hanem mártírkodás.Õ megtette, hát az anyja is tegye meg.Ez nem így mûködik.Ha valakibe szerelmesek vagyunk, azt nem hagyjuk el olyan könnyedén, ha egy családtagunknak épp nem tetszik a képe. "De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom..." NEKI nem tetszik, vagyis egyáltalán nincs tekintettel az anyjára, hogy annak fáj-e, õ nyíltan utálja és kész.Mert õ így gondolja vagyis a felnõttek alkalmazkodjanak hozzá, mert õ neki nem tetszik ez a felállás. Ehhez nem kell túl sok ész, csak empátia, hogy beleképzelem magám anyám helyébe, hogy vajon neki milyen lehet társ nélkül, csak gyerekkel élni és legalább az esélyét megadom annak, hogy boldog legyen.
Szerintem a Kérdezõ sehol nem írta, hogy azt akarja, hogy az anyja egyedül maradjon, szimplán nem bírja elviselni ennek a pasinak a stílusát. Aztán majd jön az, hogy bunkózás a gyerekkel, zsarnokoskodás, majd szexuális zaklatás. Ugyanis az esetek legnagyobb százaléka így végzõdik kamaszlány és nevelõapa közti feszültségbõl.
Szerintem errõl szó sincs, épp ezért mondtam, hogy ez már odaképzelés. A kérdezõ nem állította, hogy költözést tervezne a közeljövõben, valamint azt mesélte, hogy õ már szakított azért, mert az anyukájának nem tetszett a párja, tehát tiszteli az anyukája véleményét, ebbõl adódik, hogy az anyukáját is.
Elõtted járok ne aggódj :) 76%: A leülni és megbeszélni mellett vagyok én is és nem a duzzogjunk, amíg nem sikerül elüldözni, aztán pedig lelépünk mi a pasinkkal és otthagyjuk õt egyedül.
Én már szellemileg felnõttem, te viszont lemaradtál valahol ezek szerint.
55%-nek szólt.
Ha majd szellemileg te is felnõsz, akkor megérted amirõl most beszélek.
Anyukádat hallottad már panaszkodni, hogy ronda, nincs kocsija és nyuszi?Vagy a saját véleményed szerint ez így kevés.
A kérdező hozzászólása: A kocsival kapcsolatban igen.Meg azért a többi dologgal is néha-néha.CSak anya sajnálja...
Ez akkor is anyukád élete.Nem a te dolgod eldönteni, hogy milyen pasi való hozzá.Felnõtt ember, ahogy te sem fogod az õ ízlése szerint kiválasztani a párod, ha majd egyszer TÉNYLEG szerelmes leszel.Minden embernek van hibája, mindenkinek.De ha családként akartok együtt élni, akkor tolerálni kell a másikét.Ezt pedig meg kell beszélni.Nem kimutatni, hogy utálod és majd csak elõbb-utóbb kiutálod anyukád mellõl, hanem megbeszélni, hogy mi a gond és mit tudnátok változtatni, hogy élhetõ legyen az élet együtt.De férfit választani nem neked kell, hanem neki.
pár év múlva úgyis elköltözöl, anyád meg maradjon egyedül? bírd ki, ameddig nem szemétkedik veled a pasi, addig szerintem nincs beleszólásod. én 15 éves voltam, mikor anyumnak lett egy komoly kapcsolata. egy ideig persze ellenséges voltam, aztán anyám barátnõje elmagyarázta, hogy ez így normális, és ne bántsam emiatt anyumat. azóta is együtt van a párjával, és boldogok. 19 évesen elköltöztem otthonról, persze nem emiatt.
Nem nézek thrillereket, inkább mûvészfilm párti vagyok, de hülyeségeket írsz és senkit nem érdekel a véleményed, sajnálom.
Tudom, szerinted minden mostohaapa zaklatja a nevelet lányát.Erre nem tudok mit mondani, mint, hogy inkább nézz meséket, mert a thrillerek kicsit megviseltek téged.
Ja, egészen addig, amíg a pasi nem kezdi el cseszegetni a kislányt.
Aha, akármikor, addig, amíg a gyereke meg nem torpedozza azt is.Ez egy ördögi kör, egy olyan gyerekkel, aki magasról tojik mások igényeire és ha valamit eldönt, akkor a többieknek kell hozzá alkalmazkodni.17 évesen ennél érettebb gondolkodás is elvárható.Mindenkinek engedni kell, hogy olyan otthon teremtsenek, amiben mindenki jól érzi magát, de van mindenkinek privát szférája, amibe a másiknak nincs beleszólása.Az anyának is van, mégpedig a férfi kiválasztása.
Az anyának is néznie kell a gyermeke érdekeit, ugyanis a gyerek mindig a gyereke marad, pasit meg találhat akármikor.
Ha gyerekesen viselkedik, akkor nem is kell komolyan venni.A "nem beszéljük, meg, mert én utálom és úgyis én nyerek" nem felnõttes viselkedés, így a véleménye nem ér túl sokat.Ha kész arra, hogy saját magán kívül más érdekeit is nézze, függetlenül attól, hogy neki ebbõl származik-e elõnye és tud érvelni amellett, ami nem tetszik neki és javasolni járható utat, hogy mindenkinek jó legyen, akkor van mirõl beszélni és a véleménye befolyásolhatja a jövõt.De a puffogást be kell fejezni.
Az is primitív és gyerekes, ha az anya elengedi a füle mellett a gyereke véleményét.
Igen, ezt elmondhatod.Ha pedig elengedi a füle mellett, ahhoz is szíve joga, mert az õ döntése kell, hogy legyen, hogy kivel van.A körülmény az, amibe beleszólhatsz és meg is kell beszélni, vagyis, hogy ki miben tud engedni, hogy a másik is jól érezze magát otthon.Ennek a megbeszéléséhez kell egy minimális intelligencia, az elmarás pedig primitív és gyerekes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a hasznos tanácsokat!!! :)
Nyugodtan mondd el anyukádnak, hogy nem hozzá való. Találjon jobbat, nem muszáj leállni az elsõ jöttmenttel csak azért, hogy nehogy egyedül maradjon.
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy ezt kell javasolni, de az is túlzás, amilyen reakciókat kapott az elején. Nem a tiédre gondolok, látom a százalékból, hogy nem te írtad. Azt is lehet tanácsolni, hogy beszéljék meg, üljenek le és könnyen lehet, hogy a probléma minden változás nélkül megoldódik.
Mint minden vele egykorúnak. Te viszont gratulálhatsz magadnak, hogy ennyire szûk látókörû vagy.
Az agya mindenképp gyerek, ebben igazad van.
Miért, szerinted az normális felfogás, hogy egy férfi, aki egy meglévõ családba akar belépni az nem tiszteli a családot??? Bele sem merek gondolni, hogy aki ilyen véleményen van, az hogyan áll a gyerekéhez.
Hm, szóval a normális felfogás az, hogy a 17 éves lány jövõre, vagy egy pár év múlva ugye úgyis kollégiumba/albérletbe/saját lakásba költözik, az anyja meg dögöljön meg otthon egyedül, mert a drága lányzónak 17 éves korában csípte a pici szemeckéjét, hogy az anyja új párt merészelt találni magának... Pffft....
Hiába pontoztok le, attól még nekem van igazam és a normális felfogásúak úgyis azt mondják, hogy igenis van beleszólása a gyereknek, hogy az anyja milyen jöttmentet visz haza a házhoz.
Látszik, hogy ti, akik szerint nincs beleszólása soha nem éltetek át hasonlót. Van beleszólásod, hisz a te életedet cseszik el, ha hülye a pasas. Nekem nem volt, költözni kellett, nekem kellett alkalmazkodni, apám megváltozott... õ rákérdezett, és én azt mondtam, jófej a választott... persze, míg nem költöztünk össze, meg alig láttuk egymást így is gondoltam, aztán most, h együtt élünk - már 4 éve - cseppett változott csak meg a vményem. Szerintem felejtsd el a fogdosós sztorit, hülye, szemét dolog (tudom, csak javasolta vki, h ezt tedd), inkább ülj le anyuddal beszélni. Amúgy megsúgom, hogy a pasi soha nem fog hozzád alkalmazkodni, mert õ a felnõtt. :(
Igenis, van beleszólásod a dologba, amíg anyáddal egy fedél alatt laksz, addig ha nem is irányíthatod õt, de megmondhatod, hogy hogy érzel. Hazudozni pedig nem érdemes, mert ha kiderül, hogy nem is csinált veled semmit, csak kitaláltad, akkor nem hogy marad a pasi, de még anyáddal is összeveszel.
jah... hát ahogy leírtad ezt a telefonbeszélgetést meg is változott a véleményem! Azt tanácsolom: élezd a karmaidat és üldözd el, de marha gyorsan!!!;)
"azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S" Es ezt elmondtad anyukadnak? Vedd fel telefonodra vagy masra az ilyen beszolasait es mutasd meg anyukadnak!
Nem, nincs beleszólásod. Elképzeltem fordított helyzetben, úgy hangzana a kérdésed: "Hogy képzeli az anyám, hogy beleszólhat abba, kivel járok?" Ugye?
A kérdező hozzászólása: 17/L
A kérdező hozzászólása: Ja és anyával 1x nagyon összevesztünk miatta és felhívtam a pasit és elmondtam ezt neki, és azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a pasinak kell hozzám alkalmazkodni, nem pedig nekem hozzá.De ha nem járna ide elviselném vagy ha nem lenne hosszabb távú kapcsolat.De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom...
Lenne hozzád 1 kérdésem: Te hogyan reagálnál, ha anyukád nem bírná elviselni a TE PASIDAT? (Ha jól láttam 17 éves lány vagy.) És közölné, hogy nem viheted fel hozzátok? Gondolom elmondanád mindennek, hogy milyen szemét, meg tönkreteszi az életedet... Amellett pedig ha nem lakik veletek inkább örülj neki, hogy anyukád boldog! Valószínûleg úgysem fogsz sokáig vele élni. Jobban örülnél, ha egyedül lenne? Próbálj meg felnõttként viselkedni, és elfogadni a helyzetet.
Ne hasonlítsatok már össze egy kamaszt és a pasiját egy felnõtt nõvel, akinek gyereke van, élettársi szinten gondolkozik és megmondta, hogy nem érdekli a lány és az anya kapcsolata.
76%-osnak: Tényként kezelem, csak mivel egy családról beszélünk, így nem csak egy igazság létezik, vagyis a "gyereké".Õ a saját igazára keresi a megerõsítést és elutasít mindent, ami azt sugallja elõbb talán gondolkodjon.Milyen szülõ az, aki ide jön tanácsot adni és felbújta a gyereket a saját anyja ellen és arra bátorírja, hogy szakítsa el attól, akivel õ a jövõjét képzeli. Ha ezt én javasolnám a te gyerekednek, mit szólnál?
Hagyd már abba a "gyerek"-ezést, 17 évesen még korántsem felnõtt, hanem GYEREK.
Persze, hogy nem.De az esélyt megadhatja, hogy õ is boldog legyen, hisz mindenkinek viszketne, ha arra lenne ítélve, hogy egyedül éljen ezentúl.A "gyerek" hisztije miatt nem szabad elutasítani az esélyt egy tartós kapcsolatra.Ahogy a "gyereknek" sem kell feláldoznia a kapcsolatát, ha az a másiknak nem tetszik.Létezik még tolerancia és empátia, csak a féltékenység és a birtoklási vágy ezt elnyomja.
Szerintem a legbosszantóbb dolog az, hogy elvileg családi kapcsolatok témakörben vagyunk és bármilyen kérdésnél kiutálják a gyereket és bevédik a szülõt. Az ajándékok, amiket a gyerek a szülõtõl kapott, az a szülõé, mert õ fizette, dolgozzon, ha szórakozni akar, õ tart el, azt csinálod, amit mond és egyebek. Itt javarészt felnõtt családos emberek vannak. Hogy a francba gondolkodhat így egy szülõ????? Ha pedig valaki nem hisz a kérdezõnek miért válaszol? Vagy miért támad kérdezés helyett? Az õ verzióját mondta el, ha nem ezt kezeljük tényként, akkor kb. felesleg válaszolni, mert a többit csak odaképzelitek.
Nem lehet mindent, de az anyjának sem lehet mindent, csak azért, mert viszket a nunija..
Ez a "gyerek" már nem olyan kicsi.Sokan féltékenységbõl marják el az anyuka új társát, hogy megint csak kettesben legyenek.Csakhogy a "gyerek" egyszer kirepül, mert a saját életét akarja élni.Akkor az anyuka egyedül marad és az eltelt jó pár év, csak megnehezíti, hogy újra párra leljen.Nehéz úgy megítélni a helyzetet, hogy csak a "gyereket" hallottuk, a másik két embert nem.Mindenesetre óvatos lennék azzal a kijelentéssel, hogy neki mindent szabad, mert õ is ott él.
Egy férfi ha gyerekes anyukát választ, akkor a gyermekével együtt kell elfogadnia, és a gyermeket is szeretnie kell. Az anyukád meg szem elõtt tarthatná, hogy te is a világon vagy és rád is kell gondolnia. Rá kell ébresztened anyukádat, hogy te vagy a családja és az a férfi most éket vert közétek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy mielõtt ez a pasi nem lépett be az életünkbe anyával nagyon nagyon jó viszonyba voltunk, mint 2 barátnõ, de miután jött ez a pasi...mikor itt van nem is tudok anyával beszélni.Ha fordított helyzetbe lennék , akkor elküldeném a pasit ha nem tetszene anyának, volt már rá példa...csak õ miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ pasi úgy gondoltam...
"õ nem az elsõ" Mármint nem az elsõ, akit utálsz?
Nem lehetsz valami érett, ha pffff-t használsz. Amúgy nem mindenki költözik el 18 évesen, te észlény.
A kérdező hozzászólása: Apával nem voltam jó viszonyba és õ nem az elsõ.

31 hetes vagyok. Este mikor lefekszem sokszor nehez levegot vennem. Olyan mintha valaki a mellkasomra ulne es mintha belenne kicsit dugulva az orrom. Mas is igy van ezzel?

Este mikor lefekszem sokat gondolok a szulesre es nehezen alszok el mert aggodok.Szoktatok igy lenni?

Legjobb válasz: Az orrdugulást a hormonok okozzák, természetes és kellemetlen velejárója a terhességnek. Használj tengervizet tartalmazó orrspray-t, pl sterimar, Fluimar, és segít, ha párologtatsz a szobában. A mellkasodra nehezedõ nyomást a növekvõ méh okozza, általában enyhül, ha nem hanyatt, hanem oldalt fekszel. "Hanyatt fekvés már ilyenkor nem ajánlott, mert a baba nyomja a hasi ereidet is. Arra nem tudom, mit mondjak, hogy sokat gondolsz a szülésre,és emiatt nem tudsz elaludni ezen csak az segíthet, ha rendezed a gondolataidat.

Az orrdugulást a hormonok okozzák, természetes és kellemetlen velejárója a terhességnek. Használj tengervizet tartalmazó orrspray-t, pl sterimar, Fluimar, és segít, ha párologtatsz a szobában. A mellkasodra nehezedõ nyomást a növekvõ méh okozza, általában enyhül, ha nem hanyatt, hanem oldalt fekszel. "Hanyatt fekvés már ilyenkor nem ajánlott, mert a baba nyomja a hasi ereidet is. Arra nem tudom, mit mondjak, hogy sokat gondolsz a szülésre, és emiatt nem tudsz elaludni ezen csak az segíthet, ha rendezed a gondolataidat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!