Találatok a következő kifejezésre: Sokszor félek hogy a (99 db)

Sokszor félek, hogy nem tudom végighordani a babámat. Van ezzel így valaki?

Legjobb válasz: Milyen idõs babás vagy? Volt már ne'adja ég rossz tapasztalatod? Mi az amitõl konkrétan félsz? bocs, de így nehéz mit írni.. Üdv. 24 hetes kismama

Milyen idõs babás vagy? Volt már ne'adja ég rossz tapasztalatod? Mi az amitõl konkrétan félsz? bocs, de így nehéz mit írni.. Üdv. 24 hetes kismama
Megint az elsõ, most látom, hogy félkészen elment a válaszom, bocs. Szóval itt már tényleg nincs aggódni való, szerintem hangolódj rá lelkileg, mert már nem sok választ el attól, hogy a kezedben tartsad a picidet. Ne aggódj feleslegesen inkább próbálj meg lazítani! Minden rendben lesz ne izgulj! Én mondjuk még izgulok, mert most pénteken megyek dokihoz, kicsit problémás vagyok, de bízom benne, hogy minden ok lesz. Üdv és sok boldogságot
Én szinte végig így éreztem a terhességem alatt.Így inkább rémálom volt 34 hét belõle.Végig fennállt a vetélés a 16.hétig, aztán meg elkezdett nyílni a méhszáj.Pihenés 34.hétig, majd 41.hétig kitartott a drága:o).Remélem a 2. könnyebb lesz.Sok sikert, kitartást és pihenj sokat!Tényleg!!!
Igen, én is félek. Mondjuk én szint emindentõl. Még csak 7 hetes vagyok, de a múltkor az orvos azt mondta, hogy még nem lát szívmûködést, szóval most ezért izgulok nagyon, hogy beinduljon a kis szíve, utána, hogy megfelelõen fejlõdjön, ne elgyen baja, hogy ne kapjak el semmilyen betegséget, szóval mindentöl félek... De ez szerintem -habár valamennyire értehtõ a félelem- megkeseríti ezt a gyönyörû idõszakot.
Szia, az elsõ vagyok. 36 hetesen már nincs igazán túl sok aggódni való.
Végigrettegtem a várandóságomat sajnos. 12. hét elõtt: elmegy a baba, toxoplazma, idõ elõtti burokrepedés, koraszülés, fertõzésektõl való rettegés, köldökzsinór rátekeredik, spontám meghal.... Ebbõl állt a 40. hét. Most itt alszik mellettem a babám, 5 hónapos. Próbálj meg ne aggódni ennyit, mert a babám lehet, hogy ezért, de nagyon érzékeny idegrendszerû.
Szia Én mindig ettõl féltem hogy még a 36.hétig se bírom ki a védõnõm tök ki volt hogy miért vagyok ennyire negatív végül a 39.hét 4.napig bírtuk Ne aggódj!!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg nem írtam semmi közelebbit! 36 hetes vagyok, az elsõ babám lesz. Nem tudom, hogy miért van ez a félelem bennem, csak már az is eszembejutott, hogy bemagyarázom magamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is pont ilyen gondolatokkal küzdök.Most vagyok 25 hetes, és nekem is már egy hónapja kinyílt a méhszáj, és megrövidült a méhnyak, ezen kicsit beparáztam.Mivel volt már két vetélésem, ezért még plusszba van bennem rossz tapasztalat.Néha a vérnyomsáom is ingadozik, de eddig még nem volt vele túl nagy gond.Én mindig azon agyalok hogy remélem a picikém jól érzi magát odabent.Hát ha én addig eljutok mint te, akkor biztos összetesze a két kezem, te már jó helyen vagy, ilyenkor már akár meg is születhet.Gondold el vannnak babák akik pl. 28 hétre születtek és tök jól vannak.jó szülést.
Ha már 36 hetes vagy, akkor már szerintem se aggódj! NEM LESZ BAJ!!!! Megvallom õszintén nekem ilyen félelmem eddig nem volt. Ha idõnként ilyenen gondolkodom, akkor inkább attól szoktam tartani, hogy nehogy túlhordjam. Amiatt tartok ettõl, mert hallottam olyat, hopgy az a pár nap plusz olyan nehéz, hogy felér az elõtte levõ 9 hónappal. Szóval én inkább ettõl félek. :-)

Sokszor olvasom, hogy a Transformers 3. egyes jelenetei a G1 sorozatra emlékeztetőek. Én láttam a filmet (kétszer is), de nem fedeztem fel az utalásokat. Melyek ezek a részek, és miért emlékeztetnek az eredeti rajzfilmre?

Legjobb válasz: különös, én egybõl felfedeztem majdnem mindet, fel is sorolom neked, mik ezek, az új karaktereken kívül: megatron szétlövi a Lincoln szobrot és a székébe ül, cybertront a Földhöz teleportálják egy ûrhíd segítségével, az autóbotokat számûzik a Földrõl most hirtelen ennyi jutott eszembe

különös, én egybõl felfedeztem majdnem mindet, fel is sorolom neked, mik ezek, az új karaktereken kívül: megatron szétlövi a Lincoln szobrot és a székébe ül, cybertront a Földhöz teleportálják egy ûrhíd segítségével, az autóbotokat számûzik a Földrõl most hirtelen ennyi jutott eszembe
Ne leygetek már ilyen hülyék! Olyan bevágás sõt több is minden embernek van!
Szerintem érdemes körülnézni, lehet, hogy a férjed áll a sarokban, csak nem vettétek észre.
Akik nem zárkóznak el a szellemvilágtól azoknak van magyarázat erre is. Valószínûleg egy szellem(jobb esetben) vagy egy démon van a lakásotokban. Elvileg ezt úgy is tudjátok "ellenõrízni", hogy ha abban a bizonyos szobában nagy hõmérsékletváltozásvan(pl.: a szoba nagyrészében meleg, jó idõ van de pl a sarokban hideg van). Én azt javaslom, hogy keress rá az interneten a Táltosokra (Kovács-Magyar András féle Táltosokra), nekünk már segítette az egyik tanítványa és tényleg elképesztõ volt, pedig mi is kicsit szkeptikusan mentünk el ahhoz a Táltoshoz. Szóval a lényeg, hogy keress fel egy Táltost(biztos van a ti környéketeken is egy pár, mert elég sokan vannak már országszerte) és mond el neki a problémátokat! Bírom benne, hogy segítettem! :)
22:33-nak van igaza
Szerintem nem kellene hülyének nézni a kérdezõt, mivel õ segítségért fordult ehhez az oldalhoz, biztos nem azért mert annyira buta, hogy nemtudja, hogy van-e valaki a szobában rajtuk kívül v sem.( az ilyen férjed van-e a szobában és hasonlókra gondolok) 22:33-as voltam
0002 hogy erted h bevagas? olyan mint egy csik??mint, egy cerna olyan vekony, es bemelyedes? mert nekem van egy ilyen, es vannak megerzeseim, nagymamam pedig megalmod dolgokat?? orokoltem volna???
1. HSZ! "Akik nem zárkóznak el a szellemvilágtól" nem zárkózás vagy nyitottság kérdése, nem fogsz tapasztalni semmit ilyen téren, max filmeket láthatsz, de az ugye fikció, alapvetõen a szellemek csak régi vallásokból származnak, nincs mit foglalkoznod velük, legfeljebb mint egy vallással. Kérdezõ, fogod a kicsi szemed (ha megvan akkor mindkettõt) és nap vagy egy lámpa fényénél szétnézel a szobában, azokon a helyeken, ahova befér akár egy kisebb termetû ember. mondjuk harcmûvészet edzésen ezt így nem oktatjuk, mert alap szokott lenni a látás ismerete, de azt, hogy hogyan öld meg ha valaki az otthonodban nemkívánatos, már pl. tananyag természetesen :)
Én most nem hazudok táltos vagyok! Nekem a szüleim nem hitték el de én valahogy éreztem hogy valami van a szekrényben amit pár hete vettünk az egyik nap alaposan átnéztem a szekrényt és találtam egy golyót és amint megérintettem hangos sikítás hallottam és vagy két napig fájt a fejem. Nekem a dédi papám mesélte hogy könnyen leellenõrizhetjük ha valamelyik karunkat tenyérrel felfelé magunk felé befordítjuk és a hajlatnál van egy bevágás akkor táltos vagy
pedig viszonylag egyszerû megállapítani, hogy egy átlagos méretû szobában (nem nagyteremben) vannak-e rajtunk kívül.
Olyan bevágás nem mindenkinek van! És igen lehet örökölni.
ja és a tegnap 13:03-nak hogy ezt megbeszélhetnénk e-mailban?
Nagyon durva hogy ennyien foglalkoznak ilyen hulyeseggel...


Néha olyan a fog. Gátló (Milligest) beszedése mintha semmit lese nyeltem volna:S:D Mármint annyira pici a gyógyszer, hogy sokszor félek, hogy egyáltalán rendesen lenyeltem e:S:D Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nincs jobb dolgod? a tabletta kicsi, de attól még hat. gondolj bele, az extasy is milyen kicsiny, pedig nagy hatása van. félreértés ne essék, nem probaltam, csak ez ugyanaz.

nincs jobb dolgod? a tabletta kicsi, de attól még hat. gondolj bele, az extasy is milyen kicsiny, pedig nagy hatása van. félreértés ne essék, nem probaltam, csak ez ugyanaz.
Én is ezt szedem már 1 éve, és igen nekem is van néha ilyen érzésem, mintha le se nyeltem volna. sõt nekem néha olyan is szokott lenni, hogy úgy érzem, mintha "beakadt" volna a nyelõcsövem elején, annyira pici... talán akkora, mint egy 4 mm átmérõjû lencse... nem tudom, hogy a többi foggátló mekkora méretû. a többi válaszoló írhatna arról is, hogy az övék mekkora, kiváncsi vagyok...
en yaz-t szedek. az is kicsi. de nem parazok ilyenen.
Az jobb lenne, ha akkora gyógyszert szednél mint egy két kilós lövõi kenyér?
Vedd el tõle, mert kitép egy darabot belõle és lenyelheti, nehogy baja legyen tõle!
Menj vissza a dokihoz és kérj új krémet! Vagy vegyél a gyógyszertárba Canesten combit!
Szia! Ha már ilyen tünetek vannak nálam az mindig gombás fertõzés szokott lenni. Ha a gyógyszertárban kapható Canesten hüvelytabletta nem segít, próbáld ki a Pevaril G3 hüvelykúpot, ezek vény nélkül kaphatók. 3 este felhelyezed õket és 4. napra meggyógyulsz. Más nem nagyon lehet ilyen tünetekkel, nem? Ártani nem ártanak ezek a szerek én szerintem, a Canestent még terhesen is használtam. 1500 körül van a Canesten, a Pevaril kb. 2000, az tuti bejön.Lehet, hogy az elsõ két nap még nem enyhül tõlük, de a 3. tabletta/kúp már teljesen meggyógyít mindig!
A kérdező hozzászólása: De azt nem értem, hogy az orvos miért nem ad rá semmit? Ha tényleg fertõzésem van, és tejszerû folyásom, viszket is (de ez nagyon ritkán szokott lenni), akkor elmegyek, mondom, hogy ez a bajom, elmondom azt is, hogy ha ez nincs, akkor is fáj a csiklóm, és nem mond semmit, azt mondja, hogy ez jó lesz rá. A fertõzés elmúlik, de a fájás marad. Egyébként sok embertõl olvastam itt, hogy neki is ez a baja, és az orvos nem csinál semmit. Természetesen naponta egyszer legalább lezuhanyzom Fa tusfürdõvel, nem tudom, az árthat-e neki.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy ez a bajom? http://www.google.hu/webhp#hl=hu&source=hp&q=kraur%C3%B3zis&.. De még nagyon fiatal vagyok, azt írják, ez idõs nõknél fordul elõ...
Nekemis ugyanez van :( szörnyûû.. és énis nagyon nagyon fiatal vagyok

Miért szerepel feltűnően sokszor Barbara Streisand a South Parkban, mert az oké, hogy sok "celebet" kiparodizálnak, de Barbara túl sok részben szerepel, ez csak nekem tűnt fel?

Emlékeztem, hogy az els? évadban is megjelent robotszörnyként, majd az újabbak között is, majd miután újra néztem mind a 15 évadot több alkalommal is megjelent, például a halloweenes részben is, "képkeretként" Nem ismerem annyira az amerikai celebeket , ezért pár poént sajnos nem is értek, mert ugye ehhez amerikainak kéne születni, de ez egyre jobban foglalkoztat.

Legjobb válasz: Már nem azért, de ezt mi honnan tudjuk? Ezt Trey Parkertõl és Matt Stonetól kéne megkérdezni. Egyébként nem vagy egyedül, nekem is feltûnt már a dolog, de pl. Elton Johnt is sokszor kiparodizálták, ennyi erõvel ennek a miértjén is lehetne agyalni.

Már nem azért, de ezt mi honnan tudjuk? Ezt Trey Parkertõl és Matt Stonetól kéne megkérdezni. Egyébként nem vagy egyedül, nekem is feltûnt már a dolog, de pl. Elton Johnt is sokszor kiparodizálták, ennyi erõvel ennek a miértjén is lehetne agyalni.
A kérdező hozzászólása: oké, de ott van még a 'dákkszósz' féle barbara stresand címû kimeríthetetlen mennyiségben, korlátlan változatban fellelhetõ dala, valami nagyon nincs rendben ezzel a némberrel :)
Keverj egy kis olajat a kajájához, vagy adj neki konzerv tápot.
Kefírt is adhatsz neki az is mûködik. Persze csak ha megeszi:-)
Szia! Száraztáp mellett kapott esetleg csontot? Elég kemény szorulást tud okozni az is. Nézz körül, nem evett-e be valami rongyfélét, vagy hosszabb madzagfélét, mert arra meg rátapad a széklete, és hiába nyomja, nem jön kijebb. Majd számolj be, mi van a kutyival. Üdv.
OLajos halat adj neki ez nálunk bevált.Egyébként ezt állatorvos ajánlotta.Jó egészséget a kutyusnak.
A kérdező hozzászólása: 1-2 napot várok és ha nem javul akkor elviszem a dokihoz amúgy nem öreg 6 éves lesz nyáron
Mennyi idõs? Akár az öregségtõl is lehet... Ha nem öreg, akkor szerintem is vidd orvoshoz!
De ne várj sokat! Ha nem lesz jobban nagyon hamar (pár napon belül), akkor azonnal vidd el állatorvoshoz! De akár már most is elviheted.
A kérdező hozzászólása: száraz kutyatápot eszik... de mindig van neki víz is a kaja mellett mindig van friss vize... sokszok látok hogy nagyon sokszor próbálkozik de nem sikrül neki ha nem lesz jobb megyek vele a dokihoz...remélem hogy jobbban lesz köszi a válaszokat
Vidd el orvoshoz! Akár végbéltájéki daganata is lehet. Az nem normális ha fél órán át küszködik.
Talán valami étel váltotta ki.Esetleg nem adtatok neki olyan kaját ami szorulást okoz szerintem vidd el állatorvoshoz
A kérdező hozzászólása: hát remélem hogy megeszi de már szerintem jobban van már egy jó nagyot ürített úgyhogy már annyira nem aggódok... majd még írok

Nagyon szép lányok, sokszor érzitek hogy félnek tőletek a pasik?

Jogos a félelem, csak a legjobb pasikkal álltok szóba vagy átlagos küls?vel is van esély?

Legjobb válasz: Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L

Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L
Nem tartom magam meseszépnek, bár a környezetem mást állít. Tehát, ha azt vesszük, hogy mondjuk én tényleg szép vagyok, akkor igen, a fiúk félnek tõlem. Legutóbbi két kapcsolatomban a fiúknál úgymond én kezdeményeztem, vagyis csak megadtam a kezdõ löketet nekik. Egyik sem tudta volna elképzelni, hogy majd egyszer egy ilyen szép lány szóba áll velük. Nem tudom ettõl miért kell félni. Mindenkinek más az ízlése.
Iszak Esztert nem tartom álomszépnek :D a meseszép pl Adriana Lima http://cheapechic.blogosfere.it/images/adriana%20lima%20clas.. és Brooke Shields :DD én is így nézek ki mint õk, de nem félnek tõlem a pasik, viszont van 1 aki szerintem igen, vagy nem jövök be neki, pedig nekem csak õ kellene :// ilyen ez :)
Én érzem hogy tartanak tõlem a pasik...csak az olyan csávók mertnek odajönni akiknek már nincs vesztenivalójuk mert senkinek nem jönnek be és egyel több kosár meg már mit számit :D:/...Néha még üzletemberek jönnek oda, de általában csak bámulnak a pasik...Gondolom azt hiszik h már van barátom (jól hiszik)...de egyébként végülis jogos a félelmük ..nem azt mondom hogy "legjobb pasiknak" van csak esélyük de nyilván csak azoknak van akik bejönnek...Az meg relativ hogy kinek mi a jó pasi...ennyi 20L
azok a linkelt csajok, látszik hogy a vastagabb szétnyilo ajkakra buksz :) mindegyik olyan :) ezzel nincs gond nemazér, szerintem is jól néznek ki. iszak eszter szerintem nemszép, rákerestem mert fingom nincs még mindig hogy kiaz, de képeket találtam legalább. én nem félnék tõle, levegõnek nézném. am "nagyon szép lányok" mint már több kommentbõl kiderült, simán lehetnek normálisak is, csak ezmeg a fiukban szülhet adott esetben frusztráciot. persze egy kölcsönös bizalmon alapulo párkapcsolatban nem jelentene gondot, de ahhoz nagyon erõsnek kell lenni fejben, és bizni egymásban tényleg, kölcsönösen, hogy mûködhessen
én sosem fogok úgy kinézni mint a képen szereplõ lányok :'(
Vagy az Isaac Newtoné?
Az Iszak Eszter az a Jicak Rabin lánya?
utolsó: ezek közül a 2. lány GYÖNYÖRÛEN SZÉP, az elsõ is szép. a többi meg különleges inkább mint szép :D
Iszak Eszter a nagyon szép? Hûha... :D Na látod, ezért kell feltenni a kérdést, hogy kinek mi a nagyon szép. ;)
14:52-es vagyok! Oké, akkor én befogom, mert akkor én nem vagyok szép:D (egyébként meg csak azért írtam 'hogy ki számít szépnek', mert az aki ezt beismeri nem túl szimpatikus vonás, továbba az sem javít a helyzeten ha úgy fogalmaz hogy mások szerint, nagyon is tudja magáról akkor hogy szép)
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem mindenki tudja, hogy ma nagyjából milyen nõket tartunk szépnek és hogy õ ezek alapján szépnek számít avagy sem. De akkor mondok példát, Iszak Eszter szerintem nagyon szép.
milyen neked a nagyon szép lány?:D erre a kérdésre így nem lehet válaszolni Egyébként kicsit unom, h.minden lány el van úgy könyvelve hogy csak a pénzre hajt és a külsõség számít neki. .. Ez egyáltalán nem így van, beindulhat a kémia egy (mások által)ronda pasi iránt is, minden egyénfüggõ!
a barátom mesélte, hogy egyszer összejött egy meseszép csajjal, és kifejezetten zavarta, hogy a csaj nagyon szép volt. zavarta, hogy ha mentek az utcán, akkor mindenki megbámulta a csajt. nem arról van szó, hogy nem volt büszke arra, hogy de szép bnõje van, de zavarta, hogy ennyien nézték, meg mondta, hogy ott volt benne a félelem, hogy mivel ennyire szép, sokan próbálkoznak be nála, neki meg nincs kedve azon stresszelni minden nap, hogy éppen ki hajt a bnõjére.
Dettó nálam is ez van! A következõket azért írom, hogy minden szép lány okuljon belõle! Most 25 vagyok, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, nem sok, de többel felért, szerettük egymást. Nálam 18 körül kezdõdött, késõn értem, aztán paff, jött a hirtelen változás. Elõtte ugyanúgy kerültek a pasik a kislányosságom miatt, most meg attól, ahogy kinézek. És dettó, ahogy az elõttem szóló is írta, csak a bunkó, büdös, lúzer pasik környékeznek, akiknek kilóg a kapanyél a szájából, vagy azok akik teli vannak pénzzel de ugyancsak undorítóak. Vicces, de a nõktõl kapom a legtöbb elismerést: -Sugárzóan szép lány vagy! –Nem vagy tisztában azzal, hogy nézel ki! –Te tudtad, hogy mennyire szép vagy? Blablabla…. Volt egy srác, vagyis inkább férfi, kábé mikor 19 voltam, nem a volt párom. Nem volt szép, most sem az. Viszont ismert, elismert ember volt, sokan tisztelték, és most is. Egyszerûen úgy voltam vele, nem rúghatok nála labdába, csak egy strigula lennék. Kábé olyan érzés volt, mint amikor ülsz a színházban, és ámulattal nézed a fõhõst, de egy aláírást sem mersz kérni tõle, mert félsz, hogy ott esnél össze helyben. És majdnem tényleg ugyanilyen szinten elérhetetlen volt. Mindig csak messzirõl csodáltam. Gondolhatjátok milyen érzés volt, mikor a fülembe jutott, hogy neki sem vagyok közömbös, viszont félt. TÕLEM. Nem hittem el. De úgy voltam vele, nem lépek, elvégre õ a férfi. Egy évig ment a huzavona, közben a poklok poklát éltem át, soha nem volt mellettem, mégis iszonyatos volt a hiánya. Aztán kezdeményezett és itt rontottam el. Azt hittem különb vagyok mint a többi, és lehet, hogy én lennék a 2658-ik, elutasítottam. Nem próbálkozott többé. Azóta eltelt jópár év, de még sohasem éreztem ehhez foghatót, és talán nem is fogok. A vicc az egészben, hogy közben megtudtam, hogy nem olyan mint amilyennek hittem. Majdnem 3 éve láttam utoljára, aztán néhány hónapja összefutottunk egy szórakozóhelyen. Én voltam a legjobban ledöbbenve, mikor odajött széles mosollyal az arcán, és lenyomott két puszit, aztán elment. Nem felejtett el, és én se õt, viszont rossz volt szembesülni azzal, hogy mit veszítettem. Úgyhogy szép lányok, hajrá, kezdeményezni ezerrel!!!!

Mitől lehet az, hogy állandóan be van dugulva félig az orrom, mégse tudom rendesen kifújni, és sokszor érzem, hogy elkezd csurogni, de nem előre fele, hanem hátra a torkom felé?

Több éve megvan már ez a dolog, igazából nem gondoltam, hogy komolyabb gondot is okozhat, de eléggé zavaró, és sokszor horkolok is miatta, illetve érzem, hogy emiatt nem kapok rendesen leveg?t alvás el?tt, és ébredtem már úgy miatta pár perces alvásból, mintha meg akarnék fulladni. Szóval sürg?sen orvosolni szeretném a problémát, de azt se tudom mi ez, vagy mi okozza. Van esetleg ötletetek?

Legjobb válasz: Lehet allergia, nagy orrmandula, stb. de a fül-orr-gégész jobban tudja mint mi, ráadásul szerszámai is vannak :-)

Lehet allergia, nagy orrmandula, stb. de a fül-orr-gégész jobban tudja mint mi, ráadásul szerszámai is vannak :-)
Ha örökösen visszatérõ, akár orrpolip is okozhatja, persze azért még ne könyveld el, mindenképpen mutasd meg a dokinak, fontos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor orvos lesz belõle, pedig szerettem volna nélküle megoldani :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!