Találatok a következő kifejezésre: Sokszor félek hogy (127 db)

Néha olyan a fog. Gátló (Milligest) beszedése mintha semmit lese nyeltem volna:S:D Mármint annyira pici a gyógyszer, hogy sokszor félek, hogy egyáltalán rendesen lenyeltem e:S:D Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: nincs jobb dolgod? a tabletta kicsi, de attól még hat. gondolj bele, az extasy is milyen kicsiny, pedig nagy hatása van. félreértés ne essék, nem probaltam, csak ez ugyanaz.

nincs jobb dolgod? a tabletta kicsi, de attól még hat. gondolj bele, az extasy is milyen kicsiny, pedig nagy hatása van. félreértés ne essék, nem probaltam, csak ez ugyanaz.
Én is ezt szedem már 1 éve, és igen nekem is van néha ilyen érzésem, mintha le se nyeltem volna. sõt nekem néha olyan is szokott lenni, hogy úgy érzem, mintha "beakadt" volna a nyelõcsövem elején, annyira pici... talán akkora, mint egy 4 mm átmérõjû lencse... nem tudom, hogy a többi foggátló mekkora méretû. a többi válaszoló írhatna arról is, hogy az övék mekkora, kiváncsi vagyok...
en yaz-t szedek. az is kicsi. de nem parazok ilyenen.
Az jobb lenne, ha akkora gyógyszert szednél mint egy két kilós lövõi kenyér?

Sokszor félek, hogy nem tudom végighordani a babámat. Van ezzel így valaki?

Legjobb válasz: Milyen idõs babás vagy? Volt már ne'adja ég rossz tapasztalatod? Mi az amitõl konkrétan félsz? bocs, de így nehéz mit írni.. Üdv. 24 hetes kismama

Milyen idõs babás vagy? Volt már ne'adja ég rossz tapasztalatod? Mi az amitõl konkrétan félsz? bocs, de így nehéz mit írni.. Üdv. 24 hetes kismama
Megint az elsõ, most látom, hogy félkészen elment a válaszom, bocs. Szóval itt már tényleg nincs aggódni való, szerintem hangolódj rá lelkileg, mert már nem sok választ el attól, hogy a kezedben tartsad a picidet. Ne aggódj feleslegesen inkább próbálj meg lazítani! Minden rendben lesz ne izgulj! Én mondjuk még izgulok, mert most pénteken megyek dokihoz, kicsit problémás vagyok, de bízom benne, hogy minden ok lesz. Üdv és sok boldogságot
Én szinte végig így éreztem a terhességem alatt.Így inkább rémálom volt 34 hét belõle.Végig fennállt a vetélés a 16.hétig, aztán meg elkezdett nyílni a méhszáj.Pihenés 34.hétig, majd 41.hétig kitartott a drága:o).Remélem a 2. könnyebb lesz.Sok sikert, kitartást és pihenj sokat!Tényleg!!!
Igen, én is félek. Mondjuk én szint emindentõl. Még csak 7 hetes vagyok, de a múltkor az orvos azt mondta, hogy még nem lát szívmûködést, szóval most ezért izgulok nagyon, hogy beinduljon a kis szíve, utána, hogy megfelelõen fejlõdjön, ne elgyen baja, hogy ne kapjak el semmilyen betegséget, szóval mindentöl félek... De ez szerintem -habár valamennyire értehtõ a félelem- megkeseríti ezt a gyönyörû idõszakot.
Szia, az elsõ vagyok. 36 hetesen már nincs igazán túl sok aggódni való.
Végigrettegtem a várandóságomat sajnos. 12. hét elõtt: elmegy a baba, toxoplazma, idõ elõtti burokrepedés, koraszülés, fertõzésektõl való rettegés, köldökzsinór rátekeredik, spontám meghal.... Ebbõl állt a 40. hét. Most itt alszik mellettem a babám, 5 hónapos. Próbálj meg ne aggódni ennyit, mert a babám lehet, hogy ezért, de nagyon érzékeny idegrendszerû.
Szia Én mindig ettõl féltem hogy még a 36.hétig se bírom ki a védõnõm tök ki volt hogy miért vagyok ennyire negatív végül a 39.hét 4.napig bírtuk Ne aggódj!!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg nem írtam semmi közelebbit! 36 hetes vagyok, az elsõ babám lesz. Nem tudom, hogy miért van ez a félelem bennem, csak már az is eszembejutott, hogy bemagyarázom magamnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is pont ilyen gondolatokkal küzdök.Most vagyok 25 hetes, és nekem is már egy hónapja kinyílt a méhszáj, és megrövidült a méhnyak, ezen kicsit beparáztam.Mivel volt már két vetélésem, ezért még plusszba van bennem rossz tapasztalat.Néha a vérnyomsáom is ingadozik, de eddig még nem volt vele túl nagy gond.Én mindig azon agyalok hogy remélem a picikém jól érzi magát odabent.Hát ha én addig eljutok mint te, akkor biztos összetesze a két kezem, te már jó helyen vagy, ilyenkor már akár meg is születhet.Gondold el vannnak babák akik pl. 28 hétre születtek és tök jól vannak.jó szülést.
Ha már 36 hetes vagy, akkor már szerintem se aggódj! NEM LESZ BAJ!!!! Megvallom õszintén nekem ilyen félelmem eddig nem volt. Ha idõnként ilyenen gondolkodom, akkor inkább attól szoktam tartani, hogy nehogy túlhordjam. Amiatt tartok ettõl, mert hallottam olyat, hopgy az a pár nap plusz olyan nehéz, hogy felér az elõtte levõ 9 hónappal. Szóval én inkább ettõl félek. :-)

Nagyon szép lányok, sokszor érzitek hogy félnek tőletek a pasik?

Jogos a félelem, csak a legjobb pasikkal álltok szóba vagy átlagos küls?vel is van esély?

Legjobb válasz: Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L

Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L
Nem tartom magam meseszépnek, bár a környezetem mást állít. Tehát, ha azt vesszük, hogy mondjuk én tényleg szép vagyok, akkor igen, a fiúk félnek tõlem. Legutóbbi két kapcsolatomban a fiúknál úgymond én kezdeményeztem, vagyis csak megadtam a kezdõ löketet nekik. Egyik sem tudta volna elképzelni, hogy majd egyszer egy ilyen szép lány szóba áll velük. Nem tudom ettõl miért kell félni. Mindenkinek más az ízlése.
Iszak Esztert nem tartom álomszépnek :D a meseszép pl Adriana Lima http://cheapechic.blogosfere.it/images/adriana%20lima%20clas.. és Brooke Shields :DD én is így nézek ki mint õk, de nem félnek tõlem a pasik, viszont van 1 aki szerintem igen, vagy nem jövök be neki, pedig nekem csak õ kellene :// ilyen ez :)
Én érzem hogy tartanak tõlem a pasik...csak az olyan csávók mertnek odajönni akiknek már nincs vesztenivalójuk mert senkinek nem jönnek be és egyel több kosár meg már mit számit :D:/...Néha még üzletemberek jönnek oda, de általában csak bámulnak a pasik...Gondolom azt hiszik h már van barátom (jól hiszik)...de egyébként végülis jogos a félelmük ..nem azt mondom hogy "legjobb pasiknak" van csak esélyük de nyilván csak azoknak van akik bejönnek...Az meg relativ hogy kinek mi a jó pasi...ennyi 20L
azok a linkelt csajok, látszik hogy a vastagabb szétnyilo ajkakra buksz :) mindegyik olyan :) ezzel nincs gond nemazér, szerintem is jól néznek ki. iszak eszter szerintem nemszép, rákerestem mert fingom nincs még mindig hogy kiaz, de képeket találtam legalább. én nem félnék tõle, levegõnek nézném. am "nagyon szép lányok" mint már több kommentbõl kiderült, simán lehetnek normálisak is, csak ezmeg a fiukban szülhet adott esetben frusztráciot. persze egy kölcsönös bizalmon alapulo párkapcsolatban nem jelentene gondot, de ahhoz nagyon erõsnek kell lenni fejben, és bizni egymásban tényleg, kölcsönösen, hogy mûködhessen
én sosem fogok úgy kinézni mint a képen szereplõ lányok :'(
Vagy az Isaac Newtoné?
Az Iszak Eszter az a Jicak Rabin lánya?
utolsó: ezek közül a 2. lány GYÖNYÖRÛEN SZÉP, az elsõ is szép. a többi meg különleges inkább mint szép :D
Iszak Eszter a nagyon szép? Hûha... :D Na látod, ezért kell feltenni a kérdést, hogy kinek mi a nagyon szép. ;)
14:52-es vagyok! Oké, akkor én befogom, mert akkor én nem vagyok szép:D (egyébként meg csak azért írtam 'hogy ki számít szépnek', mert az aki ezt beismeri nem túl szimpatikus vonás, továbba az sem javít a helyzeten ha úgy fogalmaz hogy mások szerint, nagyon is tudja magáról akkor hogy szép)
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem mindenki tudja, hogy ma nagyjából milyen nõket tartunk szépnek és hogy õ ezek alapján szépnek számít avagy sem. De akkor mondok példát, Iszak Eszter szerintem nagyon szép.
milyen neked a nagyon szép lány?:D erre a kérdésre így nem lehet válaszolni Egyébként kicsit unom, h.minden lány el van úgy könyvelve hogy csak a pénzre hajt és a külsõség számít neki. .. Ez egyáltalán nem így van, beindulhat a kémia egy (mások által)ronda pasi iránt is, minden egyénfüggõ!
a barátom mesélte, hogy egyszer összejött egy meseszép csajjal, és kifejezetten zavarta, hogy a csaj nagyon szép volt. zavarta, hogy ha mentek az utcán, akkor mindenki megbámulta a csajt. nem arról van szó, hogy nem volt büszke arra, hogy de szép bnõje van, de zavarta, hogy ennyien nézték, meg mondta, hogy ott volt benne a félelem, hogy mivel ennyire szép, sokan próbálkoznak be nála, neki meg nincs kedve azon stresszelni minden nap, hogy éppen ki hajt a bnõjére.
Dettó nálam is ez van! A következõket azért írom, hogy minden szép lány okuljon belõle! Most 25 vagyok, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, nem sok, de többel felért, szerettük egymást. Nálam 18 körül kezdõdött, késõn értem, aztán paff, jött a hirtelen változás. Elõtte ugyanúgy kerültek a pasik a kislányosságom miatt, most meg attól, ahogy kinézek. És dettó, ahogy az elõttem szóló is írta, csak a bunkó, büdös, lúzer pasik környékeznek, akiknek kilóg a kapanyél a szájából, vagy azok akik teli vannak pénzzel de ugyancsak undorítóak. Vicces, de a nõktõl kapom a legtöbb elismerést: -Sugárzóan szép lány vagy! –Nem vagy tisztában azzal, hogy nézel ki! –Te tudtad, hogy mennyire szép vagy? Blablabla…. Volt egy srác, vagyis inkább férfi, kábé mikor 19 voltam, nem a volt párom. Nem volt szép, most sem az. Viszont ismert, elismert ember volt, sokan tisztelték, és most is. Egyszerûen úgy voltam vele, nem rúghatok nála labdába, csak egy strigula lennék. Kábé olyan érzés volt, mint amikor ülsz a színházban, és ámulattal nézed a fõhõst, de egy aláírást sem mersz kérni tõle, mert félsz, hogy ott esnél össze helyben. És majdnem tényleg ugyanilyen szinten elérhetetlen volt. Mindig csak messzirõl csodáltam. Gondolhatjátok milyen érzés volt, mikor a fülembe jutott, hogy neki sem vagyok közömbös, viszont félt. TÕLEM. Nem hittem el. De úgy voltam vele, nem lépek, elvégre õ a férfi. Egy évig ment a huzavona, közben a poklok poklát éltem át, soha nem volt mellettem, mégis iszonyatos volt a hiánya. Aztán kezdeményezett és itt rontottam el. Azt hittem különb vagyok mint a többi, és lehet, hogy én lennék a 2658-ik, elutasítottam. Nem próbálkozott többé. Azóta eltelt jópár év, de még sohasem éreztem ehhez foghatót, és talán nem is fogok. A vicc az egészben, hogy közben megtudtam, hogy nem olyan mint amilyennek hittem. Majdnem 3 éve láttam utoljára, aztán néhány hónapja összefutottunk egy szórakozóhelyen. Én voltam a legjobban ledöbbenve, mikor odajött széles mosollyal az arcán, és lenyomott két puszit, aztán elment. Nem felejtett el, és én se õt, viszont rossz volt szembesülni azzal, hogy mit veszítettem. Úgyhogy szép lányok, hajrá, kezdeményezni ezerrel!!!!
Keverj egy kis olajat a kajájához, vagy adj neki konzerv tápot.
Kefírt is adhatsz neki az is mûködik. Persze csak ha megeszi:-)
Szia! Száraztáp mellett kapott esetleg csontot? Elég kemény szorulást tud okozni az is. Nézz körül, nem evett-e be valami rongyfélét, vagy hosszabb madzagfélét, mert arra meg rátapad a széklete, és hiába nyomja, nem jön kijebb. Majd számolj be, mi van a kutyival. Üdv.
OLajos halat adj neki ez nálunk bevált.Egyébként ezt állatorvos ajánlotta.Jó egészséget a kutyusnak.
A kérdező hozzászólása: 1-2 napot várok és ha nem javul akkor elviszem a dokihoz amúgy nem öreg 6 éves lesz nyáron
Mennyi idõs? Akár az öregségtõl is lehet... Ha nem öreg, akkor szerintem is vidd orvoshoz!
De ne várj sokat! Ha nem lesz jobban nagyon hamar (pár napon belül), akkor azonnal vidd el állatorvoshoz! De akár már most is elviheted.
A kérdező hozzászólása: száraz kutyatápot eszik... de mindig van neki víz is a kaja mellett mindig van friss vize... sokszok látok hogy nagyon sokszor próbálkozik de nem sikrül neki ha nem lesz jobb megyek vele a dokihoz...remélem hogy jobbban lesz köszi a válaszokat
Vidd el orvoshoz! Akár végbéltájéki daganata is lehet. Az nem normális ha fél órán át küszködik.
Talán valami étel váltotta ki.Esetleg nem adtatok neki olyan kaját ami szorulást okoz szerintem vidd el állatorvoshoz
A kérdező hozzászólása: hát remélem hogy megeszi de már szerintem jobban van már egy jó nagyot ürített úgyhogy már annyira nem aggódok... majd még írok

Tegnap nem volt semmi bajom, ma hajnalban pedig úgy keltem fel, hogy nagyon fáj a puncim ( szerintem a hugycsövem ), mert sokszor volt vizelési ingerem, pisiltem is egy kicsit, de nagyon fájt. Ez felfázás? Vagy valamilyen fertőzés?

Most nem fáj annyira, éppen kibírom, de lenne valami krém vagy valami ami enyhítené a fájdalmat? És légyszi írjátok meg azt is, h csíp-e vagy kellemetlen-e.

Legjobb válasz: Szerintem ahogy írtad,vagy felfázás,vagy fertõzés,nem tudom hány éves vagy,élsz-e nemi életet,ha igen onnan is átterjedhet,ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes,sokszor az antibiotikum segít csak,úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ,és ezeket a teákat inni is lehet,bõ folyadékfogyasztás,tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz,hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van,És tényleg orvos!

Szerintem ahogy írtad, vagy felfázás, vagy fertõzés, nem tudom hány éves vagy, élsz-e nemi életet, ha igen onnan is átterjedhet, ha a hüvelyben gyulladás van, de lehet sima felfázás is. Magad kezelgetni nem érdemes, sokszor az antibiotikum segít csak, úgyhogy ha tudsz orvos!Addig is vagy kamillateás, vagy cickafarkos ülõfürdõ, és ezeket a teákat inni is lehet, bõ folyadékfogyasztás, tudom kellemetlen a pisilés, de minél többet iszol, annál elviselhetõbb lesz, hidd el évek óta visszatérõ hólyaghurutom van, És tényleg orvos!
Sajnos nekem is volt ilyenem.Rettegtem, ha már éreztem egy kicsi fura érzést, mert féltem, hogy felerõsödik.Menni sem bírtam, mindig kikellett hívni az orvost.A lényeg:sokat kell inni, mert a lappangó vizeletben van a baktérium.Érdemes óránként pisilni, fõ, hogy színtelen legyen a vizelet.Ha nagydolgodat végzed, mindenképp úgy töröld ki a feneked, hogy ne a hüvelyed felé húzd a papírt.És utána töröld meg nedves toalettkendõvel. Nekem már vérdarabok jöttek ki, azt hittem, beledöglök, úgy fájt.És a cickafark, kamilla.
A kérdező hozzászólása: hú, köszönöm a tanácsodat! Amugy Én nem használok tisztaságit... csak ritkán...
Vegyél Urogint a patikában, nekem segített többször, de az a ...cillin végzõdésû az igazi. Tíz darab /5 nap, 2 tabletta/ kettõezerötszáz forint! Most tudtam meg a dokitól, hogy a tisztasági betéttõl is megkapható!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! nem is hallottam errõl az áfonyás dologról... :) de megfogadom a tanácsot! :)
szerintem ha többször elõfordul Nalad, ez a felfázósdi, akkor egyjél vörös áfonya tartalmú bogyókat, vagy madát a gyü, üécsöt, lehet kapni aszalt formában, hasonló mint a mazsola es hat. hidd el, én is úgy jártam, mikor a férjemmel összekerültem az elsõ 3 hónapban ez volt nalam is és utánnaolvastam, majd megláttam az áfonyás megoldást. ugyanis az áfonyának van egy olyan összetevõje, ami kifejetezetten a húgyholyagban válsztódik ki, és ott fertõtlenit is. a sumetrolim, szerintem csak tüneti megoldas lehet, mert a bakterium rezisztensse valhat es ez a kesobbiekben nem fog hatni. ha esetleg újra elõjönne, ez a nyavaja, akkor meg gyogyszer elotti pisivel menjel el a dokihoz, ezzel idõt is megsprolsz es hamarabb lesz eredmenyed, es tuti a megfelelo kezelést fogid kapni! mielõbbi jobbulast!
A kérdező hozzászólása: Na az hasznos lenne nekem! :) köszönöm!!
lehet kapni domestosos törlõkendõt, s ha idegen helyen wc-re mész le tudod törölni a wc-t, ha már rá akarsz ülni. És köszönöm a jókívánságot.
A kérdező hozzászólása: Ja, apa szerint azért jött ez most elõ, mert pénteken felmentünk barátnõimmel, és szerinte megfáztam, és attól van. De nem hiszem, h megfáztam volna, mert semmi orrfújás, vagy torokfájás, vagy akármi... de szerinte amiatt van, bár lehet van benne valami, nem tudom... :S
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! Nekem is ilyen. Csak az a baj, h nyáron is ez volt a bajom, fürdõbe is alig mehettem, az akkori barátommal voltunk a tengerparton, és csak belementem a vízbe, de utána nagyon fájt, és annyira rossz volt! Azóta nem jelentkezett, most megint itt van. Remélem, mostmár nem fog Neked elõjönni többet... és gratulálok a Kisbabádhoz is, és jó egészséget Nektek!!! Köszönöm a másik válaszolónak is a választ! A higiéniára Én is figyelek, apának mondtam is, hogy attol nem kaphatok el semmit, ha ráülök a vécére idegen helyen? azt mondta nem.. ( persze ugy ülök rá, h körültekerem vécépapírral jó vastagon mert gugolva nem tudok pisilni x) ), de nem értem apa miért mondja, h nem kaphatok el így fertõzést, és nem tudom h magyarázhatnám el neki is, h de igenis kaphatok. Na mindegy... remélem ez a gyógyszer hatni fog vmennyire, de orvoshoz csak elmegyek megint akkor... muszáj.. :( Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Ááh, pont ebben szenvedek én is egy hete kábé... Nagyon rossz, de a lényeg, h rengeteget igyál!!! Az nekem segített. És nagyon ügyelek a higiéniára is.
Még annyit, hogy sokszor én is bevettem ami itthon volt, mondván jó rá, meg nincs idõm dokihoz menni.
Igen olyan, égõ csípõ érzés pisiléskor, van hogy ha elõrehaladottabb, már félek wc-re menni, mert félek a fájdalomtól.Nekem az elsõ szexuális együttlét után alakult ki, és azóta folyton visszatér, nem tudok szabadulni tõle, sajnos van akinek krónikussá válik.Hosszabb ideig , akár évekig kellene szednem az antibiotikumot, legalábbis ahogy utána olvastam, csak az orvosok amikor pillanatnyilag elmúlik a tünet, nem írnak fel újabb gyszert, mondván meggyógyultam.Amióta szültem, 3 hónap, még nem jelentkezett, remélem elmúlik.De ne ijedj meg sokszor, csak egy egyszeri dolog, biztos nálad is errõl van szó.A Sumetrolim jó lehet, de gondolj az én példámra és ne kezelgesd magad, mert ha nem az a baci amire a sumetrolim hat....Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megfogadom a tanácsodat! 18éves vagyok, már nem vagyok szûz, volt barátommal kb egy hónapja szakítottunk, azóta nem is volt senkivel semmi. Most elkezdtem szedni a sumetrolim-t, remélem az használ. Ha nem, akkor majd elmegyek orvoshoz. Amugy Neked ez a betegséged mitõl jön elõ? És mit érzel? Neked is fáj és olyan, mintha fel lennél fázva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Nekem is így van, alig bírok menni, de körültakarom magam 2takaróval és még ugy is érzem, de ha felállok vagy menni kell, borzasztó! :( Már elegem van ebbõl az egészbõl... :( és az a furcsa, h reggel a legrosszabb, este meg mintha semmi bajom nem lenne... :O köszönöm a tanácsokat és, h írtál!!!

Mitől lehet az, hogy állandóan be van dugulva félig az orrom, mégse tudom rendesen kifújni, és sokszor érzem, hogy elkezd csurogni, de nem előre fele, hanem hátra a torkom felé?

Több éve megvan már ez a dolog, igazából nem gondoltam, hogy komolyabb gondot is okozhat, de eléggé zavaró, és sokszor horkolok is miatta, illetve érzem, hogy emiatt nem kapok rendesen leveg?t alvás el?tt, és ébredtem már úgy miatta pár perces alvásból, mintha meg akarnék fulladni. Szóval sürg?sen orvosolni szeretném a problémát, de azt se tudom mi ez, vagy mi okozza. Van esetleg ötletetek?

Legjobb válasz: Lehet allergia, nagy orrmandula, stb. de a fül-orr-gégész jobban tudja mint mi, ráadásul szerszámai is vannak :-)

Lehet allergia, nagy orrmandula, stb. de a fül-orr-gégész jobban tudja mint mi, ráadásul szerszámai is vannak :-)
Ha örökösen visszatérõ, akár orrpolip is okozhatja, persze azért még ne könyveld el, mindenképpen mutasd meg a dokinak, fontos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor orvos lesz belõle, pedig szerettem volna nélküle megoldani :(
Lehet, h buuzi, és amikor smároltok, azt képzeli, hogy Brad Pitt nyelve van a szájában. Am. nemtom, ez számomra érthetetlen...:D
A kérdező hozzászólása: Állítása szerint már több lánnyal is volt... Én is azt tervezem hogy ha legközelebb jön kegyetlen vonzó leszek és leteperem :-P De mi van ha azt mondja hogy fáradt vagy talál valami más hüye kifogást? Vagy akármit csinálok nem áll majd fel neki? Annyira szörnyû érzés...Az eddigi barátaimnak elég volt ha felvettem valami dögös szerkót, vagy kicsit kezdeményeztem és már ugrottak is rám... Szóval lassan kezd elmenni az önbizalmam is :(
Szûz.Tuti szûz. Vagy hamar elélvez és fél, hogy nem tud majd kielégíteni. De inkább szûz. Teperd le, mássz rá. komolyan.Netudjon meghátrálni...
A kérdező hozzászólása: Látja hogy nekem ez nem olyan nagy ügy, mert mikor elmegy mindketten úgy teszünk mintha semmi abnormális dolog nem történt volna. Mindent megbeszélünk, csak errõl nem mond semmit.Eddig nem akartam kérdezgetni, vártam hogy õ mondja hogy mi a baj.Tudhatná hogy nem hagyom el, szeretem és biztos lehet ezen javítani... De ha legközelebb elõfordul, komoly beszélgetés következik majd, ami elõl nem hagyom kitérni.
A korai magömlés "sakkban" tartja. Fél. Beszéljétek meg, bátorítsd, hogy neked ez nem akkora "nagy " ügy. Ha már ott tartotok, és valóban korai magömlése van, onnantól kezdhetitek a terápiát, ami igen hosszadalmas, hiszen egy ejakuláció prékox-ból nem egyik napról a másikra gyógyul ki az ember.
Lehet, hogy csak nagyon izgul a barátod. Szerintem egy homoszexuális fiú nem élvez el egy nõvel való csókolózás alkalmával. Így én ezt a lehetõséget kizárnám. Az elõjáték sokat javíthat a dolgon. Nyugtasd meg, ha elsõ alkalommal nem sikerül, nem fogod elhagyni, nem mindenki születik "lepedõakrobatának". Fiúként bennem is van félelem, mert nem feküdtem még le lánnyal, és hát izgul az ember, hogy milyen lesz az elsõ. Amíg létezett a Danubius Rádió, volt egy mûsor, "Danubius Fórum", gyakran volt vendég dr. Rusz Edit, egy közismert szexuálpszichológus. Jelenleg a szexdoktor.hu oldalon lehet írni neki, és válaszol is! Nektek is tud segítséged adni, biztos vagyok benne. Gyakran volt hasonló betelefonáló, mint Te, és az esetek többségében a "vizsgadrukk" volt az ok.
OMG.Én már nem lennék vele...22évesen félév után sincs szex?tutira nem vonzódik hozzád..akár búza akár nem!23L.
A kérdező hozzászólása: Állítása szerint nem szûz...Szervi baja szerintem nincs, ugyanis az elején nem voltak merevedési problémái, csak akkor szex még nem nagyon jött szóba, mert nagyon friss volt a kapcsolat, és én még nem akartam lefeküdni vele.Már magamat hibáztatom, bár az eddigi barátaimmal soha semmilyen probléma nem volt.
Vagy beteg vagy meleg! Ez kicsit sem normális dolog! Kérdezz rá nyíltan mi az oka ennek a viselkedésnek!
NNem meleg õ csak nem tud ellazulni vagy pedig valamilyen szervi baja van. Beszélgessetek róla esetleg forduljon orvoshoz. A korai magömlést és a merevedési problémát egyaránt okozhatja az is hogy tulságosan izgul.. nem lehet hogy még szüz ?
Ha elment már egy vad csókcsatától is, szerintem már eléggé beégett ahhoz, hogy ne kelljen attól tartania, beég a korai elsüléssel. Nem akarlak letörni, de szerintem tényleg nem errõl van szó...
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ettõl félek.A kapcsolatunk ezt leszámítva tökéletes, úgyhogy próbálok más magyarázatot találni.Lehet hogy gondjai vannak a korai magömléssel, és mikor kicsit jobban nyomulok, bestresszel hogy mi lesz ha beég?
Számomra is. Szerintem a fiúkhoz vonzódik:(
Ne magadat hibáztasd!!!!!! Ha volt már több párkapcsolatod, és mûködött a dolog, akkor rossz nem lehetsz. Vele van baj, de szerintem nem õszinte. És itt az alapja a jó kapcsolatnak. Mi az, hogy fáradt, meg fáj a feje? Ezt a nõk szokták mondani. Én soha nem vagyok annyira fáradt, hogy ha a barátnõm felajánlja magát, ne tudjak egy jót szeretkezni vele. Ez csak duma. Meg ott van az a fél év. Ha azóta sem történt semmi, a helyedben bennem kétségeket ébresztene. Tudom, a szerelem vak.

Sokszor olvasom, hogy a Transformers 3. egyes jelenetei a G1 sorozatra emlékeztetőek. Én láttam a filmet (kétszer is), de nem fedeztem fel az utalásokat. Melyek ezek a részek, és miért emlékeztetnek az eredeti rajzfilmre?

Legjobb válasz: különös, én egybõl felfedeztem majdnem mindet, fel is sorolom neked, mik ezek, az új karaktereken kívül: megatron szétlövi a Lincoln szobrot és a székébe ül, cybertront a Földhöz teleportálják egy ûrhíd segítségével, az autóbotokat számûzik a Földrõl most hirtelen ennyi jutott eszembe

különös, én egybõl felfedeztem majdnem mindet, fel is sorolom neked, mik ezek, az új karaktereken kívül: megatron szétlövi a Lincoln szobrot és a székébe ül, cybertront a Földhöz teleportálják egy ûrhíd segítségével, az autóbotokat számûzik a Földrõl most hirtelen ennyi jutott eszembe

Miért sír így? Kisfiam 8 hónapos. Már hónapok óta úgy sír, hogy 1 idő után már nem jön ki hang a torkán, aztán lila a feje már, de még mindig nem vesz levegőt. Hiába fújok rá, sokszor arra sem reagál. Tök félek, hogy lesz vmi baja.

Legjobb válasz: külföldön élünk, itt nincs védõnõ. a gyerekorvos meg csak röhög amikor mondom. akkor sír így, ha vmi történik, megüti magát, ilyesmi... kicsit félek... már most parázom pl. a következõ oltásoktól.

A kérdező hozzászólása: külföldön élünk, itt nincs védõnõ. a gyerekorvos meg csak röhög amikor mondom. akkor sír így, ha vmi történik, megüti magát, ilyesmi... kicsit félek... már most parázom pl. a következõ oltásoktól.
Kis drágaság, egyem meg! Figyelj csak, fontos, hogy te ezekben az esetekben mindig higgadt maradj, bármennyire is nehéz. Valami csörgõzörgõ vagy zenélõ dologgal próbáld megnyugtatni. Az én lányom azonnal abbahagyja a sírást, ha megrázogatok egy poharat amiben kanál van. Vagy csak két porceláncsészével játszadozom neki:) De a telefon is jó, zenét rajta gyorsan. :) Nem lesz semmi baja, ne aggódj, csak gyorsan vigaszra kell találjon, és a te arcodon mosolyt lásson mindig! Sok szerencsét!
Mikor sir? Ejjel, vagy nappal is barmikor nekiall sirni? Akaratos, ehes, szomjas, megijed valamitol, fel a porszivotol...stb. Te tudhatod mitol, mi nem. Vedonodet kerdezted mar?
A kérdező hozzászólása: ok, köszi. megpróbálom, persze amikor látom, h megint az a durva sírás jön, azért nagyon megijedek. ha itthon vagyunk, akkor nem olyan gáz, mert itt nyugodt, de pl. dokinál, vagy ha elesik nagyon-nagyon sokáig tud levegõvétel nélkül sírni. néha azon gondolkodom, hogy mi van, ha pl. elájul, v ilyesmi.

A lánynak van barátja 5 éve már, sokszor fel járt az üzletbe hozzám néha zavarban is volt csokit is hozott szépen alakúlt aztán meg kérdeztem, hogy nincs e kedve teázni?

Mondta võlegénye nem örülne neki de boldogan jönne.Ezek után meg kértem ne járkáljon fel.Annyit irt hogy most erre inkább nem ir semmit!úgy éreztem eléggé meg bántottam! 3 hete nem is láttuk egymást és kollégák mondták, hogy azt mondta hogy ne zaklassam meg ne hivogassam és facebookon se irjak neki le is tiltott miközben ez nem is igaz!!! Idáig minden jó volt!!!:

Legjobb válasz: És akkor most mi a probléma? võlegénye van, házasodni fog, emellett gondolom lelkiismeret furdalása is van ha szereti a leendõ férjét. Te megmondtad neki, hogy tartsa távol magát tõled, erre nem jön, és most ez a problémád? Komolyan nem értem, hogy mégis mit vársz tõle...

És akkor most mi a probléma? võlegénye van, házasodni fog, emellett gondolom lelkiismeret furdalása is van ha szereti a leendõ férjét. Te megmondtad neki, hogy tartsa távol magát tõled, erre nem jön, és most ez a problémád? Komolyan nem értem, hogy mégis mit vársz tõle...
ezt most olvasom tõled harmadszor, bár igaz, az elõzõ kettõnél még nem értetted miért jár fel hozzád barátom, erre mondják: aki hülye haljon meg cipõben
A kérdező hozzászólása: Igen ez tök fasza csak hogy lassan 4 hete felé se néztem és úgy lépett ki rádásúl hogy felment az üzletbe és elhordott!! hivogatom meg zaklatom meg stb... miközben semmit nem tettem.Egy zavar hogy miért volt ilyen paraszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!