Találatok a következő kifejezésre: Sokszor csak pózra lehet rávenni (1 db)

Sokszor csak misszionárius pózra lehet rávenni a barátnőm, és sosem mondja mit szeretne. Mit tegyek?

Kérlek Olvasd végig, hátha tanulhatsz bel?le.

Legjobb válasz: 21 éves lány vagyok, szexmániás, és van egy barátnõm, aki velem egy idõs, de neki hasonlo problémája volt, mint a te barátnõdnek. Elmodnom a véleményem: Sztem sem jó ötlet a szexshop. Szegény csaj sztem már annyira ki van ettõl az egész szex témától, h pláne nem kívánja.. Gondolj bele, ha valakit folyton "cseszegetnek" vmiért,(bocs a szóért, tom, h te gyengéden porbálkozol vele) a végén kényszernek érzi, elkezdi nyomasztani, rástresszel és már csakazért sem fog neki menni. Azzal, h folyton szexelni akartál vele, épp az ellenkezõjét érted el nála: csak mégjobban elvetted a kedvét, és ezen sztem egy szakember sem fog tudni segíteni, hiszen azzal is csak azt fogja érezni, h "uristen muszáj" és "bennem van a hiba, nem tudjuk megoldani, orvoshoz kellett fordulni, nemakaroooom" Benne már kialakult egy olyan nemtermészetes állapot, h neki ezt igényelnie és élveznie KELLENE, de vmiért mégsem megy, és már elkönyvelte magában, h selejtes. A barátnõm is így volt az elõzõ pasijával, aki folyton üldözte, ráadásul be is durcizott utána napokig... nekik nem sikerült megoldaniuk a problémát, a köv. pasinak viszont már az elején megmondta, h nem lesz szex, csak akkor ha õ is akarja. A pasi kivárta,amig bnõm kezdeményezett és most mindketten élvezik, ha jol tom rendszeresen ... Jo, ettõl még nem lettél okosabb. Kiprobálhatod esetleg, h vársz, amig neki támad kedve kisérletezni, de félek, ez sok idõ lesz. Addig is nagyon sok gyengédség, nagyon sok kényeztetés, összebújás, és ahogy az elõttem szóló is írta: ne arra menjen ki a játék, h ebbõl szex lesz. Vgay legalábbis õ ne érezze ezt :) sok sikert, nem irigyellek, de ha nagyon szereted, és õ is téged, megéri:) annyira fantasztikus dolog, mikor 2 ember egymásra talál, nemigaz, h nem tudjátok megoldani!

21 éves lány vagyok, szexmániás, és van egy barátnõm, aki velem egy idõs, de neki hasonlo problémája volt, mint a te barátnõdnek. Elmodnom a véleményem: Sztem sem jó ötlet a szexshop. Szegény csaj sztem már annyira ki van ettõl az egész szex témától, h pláne nem kívánja.. Gondolj bele, ha valakit folyton "cseszegetnek" vmiért, (bocs a szóért, tom, h te gyengéden porbálkozol vele) a végén kényszernek érzi, elkezdi nyomasztani, rástresszel és már csakazért sem fog neki menni. Azzal, h folyton szexelni akartál vele, épp az ellenkezõjét érted el nála: csak mégjobban elvetted a kedvét, és ezen sztem egy szakember sem fog tudni segíteni, hiszen azzal is csak azt fogja érezni, h "uristen muszáj" és "bennem van a hiba, nem tudjuk megoldani, orvoshoz kellett fordulni, nemakaroooom" Benne már kialakult egy olyan nemtermészetes állapot, h neki ezt igényelnie és élveznie KELLENE, de vmiért mégsem megy, és már elkönyvelte magában, h selejtes. A barátnõm is így volt az elõzõ pasijával, aki folyton üldözte, ráadásul be is durcizott utána napokig... nekik nem sikerült megoldaniuk a problémát, a köv. pasinak viszont már az elején megmondta, h nem lesz szex, csak akkor ha õ is akarja. A pasi kivárta, amig bnõm kezdeményezett és most mindketten élvezik, ha jol tom rendszeresen ... Jo, ettõl még nem lettél okosabb. Kiprobálhatod esetleg, h vársz, amig neki támad kedve kisérletezni, de félek, ez sok idõ lesz. Addig is nagyon sok gyengédség, nagyon sok kényeztetés, összebújás, és ahogy az elõttem szóló is írta: ne arra menjen ki a játék, h ebbõl szex lesz. Vgay legalábbis õ ne érezze ezt :) sok sikert, nem irigyellek, de ha nagyon szereted, és õ is téged, megéri:) annyira fantasztikus dolog, mikor 2 ember egymásra talál, nemigaz, h nem tudjátok megoldani!
Szerintem sem csalja meg. Dolgozik? Fáradt? Stresszes? Nálunk a párom azóta jóval kevésbé kívánja a szexet, mióta dolgozik. Elmeg reggel munkába, este hazaesik, oké, megértem. Próbáld meg ilyen téren megnézni, hogy nem lehet-e, hogy ilyen jellegû a probléma.
Elsõ olvasásra azt gondoltam, hogy szerintem ennek a lánynak annyira nem fontos ez az egész kapcsolat! Másodszori olvasásra is sajnos ezt gondolom! Te mindent megteszel, igyekszel, õ pedig semmi... Nem veszi figyelmbe azt, hogy vannak Neked is igényeid és az sem érdekli, hogy mennyire türelmes vagy és megértõ! Sajnos azon az úton halatsz, hogy kezded unni a szitut és lehet odáig fajulhat a dolog, hogy máshol keresed ezt a boldogságot! Amúgy az ilyen esetek nagy része bukáshoz juttatja a kapcsolatot, ugyani szerintem evidens, hogy a szex is fontos egy kapcsolatban! Ezzel is kifejezhetjük érzéseinket! Én pl ha a barátom így viselkedne, tuti aggódni kezdenék, hogy már nem érez úgy irántam, nem aktív az ágyban és lehet, hogy van neki más! Nem rémisztgetni szeretnélek, csak ezek sajnos benne lehetnek a pakliban! Beszélj vele és mondjad el neki amit érzel ezzel kapcsolatban!
Szerintem igyekszik a csaj, de nem kívánja. Lehet, hogy a kapcsolat sem fontos neki, de a szex még annyira sem. Nem volt esetleg valami rossz tapasztalata elõtted?
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsalja. Én az egész életem le tudnám élni úgy, hogy nem szexelek.
Mondom én, hogy lehet valami nyomja a lelkét! Én úgy vagyok vele, ahogy te is, hogy nincs olyan, amit egy pár ne tudna leküzdeni ilyen téren! Ha ezen kívül minden oks veletek, akkor tényleg meg tudjátok oldani ketten és nem kell külsõ segítség! Próbáljátok meg, beszélgessetek sokat, de szabadon, ne muszájból és kötötten! Bújjatok össze, de ne úgy, hogy azt érezze, hogy annak mindenképp szexszel kell befejezõdnie! Bele fog gondolni, hogy milyen jól is alakulthat egy kis összebújás, hogy nem csak a szexrõl szólhat, hanem sok másról! Én ilyesmikkel próbálkoznék, a szexjátékok még ráérnek! Ezt a gátat elõször érzelemmel kéne áttörni!
Eddig nem sok tanáncs érkezett:) ) Na...Szerintem látogass el 1-2 jó szexshopba és vegyél neki valami meglepit....pl..vibrációs péniszgyûrû, pillangó....vagy egy nagyon szexi fehérnemû.. Vagy tudom ajánlani a csak pároknak készült társasokat..Választék van bõven..... Ha rákap a dologra, remélem nyert ügyed lesz:) )))
tuti megcsal és csak veled nem kivánja a szexet
Van abban valami, amit az elõttem szóló írt! Ezért is jó, ha tényleg õszintén beszélgettek, mert akkor minden kiderül és megtaláljátok a megoldást! A beszélgetés ne csak a szexet érintse, hanem hogy tényleg jól érzitek-e magatokat amúgy is, a kapcsolatban stb...
En teljesen hasonlo helyzetben voltam, ugyanez az eletkor es a kulonbseg is kettonk kozt. Szex ugyszinten hasonlo. Nekem o volt az elso. Masfel evig jartunk, aztan szakitottunk. Teljesen kivoltam utana kb 1 honapig aztan osszejottem a mostani baratnommel akit nagyon szeretek. Neki en voltam az elso. Annyit vagyunk szexelunk hogy altalaban en nem szoktam birni a vegen. Kesobb jottem ra hogy az elozo baratnom valszeg nem is szeretett igazan, bar a szakitasunk ot valoszinuleg jobban megviselte mint engem. Egyszeruen nem illettunk ossze. Szerintem gondolkozz el azon hogy biztos o e az aki neked kell, meg gondold meg hogy neki te vagy-e az igazi.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó két hozzászóláshoz : állandóan mondogatja, h szeret, velem akar élni, sms-eket írokgat néha hajnalban, mikor rámgondolt, ha dolghozom elémjön, elkísér akárhova, imád velem lenni, non stop együtt alszunk, ezekbõl ítélve szerintem szeret. De már Én is gondolkoztam azon, h nem Én vagyok/lehetek a Nagy Õ, mert ha ugye szerelmes valaki, akkor kívánja is, ahogy írtátok a hsz-ben. Nem tudom, hogy mi lesz, de én akkor is kitartok mellette.Van ez a rossz tulajdonságom, hogy ha valami rossz, addig javítgatom, módosítom, amig jó nem lesz, és már már célom, hogy jó legyen vele! Vele akarom élvezni, sokszor döntöttünk már, h szétmegyünk emiatt, de 2-3 óránál tovább nem bírtuk, h nem beszétlünk egymással.
25 éves. Nagyon örülök, hogy segítettem kicsit a nehézségeidben. Néha nem lenne jó egy rádióból elkapott lassú számra mögé bújni és mintha lassúznál vele dülöngélni. Semmi erotika csak a összebújás. a leirtakból itélve már biztos vagyok benne, hogy a párodat a külsõ tényezõk és a saját szégyen érzete blokkolja! nem vagyok benne biztos, de nálam bevált, hogy a párom elvitt egy hétre nyaralni, és akkor én oldottabb hangulatban voltam. Nem kell nyárig várnotok, ha van egy kis spórolt pénzetek el lehet menni hétvégére valahová. Persze elõtte semmi sex, hátha az idõ alatt kiéhezvén rád veti magát :) (bár a rávetést kétlem, de talán rá lehet venni valamire). Vagy csak egyszerüen megkérdezheted, hogy ha tényleg kitartotok egymás mellett és a férje leszel, megtagadja e tõled a házastársi kötelezettségét.) --> persze ez utóbbit tréfásan kell odasúgni neki.nehogy félreértse.
vegyétek meg a káma-sutrát: ) ismerõsömnek bevállt..
nem lehet, hogy még nem volt orgazmusa, ezért nem érzett rá az ízére?
Kama sutra egy gátlásos lánynak???? Ez olyan mintha pucéran szaladgálnál a zárda elõtt!!!
25éves. Én is nagyon gátlásos voltam, de most már eljutottam oda, hogy pirulás nélkül be tudok menni egy sexshopba, és vettem a páromnak vibri gyûrût is... Ez ugyanolyan mint a betétet megvenni egy férfi eladótól... Elõször hebeg és esetleg bejön a barátnõdnek kell duma, egy idõ után már nem is veszed észre. A lánynak valahogy természetessé kellene tenned a tested látványát... közös zuhany vagy ilyesmi. Lassanként ki kellene belõle üzni a szégyenérzetet, és természetessé tenni a dolgokat. szerintem itt is lehet egy gát. A neten egész olcsó szállást lehet találni.Tényleg el kellene szabadulnotok kettesben.
A kérdező hozzászólása: Megyünk a nyáron, azért dolgozom nagyon sokat! Imádja a testemet, állandóan simogat.183 / 78 kg vagyok, gyúrtam régen.Mindenem megvan ami kel ;). Régen több orgzmusa volt, ami lecsökkent 2-3havonta egyre, de azóta javítottunk havi 1 re, úgy , h 1-3 hetente 1* sexelünk :S, Sõt elmondása alapján, már többször hüvelyi orgazmusa is volt.
Huh, komplikalt dolog. En is hasonlo lany voltam, mint a baratnod. Bennem a gatlasokat egy rossz sexualis elmeny es kapcsolatok/csalodasok valtottak ki meg tini koromban. Mivel az ex-nek nem volt nagy tapasztalata (en voltam neki az elso) igy igazi sexualis oromoket sem tudott okozni nekm. En is vonakodtam es hasonlo kifogasokkal jottem elo, ha meg tortent is vmi akkor igyekeztem tul lenni rajta es ahogy emlekszem nem igazan elveztem ezert nem is kivantam. Volt olyan h akar 2 honapig nem tortent semmi. NEm csaltam meg az illetot es 7 evet toltottem vele. a kapcsolat amugy jo volt ezt a reszet leszamitva es voltak jo es szep kozos emlekeink. En akkor azt hittem szeretem a sracot. Kesobb mikor kileptem ebbol a kapcsolatbol mert nalunk is orok tema vita volt, es megismerkedtem vkivel, akibe igazan de igazan szerelmes lettem. ez tobb volt mint az h szeretem meg tisztelem amikor az egesz testem megbizsereg a vagytol cimu erzes amikor ragondolok es kellemes erzes tolt el. Akkor kezdtem el elvezni a sex-et. ez a srac csomo midnenre megtanitott igaz mar nem vagyunk egyutt de azota szeretem a sex-et de csakis olyannal aki irant megvan ez a vagy. Nekem az volt a legrosszabb amikor az illeto mondogatta h mar ideje lenne meg ennyi hete meg annyi hete nem volt. En ugy ereztem h forszirozva vagyok. Erdekes mondon en is fosuli majd egyetemre jartam ebben az idoszakban. Nem gondolod h a csaj nem erzi irantad pontosan ugyanazokat mint te iranta? h lehetseges h te jobban szereted es felizgulsz mint o????? Talan azt hiszi h szerelmes de megsem?
Azonnal hagyd ott. Hanyatt feküdni egyedül is lehet, ha ez a jó neki!
Az hogy valaki melózik, fáradt és stresszes, nem mindig megfelelõ kifogás! Ezek nálunk is megvannak, mégsem megy a szex rovására... Szerintem le kéne ülnötök beszélni, lehet, hogy van ami nyomja a lelkét, ezért nem fogadja úgy a közeledést, vagy tesz lépéseket!
A kérdező hozzászólása: (Én írtam ) Én reggel 4:20 és 4:40 között kelek, napi 10-12 órát dolgozom, és vele akarok lenni, munka után szexelni. Õ tanul 5ödéves, illetve dolgozik, de a sexre mindig csak kifogás. Tutira nem csal meg, ismerem és nincs is rá ideje. Velem (állítólag) nincs baja, szeret, Imád, velem akar élni. Még 1 pasit nem fog találni aki ennyire szereti, és elvilei olyannak amilyen. Õ azt állítja, hogy lehet, h van bene vmi belsõ gát, ami miatt nem. most azon vagyunk, h elmegyünk sexuálpszcihológushoz. Ma még azt is elárulta, h rájött, h nem tud szexelni, de akárhányszor mondom neki, h éppen azért közdük.Hiányzik amit oly ritkábn csinálni szokott, mert amit csinál az isteni, de ép ez a bajom, h nem csinálja. :S, szóval okosabbak nem lettünk, ide lehet, h tényleg sexuálpszcihológus kellene, de attól félek egy kicsit, mert hát fiatalok vagyunk, és szerintem nincs olyan dolog amit két szerelmes pár ne tudna megoldani.És Én is ezt mondogatom, h látod nem szeretsz... de ez nemigaz, odavan értem, eljön elém a melóba, végez, talizunk, együtt vagyunk, SZERET, avval tutira nincs baj, szóval marad az a bizonyos belsõ gát, Erre mit mondtok?
Nem lehet, hogy frigid a csaj?Elélvez szex közben?Nem tudom én azt gondolnám nem élvezi és így nincs is indíttatása csak túl akar lenni az egészen.És talán egy kicsit lusta is hozzá.Valamiért azt veszem ki, hogy nincs oda a szexért.Dehát ki nincs oda érte?Aki nem jut el a csúcsra.Mondd neki, ha fáradt, hogy nem baj majd te kényezteted.Próbál meg beindítani a vadmacskát.Csókolgasd, simogasd, ha nagyon aludni akar kényeztesd orálisan, hidd el nem fog elaludni.Gyõzõdj meg róla, hogy valóban elélvez, nem csak megjátssza.Az orgazmusnak vannak jelei, a test jelzéseit kell figyelni.Aztán próbálkozz oldalról, akkor is tud feküdni és közben simogasd a csiklóját.Vagy vegyél egy szilikonos vibrátort és miközben szexeltek tedd a csiklójához.Ültesd az öledbe a kádban és engedj rá vízsugarat....Valamit nem jól csinálsz és szerintem orgazmushiány miatt elhidegült a szextõl.Ami a legfontosabb:okozz orgazmust, légy kitartó!!!
Szerintem meg pont, hogy ne vegyél vibrátorokat meg hasonlót. Ha a barátjától nem izgul fel, egy hideg vibrátortól sem fog. Valószínûleg lelki eredetû a probléma, és ha ilyenekkel nyúzod, hamar továbbáll...
Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki azt mondja, hogy lehet benned vana hiba! Ugyanis nem biztos! Még mindig azt mondom, hogy beszélgetés és szexuális élmények kibeszélése, mert az nagyon sokat segít! Nekem sem volt nagyon orgazmusom az elõzõ kapcsolatban, mégis szerettem aszexet, jó néha nem igazán volt erõm hozzá! A jelenlegi kapcsolatom elején nagyon sokat beszélgettünk ezekrõl, bevallottam, hogy hüvelyi orgazmusom még nem volt és stb.. mivel megnyíltam, sokkal egyszerûbb volt minden, rengeteg új gyönyörû érzést ismertem meg ebben a kapcsolatomban, a hüvelyi orgazmusról nem is beszélve! Ne eszközökkel próbálkozz és ne is nyomulj ennyire, mint ahogy leírták, mert ezzel még a meglévõnél is nagyobb gondot okozhatsz! Mindenképp a legelsõ az legyen szerintem, hogy õszintén beszélgettek és kideríted, mi is a gond! Aztán majd szépen lassan jöhetnek a dogok! Majd minden jó dolgot kipróbálhatsz a barátnõddel, még lehet õ is bevadul és ahhoz meg nem kellenek eszközök mindjárt a legelsõ perctõl!
LÁNY!!! Remélem tudok neked segíteni. 25 éves vagyok és én is ilyen voltam. Undorítónak ttaláltam még a gondolatot is, hogy valaki nyalogasson, de azt is hogy a számba vegyem a párom nemiszervét. Fuj azzal pisil meg minden... Valahogy kialakult az egész. Szerintem a lány visszafogott, nem sok tapasztalata van a szex terén, és parázik. para: ránk nyitnak, valaki kukkol az ablaknál, csörög a telefon...bármi ami elvonhatja a figyelmét... Talán megoldás lenne egy tökéletes közeget biztosítani, nyugodtat, telcsi kikapcs vagy kihúzva, halk zene, 2-3 gyertyácska a hanguat miatt, és lényeges, hogy elõtte fürödjetek . Ne gondolja hogy pisiszagod van vagy ilyesmi. Ne legyenek aggályai. A mai napig közlöm a férjemmel, hogy undorítónak tartom lenyelni, és megérti, és vigyáz ne fajuljon odáig az izgatás. Hasonló módon gondolkodhat a párod is, ezért beszéld meg vele, hogy nem akarsz a szájába élvezni, és nem várod el a ""leszopást"" csak kicsit izgassa a makkor a nyelve hegyével... Tudasd vele, hogy nem vársz el tõle semmit, de mondd el mennyire szeretnéd ha csak egy picit izgatna a nyelvével. Elõször csak ezt kell elérned. A többi talán lassan kialakul :)
A kérdező hozzászólása: Sokat beszélgetünk, összebújunk no sex nélkül, de... : Az milyen, hogy nem szexeltünk 6 hete, mert Õ hazautaozz, utánna Én, azután meg a koli nem volt szabad, szóval 6 hét után végre elérkezett a nagy nap : Péntek : Nem erõltettem akkor, 1 szóval sem, mert tudtam, hogy dolgozott, és biztos , h fáradt, Simogattam, puszilgattam, , ölelkeztünk és elaltattam. Szombaton felkeltünk, mondta, h menjünk szoliba, aztán vásárolgattunk, fõztünk Filmetnéztünk, láttam rajtaa, h már bántja valami, hogy nem szexelünk, és h fáradt, aludna, megint nem szóltam semmit, este megint Film + alvás, de az erõltetés ellenkezõjét csináltam, mondtam, h jó picikém aludj nyugottan. Másnapra annyira összevoltam törve elelkileg... : "nem szeret? miért nem kíván?" Vasárnap megmondtam a magamét, mert már anank éreztem, mert ez nagyon összetört, mikor szeretsz valakit, de nem érzed felõle a vonzalmát, fõleg, h másfél hónapja semmi normális törõdés. Már mindig csak arra gondolok, hogy valamit nem árul el, hogy mi a nem jó neki, mert mindig mást mond, talán 2* volt olyan amit említett a másfél év alatt. Másfél év után szinte már kínzó azt hallgatom mikor a haverok pl. mesélnek a bnõikrõl, , hogy így -úgy szexeltek 2-3*, vagy akár egész éjjel. Mert nekem evvel a hölgyel még nem volt, mással régen igen, és nagyon hiányzik, már tisztára elfelejtettem, h mi a jó szex, mert nagyon ritkán részesülök benne. De nem csalom meg, sorban utasítom vissza a nõket, na jó nem sorban, de 4-5 alkalmam lettvolna, pl Ex el is akivel tudom, h nagyon jó volt, de nem csaltam meg. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, az esetleges bíztatásokat, és elnézést, hogy ilyen sokat írok, de hihetetlen nagy tehet esik le a "lelkemrõl" , hogy beszélhetek róla. Már nem is emléxem, hogy ezt írtam - e : Fantáziát lát a dolgokban, de mikor oda kerülne mindig megtorpan, néha finomabban próbálom "erõltetni", h "na próbáljuk meg", hátha bejön, de soha semmi, marad a 2 póz. És megint jön a szokásos kérdés : "MI zavar, mi a baj?" és jönnek a bugyuta, nevetséges válaszok.
A kérdező hozzászólása: "Valamit nem jól csinálsz és szerintem orgazmushiány miatt elhidegült a szextõl." Erre azt mondanám, hogy : Hogyan izgassak valakit, ha álmosodik, mindig mondja, h "NE, CSAK SIMIZZ" jó persze szivem, ahogy szeretnéd, és alszik. A klitoriszát nagyon - nagyon ritkán engedi izgattatni. Volt, és szokott is lenni orgazmusa, nem játsza meg, mert ismerem, és mivel nem napi 1* van, ezért amikor van, akkor az igazi is.Ismerem a viselkedését, nem tudna becsapni, és mindig õszintén megbeszéljük. Hogy elhidegült a szextõl az biztos, de hogy nem az orgazmushiánytól az is tuti
A kérdező hozzászólása: 25éves férjes "asszonynak" írnám : VOlt már, h rámszólt, h ne kapcsoljak zenét :S. Az orális szexet SOha, DE SOHA nem erõltettem :8, mert tisztában vagyok, h mit okozhattam volna vele, és türelmes is voltam/vagyok. És mára már sûrûn szokott játszani vele, nem kitartóan, de arra a rövid idõre is látszik rajta, hogy élvezetbõl csinála, mert szerelmes.ÉS mindig mondogatom, h huhh szivem isteni, mert tényleg az. Amit írtál, az mindd megtürtént, eleinte az is zavarta, ha pls leesett a takaró, vagy hogy mikor jönnek meg a többiek, h tudni fogják, hogy miot csinálunk. Ezt eleinte nagyon furcsállottam egy olyan nõtöl, aki akkor 22éves, mert azt hittem volna, hogy van oylan érett, hogy ezt "feldolgozza". Amiket írtál nagyon jók, köszönöm mégegyszer*
Akkor nem tudok mást mondani, csak hogy légy türelmes és várd ki a nyarat. Ha veled kettesben sem oldódnak a gátlásai akkor kétes megmaradtok e egymás mellett. A türelem is végleges dolog, azt meg ki tudja meg tudod e várni, hogy összeköltözés után változik e a helyzet... Elõre is nagyon sok szerencsét kívánok nektek. ^_^ Elmondásod alapján szép pár vagytok, és szeretitek egymást. Párod képes lesz feledni gátlásait, de csak bizonyos mértékig, erre számíts.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Attól félek, hogy elhagy ha meglát alapozó nélkül. Mit tegyek?

Összejöttem egy sráccal és azon gondolkodunk, hogy a hétvégén náluk alszom. Viszont nem nagyon szeretném ha meglátna alapozó nélkül, mivel kissé pattanásos a bőröm, nem annyira durva a helyzet, de én nem szeretem így magam. Nagyon félek, hogyha meglát így, már nem is akar többé semmi komolyabbat. Nagyon félek.

7

Miért van ez a töménytelen megcsalás a mai világban?

Tudom hogy a férfiak is milyenek szeretőt keresnek meg minden,de mivel fiú vagyok ezért saját szemszögből nézem a dolgot olvasgatom a neten társkeresőket meg akár máshol annyi nő van aki házasság vagy párkapcsolat mellett keres mást pl hogy csak éjszaka ér rá vagy ki akar valami újat próbálni meg sorolhatnám aztán évekig is tartanak szeretőt vagy váltogatják a párjuk meg nem sejt semmit vagy van hogy az is azt csinálja,de ha a másik nem tesz rosszat ez a dolog ám nem fer miért nem szakít vagy válik el az ilyen,én pl szeretnék barátnőt de az az érzés nem hiányzik hogy meg tudjam hogy titokban folyton csalnak.

9

Szerintetek hülyeség emmiatt dobni a pasimat?

Az zavarja a páromat, hogy "kemény" zenét hallgatok (Children of Bodom, Slipknot, Cannibal Corpse stb.) Azt mondja, hogy őt nem az zavarja, hogy rocker vagyok, hanem az , hogy miért pont ezeket bandákat szeretem, mert hogy ott van még százezer olyan banda, ami metál, és mégse olyan "hányingerkeltő" . Ez engem dühít. Hogy olyan kicsinyes és gyerekes egy ember, hogy ezen fennakadjon? SOHA nem hallgattam a jelenlétében hangosan őket, mert tudtam , hogy zavarná. Ennek ellenére ő ebbe is beleszól. Azt mondta, hogy ha nem fogok ezekről leszokni akkor fel is út le is út. Ezután kidobtam. Rosszul tettem? én 17 ő 19

14

Hogyan írjak rá?

Tettszik nekem egy fiú, akinek talán én is tettszem, szoktunk néha beszélgetni, (de nem csak mi ketten)hanem amnikor sokmindenki ott van. Még nem nyilvánvaló az egész. De mindjárt itt a szünet face-n ismerősök vagyunk, de még nem beszéltünk... Hogyan kezdjem el? "Szia, hogy vagy? Szia jó, és te? Jól"...(és kifogytunk a témából A mi a kedvenc színed-típusból, már kinőttünk. Léccy segítsetek fontos lenne

10

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!