Találatok a következő kifejezésre: Sokszor úgy hogy nem a (88 db)

Voltatok, vagytok úgy, hogy nem egyszerre mentek a párotokkal aludni és sokszor nem tudtok rendesen aludni, mert zavar a másik, megoldódott a probléma?

Egy szobában vagyunk a barátommal,a másik még nincs berendezve, ott nem tudok aludni, a másik szobát, ahol alszunk használja dolgozószobának, nem bejárós munkája van, szóval egész este ébren van, persze próbál halkan csinálni mindent, de füldugóval és szemmaszkkal kell aludnom, hogy ne zavarjon a fény és a hangok. Múltkor már olyan ideges voltam emiatt a helyzet miatt, megértem ?t is, de sokszor este nem tud aludni, vagy dolgozik. A másik szobából meg ki tudja mikor lesz valami. Nektek hogyan oldódott meg?

Legjobb válasz: Mi sokszor nem együtt megyünk aludni mert én éjszakai tévézõ vagyok..De a tévé a nappaliban ,és a párom a hálószobában van.Annyi változás lett,hogy ne zavarja a tévé,hogy este már fülhallgatóval nézem,így csend van.Van amikor a kanapén alszom el,és így azzal sem zavarom,hogy hajnalban mellé bújok...(mindig felébred rá)

Mi sokszor nem együtt megyünk aludni mert én éjszakai tévézõ vagyok..De a tévé a nappaliban , és a párom a hálószobában van.Annyi változás lett, hogy ne zavarja a tévé, hogy este már fülhallgatóval nézem, így csend van.Van amikor a kanapén alszom el, és így azzal sem zavarom, hogy hajnalban mellé bújok...(mindig felébred rá)
Hát, ez nehéz ügy, attól még ki kellene tudnod pihenni magad. Mennyire nincs kész a másik szoba? Nem tud ideiglenesen kialakítani magának ott valamit addig is? Szerintem csak a másik szoba a megoldás, elmérgesedhet a helyzet a legjobb szándék mellett is...
A kérdező hozzászólása: Nincs jelenleg pénz a másik szobát megcsinálni sajnos.
Fú, hát ez iszonyat idegesítõ tud lenni. Én koleszban laktam, és a többiek egyszerûen nem értették meg, hogy nem kéne hajnali 2-ig sustorogni, mert nem tudok aludni. Aztán volt egy barátom, aki meg fél éjszaka a billentyûzetet püfölte, én meg már a falat kapartam kínomban. Szóval erre allergiás vagyok.:D Ha neked kelned kell reggel, akkor nem látok más megoldást, mint hogy a barátod is felveszi ezt az életritmust, és nem éjszaka dolgozik. Így különben is, nem keveset vagytok együtt? Ha õ akkor alszik, amikor te ébren vagy?
Ha teljesen használhatatlan a szoba, akkor esetleg egy térelválasztót betenni (polcot, szekrényt átforgatni, vagy függöny)? De ha mondjuk csak festeni kellene, vagy hosszabbítóval áramot átvinni, akkor én biztos megoldanám. Mi ingerlékenyebbek vagyunk, ha nem vagyunk elég pihentek, vagy nem tudjuk azt csinálni a másiktól, amit szeretnénk (aludni, vagy dolgozni, nem önzõzni).
nalunk mindig ez van de szerencsere nalunk van masik szoba.parom hajni 2-ig fent van en meg altalaban ejfel korul fekszem.ha csak egy szoba lenne nalunk irto nagy gondok lennenek mert en nem tudok fenyben gepzajban aludni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem valahonnan kerítek matracot a másik szobába, de nem szeretek a földön aludni, vagyis túl alacsonyan, nem tudom hogy lesz. A barátom múltkor reggel 8-kor ment aludni.Nem dolgozom 1 hónapja, de nem sokára lesz munkám, legalábbis úgy néz ki és akkora kellene megoldani a helyzetet, mert reggel 7-kor kelnem kellene és szeretnék kipihent lenni.
miért nem az ágyat viszitek a másik szobába a barátod meg dolgozhat a jelenlegiben? akkor nem kell matracozni.

Mitől lehet? Ahogy fordulok oldalra sokszor úgy elkezd fájni a hasam alja hogy rendesen megijedek, nem tudok egy kis ideig megmozdulni. (30 hetes vagyok) Hétfőn voltam dokinál minden ok. Volt.

Legjobb válasz: Szia! 32 hetes vagyok, de ugyanígy vagyok én is.Nem tudom mitõl lehet, csak azért írok, hogy megnyugodj, nem csak te vagy így:)

Szia! 32 hetes vagyok, de ugyanígy vagyok én is.Nem tudom mitõl lehet, csak azért írok, hogy megnyugodj, nem csak te vagy így:)
Szia! Sajna én se tudok neked választ adni, de én is így vagyok ezzel.Nekem egy kicsit hasonlit arra amikor megakar jönni, mintha úgy görcsölne.De nem tudom én 33 hetes vagyok!

14 hetes kismama vagyok és sokszor érzem hogy nyilallik a hüvelyemnél belül. Nektek is volt így ennyi idősen? Ugye nem azt jelenti hogy baj van?

Legjobb válasz: Nincs baj, ezt késõbb is fogod tapasztalni olykor. Nyúlnak a méhszalagok, nyugi! :) Nekem néha már rendesen le is zsibbad a gátam. Semmi gond veletek, jó babavárást! :) 23 hetes km

Nincs baj, ezt késõbb is fogod tapasztalni olykor. Nyúlnak a méhszalagok, nyugi! :) Nekem néha már rendesen le is zsibbad a gátam. Semmi gond veletek, jó babavárást! :) 23 hetes km
Én 1 hete voltam igy, én is megijedtem, azóta voltam dokinál és zárva vagyok. Nem tudom mi lehetett. 26 km
Ahogy tágulnak az izmok azt érzed.Ne izgulj! 3 Babás anyuci
én is 14 hetes kismama vagyok és hasonlók a tüneteim:) Szerintem nincs gond
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam.Mindenkinek boldog babavárást és babázást kívánok.
Nekem egy két hete kezdõdött...most vagyok 12 hetes...Teljesen normális:)


Sokszor úgy érzem, hogy nem a hasamat rugdossa a bébim, hanem lefelé a hüvelyem felé rúgdos. Normális ez?

28 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy normális e, de nekem is többször volt már ilyen érzésem. De én nem aggódtam különösképpen, hiszem ahogy mocorog, bármerre rugdoshat.

Szia! Nem tudom, hogy normális e, de nekem is többször volt már ilyen érzésem. De én nem aggódtam különösképpen, hiszem ahogy mocorog, bármerre rugdoshat.
Teljesen normalis :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Viszont én nem is kérdeztem ilyet, hoghy normális-e, csak hogy Nektek is csinál-e ilyet a babátok? Megváltoztatták a kérdésemet. :-(
Nekem csinal, olyan erzes, mintha ki akarna maszni a huvelyen keresztul :) De teljesen zart vagyok, minden oks, ez csak "erzekcsalodas", mikor lefele rug. 26 hetes kismama
Nekem is sokszor ott rúg, vagy nem is tudom mit csinál, kicsit kellemetlen is. Én is aggódtam emiatt, de teljesen zárt vagyok, és most hogy olvasom másnak is van ilyen, gondolom az természetes, így én is megnyugodhatok. Jó hogy feltetted ezt a kérdést. Boldog babavárást! 26 hetes kismama

Ti nem érzitek sokszor úgy, hogy pofátlanul szemét a sors veletek szembe?

És itt most nem ilyenekr?l beszélek, hogy nem jön össze egy munka vagy 1-est kapunk a suliban. Hanem apróságok, melyek mégis úgy az egyént nagyon fel tudják bosszantani. Pl ma elmentem vért adni. Mindenképpen kellett vennem onnan egy fél literes vizet, hiába volt nálam tea. Mind1 is a lényeg, hogy a vízb?l ittam egy keveset, de nem csavartam rá rendesen a kupakot. Persze a könyvem, füzetem, mindenem teljesen elázott .A legjobban az bosszant, hogy ez épp olyan könyv volt, amit el akartam adni, 10ezer forintért vettem, épp most érek a végére (olasz nyelvtankönyv ), egy firka, gy?r?dés nincs benne. Erre teljesen elázott. Ezt aztán ebben az életben el nem fogom tudni adni, de mit kezdjek vele, meg a 4 CD-vel? Áááá tiszta ideges vagyok emiatt. És most ez ugye másoknak kicsiségnek t?nik, holott ezek az apró dolgok a legbosszantóbbak.

Legjobb válasz: Elnézést, de valakinek muszáj volt panaszkodnom, a kutyámnak már kihisztiztem magam, de õ nem tudott túl sok biztató szót mondani :(

A kérdező hozzászólása: Elnézést, de valakinek muszáj volt panaszkodnom, a kutyámnak már kihisztiztem magam, de õ nem tudott túl sok biztató szót mondani :(
Nem.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy mindig van valakinek [email protected], elhiheted, hogy nekem sem ez a legnagyobb gondom. De sokszor úgy érzem a sok apró dolog együtt bosszantóbb, mint egy nagy. Mind1, sejthettem volna, hogy ezzel csak azt érem el, hogy megtalál az összes munkanélküli, hogy neki a [email protected] a világon... egyébként nem, mert szerintem az etiópiai éhezõknek sokkalta rosszabb, de mind1.

Nem volt barátom, de sokszor érzem úgy, hogy inkább a lányokat szeretem. Mit csináljak, ha leszbikus vagyok?

Mit csináljak? Biztosan leszbikus vagyok? Attól is félek , hogy hogy fogok így párt találni.16 éves lány

Legjobb válasz: Hát ha nem vagy biztos benne, akkor próbáld ki! De egyébként bi is lehetsz. Jó, tudom, hogy nehéz leszbi csajt találni, de ha megpróbálsz összejönni egy fiúval, az is ugyanolyan hatásos (legalábbis a leszbi kérdés megválaszolására, mert ha bi vagy, akkor kell egy csaj is). De a legegyszerûbb verzió a fiúzás, aztán ha undor kap el a smártól, akkor valszeg leszbi vagy, vagy csak a srác gáz! :-D

Hát ha nem vagy biztos benne, akkor próbáld ki! De egyébként bi is lehetsz. Jó, tudom, hogy nehéz leszbi csajt találni, de ha megpróbálsz összejönni egy fiúval, az is ugyanolyan hatásos (legalábbis a leszbi kérdés megválaszolására, mert ha bi vagy, akkor kell egy csaj is). De a legegyszerûbb verzió a fiúzás, aztán ha undor kap el a smártól, akkor valszeg leszbi vagy, vagy csak a srác gáz! :-D
Még fiatal vagy, lehet csak a fantàziàd ilyen szines, ami nem is baj. Az is lehet azért gondolkodol igy, mert még nem volt baràtod. Màst nem tehetsz, minthogy megismerkedsz egy fiuval, és akkor erösebb lesz benned az érzés, hogy hovà vonzodsz igazàn. Bàrmi is vagy, ne félj, nem te vagy az egyetlen. Én annak idején szintén nem tudtam, mi vagyok, és a baràtnömmel kiprobàltam a csokot, meg simogatàs(bizsergést éreztem a gyomromba, de mégis ràjöttem a férfiakhoz vonzodom. Szerelmes nem tudnék lenni egy lànyba, de a testi vonzalomrol szoktam fantàziàlgatni a mai napig. Ahhoz hogy dönteni tudj, ki kell probàlnod valamelyik nemmel.
Ne aggódj, a lányok/nõk többsége szokott fantáziálni más lányokkal. Szerintem ezen még nem kell paráznod, fiatal vagy, van idõd még rájönni, hogy mit akarsz és mit nem. Amúgy én is szoktam lányokkal álmodozni és az utcán is gyakrabban nézek meg egy-egy csinos lányt, mint pasit. De emellett van egy boldog párkapcsolatom egy sráccal és tök jól megvagyunk. Elképzelhetõ, hogy biszexuális vagy, de ez egyelõre ne aggasszon, majd még eldõl melyik nem képviselõi közt találod meg a párod. Sok szerencsét a keresgéléshez! :)
Fogadd el !! Barátkozz meg vele szerintem tök buli.....! Én is az vagyok

A problémám a következő: borzasztóan fáj a derekam, pont úgy mint mensi előtt. A hasam nem görcsöl, hanem iszonyúan fáj, mintha minden le akarna szakadni belül. Sokszor annyira, hogy még a lábaim is elzsibbadnak tőle. Mi lehet ez?

A leleteim annak ellenére, hogy semmilyen vitamint nem tudok szedni (érzékeny vagyok bizonyos összetev?kre) tökéletesek, babuci sokat mocorog, ? szerencsére jól érzi magát. Létezik, hogy pusztán azért fáj ennyire, mert nyúlnak a szalagok? Nagyon lelkiismeretes dokim van, csak az a baj, hogy a legkisebb rosszullétnél rögtön be akar fektetni teljes kivizsgálásra. Ezt viszont én szeretném elkerülni. :) 25 hetes pocakos

Legjobb válasz: hagyd h befektessen,ezt meg kell nézni.. én a 2.babámat várom de velem ilyen nem volt,de ha ne adj'isten lenne,én bizony ki akarnám deríttetni!!! ezzel nem jó játszani,nehogy koraszülés legyen,még nagyon pici a babád..

hagyd h befektessen, ezt meg kell nézni.. én a 2.babámat várom de velem ilyen nem volt, de ha ne adj'isten lenne, én bizony ki akarnám deríttetni!!! ezzel nem jó játszani, nehogy koraszülés legyen, még nagyon pici a babád..
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvizsgált, megnyugtatott, hogy a méhszáj zárt, megtartott, szerencsére. Így kaptam egy hetet, hogy feküdjek itthon. Ha nem lesz jobb természetesen befekszem, mert a baba a legfontosabb! :) Csak gondoltam rákérdezek járt-e valaki így, mint én. Köszi a választ!
Velem a múlt héten történt, hogy elkezdett fájni a derekam és a hasam alja (nem görcsölt, csak non-stop fájt). A dokim azonnal beerendelt a kórházba, mert elvileg ezek a tünetek a méhszáj nyílását jelzik. Nálam szerencsére minden rendben volt még, vagyis a méhszájam nem nyílt ki, viszont kaptam gyógyszert és pihennem kell, hogy ne legyen koraszülés belõle. Szerintem nézesd meg magad, nehogy baj legyen! Boldog babavárást! 31 hetes ikres kismama

Kislanyom 19 honapos, par napja nagyon elkezdett hisztizni. A boltban, az oviban, itthon. Sokszor nem is tudom mi baja van. Tudnatok tanacsokat adni hogy lehet ezt kezelni? Sokszor ugy erzem mar nem birok vele.

Ma 2 orat uvoltott mert nekialltam fozni.Eszrevettem h azt akarja h allandoan vele legyek,es jatszak.Dehat sajnos egyedul vagyok vele,es a teendoket is el kell latnom.Ilyenkor dobalozik,es ordit.

Legjobb válasz: Fiam is mostanában kezdte el ezt a fajta hisztit. Õ 17 hónapos lesz. Szerintem szep. szorongás. Állandóan kézben akar lenni, ha egy mp-re leteszem már ordít, de szinte fulladásig. Igaz neki most jön 2 örlõ meg 1 szemfoga is, gondolom az is közrejátszik, de ez más, nem a tipikus fogzásos-bújós hiszti. Ja, és csak együtt alszunk mostanában. Kezelni nem tudom, csak annyi, hogy félbehagyom amit csinálok, és csak õ van, vele foglalkozom. Legfeljebb nincs kiporszívózva, vagy elmosogatva, de neki most rám van szüksége, így a házimunka várhat. Ami halaszthatatlan (pl. fõzés) megcsinálom míg alszik.

Fiam is mostanában kezdte el ezt a fajta hisztit. Õ 17 hónapos lesz. Szerintem szep. szorongás. Állandóan kézben akar lenni, ha egy mp-re leteszem már ordít, de szinte fulladásig. Igaz neki most jön 2 örlõ meg 1 szemfoga is, gondolom az is közrejátszik, de ez más, nem a tipikus fogzásos-bújós hiszti. Ja, és csak együtt alszunk mostanában. Kezelni nem tudom, csak annyi, hogy félbehagyom amit csinálok, és csak õ van, vele foglalkozom. Legfeljebb nincs kiporszívózva, vagy elmosogatva, de neki most rám van szüksége, így a házimunka várhat. Ami halaszthatatlan (pl. fõzés) megcsinálom míg alszik.
Fogsz kapni sok tanácsot hiszti ügyben, hogy ne hagyd magad, ne szokja meg, hogy hisztivel bármit elér, tégy úgy, mintha észre sem vennéd stb. Egyet gondolj végig. A fejlõdésnek ebben a szakaszában a hiszti normális reakció a gyerekeknél. Valamit szeretne, de nem teljesülhet, verbálisan még nem tudja kifejezni magát, marad az érzelmi reakció, vagyis sírás, kiabálás, stb. Ha hisztizik, elõször is gondolj arra, hogy ez egy normális dolog, aztán arra, hogy neki, még nálad is rosszabb, hisz nézz rá, milyen állapotban van. Néhány trükk: Nálunk a figyelemelterelés válik be legjobban. Én nem szoktam nekiállni, hogy megvárjam míg kitombolja magát, hanem már a hiszti kifejlõdése elõtt elterelem a figyelmét. Felkapom a boltban, mikor valami megvehetetlent szeretne, és miközben arrébbviszem , már lelkes hangnemben mutatók neki valami érdekeset. Fõzéskor pakolászhatja a mûanyagtálakat, sõt van olyan tésztás zacskó is, ami az övé, rakosgatja egyik tálból a másikba a tésztákat.
Nem vagy egyedül, kislányom 18 hós, ha valamit a fejébe vesz, és nem az történik amit szeretne, akkor üvöltés van, nem is kicsi. Ez kori sajátosság, eltart egy ideig... és még ezután jön a dackorszak! :) )) Baromi sok türelem kell, de néha nagyon nehéz... Ajánlom figyelmedbe, az eheti Nõk Lapját, a 38.oldalon van egy írás a A lány címmel, nagyon jól szórakoztam mikor olvastam, kicsit jót tette a lelkemnek, hogy nemcsak nálunk van állandó hiszti.
Elsõ vagyok, most a többi választ olvasva, kicsit pontosítanék a válaszomon. Szóval van az a hiszti, mikor el akar érni valamit, és õrjöng, toporzékol, mert nem adom oda neki a telefont, vagy nem pakolhat ki a kukából, stb., igen arra mi is az elterelést használjuk, de most nálunk az megy, hogy elém áll, kapaszkodik fel a combomon, közben mondja, hogy jössz, jössz, nem akar semmit, csak azt, hogy szeretgessem. Mit csináljak, adjak neki egy fakanalat, mikor ölelésre vágyik?! Kedves Kérdezõ! Nálatok hogy van, csak akaratoskodik, vagy "szeretethiánya" van?
A kérdező hozzászólása: Eloszor is koszonom a sok valaszt.A boltban nem akart semmit csak elkezdett orditani.Az a "baj"h ha kimegyunk mindig kekszet akar, ha nem kap ordit.Sajna anyosek szoktattak ra.En meg probalok nem sokat adni neki.Es ekkor jon a hiszti.Itthon, pl ma nekialltam fozni es rakezdett.Neki is vannak muanyag talkai, sot kislabosa, meg krumplit is rak bele, de ez a figyelemeltereles csak kb.5 percig tartott.Egyedul vagyok vele szinte egesz nap, igy megesik h nem tudok mindig vele lenni.Szerintem is-is a valasz.Most kezdi talan azt h ragaszkodik hozzam jobban.

Veletek is volt már olyan, hogyha sokszor nem jött össze, úgy álltok hozzá a dologhoz hogy úgyse jön majd össze ezután se? Lent.

Azt mondják szép,és intelligens,kedves,vicces lány vagyok.Valamiért amit nagyon szeretnék sose jön össze..Lehet furcsa fiúkat fogok ki,vagy egyszer?en nem vagyok szerencsés..De már az a gond,hogy úgy is állok hozzá,hogy biztos nem tetszek neki,nem fog összejönni..

Legjobb válasz: Az van, hogy jó nagy buta vagy! Ha már eleve úgy állsz a dolgokhoz, hogy ebbõl nem lesz semmi nem is fog valóra válni. Ne legyél ennyire negatív és nem is fogod bevonzani. Erõltesd meg magad és sugározz egy kis pozitívumot is. Ha ezt látják rajtad azok akiket te úgy gondolsz nem jössz be õk is oda fognak majd menni hozzád.

Az van, hogy jó nagy buta vagy! Ha már eleve úgy állsz a dolgokhoz, hogy ebbõl nem lesz semmi nem is fog valóra válni. Ne legyél ennyire negatív és nem is fogod bevonzani. Erõltesd meg magad és sugározz egy kis pozitívumot is. Ha ezt látják rajtad azok akiket te úgy gondolsz nem jössz be õk is oda fognak majd menni hozzád.
Pont ugyanez a problémám nekem is. Akit akarok, nem jön össze, akit meg nem, az hajt rám, de nekem nem tetszik egyáltalán. Talán nálam az a probléma, hogy aki tetszik, nem tudok természetesen viselkedni vele, mert zavarban vagyok. Van, hogy alig merek megszólalni, nem hogy még magamat adni. Nálad ilyen nem fordult még elõ?
Hát akkor meg kéne változnod állj hozzá úgy hogy tuti hogy õ az ne legyél negatív inkább csalódj sokat de ne folytsad vissza mit érzel és legyen nagy önbizalmad :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Velem elég könnyû beszélgetni, aki tetszik(ha vevõ rá) akkor azzal is sokat tudok beszélgetni. De ott kezdõdik hogy meg sem ismer igazán, már azon kapom magam hogy másra hajt..Akkor most mit csináljak?Oké hogy nyitott vagyok, stb..De hasose jön össze akkor már nem tudok benne bízni..:/
Látod nem kéne negatívoskodni hanem inkább ne foglalkozz az ilyen gyökerekkel :) és akkor lehet hogy jobb lesz
Igen, mindig így álltam hozzá.

A számítógépem sokszor kékhalálozik és memóriahibát ír ki, emellett néha berecseg a hangszóró és sokszor lekapcsol a netröl úgy, hogy a modem nem észleli a gépet ( másik modemmel is ezt csinálta). Előfordulhat, hogy túláramot kap a gép?

A gép még garis csak nem szeretném húrcolni az egészet, csak a hibás alkatrészt. Viszont el?tte rászeretnék, jönni hogy nem e kap túl sok áramot mert az el?z? gépem is csinálta ezt a recsegést és kifagyást.

Legjobb válasz: Ha garanciális vidd vissza oda ahol vetted és fontos, hogy ne szedd szét a gépet, mert akkor megsérülnek a biztonsági matricák, és akkor ugrik a garancia.

Ha garanciális vidd vissza oda ahol vetted és fontos, hogy ne szedd szét a gépet, mert akkor megsérülnek a biztonsági matricák, és akkor ugrik a garancia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!