Találatok a következő kifejezésre: Sokszor érzem hogy (203 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi:-))Jó neked hogy te sosem vagy fáradt hozzá. Más esetleg?
Ez nem függ attól, hogy szültél. (Nálunk sajna vákuum lett a vége, császárra már nem volt lehetõség és idõ.) Rengeteg a teendõ a baba körül, teljesen érthetõ, hogy fáradt vagy. Én pl. sajnos nem tudtam szoptatni, fejtem a tejet 10 hónapig, segítség nuku, és a szülés után bizony el kellett telnie 8 hónapnak, mire megjött a kedvem. Nagy szerencsémre a férjem türelmes és megértõ volt. :) Van, aki a hat hetet se bírja kivárni, de olyat is ismerek, aki másfél év után tért vissza a "rendes kerékvágásba".
Nekem el sem ment a kedvem:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-)

Nagyon szép lányok, sokszor érzitek hogy félnek tőletek a pasik?

Jogos a félelem, csak a legjobb pasikkal álltok szóba vagy átlagos küls?vel is van esély?

Legjobb válasz: Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L

Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tõlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10bõl 9 ember élbõl lökött [email protected] vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam). Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belõlük, hogy "mikor elõször láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :( Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképûekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal. 22/L
Nem tartom magam meseszépnek, bár a környezetem mást állít. Tehát, ha azt vesszük, hogy mondjuk én tényleg szép vagyok, akkor igen, a fiúk félnek tõlem. Legutóbbi két kapcsolatomban a fiúknál úgymond én kezdeményeztem, vagyis csak megadtam a kezdõ löketet nekik. Egyik sem tudta volna elképzelni, hogy majd egyszer egy ilyen szép lány szóba áll velük. Nem tudom ettõl miért kell félni. Mindenkinek más az ízlése.
Iszak Esztert nem tartom álomszépnek :D a meseszép pl Adriana Lima http://cheapechic.blogosfere.it/images/adriana%20lima%20clas.. és Brooke Shields :DD én is így nézek ki mint õk, de nem félnek tõlem a pasik, viszont van 1 aki szerintem igen, vagy nem jövök be neki, pedig nekem csak õ kellene :// ilyen ez :)
Én érzem hogy tartanak tõlem a pasik...csak az olyan csávók mertnek odajönni akiknek már nincs vesztenivalójuk mert senkinek nem jönnek be és egyel több kosár meg már mit számit :D:/...Néha még üzletemberek jönnek oda, de általában csak bámulnak a pasik...Gondolom azt hiszik h már van barátom (jól hiszik)...de egyébként végülis jogos a félelmük ..nem azt mondom hogy "legjobb pasiknak" van csak esélyük de nyilván csak azoknak van akik bejönnek...Az meg relativ hogy kinek mi a jó pasi...ennyi 20L
azok a linkelt csajok, látszik hogy a vastagabb szétnyilo ajkakra buksz :) mindegyik olyan :) ezzel nincs gond nemazér, szerintem is jól néznek ki. iszak eszter szerintem nemszép, rákerestem mert fingom nincs még mindig hogy kiaz, de képeket találtam legalább. én nem félnék tõle, levegõnek nézném. am "nagyon szép lányok" mint már több kommentbõl kiderült, simán lehetnek normálisak is, csak ezmeg a fiukban szülhet adott esetben frusztráciot. persze egy kölcsönös bizalmon alapulo párkapcsolatban nem jelentene gondot, de ahhoz nagyon erõsnek kell lenni fejben, és bizni egymásban tényleg, kölcsönösen, hogy mûködhessen
én sosem fogok úgy kinézni mint a képen szereplõ lányok :'(
Vagy az Isaac Newtoné?
Az Iszak Eszter az a Jicak Rabin lánya?
utolsó: ezek közül a 2. lány GYÖNYÖRÛEN SZÉP, az elsõ is szép. a többi meg különleges inkább mint szép :D
Iszak Eszter a nagyon szép? Hûha... :D Na látod, ezért kell feltenni a kérdést, hogy kinek mi a nagyon szép. ;)
14:52-es vagyok! Oké, akkor én befogom, mert akkor én nem vagyok szép:D (egyébként meg csak azért írtam 'hogy ki számít szépnek', mert az aki ezt beismeri nem túl szimpatikus vonás, továbba az sem javít a helyzeten ha úgy fogalmaz hogy mások szerint, nagyon is tudja magáról akkor hogy szép)
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem mindenki tudja, hogy ma nagyjából milyen nõket tartunk szépnek és hogy õ ezek alapján szépnek számít avagy sem. De akkor mondok példát, Iszak Eszter szerintem nagyon szép.
milyen neked a nagyon szép lány?:D erre a kérdésre így nem lehet válaszolni Egyébként kicsit unom, h.minden lány el van úgy könyvelve hogy csak a pénzre hajt és a külsõség számít neki. .. Ez egyáltalán nem így van, beindulhat a kémia egy (mások által)ronda pasi iránt is, minden egyénfüggõ!
a barátom mesélte, hogy egyszer összejött egy meseszép csajjal, és kifejezetten zavarta, hogy a csaj nagyon szép volt. zavarta, hogy ha mentek az utcán, akkor mindenki megbámulta a csajt. nem arról van szó, hogy nem volt büszke arra, hogy de szép bnõje van, de zavarta, hogy ennyien nézték, meg mondta, hogy ott volt benne a félelem, hogy mivel ennyire szép, sokan próbálkoznak be nála, neki meg nincs kedve azon stresszelni minden nap, hogy éppen ki hajt a bnõjére.
Dettó nálam is ez van! A következõket azért írom, hogy minden szép lány okuljon belõle! Most 25 vagyok, eddig 1 komoly kapcsolatom volt, nem sok, de többel felért, szerettük egymást. Nálam 18 körül kezdõdött, késõn értem, aztán paff, jött a hirtelen változás. Elõtte ugyanúgy kerültek a pasik a kislányosságom miatt, most meg attól, ahogy kinézek. És dettó, ahogy az elõttem szóló is írta, csak a bunkó, büdös, lúzer pasik környékeznek, akiknek kilóg a kapanyél a szájából, vagy azok akik teli vannak pénzzel de ugyancsak undorítóak. Vicces, de a nõktõl kapom a legtöbb elismerést: -Sugárzóan szép lány vagy! –Nem vagy tisztában azzal, hogy nézel ki! –Te tudtad, hogy mennyire szép vagy? Blablabla…. Volt egy srác, vagyis inkább férfi, kábé mikor 19 voltam, nem a volt párom. Nem volt szép, most sem az. Viszont ismert, elismert ember volt, sokan tisztelték, és most is. Egyszerûen úgy voltam vele, nem rúghatok nála labdába, csak egy strigula lennék. Kábé olyan érzés volt, mint amikor ülsz a színházban, és ámulattal nézed a fõhõst, de egy aláírást sem mersz kérni tõle, mert félsz, hogy ott esnél össze helyben. És majdnem tényleg ugyanilyen szinten elérhetetlen volt. Mindig csak messzirõl csodáltam. Gondolhatjátok milyen érzés volt, mikor a fülembe jutott, hogy neki sem vagyok közömbös, viszont félt. TÕLEM. Nem hittem el. De úgy voltam vele, nem lépek, elvégre õ a férfi. Egy évig ment a huzavona, közben a poklok poklát éltem át, soha nem volt mellettem, mégis iszonyatos volt a hiánya. Aztán kezdeményezett és itt rontottam el. Azt hittem különb vagyok mint a többi, és lehet, hogy én lennék a 2658-ik, elutasítottam. Nem próbálkozott többé. Azóta eltelt jópár év, de még sohasem éreztem ehhez foghatót, és talán nem is fogok. A vicc az egészben, hogy közben megtudtam, hogy nem olyan mint amilyennek hittem. Majdnem 3 éve láttam utoljára, aztán néhány hónapja összefutottunk egy szórakozóhelyen. Én voltam a legjobban ledöbbenve, mikor odajött széles mosollyal az arcán, és lenyomott két puszit, aztán elment. Nem felejtett el, és én se õt, viszont rossz volt szembesülni azzal, hogy mit veszítettem. Úgyhogy szép lányok, hajrá, kezdeményezni ezerrel!!!!

Úgy érzem a baba a jobb oldalamat foglalja el, viszont így sokszor érzem, hogy szúr a jobb oldalam. Nyom a baba valamit, vagy valami más lehet?

Olyan mint mikor beszorul a leveg?.

Legjobb válasz: Szia, nekem fejvégû de általában a hátát vagy a fenekét a jobb oldalamon nyomja ki, vagy megfordul a tengelye körül és akkor a bal oldalon, és a lábával szokta magát feszíteni az ellenkezõ oldalon, akkor szokott szúrni, szerintem nyom valami ideget!Üdv: 37 hetes kismama

Szia, nekem fejvégû de általában a hátát vagy a fenekét a jobb oldalamon nyomja ki, vagy megfordul a tengelye körül és akkor a bal oldalon, és a lábával szokta magát feszíteni az ellenkezõ oldalon, akkor szokott szúrni, szerintem nyom valami ideget!Üdv: 37 hetes kismama

16 hetes terhes vagyok és sokszor érzem, hogy hol a bal, hol a jobb oldalán a méhemnek, hol középen megjelenik egy 2 cm átmérőjű csomó, keményedés. Már a baba porcikáját érzem, vagy ilyen a méhfal megkeményedés? Első terhességem.

Legjobb válasz: Inkább a baba lehet. A keményedés egészen másmilyen, olyankor a has alja totál bekeményedik (mintha fel lennél fújódva) és feszül is. Elég kellemetlen érzés. Eleinte én is "csak" kis puklikat láttam a pocakomon, amik eltûntek, ha hozzájuk értem, én is a babóra gondoltam. Most már mozog is... Szerintem neked is kinyomja valamijét, a popsiját vagy a kobakját.

Inkább a baba lehet. A keményedés egészen másmilyen, olyankor a has alja totál bekeményedik (mintha fel lennél fújódva) és feszül is. Elég kellemetlen érzés. Eleinte én is "csak" kis puklikat láttam a pocakomon, amik eltûntek, ha hozzájuk értem, én is a babóra gondoltam. Most már mozog is... Szerintem neked is kinyomja valamijét, a popsiját vagy a kobakját.
16 hetesen szerintem korai, hogy ilyen formában érezd a babát. Nekem is van egy puklim, amit sokáig 'dédelgettünk' a férjemmel, aztán kiderült, hogy csak egy izomcsomó a méh falán, ártalmatlan mióma. Most nem azt mondom, hogy neked is ez van, csak korainak gondolnám az ilyen tüneteket.
Szia, nekem is pont ilyesmi volt amit leírtál, fõleg reggel, kemény kis gömb, de nem éreztem amúgy semmit, csak a kezemmel tudtam kitapintani, és én is 16-17 hetes voltam. Sõt nekem volt olyan ha odatettem a kezem "elvándorolt", szerintem a baba lesz az, mert a keményedés nem megy át egyik helyrõl a másikra, de nagyon furi volt nekem is! Boldog Babavárást! 22 hetes kismama

37 hetes és 3 napos vagyok, már egy hete borzasztó hányingerem van, lent nagyon nyom szabályosan feszít a baba. Sokszor érzem, hogy fáj a hasam, de olyan tompán nem pedig görcsszerűen. Ezek, már előjelek? Jöhet előbb a baba?

Legjobb válasz: szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..

szia, Ha csak tompa, és nem görcs, és a hasad sem keményedik, akkor nem jóslók. Azért feszít mert a feje valószínûleg már be van illeszkedve a medencébe, de még simán kihúzhatjátok a 40. hétig. De ha érzed a jóslókat, akkor azok már tágítani fognak, és szépen nyílhatsz is ki..de ez alkatfüggõ..
szia, én is dec 2-re vagyok kiírva! Tegnap éjjel meg ma olyan szarul voltam hogy csak na. Ma hánytam is. Nekem is vannak görcseim, sokszor annyira fáj a hüvelyem, hogy nem tudok lépni se és majd leszakad a derekam, pusz még mensi szerû görcsök is vannak. Nekem erre azt mondta a doki hogy ezek a jóslók, akkor menjek kórházba, ha a fájások periodikusan ismétlõdnek majd úgy kb.10 percenként. Te hol fogsz szülni?
ezek joslofajasok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ? És medig lehet még húzni ezekkel a jóslófájásokkal? Dec 2.re agyok kiírva, de sokszor olyan rosszul, nyomottul érzem magam
Szia! Én november 28-ra vagyok kiírva. 36. héten voltam egy estét a klinikán joslófájások miatt, de nem nyíltam tõle semmit. Azóta csak most kezdtem újra érezni párat. Nyomott vagyok én is, alig bírok menni, mert lefelé feszít, benyilal itt-ott, elég vacak a helyzet. Tényleg akkor kell csak indulnod, ha szabályos, fél perc körüli hosszúságú fájásaid vannak kb. 5-10 percenként. Attól függ, milyen messze laksz a kórháztól. Minden jót!
fú haver, itt nagy gáz van
Két oka (illetve ezek kombinációja) lehetséges: 1. Homár vagy 2. Csúnya vagy 3. 1.+ 2.
Belsõ kisugárzásból.
Ne azért segíts, hogy kapj valamit cserébe. Az nem segítség, hanem számítás.
#1-nél a pont.
Én nem töröm magam, ha nem értékelik.
Egyrészt valóban, a segítség nem csereüzlet. Illetve lehet az is, de nem árt elõre megdumálni. Másrészt meg: nekem is teli a hócipõm a kéretlen "segítõkkel", avagy lelõhetetlen "belepofázókkal"... Néha jobb, ha csak visszahúzódsz, és megvárod, hogy akinek szüksége van Rád, az szóljon...

Sokszor érzem, hogy fája méhszájam, ez jelentheti, hogy közeleg a szülés?

Nehéz, nyomásszerû fájdalom. 36 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem nem jelentette, napra pontosan szültem idõre, menstruációs görcshöz hasonló fájdalmaim voltak, azt mondta az orvos jóslófájás a szülés elõtt 2 nappal,nem kaptál magnéziumot?

Nekem nem jelentette, napra pontosan szültem idõre, menstruációs görcshöz hasonló fájdalmaim voltak, azt mondta az orvos jóslófájás a szülés elõtt 2 nappal, nem kaptál magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: De igen, de ez nem mensziszerû görcs, keményedés, kimondottan a méhszájamat érzem, mint mikor az orvos vizsgál.
Én is éreztem ilyet de nem követte szülés, pihentem és utána jobb lett. Amikor már nagy volt a pocakom, már feszült mindenem.
A kérdező hozzászólása: köszi

Van barátnője, mégis sokszor érzem hogy engem néz, jelenthet ez valamit?

osztálytársak vagyunk, és sokszor érzem magamon a pillantàsát és amikor odanézek látom hogy tényleg engem nézett. Pedig van barátnője. Akkor ez most mi? Jelenthet valamit?15l

Legjobb válasz: Igen, hogy van két szeme.

Igen, hogy van két szeme.
"odanézek látom hogy tényleg engem nézett" idõbeli paradoxon.

Tegnap a barátom megujjazott, mitől van hogy azóta sokszor érzem hogy pisilnem kell?

Legjobb válasz: Lehet elkaptál valamilyen fertõzést. Mosott kezet?

Lehet elkaptál valamilyen fertõzést. Mosott kezet?
Hááát...rendesen kezet mosott elõtte? Ha nem akkor sanszos, hogy összeszedtél egy fincsi kis hüvely/húgyuti fertõzést...legközelebb ne engedd neki, hogy kézmosás nélkül hozzád nyúljon...és menj orvoshoz! egyébként ha mosott kezet akkor sincs kizárva h ez a szitu, elég annyi hozzá h a körmével picit felsértse az érzékeny hüvelyfalat...mond meg neki h legyen óvatos...
lehet megfáztál
Esetleg felfáztál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!