Találatok a következő kifejezésre: Sokat olvasom hogy a (85 db)

Nagyon sokat olvasom ebben a rovatban, hogy lányok VÉKONY és nem izmos lábat akarnak. Megmutatnátok képpel, milyen szerintetek az izmos női láb, amit nem szeretnétek?

Nem kötekedés, tényleg kíváncsi vagyok már nagyon.

Legjobb válasz: mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.

mellesleg, Rékáéhoz hasonló nehezen lesz, nem kell félni egy kis futástól, vagy bicajtól, nem megy az olyan könnyen.
ez engem is érdekelne:)
Izlések és pofonok. neked ez tetszik, nekem az. Speciel, amit linkeltél az nekem kb hányinger, mint egy borotvált férfi transzvesztita láb. Nem bírnám elviselni, hogy ilyenem legyen, de sem mint a Rékáé.
igen, erre mondtam, hogy jobban látszódót nem lehetne? a Rékás képen nincs is ott az egész lába, csak a felsõ része, a vádlija nem is látszik. most rohanok, de majd felteszek egy képet a sajátomról, egy barátnõm szerint izmos vádlim van, szerintem nem annyira izmos az.
Rékáé undorítóan izmos? omg :D Pláne azon a kiválasztott képen, tulajdonképpen alig látszik valami, amitõl nem egy teljesen átlagos láb :D A második képet meg én találom férfiszemmel undorítóan vékonynak, hihetetlenül formátlan, semmilyen, mintha két pálcikán állna, szóval nem értem én ezt a vékonyláb-mániát ^^ Na valami ilyesmi már alakul: http://3.bp.blogspot.com/_p18PR-OlDsE/TGsNxLqp0RI/AAAAAAAABM..
A kérdező hozzászólása: Mondjuk örülök, hogy írtad az egészségtelen koplalást... Mert az is nagyon-nagyon egészségtelen, hogy valaki el akarja "tüntetni" egy izmát vagy lekicsinyíteni, mikor az izom oly egészséges és manapság egyre ritkább kincs.
A kérdező hozzászólása: Sajnos meg lehet tõle szabadulni, de tõlem senki nem tudja meg, az tuti. :D Az utcán 10 emberbõl 8-nak semmilyen vádlija van... Az izmos vádli szép ;)
Nekem is vastag a vádlim. Ez alkat kérdése. Ebbõl kb csak egészségtelen koplalással tudsz leadni. SZERINTEM. De nem vagyok szakértõ, ha valakinek van jobb ötlete, mondja. Szerintem tuti, hogy a vádli izmossága alkat kérdése (IS).
Pedig erre értjük, mikor azt mondjuk, hogy nem izmosat, hanem vékonyat szeretnénk. Nekem pl jóval izmosabb a vádlim, mint az övé és baromira nem tetszik, ilyen vékonyat szeretnék.
az is izmos pedig, hiába vékony.
Mi nem látszik jól rajta? Rubint Rékának undorító izmos lába van, Jessica Albanak pedig szexi, vékony, nõies.
valami jobban látszódót nem lehetne?:)
A kérdező hozzászólása: Úgy nézem, hogy kielégítetlen marad a kíváncsiságunk. ;)
na, valaki mutasson már egy vádli a réka vádlijáról, mert az pont nem látszik a képen.:)

Miért olvasom sok embertől, hogy a fogamzásgátló szedésének elkezdése után még óvszert is használ egy hónapig?

mikor állítólag az első naptól véd, ennyi erővel egy évig is várhatnék, hogy biztos hasson aztán addig óvszerrel védekeznék nem?

Legjobb válasz: Hogy ne kapjon el betegségeket? ...

Hogy ne kapjon el betegségeket? ...
Mert aszem csak 3hét után használ a fogamzásgátló. Nem azonnal. De ez még a jobbik eset, én még mindig használok gumit az óvszer mellett, annyira fél a barátnõm a babátol.
hogy lenne kamu? azért van a betegtájékoztató, hogy onnan tanuld meg használni a "terméket". Ekkora butaságot is rég hallottam már:) bizonyára valamennyi gyógyszergyártó cég alig várja, hogy bepereljék õket, mert a betegtájékoztató alapján szedték a tabit és mégis terhesek lettek, nem? Sõt, szerintem poénból írták rá, és ott röhögnek az irodájukban a markukba, hogy na most aztán nagy mértékben hozzájárulnak a föld népességnövekedéséhez... Kérdezõ, a nõgyógyászok szokták javasolni az elsõ levél megvártát, de az enyém speciel a betegtájékoztatóban foglaltakra alapozott! Illetve van olyan, aki két hét elteltével javasolja csak az óvszer nélküli szexet.
Lehet, hogy kamu, lehet, hogy nem. Nyilván az sem mindegy, hogy valaki sosem szedett elõtte más fog.gátlót, meg az is, ha valaki áttér egyikrõl a másikra. Ha valaki meg meri kockáztatni pár nap-1 hét után, hát tegye. Én inkább nem. Még véletlenül se szándékozom abortuszra menni, hogy aztán esetleg soha többé ne lehessen gyerekem.
Szerintem nagyon buta kijelentés hogy nem az ö felelösségük ha valaki teherbeesik.Nem hinném h a gyártónak az lenne az érdeke h megtévesztõ információkat ad amitöl akár baba is lehetne.A dokik szoktak mondani általában többet a biztonság kedvéért.Amúgy ha valaki mondjuk általában 5 napig menstruál és beszedi elsõ nap akkor mire letelik a menszije simán védhet már, amúgy is menszikor kicsi lenne az esély bármire is.Az ember saját érdekében jo ha vár vele kicsit meg azt a pár hetet ki lehet még birni, de az hülyeség h a betegtájékoztatóban kamu az elsõ szemtõl véd szöveg.
Mert azt írnak rá, amit akarnak. Nem az õ felelõsségük, ha valaki teherbe esik mellette. Mivel ugyebár "egyik fog.gátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet"
A kérdező hozzászólása: ha hülyeség akkor miért az van ráírva a betegtájékoztatóra?
Azért olvasod, mert hülyeség, hogy az elsõ naptól kezdve véd.
amikor én elkezdtem szedni, az orvos mondta, hogy egy levélt szedjek, be és utána már hat. a hormonális rendszer amúgy is lassan változik, kell idõ, amíg a szervezet hozzászokik.
te ezek szerint ezt nem érzed át, de nõként az emberben azért benne van a félelem. persze nem logikus. nem véletlenül szeded a fogamzásgátlót, de amíg ez biztonságérzetet ad, addig így csinálják, kész..
mert dupla biztonság b+ -.-"

Miért olvasom sok helyen, hogy a regressziós hipnózis kockázatos?

Volt már valaki ilyenen?

Legjobb válasz: Idõnként világvégéhez vezet. :)

Idõnként világvégéhez vezet. :)
hmm.. ez engem is érdekelne, bár a hipnózis maga inkább tartozik a "tudomány" témakörbe mintsem az "ezotéria"-ba :) )
Nehogy úgy maradjon?
amenyire én tudom a hipnózisokban nem lehet "úgy maradni"...
Gondolom sokkolhat téged az, hogy visszavezetnek elõzõ életeidbe, vagy a két inkarnáció közti állapotba. Szerintem lelkileg elég fejlettnek, erõsnek kell lenni ahhoz, hogy ezt fel tudjuk dolgozni. Én sajnos még nem voltam ilyenen, de szívesen kipróbálnám. Pl. te el tudod azt képzelni, milyen lehet a két élet között, a semmiben, ürességben lebegve? Olyankor az embernek állítólag öntudata sincs!
Szia! Én kipróbáltam önhipnózissal, segítségével, úgy, hogy 7 éve rendszeresen meditálok és jógázom. Elég nyitott is vagyok e tekintetben szellemileg, de számomra ijesztó élmény volt, és egy ponton túl erõszakkal "visszahoztam magamat". Szinte pánikrohamom volt mikor kinyitottam a szemem.Azóta nem tudok tovább lépni, pedig semmi konkrét rossz dolgot nem láttam, csak megijedt az agyam "tudatos része".
agi91babe, ha megengeded hogy elmondjam a véleményemet, nem tanácsomat, de talán ha elgondolkozol rajta akkor esetleg segíthet.... azt mondom hogy érdemes lenne szembenézned ezzel mégegyszer! csináld meg újra! valószínûleg azért nem tudsz rajta túllépni mert félsz tõle, és a félelem visszatart, lehúz! Nézz szembe vele!

Terhességem első 3 hónapjában sok hekket ettem. Most olvasom hogy a tengeri halakat a higanytartalom miatt nem szabad. Beteg lesz a babám?

Legjobb válasz: Annyira sokat sztem nem tudsz enni belõle. De ha mégis úgy gondolod, akkor vegyél c-vitamint krómmal, lehet így együtt kapni, ez segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetbõl. A tengeri hal egyébként nagyon egészséges, illetve minden más tengeri herkentyû is. Nem hiába élnek olyan nagyon sokáig a japánok. :D

Annyira sokat sztem nem tudsz enni belõle. De ha mégis úgy gondolod, akkor vegyél c-vitamint krómmal, lehet így együtt kapni, ez segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetbõl. A tengeri hal egyébként nagyon egészséges, illetve minden más tengeri herkentyû is. Nem hiába élnek olyan nagyon sokáig a japánok. :D
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz. Jól írta az elõzõ egy kis c vitamin jól jöhet. Gondolj csak bele azok a népek akik tenger mellett élnek és a táplálkozásuk jelentõs hányadát teszi ki a hal, amint teherbe esnek nem is esznek halat? Dehogynem, és kutya bajuk.A hal nagyon egészséges, szívesen fogyasztom én is. Sõt nekem most csak a tengeri halak jönnek be mert a folyami halakon valahogy mindig "mocsár" ízt érzek. Pedig ezelõtt ilyen nem volt. Úgyhogy egészségedre, tudod a terhesség nem betegség, mindent csak mértékkel. üdv:27 km
Én is csak megnyugtatni tudlak, az elsõ kisfiammal mindíg halat ette, igaz a riomare szálkamentes fajtát, de hozzátezsem sem a terhesség elõtt, sem utána nem bírtam megenni. :) )) Olyan okos ügyes kisfiam van, hogy már többen is mondták, hogy talán a halacskáknak köszönhetõ!!:) ))
azok nem igazi nõk.Holografikusan vannak odavetítve...
Biztos van sex is, én ezt nem állitottam.
A kérdező hozzászólása: francokat, a nõknek fontos a szex
De nem mindenkinél úgy hatnak a káros mellékhatásai... Lehet azért van vele, mert jóképû, ismert... Ezt mi nem tudjuk ! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ha pl Vörös Zolinak lenne ilyen jellegû baja, akkor nem lenne olyan nõ mellette, amilyen, ez igaz még egy csomó híresebb testépítõre is
Meg a másik dolog az , hogy egyik se fogja reklámozni, hogy ez és az lett a bajom tõle...
Nekem egyszer egy nagy koxos ismerõsöm azt mondta, h ha valaki cuccokkal képes 50+ kart növeszteni, akkor annak az már nem lesz akadály, h a farkát felállítsa(magyarul nem fog megijedni egy kis Viagrától, Camagrától meg a többitõl) Persze az is igaz, amit Montez írt.
A kérdező hozzászólása: értem
Amíg megy a kúra addig még jobban is mûködik a szerszám azoknál. A kúra után van gond, ha nem sikerül rendesen az utókúra. Ha meg az is elmarad, akkor pár hétig fél 6 van.
Mûködik az. Nézd meg, pl Tóth Daninak most született a fia. A komoly testépítõknek sokkal késõbb lesz ilyen problémájuk, mint a sok tizenévesnek, akik megveszik a danabolt, kapkodják be mint a cukrot, a végén semmi utókúra. És mikor gond van okoskodnak.

Sok helyen olvasom, hogy a zumba nem jó semmire. Ez tényleg igaz?

Most kezdtem el zumbázni itthon alakformálás céljából.Annyira letörte a kedvem hogy mindenki csak lehurrogja a zumbát h az milyen szr.. sok mindent kipróbáltam már de ez olyan jó hangulatot ad, eddig ez jött be a legjobban, mert izzadok, de élvezem az egészet és nem "fáj" mint mondjuk egy Rubint Réka dvd. Most akkor keressek inkább mást?

Legjobb válasz: Keress rá fitnessmodellek, figure modellek, egyéb jó csajok edzéseire, és nézd meg hányban van zumba. A zumba valóban csak kb szórakoztatásról szól, ha tetszik, csináld, de ne várj tõle eredményt.

Keress rá fitnessmodellek, figure modellek, egyéb jó csajok edzéseire, és nézd meg hányban van zumba. A zumba valóban csak kb szórakoztatásról szól, ha tetszik, csináld, de ne várj tõle eredményt.
sportértékileg valóban nem túl hatékony és kalóriafelhasználásban is csak jobbak vannak gyakorlatilag, de a totális inaktív életmódból kiindulva kezdésnek teljesen jó, lehet kihívás, és azért jobb, mint a semmi. a legtöbb embert meg nem érdekli ilyesmi, hogy hangulat edzés közben. azt csináljuk ami hatékony és a kitûzött célt szolgálja. ezért van a zumba egy ilyen "szeszélyes vagyok, mindenkinek szívességet teszek, ezért örülj, hogy egyáltalán edzek, nem fekszem" státuszban. alakformáláshoz nincs köze, nem épít izomzatot. a totális tunya szív érrendszert az állóképességet javíthatja. keress-e mást? a kitûzött cél függvénye, hogy mivel tudod azt elérni. ha a célod az, hogy jól érezd magad otthon egyedül táncolva, és mondjuk javuljon kicsit az állóképességed, akkor a zumba ehhez jó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) Végül elkezdtem ugy edzeni, hogy heti 3x tornázok, zumbázok 20-40 percet bemelegités gyanánt, aztán egy fél órás Péntek Enikõ zónaedzést is és minden edzésnapon más területet tornázok meg. Szerintem ez igy jó és még birom is ezt a fajta zónázást!

Mindig azt olvasom, hogy a túl sok kaja elhulllást is eredményezhet. Mégis mennyi eleséget szórjak a halaknak?

Legjobb válasz: Amit egyszerre megesznek kb fél perc alatt. Max 1 perc. Napi 1szer, heti 6szor.

Amit egyszerre megesznek kb fél perc alatt. Max 1 perc. Napi 1szer, heti 6szor.

A sóval mi a baj? Hízlal, sok kalória van benne? Sokszor olvasom hogy a fogyizók nem sóznak semmit, miért?

Én nem tudnám elképzelni a csirkemellet sózás nélkül,ráadásul naponta 3x eszek csirkemellet és így elég sok sót is elhasználok.

Legjobb válasz: Nem a kalória a probléma. Állítólag a túl sok só egyszerûen egészségtelen. Ezt a vélekedést azonban a kutatások nem támasztják alá egyértelmûen.

Nem a kalória a probléma. Állítólag a túl sok só egyszerûen egészségtelen. Ezt a vélekedést azonban a kutatások nem támasztják alá egyértelmûen.
0 kalória van benne. csak nem túl egészséges ha sokat eszel belõle
A SOK só nem egészséges, viszont só nélkül nem müködik az idegrendszer. Normális mértékü sófogyasztással semmi baj. A fogyózók meg azért kerülik, mert - elég tévesen - azt hiszik, hogy a sótól viz raktározódik a szervezetben és ettöl "!nehezebbek" lesznek.
A sónak az elfogyasztott mennyiségével van a baj. Sokan sokkal többet fogyasztanak, mint kellene. Átlagosan 20-25 gramm sót fogyasztunk el naponta, de a szervezetünknek kb. 5 grammra van szüksége. Egészségtelen a nagy mennyiség. A vese például 7 gramm sót tud naponta kiválasztani. A túlzott fogyasztás miatt kialakulhat vesekõ, az ízületek elmeszesedhetnek, okozhat magas vérnyomást, a szívnek sem tesz jót, valamint dehidratálja a szervezetet. Szóval szabad sót fogyasztani, de csak annyit amire a szervezetnek szüksége van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld kezek:)

Sokat olvasok itt a "szaporítókról", akik csak gyártják a kiskutyákat és borzalmas körülmények között tartják a szülőket. Nem hiszem el, hogy szabadon garázdálkodhatnak, hiszen ez állatkínzás. Mit lehetne ellenük tenni? Feljelenteni?

Legjobb válasz: Igen, fel lehet õket jelenteni. Sajnos az állatvédelmi törvényt, aminek sok elemét az Eu-s országokból vettünk át, még ritkán használják ki a bíróságok, így gyakran az APEH feljelentés a leghasznosabb. Ezek az emberek nem jelentik be a tevékenységüket, papiron nincs nyoma annak, hogy szaporítanak (nem törzskönyves kutyák, nincs alombejelentés...stb)viszont sokszor jól élnek belõle, hiszen nem adják meg a tenyészállatoknak, a kölyköknek azt amire szükségük lenne. (nincsenek szûrések, nincsenek oltások, nem felügyeli orvos az állatokat, a legolcsóbb szeméttel etetik a kutyákat, a legtöbbször még a bolhairtást is megspórolják). Nem adnak szerzõdést, számlát a kutyákról, tehát feketén jutnak pénzhez. Az állatvédelmi törvény értelmében is el lehet járni ellenük, de a leghatásosabb egy APEH feljelentés.

Igen, fel lehet õket jelenteni. Sajnos az állatvédelmi törvényt, aminek sok elemét az Eu-s országokból vettünk át, még ritkán használják ki a bíróságok, így gyakran az APEH feljelentés a leghasznosabb. Ezek az emberek nem jelentik be a tevékenységüket, papiron nincs nyoma annak, hogy szaporítanak (nem törzskönyves kutyák, nincs alombejelentés...stb)viszont sokszor jól élnek belõle, hiszen nem adják meg a tenyészállatoknak, a kölyköknek azt amire szükségük lenne. (nincsenek szûrések, nincsenek oltások, nem felügyeli orvos az állatokat, a legolcsóbb szeméttel etetik a kutyákat, a legtöbbször még a bolhairtást is megspórolják). Nem adnak szerzõdést, számlát a kutyákról, tehát feketén jutnak pénzhez. Az állatvédelmi törvény értelmében is el lehet járni ellenük, de a leghatásosabb egy APEH feljelentés.
Az állatvédõknek semmi jogköre nincs:a helyi jegyzõnél kell bejelentést tenni (aki általában le se szxrja), valamint a hatósági állatorvosnak a dolga megnézni az állattartás körülményeit.
Ha több kutyát tart, mit amennyit a helyi ebtartási rendelet engedélyez és nincs kennelneve + érvényes tagsága az ebtenyésztõknél akkor a helyi jegyzõnek intézkednie kell. De ha ezek mind rendben vannak, akkor csak az apeh marad.
Sok "mestertenyésztõnél"rosszabb körülmények vannak, mint egy vidéki sintértelepen. Egy megoldás lenne:az alomellenõrzés, ez mûködött régen is.Ahol nem megfelelõ körülmények között vannak az állatok, nem kéne kiadni a törzskönyvet.Erre sajnos a MEOE, akinek legtöbb bevétele pont ebbõl van, soha nem lesz partner...
A kérdező hozzászólása: Értem. De az apeh nem veszi el a kutyákat, vagy akkor már érdemesebb két helyen feljelenteni egyszerre? Apeh-nél meg mondjuk egy állatvédõ szervezetnél? És hogy lehet megbizonyosodni róla, hogy az egy szaporító? Ha nem enged be magához, hogy lássam a kutyákat, hanem csak találkozna valahol, akkor valószínûleg az, nem? A tenyésztõkrõl úgy hallottam, hogy meg lehet nézni náluk a kiskutyákat. Még szerencsére nem akadtam össze ilyennel, de ha megtörténne, nem akarnám rászabadítani a hatóságot egy tisztességes emberrel, akit csak én ismertem félre valamiért.

Sok kérdésnél olvasom, hogy a tetoválásra, piercingre, fültágításra egyből rávágják, hogy öncsúfítás. Miért?

Persze, értem, hogy egyeseknek, s?t sokaknak nem tetszik. Viszont! Látom, hogy sok férfi vágja rá egyb?l n?k testmódosítással kapcsolatos kérdéseire, hogy gusztustalan. Az életben viszont nem ezzel találkozok mindig. Nekem van egy orrpiercingem, a fülem is több helyen van kilyukasztva, a hajam is fel van nyírva, tetoválásom pedig amint betöltöm a 18-at lesz. Lehet, hogy nekem a családom is eleve lazábban áll hozzá, hiszen édesapámnak is mindkét karja tele van tetoválva. És én is több pozitív visszajelzést kapok, mint negatívat. Én nem csak a "magamfajtáktól". Szóval most mi is a helyzet?:)

Legjobb válasz: hát van akinek tetszik van akinek nem ennyi :) mindenki azt csinál magával amit akar szerintem nekem piercinggel és a tetkóval nincsen problémám...de a fültágító nem tudom miért szerintem undorító de akkor sem szólnék be senkinek akin látok ilyet :) 19/L

hát van akinek tetszik van akinek nem ennyi :) mindenki azt csinál magával amit akar szerintem nekem piercinggel és a tetkóval nincsen problémám...de a fültágító nem tudom miért szerintem undorító de akkor sem szólnék be senkinek akin látok ilyet :) 19/L
Mi a helyzet? Az hogy majd nézd meg mikor munkát fogsz keresni, hogy ezekkel a dolgokkal együtt akármilyen okos vagy és tanult, sehova nem kellesz majd. Nekem is volt egy ajakpiercingem, már amiatt elküldtek mindenhonnan, meg egy kék csík miatt a hajamban... Azóta ezek már nincsenek, gondom sincs. Tetoválást is akartam, annyi idõsen mint te, már 11 évvel több vagyok, és örülök hogy nem csináltattam, mert ma már nem tetszene egyáltalán. Az hogy pozitív visszajelzést kapsz nem azt jelenti hogy ezek miatt vagy szép, a felnyírt haj például minden csak nem nõies. Teljesen biztos vagyok benne hogy az ilyenek mint piercing, meg a sok fülbevalód csak figyelemfelkeltés céljából vannak, de sok értelme nincs. Ha valakire csak ezek miatt figyelnek fel, az már régen rossz.
Sokak túlzásba viszik .a fültágító szerintem is undorító ..én köldök pc-t és a fülembe több lyukat szeretnék de ezzel jó pár évet várok :D
A kérdező hozzászólása: De például apukámnak is jó állása van, hosszú ujjú a munkaruhája. Rendõr ismerõsünknek is egész hátas tetoválása van. Én pedig nem figyelemfelkeltés céljából nézek ki így, hanem én így érzem szépnek magam:)
Az a helyzet, hogy szerintem akkor is gusztustalan
Azért, mert az ilyen fújolós pasik általában azok, akik nem túl okos, dekoratív robotgépet keresenek a konyhájukba. A feltünõség kerülése az elõzõ rendszerbõl ránkmaradt túlélési reflex, aki szürke azzal nincs gond. Vannak olyan munkák, ahol tényleg nem nézik jó szemmel az ilyesmit. Van, ahol azt is megszabják, hogy még fülbevalód vagy fogtömésed sem lehet, mert olyan a munkakör. De nem csak ezek a munkák léteznek. A mi generációnk amúgy is tele van ezekkel, valószínüleg a jövendõbeli fõnököd is úgy nõtt fel, hogy ez átlagos dolog.
A kérdező hozzászólása: 6.: jaj, de tudod, mit érzek:)
Attól hogy valaki nincs televarrva vagy lyukasztva, még nem szürke, nem buta és nem is robot. Gratulálok..ezzel le is írtad magad, meg azokat is akiket "képviselsz" :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!