Találatok a következő kifejezésre: Sokat olvasom hogy (101 db)

Mi a külömbség ha valaki kap beöntést vagy nem? Van valami jelentősége szülésnél? Sokat olvasom hogy valakinek nem volt idő rá, és írta hogy legközelebb kérni fogja, miért jó?

Legjobb válasz: Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.

Szia. A baba, amikor áthalad a szülõcsatornán, közvetlenül mögötte odaszorítja a végbél részt a keresztcsonthoz._A végbél a belrendszer utólsó szakasza, ahol a széklet "várakozik".-A beöntés egyrészt megelõzi, hogy szülésnél az esetleges székletmennyiséget ne tolja ki a baba maga elõtt. Másik ok, ami fontosabb, hogy vajúdás idején nincs emésztésipanasz-mivel a gázok is eltávoztak-, nincs székelési inger. Ami van, azt jelenti, hogy a pocaklakó elindult "kapuja" felé.
Szia!Azt már leírták, hogy miért jó ha kapsz.Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nem fájdalmas a beöntés.Olyan vékony csövön keresztül adják, hogy észre sem veszed szinte.Csak kellemetlen érzés picit esetleg, de nem a fájdalom miatt, hanem ugye nem szoktunk hozzá, hogy oda bedugjanak akámit is.Gyorsan végeznek vele és utánna tisztának érzed majd magad.Szerintem érdemes.
Én nem kaptam beöntést. Szülés elõtt éreztem, hogy ki kell menni wc-re, kiengedtek akkor kijött valami, szülés közbe semmi. Mikor mondtam a szülésznõnek, hogy mi lesz ha kakilnom kell azt mondta, hogy láttak már ilyent nem nagy ügy és ne foglalkozzak vele. Nekem nem jött ki semmi, de ha jött is volna senki sem foglalkozott volna vele az adott pillanatban, te sem fogsz ez tuti, mert mással leszel elfoglalva hidd el. Sok sikert.
Szólni biztos nem szólnak érte az tuti, sztem ez nekünk kellmetlen csak, én fogokkérni azért ha lehet, mert a fertõzés veszél ymiatt is jobb sztem, de ha nem jön úgy ki a dolog akkor ij.Szval ettõl ne félj, nem tudom mennyi idõs terhes vagy, de én is szorongtam a szüléstõl, már áhitazok utánna és nem érdekel a borotválkozás stb, majd megcsinálják-nekem már tükörrel sem megy, szval nem érdekel csak legyek túl rajta, nekem nagyon nehéz ez az utolsó pár hét, de remélhetõleg neked könnyebb lesz-ne félj ezektõl, azok akik ott vannak sokmindent megértek már.37hetes kismama
Én kaptam beöntést és semmi jelentõsége volt mert mégis szûlés alatt is sikerült alkotnom mielõtt ki jött a babóm de gyorsan lemostak és jött a kicsim kifele. Ott ez természetesnek veszik senki nem szól érte.
Én nagyon féltem a beöntéstõl. De nagyon jó volt. Nem vagyok perverz, csupán rettenetesen szorulásos voltam , és végre úgy éreztem, hogy tudtam egy egészségeset k..ni. M ondtam is a szülésznõnek, hogy ezt korábban is megcsinálhatták volna.:) )) A hugom nem kapott beöntést, mert azt hitték elõ van készítve, mivel már otthon megborotválkozott, és közben mûszakváltás volt. Õt nem engedték már ki mikor érezték hogy kell. Azt mondták az már a baba. Õ oda potyizott az asztalra, de senkit nem érdekelt. Vagyis csak neki volt ciki.
A kérdező hozzászólása: kösz lányok a gyors válaszokat :)
Második vagyok. Még annyi eszembe jutott, hogy a beöntés segíti a tágulást is egy kis mértékben, szóval akkor is érdemes lehet kérni, ha lassan haladnak a dolgok és még nem kaptál.
Sokan kellemetlennek érzik, ha szüléskor más is jön, de a dokik és a szülésznõk sok ilyet láttak már és tudják, hogy ez természetes. Akit zavar, kérjen beöntést. Akit meg a beöntés zavar, az szóljon, hogy õ nem kér. Egyébként a szülés elõtti gyakoribb vécézést szokták nevezni a "természet beöntésének" is, ilyenkor ugyanis éppen erre készül fel a szervezet, kiüríti a végbelet. Persze elõfordul, hogy marad vmi... Én nem kértem beöntést és fogalmam sincs, jött-e valami a babán kívül, mert valahogy nem azzal voltam elfoglalva :) )
A kérdező hozzászólása: Ahh értem, köszönöm. Akkor az tök kellemetlen lehet ha nincs nem? Vagy olyankor nem törödnek az ilyen cikis dolgokkal? De gondolom ez a dokiknak sem gáz nem?
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, még elsõ baba 28. hetes vagyok! :) )
azok nem igazi nõk.Holografikusan vannak odavetítve...
Biztos van sex is, én ezt nem állitottam.
A kérdező hozzászólása: francokat, a nõknek fontos a szex
De nem mindenkinél úgy hatnak a káros mellékhatásai... Lehet azért van vele, mert jóképû, ismert... Ezt mi nem tudjuk ! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ha pl Vörös Zolinak lenne ilyen jellegû baja, akkor nem lenne olyan nõ mellette, amilyen, ez igaz még egy csomó híresebb testépítõre is
Meg a másik dolog az , hogy egyik se fogja reklámozni, hogy ez és az lett a bajom tõle...
Nekem egyszer egy nagy koxos ismerõsöm azt mondta, h ha valaki cuccokkal képes 50+ kart növeszteni, akkor annak az már nem lesz akadály, h a farkát felállítsa(magyarul nem fog megijedni egy kis Viagrától, Camagrától meg a többitõl) Persze az is igaz, amit Montez írt.
A kérdező hozzászólása: értem
Amíg megy a kúra addig még jobban is mûködik a szerszám azoknál. A kúra után van gond, ha nem sikerül rendesen az utókúra. Ha meg az is elmarad, akkor pár hétig fél 6 van.
Mûködik az. Nézd meg, pl Tóth Daninak most született a fia. A komoly testépítõknek sokkal késõbb lesz ilyen problémájuk, mint a sok tizenévesnek, akik megveszik a danabolt, kapkodják be mint a cukrot, a végén semmi utókúra. És mikor gond van okoskodnak.

Sokat olvasom, hogy nem szívesen kenitek a babátokat/gyereketeket szteroidos krémmel. Mit okoz ezek hosszú távú használata?

Legjobb válasz: MAjd megint lehurrognak, de megírom, orvos vagyok, ami itt a szupermamik között még sosem volt elõny... A bõrön keresztül MINIMÁLIS mennyiség szívódik fel, sokoz szisztémás mellékhatásokat-van aki azt mondja, nem is okoz... (Ha valaki tablettában szedi, akkor lehet,. hogy meghízik, felborul a vércukra, s egyéb szörnyûségek, ez IGAZ) De én a saját környezetemben láttam, hogy súlyos atopiás dermatitist nem kezelt az anya szteroiddal, mert jajj, mi lesz, végigpróbált ezer hoemopátiát, fényterápiát, mindent, majd a szteroid végül a barátja lett, meg a babáé (aki kesztyûben élt, mert csak vakarta magát..)... Szerintem nem ördögtõl való dolog, de én is várom az egyéb véleményeket...

MAjd megint lehurrognak, de megírom, orvos vagyok, ami itt a szupermamik között még sosem volt elõny... A bõrön keresztül MINIMÁLIS mennyiség szívódik fel, sokoz szisztémás mellékhatásokat-van aki azt mondja, nem is okoz... (Ha valaki tablettában szedi, akkor lehet, . hogy meghízik, felborul a vércukra, s egyéb szörnyûségek, ez IGAZ) De én a saját környezetemben láttam, hogy súlyos atopiás dermatitist nem kezelt az anya szteroiddal, mert jajj, mi lesz, végigpróbált ezer hoemopátiát, fényterápiát, mindent, majd a szteroid végül a barátja lett, meg a babáé (aki kesztyûben élt, mert csak vakarta magát..)... Szerintem nem ördögtõl való dolog, de én is várom az egyéb véleményeket...
A szuleim is orvosok, azt tanacsoltak, ha nem muszaj, akkor ne hasznalham. De, mivel csunyan ekcemas volt a bore a babanak, az o tanacsukra megis elkezdtem hasznalni es elmultak a tunetek, egyelore. Azert, ha orvos vagy, kedves elso, akkor tudhatnad, hogy az atopias dernatitist okozza valami, sok esetben pl. allergia, mint nalunk is, es szteroidos kenocs ide vagy oda, a dermatitis ujra es ujra elojon. Azert nem mindegy, hogy mennyit hasznalja az ember. Osszetettebb dolog ez. Amugy, ha orvos vagy, nem nehez elolvasni az elocom kenocs mellekhatasait: 4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK Mint minden gyógyszer, így az Elocom is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A következõ mellékhatások jelentkezhetnek: csiklandozó érzés, viszketés, a bõr elvékonyodása - emiatt feltûnõbbé válhatnak a bõr kis erei -, a feszülésnek kitett helyeken csíkos rajzolat (stria) keletkezhet a bõrön, bõrpír (erythema), a bõr bíbor-vörösesbarna elszínezõdése, bõrgyulladás, szõrtüszõgyulladás, a bõr festékanyagának csökkenése, túlzott szõrnövekedés. Az Elocom készítmények (mindenekelõtt az oldat) alkalmazása égõ érzést válthat ki és bõrirritációt okozhat. További, szisztémás (a szervezet egészét érintõ) mellékhatások is felléphetnek, ha a kezelt bõrfelszínt a bõr szellõzését akadályozó módon befedi és/vagy nagy kiterjedésû bõrfelszínt kezel hosszú idõn keresztül. Ezekben az esetekben kérje orvosa tanácsát. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Illetve, az is fel van tuntetve a betegtajekoztatoban, hogy 2 eves kor alatt nem ajanlott a hasznalata. Na ezert nem szivesen kenik ezzel az amyukak a babajukat ezzel. Addig minden orvos szivesen ajanlja a szteroidos kenocsot, mig az o gyereket nem erinti. Ha megis, akkor ha jo specialista, akkor ketszer is meggondolja, hogy hasznalja-e, mennyire indokolt, meguszhatja-e massal. Azert nem artalmatlan szerrol van szo. Kulonben veny nelkul kaphato lenne.
Az egyik, leggyakoribb mellekhatas a bor elvekonyodasa, kifeheredese. Emiatt pl fitymaszukuletre is ezt irjak, mert ugye elvekonyitja a bort es igy fel lehet huzni a kukit. Sok anyuka szerintem valami durvabb mellekhatasra gondol, ezert nem adja. Off: en is valami tudomanyosabb magyarazatot vartamvolnaegy orvostol. :-)
felszívósása= felszívódása Lényegében annyit próbáltam meg leírni, hogy amikor már minden kötél szakad, akkor érdemes szerintem ezekkel a krémekkel enyhíteni a tüneteket. Amikor pedig nem aktív, akkor keresni valami megoldást, hogy ne jöjjön elõ, vagy enyhébb formában.
Köszi Nektek, pont ezt vártam. Ha meg tudományost írok, az a baj... Yeah! Azért a fitymás dolgokra sosem kell hosszú távon.., hogy elvékonyodjon a bõr, s mint látjátok, a tüneteket csillapítja, s utána a z OKot lehet keresni. Gartulálok, aki az atopiás dermatitist allergiás hátterûnek gondolja. Szeretném TUDOMÁNYOSAN megosztani VEletek, hogy az atpiás dermatitis nevében az ATOPIÁS azt jelenti, ismeretlen okú... Ami az esetek zömében igaz is... (csak néha találják meg az allergia valós kiváltóját, s milyen érdekes, az atopiás dermatitist általában kinövik a gyerekek, míg egy igazi allergiát nem annyira...) DE úgysem lesz jó, amit írok, okoskodjatok csak tovább Magatokban...
Nem hiszem, hogy orvos vagy, mivel nem vagy tisztában alapvetõ dolgokkal. Persze, nem én vagyok orvos, hanem a szüleim, illetve még páran a családból. Ezenkívül, a fiam bõrproblémájával voltunk bõrgyógyásznál, aki ezt a kifejezést használta és le is írta a diagnózísban. És allergia áll a háttérben. ILLETVE, ha nem vagy tisztában egyszerû elnevezésekkel, aminek a jelentését a laikusok is ismerik, miért írsz olyat, ami nem igaz? Szerintem csak egy unatkozó anyuka vagy, vagy tini. Csak, hogy ezentúl ismerd a kifejezéseket, amirõl beszélsz: http://hu.wikipedia.org/wiki/At%C3%B3pi%C3%A1s_dermatitis http://meszotar.hu/keres/atopia
Pont azt akartam irni, hogy az atopias nem azt jelenti, hogy ismeretlen eredetu.... En sem hiszem, h. orvos lennel, semmivel sem volttudomanyosabb a valaszod most, mint az elozo. Ja, veleszuletett tulerzekenyseget jelent az atopia, csak h. tudd.


A kérdező hozzászólása: a kérdést elírtam, valójában: hogy látjátok a magyar...
A magyar foci egy feneketlen kút, amibe a pénzt dobálják ész nélkül, de eredményt nem látunk (még egy 10 évig nem is fogunk). Azokat a sportágakat, amikben sikeresek a magyarok, le se sz*rják, támogatást alig kapnak.
A magyar foci egy [email protected] A támadósor kezd javulni (Dzsudzsák és Szalai révén), de sajnos Szalain kívûl egyetlen értelmes befejezõcsatárunk sincs (vagy labdatartó). A védelem egy katasztrófa gyerekes hibákkal. Például a hollandok ellen, azt hiszem a második gólnál, amikor kilépett a középsõ védõ szélre a holland támadóhoz, amikor már volt ott egy ember és üresen hagyta a középen érkezõ embert, hát az elég szánalmas volt. Nem igaz, hogy ilyen szinten pl. nem tudnak váltani, tolódni, embert fogni.
A kérdező hozzászólása: igen én is így látom...azok a sport ágak amikbe tényleg sikereket érhetünk el nincsenek megfelelõen támogatva ellenben a futball válogatottal ami színrõl színre szégyent vall..
ez elözõnek teljesen iagza va , téleg állandóan ilyen gyermeteg hibákra tudnak mindket kényszeríteni(pl.:finnek ellen azt az 1-e is ugy kaptuk , kilépett a belsõ védõ és már a helyére érkezett az ellenfél és bevágta)

Miért fájhat? Mostanában ha sokat olvasok elkezd fájni a szemem és a fejem. Lehet, hogy romlott a szemem?

Eddig nem voltak ilyen problémáim. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem ártana egy olvasó szemüveg, optikusnál nézesd meg a látásélességedet.

Nem ártana egy olvasó szemüveg, optikusnál nézesd meg a látásélességedet.
A kérdező hozzászólása: És az ingyenes?
használsz olvasólámpát? ha nem, akkor elromolhat a szemed.
menj el szemészhez, a vizsgálat ingyenes akkor, ha nincs a szemeddel semmi baj. ha van, akkor fizetni kell. legalábbis nálunk így van, nekem fizetni kellett, mert kiderült, hogy egy olvasószemüvegre van szükségem. mindig fájt a fejem és erõsen szédültem. néha olvasás közben rászédültem a könyvre:D 16L

Sokat olvasok, imádom az irodalmat, naplót/blogot is írok, mégsem tudok szépen fogalmazni. Van valamilyen módszer rá, hogy fejlesszem a fogalmazási készségem?

Jöv?re érettségizem, és félek, elbukok. Ha nem leszek 5-ös magyarból nálam az egyenl? azzal.

Legjobb válasz: Olvass sokat! Minden héten egy könyv, vagy akár kettõ! Csak olvasással és sok gyakorlással tudsz javítani a fogalmazásodon. De egyébként ehhez kell egy kis tehetség is, és persze idõbe telik, hogy valaki nagyon jó legyen. De ne félj, lehetsz 5-ös irodalomból attól még, hogy nem vagy egy Móricz vagy Ady! :) 18 évesen nem sok ilyen van ... De én azt mondom: olvass-olvass és még annál többet is olvass!!!

Olvass sokat! Minden héten egy könyv, vagy akár kettõ! Csak olvasással és sok gyakorlással tudsz javítani a fogalmazásodon. De egyébként ehhez kell egy kis tehetség is, és persze idõbe telik, hogy valaki nagyon jó legyen. De ne félj, lehetsz 5-ös irodalomból attól még, hogy nem vagy egy Móricz vagy Ady! :) 18 évesen nem sok ilyen van ... De én azt mondom: olvass-olvass és még annál többet is olvass!!!
Pontosan úgy, ahogy az elsõ írta: olvasni, olvasni, olvasni. Lehetõleg olyan könyveket, amelyek érdekelnek is :) Így szinte észrevétlenül tudod elsajátítani az olvasó számára is élvezetes mondatszerkesztést, és egyúttal az aktív szókincsed is bõvül (szóismétlések, fõleg mondaton belül... brrrr!)
Az egyetlen módszer, ami erre létezik, az, amit alkalmazol. De nem mindegy, hogy MIT olvasol, mert a könyveknek a minõsége számít leginkább, nem a mennyisége.
Én annyit fûznék hozzá, hogy ha választékos és igényes fogalmazókészséget szeretnél tág szókinccsel, lehetõleg váltogass az olvasott irodalom stílusai között. Egy adott témakörben íródott mûveknek sok esetben ugyanaz az alap szókincsük és a fogalmazásban sem feltétlenül találhatóak nagy különbségek. Esetleg elárulhatnád milyen stílusú mûveket kedvelsz, de mindenképpen ajánlom a XX. század közepének világirodalmát. Tapasztalataim szerint az 1900-as évek közepén tevékeny írók nagyrészt kivételesen igényes mûveket alkottak szókincs és fogalmazás tekintetében.
A kérdező hozzászólása: Leginkább 19. sz.-i könyveket olvasok, leginkább Bronte, Jane Austen típusúakat. De szeretem még Karinthy mûveit, meg néha belefér egy-egy Stephen King is.
Milyen blogod van?
A kérdező hozzászólása: Itt most nem hirdetném, ha gondolod privátban elküldöm.

Terhességem első 3 hónapjában sok hekket ettem. Most olvasom hogy a tengeri halakat a higanytartalom miatt nem szabad. Beteg lesz a babám?

Legjobb válasz: Annyira sokat sztem nem tudsz enni belõle. De ha mégis úgy gondolod, akkor vegyél c-vitamint krómmal, lehet így együtt kapni, ez segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetbõl. A tengeri hal egyébként nagyon egészséges, illetve minden más tengeri herkentyû is. Nem hiába élnek olyan nagyon sokáig a japánok. :D

Annyira sokat sztem nem tudsz enni belõle. De ha mégis úgy gondolod, akkor vegyél c-vitamint krómmal, lehet így együtt kapni, ez segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetbõl. A tengeri hal egyébként nagyon egészséges, illetve minden más tengeri herkentyû is. Nem hiába élnek olyan nagyon sokáig a japánok. :D
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz. Jól írta az elõzõ egy kis c vitamin jól jöhet. Gondolj csak bele azok a népek akik tenger mellett élnek és a táplálkozásuk jelentõs hányadát teszi ki a hal, amint teherbe esnek nem is esznek halat? Dehogynem, és kutya bajuk.A hal nagyon egészséges, szívesen fogyasztom én is. Sõt nekem most csak a tengeri halak jönnek be mert a folyami halakon valahogy mindig "mocsár" ízt érzek. Pedig ezelõtt ilyen nem volt. Úgyhogy egészségedre, tudod a terhesség nem betegség, mindent csak mértékkel. üdv:27 km
Én is csak megnyugtatni tudlak, az elsõ kisfiammal mindíg halat ette, igaz a riomare szálkamentes fajtát, de hozzátezsem sem a terhesség elõtt, sem utána nem bírtam megenni. :) )) Olyan okos ügyes kisfiam van, hogy már többen is mondták, hogy talán a halacskáknak köszönhetõ!!:) ))

Fogzástól lehet láz vagy nem? Sokhelyen azt olvasom, hogy nem, de sokan mondják, hogy babájuk lázas olyankor. Tapasztalat?

Kisfiammal pont tagnap voltam dokinál semmi baja. Éjjel pedig 40C os láza volt. Most meg látom kinn a foga. Vagy más lehet a baj?

Legjobb válasz: Fogzás nem okozhat magas lázat, max. hõemelkedést! Csillapítsd a lázát, panadol, nurofen, lázkúp, hûtõfürdõ, borogatás. Ha nem múlik, irány az ügyelet! Ha sokáig, tartósan megmarad a láz, akkor lehet, hogy a három napos láz, a roseola vírus lesz az okozó.

Fogzás nem okozhat magas lázat, max. hõemelkedést! Csillapítsd a lázát, panadol, nurofen, lázkúp, hûtõfürdõ, borogatás. Ha nem múlik, irány az ügyelet! Ha sokáig, tartósan megmarad a láz, akkor lehet, hogy a három napos láz, a roseola vírus lesz az okozó.
Egész pontosan nem a fogzástól lázas, hanem ilyenkor az immunrendszere gyengül és igy a kisebb fertözéektöl is magasabb lesz a hömérséklete, meg egyéb tünetei is lehetnek: pl. az unokámnak minden esetben mielött kibujt egy foga, erösen kipirosodott a popsija, máskor meg soha.

Baj, hogy sokat fekszem hanyatt? Nagyon szeretek így feküdni, és ilyenkor érzem leintenzívebben a baba mozgását is. Viszont sok helyen azt olvasom, hogy ez ártalmas lehet. Mi az igazság?

Legjobb válasz: Szerintem attól is függ,hány hetesek vagytok.Mekkora a baba,mennyire görbült már a gerinced.De ha nem érzed kellemetlennek,nem fáj a derekad,nem nyomódik el semmi idegszálad,pld elzsibbad a lábad,vagy megfájdul a fejed,akkor nem hiszem,hogy ártalmas lenne.Ha már kellemetlen,akkor már sajnos nem fogsz tudni úgy feküdni.Jó baba várást.

Szerintem attól is függ, hány hetesek vagytok.Mekkora a baba, mennyire görbült már a gerinced.De ha nem érzed kellemetlennek, nem fáj a derekad, nem nyomódik el semmi idegszálad, pld elzsibbad a lábad, vagy megfájdul a fejed, akkor nem hiszem, hogy ártalmas lenne.Ha már kellemetlen, akkor már sajnos nem fogsz tudni úgy feküdni.Jó baba várást.
Ha már viszonylag nagy a pocid és háton fekszel, akkor a méhed teljes súlya a gerincedre nehezedik. Ez nyomhat ott olyan eret, amelyen keresztül visszajut a test alsó részébõl a vér a szívbe. Ez pedig hátfájáshoz, alacsony vérnyomáshoz, akár aranyér kialakulásához is vezethet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 27 hetes vagyok egyébként, és semmi bajom nincs (még), ha hanyattfekszem, sõt, így a legkényelmesebb.

Még van 3 napom a nem vártig, ha nincs krémes folyásom az baj? Akkor már tuti nincs baba? Sok helyen olvasom hogy krémesnek kéne lennie de nekem semmi nincsen vagy egy gombnyi nagyságú de nem krémes de az egy nap max egyszer.

A h?m még fent van.

Legjobb válasz: Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.

Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.
Nem törvényszerû se a vizesfolyás, se a nagyon váladékozás.Attól még lehetsz terhes!Ha nem jön meg, helyette csinálj 1 tesztet, azt meglátod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!