Találatok a következő kifejezésre: Sokat lehet olvasni arról, hogy (2 db)

Sok helyen olvastam arról, hogy, Stephen King: Sorvadj el c. könyvének a végén vmi nagy csattanó van (rá jellemzően). El fogom majd olvasni, de öl az ideg, hogy mi lehet az?

Mi a csattanó?

Legjobb válasz: Jaj, komolyan megszeretnéd tudni még mielõtt elolvasod? Igaz, már vagy 5 éve olvastam, de ha jól akkor reggel az apa /ügyvéd, a fõhõs/ lemegy a konyhába, és ott az üres tányér, evett a pitébõl a lánya is és az anya is. Nekem ez megvan filmben is. Az egy picit más. A könyv mondanivalója, hogy ezen a világon semmi nincs egálban...

Jaj, komolyan megszeretnéd tudni még mielõtt elolvasod? Igaz, már vagy 5 éve olvastam, de ha jól akkor reggel az apa /ügyvéd, a fõhõs/ lemegy a konyhába, és ott az üres tányér, evett a pitébõl a lánya is és az anya is. Nekem ez megvan filmben is. Az egy picit más. A könyv mondanivalója, hogy ezen a világon semmi nincs egálban...
Bocs elébb valamit kihagytam a mondatból.Így helyes: ... de ha jól emlékszem, akkor reggel...
Ha nem olvastad a könyvet, hiába írja ide akárki, semmit sem fogsz érteni belõle...

Sokat lehet itt olvasni arról, hogy szeretnénk babát és nem jön össze.... Nekünk a 2-ik nem akar össze jöni. De vajon miért nem?

Hát sajnos Mi is így vagyunk, hogy 1,5 éve probálkozunk és semmi! ! ! Csak az, hogy nincs pé-em az szerintem kizárt, mert már van egy 3 éves kislányunk(tervezett és "azonnal jött")! ! !Vajon miért nem jön a második?Nem értem...Szedtem E vitamint és Elevit vitamint is és semmi az ég világon.Voltam dokinál nézte a hormon háztartásom azzal minden ok.Na de akkor mi lehet???

Legjobb válasz: neked legalább van már 1

neked legalább van már 1
Nem lehet hogy mostanában egy kicsit stresszesebben éltek?Azonkívûl a szülés után megváltozhatott a hormonháztartásod, lehet kicsit felborultak odabent a dolgok.Ha a dokid mégis mindenre azt mondja oké, egyszerûen csak(tudom nehéz)ne görcsöljetek rajta, és amikor nem is gondolsz rá összejön.Tereld el valahogy a figyelmed.Egyik ismerõsöm suliba oratkozott, egy csomó kiadással, mert lemondott a babáról, és akkor jött össze amikor mindennek a kellõs közepén voltak.Kitartás, hidd el, sikerül, a szervezeted amúgy us riadót fúj, ha folyton feszült vagy.Én drukkolok nektek!!
hát az, hogy van már egy gyermeked nem jelent semmit. az, hogy van pé-d azt honnan tudod? mikroszkópozol? vagy tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Mikroszkóppal nézem, bár nem olyan rég óta, de van. Remélem sikerülni fog megprobálok nem rá gondolni.Bár igen nehéz!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!