Találatok a következő kifejezésre: Sokat lehet egy (1129 db)

Ilyen sokat lehet egy lányon változtatni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Igen, és ez még csak nem is egy durva átváltozás. Jó smink és haj csodákra képes.

Igen, és ez még csak nem is egy durva átváltozás. Jó smink és haj csodákra képes.
Ennél még sokkal többet is... a smink "csodákra" képes...
Igen..:D
Ez újdonság számodra? Szinte az összes ilyen mûcsaj csak a ráaggatott dolgoktól néz ki valahogy, natúrban megijednél tõle.
wow:D nekem az elõtte fotó jobban bejön:D asszem a szépérzékem akkor nagyon ódivatú vagy valami:D
A fején, egy fotó erejéig...
A kérdező hozzászólása: Nekem tetszenek az ilyen hosszúkás arcú lányok, de ez a kiló vakolatot nem annyira bírom. De az is igaz, hogy a mai lányok szerintem 80%-a még kenyérért sem ugrik le smink nélkül.
nekem is az elsõ tetszik jobban.

Mostanában nagyon szomorú vagyok és sokat sírok egy haláleset és egy betegség miatt. A baba is ugyanezt érzi, lehet ebből késöbb baja? Mit lehet tenni a sok pihenésen kívül?

22 hetes kismama

Legjobb válasz: Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :))

Igyál sok finom mézes nyugtató teát, relaxálj, lazulj el! Próbáld vmivel elfoglalni magad, pl olvassál, a neten keresgessél beszélgetõs fórumokat, vagy a terhességrõl szóló oldalakat, stb! Ne legyél szomorú, koncentrálj a kis babóra! Sok sikert, ügyesen! Kitartás! :) )
Részvétem és sajnálom. Fizikális baja nem lesz, csak õ is szomorú, mint te. Természetesen meg kéne nyugodnod, és nem szomorúnak lenni. Ha a család, barátok kevés ehhez, vagy jobban félted a kicsit, kérd pszichológus segítségét.
Részvétem ismeretlenül is. Sajnos én is hasonlóképpen voltam elsõ terhességem idején. Én 27 hetes voltam, amikor két egymást követõ napon meghalt a nagypapám, utána pedig a nagymamám. Nagyon nehéz idõszak ez, mert az érzéseinket nem lehet elfojtani, nem is szabad! Az orvosom szerint ebben az idõben már olyan nagy volt a baba, hogy nem lehet benne kárt tenni, te se tarts ettõl. Egészséges és szép lett az én gyermekem is, neked is az lesz. Talán egy kis citromfû tea segíthet, hogy megnyugodj egy picit. Kívánok minden jót és sok pozitív élményt a babához. 14 hetes kismama (második csemete)

Mennyi kalória lehet egy nagy szelet melegszendvicsben, ami sok húskrémmel (vagdalthúsból készült egy nyers tojással, és kevés margarinnal) és sok sajttal?

Legjobb válasz: Hát ezt tényleg csak saccolni lehet,kinek mi a nagy szelet,és a sok sajt.. ha az én elképzelésem szerinti,akkor oylan 500 tuti megvan

Hát ezt tényleg csak saccolni lehet, kinek mi a nagy szelet, és a sok sajt.. ha az én elképzelésem szerinti, akkor oylan 500 tuti megvan


Az utóbbi 3 napban meghalt 3 neonhalam (meg még egy döglődik), illetve meghalt egy vitorlás hal is. Mi lehet a gond? Lehet azért mert sokan vannak egy helyen? Elég sok hal van egy 26 literes akváriumban.

ilyen piros foltot veszek észre a szemük körül meg a kopoltyúja után,igaz ez lehet hogy normális.De több halat csak visz a víz meg forgolódnak össze-vissza

Legjobb válasz: De mintha a neon halak nem is ennének.csak bekapja,és ki is köpi az eleséget.JBL márkájú Novo Grano mixet adok nekik a minit.talán nem szeretik?akkor mit vegyek nekik?

A kérdező hozzászólása: De mintha a neon halak nem is ennének.csak bekapja, és ki is köpi az eleséget.JBL márkájú Novo Grano mixet adok nekik a minit.talán nem szeretik?akkor mit vegyek nekik?
Szia! Elõször is: a Vitorláshal (Pterophyllum eimekei) kifejletten - kifeszített úszókkal - eléri a 16-18 cm-es magasságot, amiért is legalább 100 literes akváriumot igényel. Arról nem is beszélve, hogy csapathalak, és párválasztóak (legalább 6 darabot kell tartani belõle). Így aztán nem is olyan sok nekik ez az elõírt 100 liter. Ja... nagykorában a Vitorláshal megeszi a Neonhalat. Ami a Neonhalat illeti: igaz, elférnek kis helyen. Ellenben jó ha tisztában vagy a megfelelõ össznépességgel: 1 cm hal/ 1 liter víz. Vagyis minden egyes 1 cm-es hal 1 liter vizet igényel. Namármost a Neonhal 3 cm-re (esetleg 3, 5 cm-re) nõ meg. Számold csak össze: hány halad is van ebben az icipici medencécskében? És akkor még nem beszéltem az elegendõ úszótérrõl... Mindezeket miért írom? Azért, mert egy túlnépesített akváriumban (pláne ha kicsi) a halak ürülékébõl, elpusztult növényi részekbõl keletkezõ ammónia, nitrát és nitrit gázok mennyisége olyannyira elszaporodhat, hogy már ez is betegség forrása lehet. Azonkívül jó ha tudod, hogy minnél kisebb egy akvárium, annál nehezebb ápolni. Annál nehezebb a biológiai folyamatokat kialakítani, illetve azok fennlétét biztosítani. A "SERA tanácsadó füzet" legalább 80 cm hosszú akváriumor ajánl, ami - alsóhangon - 80 literes akváriumot jelent: LEGALÁBB !! Pontosan azért, hogy az illetõ ne bíbelõdjön állandó vízcserékkel, betegségekkel, halpusztulásokkal, stb., hanem ténylegesen örömöt okozzon neki ak akvarisztika. Ismét hangsúlyozom: legalább 80 literes akváriumban gondolkodj, de inkább ennél is nagyobban! Mindezekre azért hívom fel a figyelmedet, mert a túlnépesített akvárium (pláne ha kicsi) a terhelés folytán erõs baktériumelszaporodáshoz vezet. Éns minél több a baktérium a vízben, annál jobban jobban le van terhelve a halak immunrendszere. Ezért feltétlenül gondold át ezt az egészet és hárítsd el az esetlegesen betegséget okozó tényezõket: sok hal kevés vízben. Különben a halaidnak - a leírásod alapján - vírusos eredetû betegsége van, melyre a "SERA Baktopur" és a "SERA Cyprinopur" együttes alkalmazása lesz hatékony.

Az ember csak úgy lehet igazán szerelmes, ha közelről ismeri a másikat? (Tehát nem csak számítógépen keresztül? ) És mit gondoltok, 20 év korkülönbség soknak számít egy házasságban, párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Szerelmes lehet, hiszen van még plátói szerelem is, de tény és való, hogy ez azért egész más mint az a fajta szerelem, amikor közelrõl ismered a másikat. Számítógépen keresztül sok tulajdonságát idealizálhatja az ember önkéntelenül, beleképzel olyasmiket ami a másikra nem is jellemzõ és ezekbe a képzeld tulajdonságokba lesz szerelmes. Aztán amikor tényleg megismeri közelrõl személyesen, akkor jön a csalódás. Sok embertõl hallottam már ezt a történetet és velem is megesett már.

Szerelmes lehet, hiszen van még plátói szerelem is, de tény és való, hogy ez azért egész más mint az a fajta szerelem, amikor közelrõl ismered a másikat. Számítógépen keresztül sok tulajdonságát idealizálhatja az ember önkéntelenül, beleképzel olyasmiket ami a másikra nem is jellemzõ és ezekbe a képzeld tulajdonságokba lesz szerelmes. Aztán amikor tényleg megismeri közelrõl személyesen, akkor jön a csalódás. Sok embertõl hallottam már ezt a történetet és velem is megesett már.
Szerintem nem.Én számítógépen keresztül lettem szerelmes, ami elég fura és lehet h. ki is röhögtök meg lehurrogtok.Még nem taliztunk.Lehet élõben ezek az érzések teljesen másak:) De meg kell próbálni és meg kell tapasztalni.Ha a korkülönbséget nézem akkor szerintem igen.Bõven elég lenne a 10-15 év :) De ha boldogok vagytok akkor nem számít.
Elsõ vagy, még a korkülönbségrõl annyit, hogy a 20 év szerintem sok. Egész más világban nõtt fel a másik, másmilyenek a barátai, mások a prioritások. Talán mûködhet, talán nem és ez a gyakoribb eset. De ha mûködik is, sokkal nehezebb.
Szerelmes lehet lenni egy sztárba, egy színészbe, egy hírességbe képernyõn keresztül, de véleményem szerint egy számítógépes szerelem sem lehet ennél több... Ha valakit szeretek, akkor azért szeretem mert ismerem a rezdüléseit, lelkét, gondolatait, tetteit. Ezeket aligha lehet ismerni számítógépen keresztül. Nekem 2 évig volt egy ilyen "kapcsolatom" már azt is leképzeltem, hogy a felesége leszek, viszont soha nem jutottunk el az elsõ találkozóig. Ez ma nekem elég betegesnek hangzik. Fõleg mert most már tudom, hogy milyen egy "jó kapcsolat", milyen mikor ismersz valakit kívül-belül...teljesen elképzelhetetlennek tartanám így a netes-számítógépes dolgot... A 20 év korkülönbség pedig nem sok, hanem rengeteg! szerintem...
Igen, a férjem tiszta lila köd volt, teljesen meg volt bolondulva mire találkoztunk annak idején. :) Szép volt, jó volt... Most újra a neten lett szerelmes egy nálamnál idõsebb, csúnyább, két nagy tini fiúval rendelkezõ anyukába...sajnos én nem tudok úgy negédeskedni, de sose nem is tudtam. Látom rajta, hogy meg van õrülve, lila köd leszállt. Sajnos bármit teszek nem elég jó, nem elég szép...a nõ elszédítette. Így eldobta a családját, fiatal kedves csinos feleségét, és másfél éves kislányát 6 év után...egy ábrándért. Úgyhogy vannak olyanok akiknek teljesen mindegy, hogy hány dimenziós a személy, teljesen bele tudnak gabalyodni...az már más kérdés, hogy a való életben, ha elmúlik a szenvedély vajon mûködni fog-e. (szerintem nem már a nagy fiúk miatt sem)
lehet, h nem leszek népszerû, de egy netes ismerettség esetén a szerelembe leszünk szerintem szerelmesek, felépítünk a másikról egy képet és ebbe az álomképbe bolondulnak bele. ahogy a tinik is a sztárok kapcsán. ritka és értékes, mikor kiderül, hogy a kép, amit a netezõ álmodozó kialakít magában a másikról igaz, vagy legalább megközelíti azt. ilyenkor sok-sok találkozás után kialakul a valódi kapcsolat. A szerelem valós, fizikai vonzalomról, valós barátságról és valós intimitásról szól. neten azt mondok és úgy viselkedek, ahogy akarok. persze, persze tudom itt mindenki igazat mond, és mindenkinek a netes szerelme igazat mond, nem szépít, nem ámít, igazi szõke herceg. Próbáljátok ki élõben. Egyrészrõl sokkal izgalmasabb, másrészrõl az a VAlóság!
"Beleszeretni" lehet akár egy hangba, egy pillantásba, egy fényképbe, egy kapott üzenetbe, stb. De igazán mély, teljes szerelmet úgy gondolom akkor él át az ember ha már jobban ismeri a másik lelkét, és a hibáival jó tulajdonságaival együtt mindenestül beleszeretünk. Én tanúsíthatom, hogy számítógépen keresztül is igencsak bele lehet bolondulni valakibe. De azért kell a személyes találkozó, mert az sok mindent meghatároz. 20 év elég sok, de nem áthidalhatatlan két egymáshoz illõ ember között. Vannak persze hátrányai, mindenki maga dönti el, bevállalja-e ezeket.
Ha megismertél valakit a sztámítógépen, és felkeltette az érdeklõdésedet, akkor meg kell beszélni egy találkozót. Majd akkor, a találkozáskor, elválik, hogy beleszeretsz-e igazából, vagy nem.

Nagyon félek mert nem sokára lehet kapok egy kutyát csak az a baj, hogy első kutyás leszek. Tanácsokat kérnék PL:Hogyan tanítsam / neveljem stb?

A kinti kutyával télleg enyhébb a kapcsolat a gazdival mint a bentiével?Szerintetek az jó ha napközben meg kinn van de este benn alszik a házban?Mit csináljak vele el?sz?r mikor haza érünk stb?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ne félj! Másodszor pedig menj el a könyvtárba, könyvesboltba, újságoshoz, és keress szakirodalmat. A neten is sokmindent találsz, olvass utána, hogyan kell egy kutyussal bánni. Valóban szorosabb tud lenni a kapcsolat, ha a kutya bent van a házban, hiszen több idõt töltötök együtt. Amikor megérkezik az új jövevény, még szüksége lesz egy kis idõre, amíg megszokja az új környezetet, és benneteket. Biztosíts neki egy nyugodt, meleg helyet, ahova lefeküdhet pihenni, friss vizet és élelmet. Meg sok-sok simogatást. Jó kutyázást!

Szia! Elõször is ne félj! Másodszor pedig menj el a könyvtárba, könyvesboltba, újságoshoz, és keress szakirodalmat. A neten is sokmindent találsz, olvass utána, hogyan kell egy kutyussal bánni. Valóban szorosabb tud lenni a kapcsolat, ha a kutya bent van a házban, hiszen több idõt töltötök együtt. Amikor megérkezik az új jövevény, még szüksége lesz egy kis idõre, amíg megszokja az új környezetet, és benneteket. Biztosíts neki egy nyugodt, meleg helyet, ahova lefeküdhet pihenni, friss vizet és élelmet. Meg sok-sok simogatást. Jó kutyázást!
Idézve egy másik válaszomból: "nem értem, hogy ha valaki manapság kutyát mond akkor alapból lakást gondol!? Ez tévedés, a kutya nem volt szobaállat! Csak azért lett az, mert az ember lusta kimenni, hajlamos kivetíteni egyes dolgokat az állatokra (pl fázik, magányos éjszaka, fél, családtag stb...), minnél kényelmesebbé akarja tenni az életét, ja és jó indok azoknak akik pl panelben laknak (nekik elnézném, de már a kertes házban is csak szobalakó kutyák vannak) ... De ez tévedés... Csak a gazda lesz jobban ha õ megy ki és nem a kutya jön be. És a kutya oké, hogy családtag de NEM ember! Nem fog kint fázni ha van normális helye, és nem is fél, és ugyanúgy bent is lehet magányos! Na persze lehet mondani az icipici kutyácskákat, de én most olyanokról beszélek, akik természetes módon alakultak ki. Manapság az, hogy én pl kint tartom a kutyáimat, már szinte közfelháborodást kelt... Szinte már állatkínzónak néznek. Pedig tökéletesen boldogok, egészségesek, sõt én is jobban vagyok kint. Ugyanúgy részük van a család életében, nem tutulnak magányosan (viszont ismerek benti kutyát aki igen)... És akkor csodálkoznak az emberek, hogy egyre több problémás kutya van! Hát a mai kutyák szinte már igazi füvet meg fát sem lántak, még egy gödröt sem tudnak ásni! Na köszi a lepontozást! :) " Szóval, ha van kerted és olyan kutyád lesz, akkor nyugodtan tartsd kint! Ha igazi és lelkiismeretes gazda vagy akkor NEM lesz enyhébb a kapcsolat! Ha meg enyhébb lesz a kapcsolat akkor valami nem jó, és akkor bent sem lesz tökéletes. A mi családunknak sok kutyája volt már. Mind kint lakott és soha nem volt probléma. Volt kuvasz, komondor is, meg keverék, újfundlandi, szamojéd, malamut, kiskutya, nagykutya stb. Soha, egyikkel sem volt baj! A nõvérem nagy kutyás volt, az újfundlandival meg a rotikverékkel versenyzett, oktatott is. Most bolognese, sicu keverék törpéi vannak, és azok is kint laknak (nem csak azért mert jön a baba, hanem már elõtte is). Van nekik meleg helyük és összebújnak a nagykutyával. Az egyik pici, szobakutya volt amikor a nõvéremnek nem volt saját háza, de így is ugyanolyan boldog kint és rajong a gazdiért! És szerintem is olvass sok könyvet, kérdezd a tenyésztõt. Esetleg írt le ide, hogy milyen kutyád lesz, és mitõl is félsz konkrétan!? :)
Neten nagyon jó dolgokat lehet találni! Mikor megvettük az elsõ kutyánkat én is tanácstalan voltam de kitartóan keresgéltem. Tenyésztõi oldalakon nagyon jó cikkeket lehet olvasni, ide most hosszadalmas lenne midnent leírni ami eszembe jut, csak pár fontos dolog: Minél többet van veled a kutya, anál jobban fog hozzád kötõdni. Ha kint van nap közben, ami jó neki mert van mozgástere akkor is menj ki hozzá játszani minél többet. Nézz utánna a fajta jellemzõinek és e szerint neveld. Mennyire mozgásigényes, mennyire törekszik dominanciára. Kotorékeb? Örzõ-védõ? Mert pl elõbbit nem szidhatod le ha kiássa a tulipánokat, utóbbit meg ha nem engedi be a szomszédot akit addig nem ismert. Nézz utánna hogy kell a kiskutyát etetni. Hirtelen ennyi de ha késõbb lesz idõm belinkelek neked 1-2 cikket.
Vagy akkor én kivétel vagyok, hogy nem vagyok lusta kimenni a kutyáimhoz kapcsolatot kialakítani? Esetleg ez sem megfelelõ kapcsolat? Amikor az ágyból a három kutya ugatása közül meghallom ha az egyiknek kicsit is más, és röngtön megyek megnézni hogy mi a probléma, õk meg persze még azt is tudják, hogy mikor érek haza... ?? Az emberek röntön ítélnek, ha azt hallják kert meg kennel, men nem szobakutya, és nem is nézik a tényeket...
19:36 ! Nemrég végzett kísérletek bizonyítják, hogy a lakásban tartott kutyák jobban ragaszkodnak a gazdához, mint a kintiek. Az is igaz, hogy sosem ismered meg olyan mélységig a kutyád ha kint tartod. Sosem alakul ki olyan kapcsolat. Szerintem a lényeg a sétáltatás a kertes kutyáknál is. A végén még belerokkan ha bent tartják? :)
Az én kutyáim is sétálnak természetesen. És kutatás ide vagy oda rettentõen szoros a kapcsolatunk, sikeresek a kutyák, egyszerûen érzem õket. Hogy hogy érzik magukat, hogy mit fognak reagálni, a legapróbb változást is... Másra egyszerûen rá sem tudnak nézni... Na persze azt elfelejtettem mondani, hogy kettõ nálam született, az elsõt meg nyáron kaptam, és reggel nyolctól este tízig kint voltam vele... Egyébként meg bejöhetnek a házba, de csak azért teszik, hogy velem legyenek, ha épp bent kell lennem, és legszívesebben húznának ki... Emellett nyári táborban bent alszanak velem sátorban, és néha már én akarom, hogy jöjjön kicsit közelebb, de õ visszamegy a saját helyére, pedig sosem tudta, hogy ágyra nem megyünk, mivel nem nem volt rá szükség...
Na meg mi a helyzet amikor jönnek a lakásban tartott, iskolás kutyák a táborba pl, és én meg azzal töltöm az eslõ négy napot, hogy kitaláljam ki kinek a kutyája, mert mindenkivel ugyanúgy viselkedik, és ötpercenként hallom, hogy nem láttad Morzsikát, most ment el valakivel... Aztán jön egy egyszerû kis "falusi" kutyuska, és le nem venné a szemét a gazdájáról... Szóval nem olyan biztos, hogy a szobától függ a ragaszkodás...
Itt vannak nagyon jó írások sok témában, néha kicsit sok a körítés de majd hámozgatsz: http://www.kutyapszichologia.hu/

6 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta szedjek magne B6- ot, mert kicsit görcsölgetek és nagyon erős hányingerem van. Napi 3x1-et mondott. Nem sok ez egy kicsit? Vagy ezt nem lehet túlzásba vinni?

Legjobb válasz: szia! nem sok a magneB6, sokan szednek 3*2-t. A magnéziumot ugyan túl lehet adagolni, de ezzel a mennyiséggel nem fogod, pláne, ha görcsölgetsz is, az inkább arra utal, hogy kevés van a szervezetedben.

szia! nem sok a magneB6, sokan szednek 3*2-t. A magnéziumot ugyan túl lehet adagolni, de ezzel a mennyiséggel nem fogod, pláne, ha görcsölgetsz is, az inkább arra utal, hogy kevés van a szervezetedben.
Ha a "sima" MagneB6-ot veszed abból lehet 3x1 szedni. De vigyázz mert a Béres magneB6-ból naponta csak 1et lehet! Én azt is elszoktam osztani kétfelé, reggel 1 fél és este 1 fél.
Szia. Én magnesii citrici-t szedtem, az jobb, és olcsóbb is mint a magne b6, mert receptre kapható, és abból volt idõ, hogy 4x2 szemet kellett szednem, ugyhogy nem sok a 3x1. A magnéziumot nem lehet túl adagolni, mert a felesleg távozik pisilésnél. Max hasmenést okozhat, de nekem az sem volt. Szedd nyugodtan. Minden jótûû4 28 hetes kismama.

Hogyan lehet egy internetes petícióhoz sok aláírót szerezni? Mi alapján írnak alá egy-egy petíciót sokan?

Ezen a weboldalon akarok egy petíciót indítani:

Legjobb válasz: Facebook megosztás, jobbat nem tudok...

Facebook megosztás, jobbat nem tudok...
Attól függ, hogy mirõl szól a petíció. Témához kapcsolódó weboldalakhoz is elküldheted, ha egyetértenek a dologgal lehet kirakják.

Egy hetes kislányom akár egy óráig is képes szopizni. Nem sok ez egy kicsit? Lehet valami negatív következménye?

Legjobb válasz: Nem sok egyáltalán, nincs semmi negatív következménye. Ha nagyobb lesz ügyesedik, nem fog ennyi ideig tartani. Az én kisfiam ennyi idõs korában másfél órát is szopizott. Fokozatosan csökken az idõ. Most 8,5 hós és pár perc alatt kiszívja.

Nem sok egyáltalán, nincs semmi negatív következménye. Ha nagyobb lesz ügyesedik, nem fog ennyi ideig tartani. Az én kisfiam ennyi idõs korában másfél órát is szopizott. Fokozatosan csökken az idõ. Most 8, 5 hós és pár perc alatt kiszívja.
Tanulja még, hogy a leghatékonyabb, bár az is igaz, hogy sok baba szeret cumizni is a cicin, közben szinte semmit nem is eszik. Az elsõ hetekben nekem is nagyon soknak tûnt. A legjobb, amit tehetsz, hogy kényelmesen hátradõlsz, szoptatópárnát használsz és amíg õ nyammog, addig olvasgatsz, pihensz kicsit te is. Arra viszont vigyázni kell, hogy azért ez ne húzódjon ki egyre jobban, mert ismerek gyerekeket, akik egész nap képesek cicin lenni.
Utolsó! Ne haragudj de ez nem segítség a kérdezõnek, nem kell ilyenek miatt elvenni a gyerektõl a szopizással járni pozítiv dolgokat. Hagy ne soroljam mennyi jótékony hatása van ha egy baba szopizik. Az , hogy a nõvérek össze vissza mondták... az anyai megérzésekre kell hallgatni nem másra, vagy elõtte utánaolvasni. A babák sokat tudnak cicin lenni, mert egyben jelenti az ételt, italt, melegséget, biztonságot..... Nem sok , hogy ennyit cicizik. Ha úgy látod hamar elalszik és úgy érzed nem evett eleget (ilyenkor még hamar kifáradnak a szopizásba azért alszanak el közben) akkor próbáld felébreszteni. Simogasd az arcát , nyakát ha nem ébred fel akkor vedd ki a cicit a szájából és tedd le a babát. Ha felébred akkor megint adhatsz neki cicit, vagy ha úgy látod már sokat evett és csak cumizna akkor adj neki cumit. A negatív következménye ha sokat van fent? Te elfáradsz, a mellbimbód felázhat , ezáltal megsérülhet a bõrfelszín és így a bacik hamar bejuthatnak és gyulladást okozhatnak. Késõbb nem lesz idõd a házimunkára vagy mi egy másra. Ha nem szeretne cicizni, vagy esetleg cumizavaros lesz akkor nyúlj Végsõ ! esetben a cumisüveghez.
Ez teljesen normàlis, majd egyre rövidebb ideig fog. Nàlunk is így volt.

Ha egy lány sokat beszélget egy fiúval, akkor az a fiú tetszik neki vagy lehet h csak jó barátok?

Legjobb válasz: Jó barát én is sokat beszélgetek az uncsi tesóm lány osztály társával és elmondunk egy másnak mindent mert meg bízunk egy másba és jó barátok vagyunk :)

Jó barát én is sokat beszélgetek az uncsi tesóm lány osztály társával és elmondunk egy másnak mindent mert meg bízunk egy másba és jó barátok vagyunk :)
Nekem van olyan lány barátom akivel éjjel nappal beszélgetek... köszönés az puszi puszi, meg ilyenek, még ölelgetni is szoktuk egymást, de neki van pasija, nekem meg barátnõm, és vele csak nagyon jó barátságban vagyok... és még egyikõnknek sem jutott eszébe barátságnál több... szóval ezt te tudod érezni h mi van köztetek...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat én igazából egy harmadik vagyok akinek tetszik a lány :)
Akkor meg hajts rá nehogy lenyúlja a másik fiú... de csak finoman ;)
A kérdező hozzászólása: ok vettem :D
A kérdező hozzászólása: de mégis hogy kezdjem a ráhajtást? valami tipp? :)
Hát... kezdj el vele beszélgetni, meg hülyülni, meg jóban lenni vele... aztán jöhetnek a bókok meg hasonlók és a többi majd jön magától :)
A kérdező hozzászólása: értem köszi :)
A kérdező hozzászólása: csak hát az az igazság hogy ezek már mind megvannak: szoktam vele beszélgetni elég jóban vagyunk néha megdicsérem a ruháját. csak egy gond van: nem tudom, hogy én tetszem-e neki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!