Találatok a következő kifejezésre: Sokat kell a (1453 db)

Volt már valakinek inszeminációja? Mi a menete? Sokat kell a munkahelyről hiányozni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem most volt az elsõ. 2 napot hiányoztam a munkahelyemrõl, de adtak kórházi igazolást, így betegszabiban letudom. Mindkét reggel a páromnak le kellett adni a mintát, kb 3 óra a feldolgozása. Utána szólnak, hogy menjél, felnyomják egy ici-pici csövön a "kiskatonákat". Ha nincs közben szükség méhtágításra, akkor kb 5 perc az egész, ha van rá szükség, akkor 15 kb. Szegeden a beavatkozás után 2 órát kell pihenni, utána haza lehet menni. Én az elsõ nap is hazamentem, aláírtam, hogy saját felelõsségemre távozok, és reggel visszamegyek. Sok sikert hozzá!! Én nagyon bízom a sikerben. Ha az elsõ nem is, a másodiknak sikerülnie kell!!

Szia! Nekem most volt az elsõ. 2 napot hiányoztam a munkahelyemrõl, de adtak kórházi igazolást, így betegszabiban letudom. Mindkét reggel a páromnak le kellett adni a mintát, kb 3 óra a feldolgozása. Utána szólnak, hogy menjél, felnyomják egy ici-pici csövön a "kiskatonákat". Ha nincs közben szükség méhtágításra, akkor kb 5 perc az egész, ha van rá szükség, akkor 15 kb. Szegeden a beavatkozás után 2 órát kell pihenni, utána haza lehet menni. Én az elsõ nap is hazamentem, aláírtam, hogy saját felelõsségemre távozok, és reggel visszamegyek. Sok sikert hozzá!! Én nagyon bízom a sikerben. Ha az elsõ nem is, a másodiknak sikerülnie kell!!

El akar csábítani és már nem sok kell a sikerhez, viszont nős. Mit tegyek? (részletek lent)

Gyakorlat alatt kerülgettük egymást, flörtöltünk, ennyiben ki is merült a dolog. Aztán múlt héten együtt "dolgoztunk", átölelt, meg akart csókolni. Nem hagytam és mondtam neki, h zavar, h n?s. Erre nem reagált, újra meg akart csókolni. Gondolom, ha engednék neki, akkor csak egy, max néhány alkalmas szex lenne, viszont kisvárosban élek és biztos, h ki fog derülni. Már nagyon nehezen tudok neki ellenállni és nem tudom határozottam elküldeni, de n?s pasival nem kezdünk ki, ugyebár... Állítólag nagy csajozós, de évek óta a feleségével él, biztos nem hagyná el, nekem meg az egy alkalom is megfelelne, annyira vonz. Szerintetek engedjek neki?

Legjobb válasz: Nõsülj meg Te is, hogy kvittek legyetek. Ha pedig netán lány vagy, akkor szimplán hagyd ott.

Nõsülj meg Te is, hogy kvittek legyetek. Ha pedig netán lány vagy, akkor szimplán hagyd ott.
23:57 De buta vagy leányom. A "szuka" ahogy te fogalmaztál mégis mirõl tehet? Szexelni akart egy idõsebb pasival. Az, hogy nõs az nem az õ felelõssége, hanem egyes egyedül a férjedé. Komolyan, a nõk annyira hülyék tudnak lenni, inkább a másik csajt hibáztatja mint hogy szembenézzen vele: igen, egy olyan pasihoz mentem hozzá, aki MEGCSALT, nem tisztelt, lefosott, sárbatiport. Nézz szembe vele, hogy a (volt) férjed nem tisztelt. Persze eleve azért nem kezdünk nõs pasival, mert milyen ember az, akinek felesége van és mellette csajozik. De ilyen álszent hülyeségek, hogy jajszegényfelesége... ha nem én adom be a derekam valaki úgyis be fogja. Mivel a pasi nem fog megváltozni attól, mert én nem fekszem le vele...
ha nem kell nap mint nap a felesége szemébe néznéd, csináld. a saját lelkiismeretedet meg neked kell elviselned, szall vagy tuti biztos vagy, hogy meg tudsz vele bírkózni, vagy nem, és akkor nem teszed meg. de ha megteszed, ne tudódjon ki, mert ha kisvárosban laksz, sosem mosod le magadról... 20£
Én azt mondom, hogy NE TEDD! Én egy olyan feleség vagyok, akinek a férje pár alkalomra friss pipihús után nézett, az ok most teljesen lényegtelen.(egyébként veszélyeztetett terhesség miatt tilos volt a szex) Persze kiderült, összepakoltattam, elváltunk. Mindig két fél kell egy kapcsolathoz, de a mi életünket bizony az a kis szuka tette tönkre. Nem tudtam megemészteni, ill. feldolgozni, a gyerekeim csonka családban élnek. Perzse a volt férjem is a nadrágjában tarthatta volna, de ha már õ nem tudott gondolkozni, a liba megtehette volna.Mérlegelj! Megéri e pár légyott egy esetleges nagy cirkuszért, a kisváros ellenszenvéért.Ha a felesége nem az a típus, és szemet huny a férje kicsapongásai felett, akkor nem fog elválni, mert neki ez kényelmes.
Ismerõs a szitu, én is pont most vagyok hasonlóban és nagyon rossz helyzet bár ez nem annyira kisváros!
Mint mondtad, belemennél egy alkalomba. A gond az, hogy iszonyatosan vonzódsz hozzá, és az egy alkalomból még egy lenne, aztán még egy. Mókuskerék... És mire kiábrándulnál belõle, nem tudnál a tükörbe nézni. Minden méltóságod oda lenne. Szóval a lényeg, légy erõs, és mondj neki határozott NEM-et!
én megtettem, bár csak petting volt... akkor én is azt mondtam, hogy ez a pasi felelõssége. azóta feleség vagyok, és már úgy látom, hogy a 3. nõé is! mert ha csak nem egy olyan pasiról van szó, aki fûvel-fával csalja a nejét, akkor nem fekszik le a következõ útjába kerülõ nõvel, tehát a 3. fél erkölcse megvédi õt egy hibától és nagy valószínûséggel a házasságát is. És aki azt mondja, hogy a 3. fél csak olyan kapcsolatba szólhat bele, ami már eleve rossz... 1-2 kísértés és elgyengülés minden emberbe bele van kódolva. A kérdés az, hogy 1) õ hogyan kezeli, 2) a 3. fél mennyire erõs, 3) milyen a házastárssal a kapcsolat. Ha a 3. pont rendben, de beüt a krah az 1. pontnál, akkor a 2. pont a mentõöv... amúgy én értem, hoy a nõs pasik a nõknek vonzóak... de azért vagyunk emberek, hogy bizonyos alapvetõ normákat betartsunk.
ne tedd meg. már a flört is túl sok. gondolj a családjára. ne legyél egy kis r.banc néhány jó d.gásért.
A kérdező hozzászólása: 08:19 Én is ezen gondolkoztam. Nem szívesen mennék bele egy alkalomba se, ha felhívna pl, akkor elküldeném, de ha látom, ha közel jön és érzem az illatát, akkor nagyon nehéz ellenállni. Mostanában szerencsére nem fogunk összefutni elvileg. Köszönöm az eddigi válaszokat, igazából nagyon megijesztett, h ennyire vonz vki, alapból nem állnék szóba soha nõs emberrel. Ja és elsõnek: lány vagyok. :P

38 hetesen az nst kicsi hullámokat mutatott ki (méhtevékenységet mutatva) akkor még sok kell a szülésig?

Legjobb válasz: Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.

Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.
A kismamablog.hu-n olvastam, hogy sokan azt hiszik, hogy az nst adataiból lehet következtetni a szülés idõpontjára, de ez nem igaz. Bármikor szülhetünk :-) szintén 38 hetes
Nekem szó szerint egyik óráról a másikra változott a helyzet! Kereken 40 hetesen délután 3-kor még semmi, 4-kor már rendszeres tízperces, 6-kor pedig már 6 perces fájások voltak... Szóval teljesen bizonytalan, ahogy elõttem írták, erre nem lehet adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Remélem hogy nem, mert nekem is ez van :S
Szerintem ez megfázás/fel
ez lehet terhesség jele is.sûrû pisilés, has szurka, ez arra utal.csinálj tesztet.
Mindenki mindíg a terhességre utal. Az én hasam is szurkál és voltam orvosnál aki megállapította , hogy fel vagyok fázva.

SOTE gyógytornász szaka nehéz? Sokat kell tanulni évközben vagy inkább a vizsgákra kell jobban?

Legjobb válasz: Fõiskola és egyetem, ezek mind nehezek, ha jól csinálod. Igen, sokat kell tanulni. Döntsd el, hogy akarsz-e diplomát, mert azért mindenhol meg kell dolgozni.

Fõiskola és egyetem, ezek mind nehezek, ha jól csinálod. Igen, sokat kell tanulni. Döntsd el, hogy akarsz-e diplomát, mert azért mindenhol meg kell dolgozni.

A Samsung Galaxy S Advance telefont sokáig kell tölteni az első használatkor? És ha sokáig kell tölteni akkor mennyi ideig?

Legjobb válasz: Úgy töltöd, ahogy akarod, nem kell kisütni meg ilyen hülyeségek.

Úgy töltöd, ahogy akarod, nem kell kisütni meg ilyen hülyeségek.
Akkor kell tölteni ha lemerül. Akkor is 100%-ig elég. 15 éve már nem neked kell az akkumulátor megformázni a telefonokban.
"Akkor kell tölteni ha lemerül." Ez mondjuk nem igaz, mármint nem ajánlott hagyni, hogy lemerüljön. Akkor kell tölteni, amikor akarja, és ne hagyja lemerülni.
resident evil 3 nem kell hozzá nagy gép igén és sokat kell olvasni
Dracula - Origins, ha jól emlékszem. The Longest Journey
Lehet, hogy újabb de kicsi a gépigénye, leköt a története és sokat kell olvasni: Runaway 1, 2

Nem sokára szeretnék a kutyámmal utazni (családostól, 6an vagyunk + a kutya). Mi kell neki, hogy külföldre kiengedjék? Mennyi idővel nem szabad utazás előtt etetni, itani? (további kérdések lent)

Törpe uszkár, Az út kb 8 órás lesz.

Legjobb válasz: Mi gyakran utazunk. Kb. két óránként állunk meg, de nem csak a kutyák miatt, nekem is kell pisilni... vigyázz, hogy a parkolóban, ahol megálltok, milyen a hely... sok az autó, a parkolóban rövid pórázon sétáltasd, sétáltasd is, amikor kiszálltok, van sok olyan parkoló, ahol van füves rész is, ott kicsit sétálj vele, de vigyázz, ne egyen fel semmi kaját, szart a földrõl, ezekben a parkolókban sok minden van szétszórva, ami amúgy fel sem tûnik... üvegbe is léphet. Amikor kiszálltok itasd meg, enni nem kell adni neki. Útlevél kell, de Horvátországra speciális szabályok vannak! http://www.petpassport.hu/ 6. Horvátországba történõ beutazás feltételei Horvátország nem tagja az Európai Uniónak (ún. harmadik ország), ezért oda a vonatkozó EU rendelet szerint nem érvényes az EU-s kisállat útlevél. Ennek ellenére, a kialakult gyakorlat, és a rendelkezésre álló tapasztalatok szerint az ottani hatóságok teljes mértékben elfogadják az érvényes egységes európai állatútlevelet. (1. pont) Ennek hiányában mindenképpen a (korábban szokásos) hatósági állatorvosi igazolást kell beszerezni, és azzal lehet utazni. Amennyiben nem útlevéllel történik az utazás, hanem hatósági állatorvosi igazolással, akkor visszafelé, a magyarországi belépéshez be kell szerezni egy horvátországi hatósági állatorvos igazolását! (Célszerûbb ezért az EU-s állatútlevéllel történõ utazást szorgalmazni.) A Horvátországból történõ visszautazás esetén nem szükséges az elõzetes vérvizsgálat, mert Horvátország az EU azon országfelsorolásában van, ahonnan ez nem szükséges. Külföldön annyira legyen pórázon, amennyire otthon is pórázon tartanád... Mi szinte minden hétvégén fürdünk a tengerben kutyástól (igaz, az Északi-tengerben) de semmi baja tõle a kutyáknak. Nyáron, Horvátországban viszont könnyen hõgutát kaphat a strandon! Arra is figyelj, hogy melegben a járda, homok, aszfalt nagyon meleg, megégetheti a talpát! Melegben gyakran kapjon inni, a hátát is érdemes leönteni vízzel... Meg persze a strandra csak akkor vidd, ha látod, hogy biztos nem zavar senkit, ott ugyanúgy vannak, akik nem szeretik a kutyát a vízben látni, mint Magyarországon.

Mi gyakran utazunk. Kb. két óránként állunk meg, de nem csak a kutyák miatt, nekem is kell pisilni... vigyázz, hogy a parkolóban, ahol megálltok, milyen a hely... sok az autó, a parkolóban rövid pórázon sétáltasd, sétáltasd is, amikor kiszálltok, van sok olyan parkoló, ahol van füves rész is, ott kicsit sétálj vele, de vigyázz, ne egyen fel semmi kaját, szart a földrõl, ezekben a parkolókban sok minden van szétszórva, ami amúgy fel sem tûnik... üvegbe is léphet. Amikor kiszálltok itasd meg, enni nem kell adni neki. Útlevél kell, de Horvátországra speciális szabályok vannak! http://www.petpassport.hu/ 6. Horvátországba történõ beutazás feltételei Horvátország nem tagja az Európai Uniónak (ún. harmadik ország), ezért oda a vonatkozó EU rendelet szerint nem érvényes az EU-s kisállat útlevél. Ennek ellenére, a kialakult gyakorlat, és a rendelkezésre álló tapasztalatok szerint az ottani hatóságok teljes mértékben elfogadják az érvényes egységes európai állatútlevelet. (1. pont) Ennek hiányában mindenképpen a (korábban szokásos) hatósági állatorvosi igazolást kell beszerezni, és azzal lehet utazni. Amennyiben nem útlevéllel történik az utazás, hanem hatósági állatorvosi igazolással, akkor visszafelé, a magyarországi belépéshez be kell szerezni egy horvátországi hatósági állatorvos igazolását! (Célszerûbb ezért az EU-s állatútlevéllel történõ utazást szorgalmazni.) A Horvátországból történõ visszautazás esetén nem szükséges az elõzetes vérvizsgálat, mert Horvátország az EU azon országfelsorolásában van, ahonnan ez nem szükséges. Külföldön annyira legyen pórázon, amennyire otthon is pórázon tartanád... Mi szinte minden hétvégén fürdünk a tengerben kutyástól (igaz, az Északi-tengerben) de semmi baja tõle a kutyáknak. Nyáron, Horvátországban viszont könnyen hõgutát kaphat a strandon! Arra is figyelj, hogy melegben a járda, homok, aszfalt nagyon meleg, megégetheti a talpát! Melegben gyakran kapjon inni, a hátát is érdemes leönteni vízzel... Meg persze a strandra csak akkor vidd, ha látod, hogy biztos nem zavar senkit, ott ugyanúgy vannak, akik nem szeretik a kutyát a vízben látni, mint Magyarországon.
A kérdező hozzászólása: Horvátországba mennénk.
Kell útlevél, állatorvosnál tudsz csináltatni. Másfél óránként érdemes megállni, akkor tudsz neki adni vizet, enni ne nagyon egyen, mert lehet, hogy hányni fog.És ilyenkor pisilni, kakilni is tud(de ha kiszállsz vele a kocsiból, pórázon legyen). Kell neki venni hordozóboxot, mert anélkül nem szabad utaztatni, de szerintem ez a hám(kutyáknak való biztonsági öv)jobb megoldás(Fressnapfban tudsz venni): http://m.blog.hu/zs/zsebkutya/image/Dex_auto_1.jpg Remélem, a kötelezõ védõoltásai is megvannak a kutyusnak:) Legyen pórázon, én ezt ajánlom! Ja és szerintem ne fürdesd a tengerben, mert kiszáríthatja a sós víz a bõrét!:) Jó nyaralást!:)
A kérdező hozzászólása: köszi, amugy nem lenne neki szabad ülés, a lábamnál utazna boxban
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek válaszok :)
Mi szoktunk járni versenyekre ami reggel 5-tõl-este9-ig is tarthat.Mi reggel le visszük egy 20-30perces sétára.Amikor haza jövünk akkor meg egy 40percesre és kész.Nem csinálbe.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi

Mi kell a jó kapcsolathoz? Mi kell ahhoz, hogy együtt maradjunk sokáig?

Legjobb válasz: Megértés,õszinteség,hûség,és sok sok szeretet!ezek a legfontosabbak szerintem

Megértés, õszinteség, hûség, és sok sok szeretet!ezek a legfontosabbak szerintem
Nagy szerencse, hogy pont beletrafálj a jó partnerbe. Ez h mi szökséges hozzá, hülyeség, mert ha valami olyat akarsz csinálni a kapcsolatod érdekében, ami nem Te vagy, az megbosszulja magát... Szóval légy önmagad, és akkor legalább hamar kiderül, h ez e a neked való kapcsolat. Nem 3 év megjátszás után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!