Találatok a következő kifejezésre: Sokat jelent számzár a bőröndön (1 db)

Sokat jelent a számzár a bőröndön?

Nagy jeléent?sége van annak, ha egy b?rönd számzáras? Vannak fenntartásaim, hiszen aki ki akarja nyitni, az ki is nyitja, nem? Vagy a számzár "elrettenti"? Van különbség e téren, ha az EU-n belül utazunk vagy ha messzebbre?

Legjobb válasz: A magyar rakodoknak semmi sem akadály!!! õk minden rohadt bõröndöt felnyitnak. Annyira trükkösek a drága testvéreifonk hogy van ez a liázó gép, hát beszereztek egyet, hogy a feltört csomagot ujra foliázva rakják fel. Ismerõsömnek fényképezõjét másiknak kameráját vették ki. Ruha nem érdekli õket, de átvilágitáson nézik végig mit érdemes.

A magyar rakodoknak semmi sem akadály!!! õk minden rohadt bõröndöt felnyitnak. Annyira trükkösek a drága testvéreifonk hogy van ez a liázó gép, hát beszereztek egyet, hogy a feltört csomagot ujra foliázva rakják fel. Ismerõsömnek fényképezõjét másiknak kameráját vették ki. Ruha nem érdekli õket, de átvilágitáson nézik végig mit érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mondjuk szerintem eleve nem szabad értéket tenni a feladott csomagba, arra van a kézipoggyász..
A számzár ELSÕ próbálkozásra nyitható annak, aki ismeri.
Ha pedig véletlenül a vámos nem tudja kinyitni - mert ugye bárhol ellenõrizhetik a feladott csomagot is -, akkor a lezárt csomagnál elõfordul - már sok ilyet láttam -, hogy az egyszerûbb módszerrel, egy késsel nyitják ki a bõröndöt. Aztán leragasztják, és ráteszik a vámvizsgálatot igazoló dokumentumot. És akkor lehet azt mondani, hogy "így járt" a delikvens. Pláne akkor kockázatos a lezárt bõrönd, ha az Lost&Found-os lesz. Ez pedig akkora baromság, hogy a magyarok kilopják. Ez nem "magyar specialitás". Persze mi magyarok nagyon szeretjük a saját népünket, ezért fikázzuk is rendesen a magyart ahol tudjuk.
Nekem nem a magyarok szedték szét, hanem franciaországban. Nem mondom, hogy franciák....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Repülőn fel- illetve leszálláskor nagyon fájdalmas a fülnek a nyomáskülönbség miatt?

18

Wizzairre kezipoggyaszban milyen eloiras vonatkozik etelekre?

A honlapon csak italrol talaltam felvilagositast. Szeretnek vinni a csaladnak Angliabol perforalt csomagolasban halfelet es sok csokit. Es persze nem orulnek, ha ott kellene hagyni...

8

A wizzairnél van olyan szolgáltatás, hogy letöltöm a telefonra a beszállókártyát és azzal megyek a beszállókapuhoz?

Csak mert sok embert látok így becsekkolni, hogy nem nyomtatott papírral érkeznek, hanem a telefont tartják oda a szkennerhez. Ez hogy működik? Nekem iphone-om van, arra le tudnám tölteni?

3

Ryanair jegyek idővel lehetnek olcsóbbak? Vagy inkább drágulnak?

Párizsba készülünk, és nem tudjuk, mikor érdekes megvenni a jegyeket. Mi alapján határozzák meg az áraka, hogy menniy idő van hátra vagy hogy hány szabad hely van? Most azt látom, hogy a következő hétre nagyon drágák a jegyek, utána két van néhány nagyon olcsó, május-június közepes, júliustól, drágább. Vegyük meg most, vagy várjunk még?

18

Útlevél ügyben jártasak segítségét kérném! (? )

Sziasztok!
Külföldön élek, nem EU-tagállamban. Nemsokára lejár az útlevelem, de addigra már megkapom az itteni állampolgárságot is. Két kérdésem lenne:
1.) Magyarországi lakcím hiányában (ki vagyok jelentkezve az országból) csináltathatok-e új útlevelet Mo.-n?
2.) Ha itt csináltatok útlevelet, ahol élek, akkor azzal is szabadon beutazhaton Mo.-ra, ill. ez EU-ba? (Az útlevél kiállítója ugye nem EU-tagállam, de benne van, hogy magyar állampolgár is vagyok.)

Tudom, hogy az ittnei konzulátus kiállít magyar útlevelet, de az a fővárosban van, ami többszáz km innen.

Köszönöm a segítő válaszokat!

8

Repülőgépen ha az idegenvezető adott meg helyet elvileg névreszólóan és az ugyis lett becheckolva, de csoporton belül lehetséges helyet cserélni valakivel?

2

Hogyan találom meg a legolcsóbb repülőjegyet?

Olyan internetes keresőprogramot keresek, amivel olcsó repülőjegyeket lehet keresni. Nyáron lehetőségem lesz Egyiptomban tanulni, csak eléggé borsosak a repjegy árak. Mit tanácsoltok? Gondolom a hajó drágább lenne.

5

Hogy mennek a dolgok a reptéren? Milyen az easyJet?

Most utazok először repülővel és igazából sík hülye vagyok az egészhez. Nem tudom, hova kell menni, mit kell csinálni és érdekelne a légitársaságról szerzett tapasztalatok is.
Nem nagy távot teszek meg, csupán Berlinbe megyek, de ez az első na...

4

Repülőgépre lehet gördeszkát felvinni?

Júniusban elutazom Londonba,szeretnék vinni gördeszkát is.Szerintetek felengedik a gépre?

1

Tudnátok segíteni, hogyan kell eljárni repülőjegy foglalásnál, ha valaki saját és férje révén is dr? Konkrétan Ryanair foglalásról van szó. Ott csak egy dr. -nek van hely.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!