Találatok a következő kifejezésre: Sokat jelent számzár a bőröndön (1 db)

Sokat jelent a számzár a bőröndön?

Nagy jeléent?sége van annak, ha egy b?rönd számzáras? Vannak fenntartásaim, hiszen aki ki akarja nyitni, az ki is nyitja, nem? Vagy a számzár "elrettenti"? Van különbség e téren, ha az EU-n belül utazunk vagy ha messzebbre?

Legjobb válasz: A magyar rakodoknak semmi sem akadály!!! õk minden rohadt bõröndöt felnyitnak. Annyira trükkösek a drága testvéreifonk hogy van ez a liázó gép, hát beszereztek egyet, hogy a feltört csomagot ujra foliázva rakják fel. Ismerõsömnek fényképezõjét másiknak kameráját vették ki. Ruha nem érdekli õket, de átvilágitáson nézik végig mit érdemes.

A magyar rakodoknak semmi sem akadály!!! õk minden rohadt bõröndöt felnyitnak. Annyira trükkösek a drága testvéreifonk hogy van ez a liázó gép, hát beszereztek egyet, hogy a feltört csomagot ujra foliázva rakják fel. Ismerõsömnek fényképezõjét másiknak kameráját vették ki. Ruha nem érdekli õket, de átvilágitáson nézik végig mit érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mondjuk szerintem eleve nem szabad értéket tenni a feladott csomagba, arra van a kézipoggyász..
A számzár ELSÕ próbálkozásra nyitható annak, aki ismeri.
Ha pedig véletlenül a vámos nem tudja kinyitni - mert ugye bárhol ellenõrizhetik a feladott csomagot is -, akkor a lezárt csomagnál elõfordul - már sok ilyet láttam -, hogy az egyszerûbb módszerrel, egy késsel nyitják ki a bõröndöt. Aztán leragasztják, és ráteszik a vámvizsgálatot igazoló dokumentumot. És akkor lehet azt mondani, hogy "így járt" a delikvens. Pláne akkor kockázatos a lezárt bõrönd, ha az Lost&Found-os lesz. Ez pedig akkora baromság, hogy a magyarok kilopják. Ez nem "magyar specialitás". Persze mi magyarok nagyon szeretjük a saját népünket, ezért fikázzuk is rendesen a magyart ahol tudjuk.
Nekem nem a magyarok szedték szét, hanem franciaországban. Nem mondom, hogy franciák....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Németországba megyek táborral. Mit kell vinnem és mennyit abból hogy elég legyen 6 napra?

Sziasztok.2012.május 06-május 11ig kint leszek németbe sulival megyünk a testvér iskolánkhoz.5.-es vagyok most megyek először külföldre nagyon bevagyok pörögve ma voltunk anyuval szülőin azt mondták hogy esőkabát utazótáska,meg minden mert megyünk az alpokba,München-be(am.Simbach-ba megyünk)9 órás lesz az út útra mit vigyek?anyuék mondtak dolgokat,elmesélték hogy lesz,mi lesz stb.De szeretném tudni hogy mások mit gondolnak erről.:) Válaszokat előre is köszi.:)))

3

Voltál, esetleg tervezel Törökországba nyaralni menni? Segítség!

Tudna itt nekem ajánlani korrekt, megfizethető szállást? Ki melyik utazási irodát ajánlaná? Repülővel tervezzük az utat, de hiába keresgélek, nem találok normális utazási irodát ami ne 500 ezerért vinne...... egy hétre. 1-2 hétre szeretnénk menni 2-3-an. (Julius végé Aug. elején szeretnénk menni ) Mindenhol csak májusi indulásokat találok:S Ti mennyiből jöttetek ki? Milyen maga az ország? Melyik részen voltatok? Mindenre kiváncsi vagyok, akinek van kedve, mesélhetne. Köszönöm:)

3

Hogyan lehet neten keresztül repülőjegyet vásárolni? Kanadába szeretnénk utazni, de nem akarnám elrontani.

3

Mennyi az időeltolódás Szaúd -Arábia (Jiddah) és Mo. Között?

Ha itt este 11 van,akkor ott....?

1

Utaztál már úgy idegen országba, hogy nem beszéltél semmilyen idegen nyelvet?

Szeretnénk a barátommal elutazni valahová a nyáron, mert ahogy néztem a ryanair-nél most nagyon olcsóak a jegyek. Viszont nem beszélünk sajnos idegen nyelveket. De hát gondolom azért csak nem mi lennénk az elsők a világon akik így utaznak:) Milyen tapasztalatod van ilyen téren? Így is lehet boldogulni mondjuk egy hétig? Köszi a válaszokat.

4

Kell vízum 1-2 hónapos angliai nyaraláshoz?

4

Hogy történik egy Au Pair fizetésnapja? Készpénzben kapja vagy a számlájára teszik vagy hogy?

Mi a garancia rá, hogy mindig rendesen kifizetnek? Köszönöm előre is a válaszokat! :)

3

Szükségem van orosz vizumra, hogyha csak átszállok Moszkvában a kubai gépre és 13 órát kell a Sheremetyevo reptéren töltenem?

Aeroflottal mennék Havannába moszkvai átszállással (mert 100.000 Ft-al olcsóbb volt, mint a többi társaság kubai gépe), ilyen esetben kell valamilyen orosz vizum?

2

Transavia-val valakinek tapasztalata?

Amszterdamba mennék, eddig mindig KLM-mel utaztam, de most horror áron lenne, a Transavia meg jóval olcsóbb.

0

Izraelbe kell vízum?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!