Találatok a következő kifejezésre: Sokat hányok, fog (6 db)

6 hónaposan 7 fog? Nem sok? 6hós babátoknak, hány foga van?

Legjobb válasz: Nekünk már 3 hósan volt 2,és 6 hósan öszevissza 4!Most 8,5 hós és még minidg 4 foga van! Nem sok!Kinek így kinek úgy ahogy az elsõ válaszoló is írta!

Nekünk már 3 hósan volt 2, és 6 hósan öszevissza 4!Most 8, 5 hós és még minidg 4 foga van! Nem sok!Kinek így kinek úgy ahogy az elsõ válaszoló is írta!
4, 5hónaposan 2fogunk volt, majd néma csend.9hónaposan 1, 5hét alatt kijött a 4felsö, ma pedig már láttam, az alsó3.és 4.is jön.Már kint van a kis csücske:) )) Minden gond, nyügi nélkül.Kinek igy, kinek úgy. Valakinek hamarabb, valakinek késöbb és nehezebben. 10, 5hónapos
Barátnõm kisfiánál 7 hósan volt 7 fog. Miért lenne sok? 6 hós kislányomnak 2 van. Minden babánál más, van akinél 10 hóig nincs fog, van, akinél 3 hósan már van. Ezzel semmi gond nincs.
Nincs egy darab foga sem:D 7 hónapos
Tegnap jött az elsõ foga, pont 7 hónaposan! :-)
Szia!Nekem nem rég múlt a lányom 1 éves és 10 foga van :) Midenki csak ámul rajta :) Üdv:NIki
6 hósan 4 fog, 1-évesen 9 fog.
6 hósan 4 foga volt a fiamnak, most 9 hónapos 8 foga van. Egyébként meg nem hiszem, hogy fog esetében létezik a "sok" vagy "kevés" fogalom. :-)
Szia! Mi 8 hónaposak vagyunk s alul van 3 fogunk.
Lassan 7 hós lesz a lányom 2 án és még nincs egy fog sem...Azt mondta a védõnõ nem tudom igaz e minnél késõbb jõn ki annál erõsebbek lesznek a fogai..hát nem tudom remélem az apja fogait õrõkõlte...
6 hósan nálunk egy sem volt. Most 8, 5 hós és egy van alul.
Bocsi, elállítódott a billentyûzet! :(
9 hónaposan jött ki az elsõ kettõ, most 10, 5 hónapos, a felsõ kettõ is áttörte az ínyt.
aZ ÉN LÁNYOMNAK AZ ELSÕ 11 HÓNAPOSAN JÖTT. dE VAN OLYAN BABA, AKI ELEVE FOGGAL SZÜLETIK. aZ, HOGY KINEK MIKOR BÚJNAK KI A FOGAI, ADOTTSÁG KÉRDÉSE. bEFOLYÁSOLNI NEM LEHET, NEM IS KELL. hA A TIÉDNEK MOST 7 FOGA VAN, NEM BAJ, HAMARABB KINT LESZ MIND A 20. :)
7 hónapos babámnak még 1 foga sincs :DDDDD
1 évesen az elsõ fog
4 hosan 2 foga volt a lanyomnak.most 6 hos es meg mindig 2 van....bar most no masik 2. ma voltunk baba klubban es a 10 hos kislanynak egy sem volt a 11 honsank meg 8
9.-én volt 6 hós a kisfiam 2 "fogkezdeménye" van. Most törte át az ínyét az alsó kettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon írtatok egyformát! :)

Sokat hányok, nem fog igy a bébim hiányt szenvedni? Zöldséget, gyümölcsöt eszek, amennyit tudok, a folyadékot próbálom pótolni. Viszont a vizeletemben keton van, a vércukor, vizelet cukor és az aceton rendben. Ez mire utalhat?

Legjobb válasz: A ketonok a zsíranyagcsere melléktermékei, a máj termeli. Valószinû a sok hányas okozza, de nem kell megijedni, majd jobban fogják figyelni a vércukorszintedet, mert a ketonok az inzulintermelést befolyásolhatják, de lehet legközelebb már nem is lesz benne. Ha túl sok folyadékot vesztesz pl.:vészes hányás esetén napi 10 feletti, azonnal jelentkezz egy ambulancián és majd kapsz infúziót. Vigyázzmagadra, jó babavárást, és ne aggodj nem lesz semmi baj!! Bajt ez nem okoz csak ha mindent kihánysz.

A ketonok a zsíranyagcsere melléktermékei, a máj termeli. Valószinû a sok hányas okozza, de nem kell megijedni, majd jobban fogják figyelni a vércukorszintedet, mert a ketonok az inzulintermelést befolyásolhatják, de lehet legközelebb már nem is lesz benne. Ha túl sok folyadékot vesztesz pl.:vészes hányás esetén napi 10 feletti, azonnal jelentkezz egy ambulancián és majd kapsz infúziót. Vigyázzmagadra, jó babavárást, és ne aggodj nem lesz semmi baj!! Bajt ez nem okoz csak ha mindent kihánysz.
A baba elveszi, ami neki kell, ne ilyedj meg. Sokan igen sokat fogynak a terhesség elején, pont emiatt. Jól teszed, hogy sokat iszol, ez jó. A ketonra nekem azt mondta a védõnõ, hogy keveset iszom, azért van, de én is olvastam, hogy köze van a cukorhoz is. A védõnõ csütörtökön nézte a csíkkal, a tegnapi laboromban vizsont negatív a keton. És igen, ha sokat hánysz, menj orvoshoz, mert kiszáradás miatt lehet kell infúzió.
Az elsõ idõkben én annyit rókáztam, volt, hogy egész héten nem maradt meg bennem semmi kaja. Arra figyeltem, hogy eleget igyak, ne száradjak ki, így a babóval nem is lett semmi baj és megúsztam a kórházi infúziókat is. A 12. hét után pedig abbamaradt a dolog. Most kezd újra elõjönni, így a vége felé, mert a baba a gyomromat rúgja egész nap. De nem kell parázni, a szervezet ilyenkor arra áll be, hogy elsõsorban a babát táplálja.

5 hós csak anyatejes kisbabám, néha elég sokat bukik, ami mindig sűrű túrós. Illetve ha sok vizet iszik, a felesleg is visszajön. Honnan fogom tudni, h nem bukik, hanem hányt?

mivel 4 éves lányom hasmenésben van, doki mondta h el fogja kapni.nagyon ideges vagyok emiatt, gondolom ha hányna v hasmenése lenne, azonnal kórház.

Legjobb válasz: Sugárban és rengeteg fog jönni.Nagyon gyakran érkezik a többi. Mi is elkaptuk a hasmenéses hányást,9 hónapos babával. Én is tanácstalan voltam,de amikor beteritett és elötte nem akkart inni egyáltalán,ellökte a kezemet. Még is ivott egy kicsit és elkezdödött a hányás. A 4-5 hányás után már az epe érkezik ami sárga,az nem volt nagy de ez tuti hányás.

Sugárban és rengeteg fog jönni.Nagyon gyakran érkezik a többi. Mi is elkaptuk a hasmenéses hányást, 9 hónapos babával. Én is tanácstalan voltam, de amikor beteritett és elötte nem akkart inni egyáltalán, ellökte a kezemet. Még is ivott egy kicsit és elkezdödött a hányás. A 4-5 hányás után már az epe érkezik ami sárga, az nem volt nagy de ez tuti hányás.


6 hetes terhes vagyok, lombikos, sokat görcsölök azt mondta az orvos, hogy ez normális és el fog múlni! Nektek hány hétig volt görcs, ha volt?

Legjobb válasz: Én ugyan nem voltam lombikos, de én a 8. héttõl a 12. hétig görcsöltem. Nekem akkor Nospát írt fel az orvosom, hogy vegyem be, ha nagyon érzem, hogy görcsölök, meg mellette sok magnéziumot ajánlott. Szerencsére nem volt semmi gond.

Én ugyan nem voltam lombikos, de én a 8. héttõl a 12. hétig görcsöltem. Nekem akkor Nospát írt fel az orvosom, hogy vegyem be, ha nagyon érzem, hogy görcsölök, meg mellette sok magnéziumot ajánlott. Szerencsére nem volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszi
szerintem kérdezz meg más dokit! én most vagyok 29 hetes veszélyeztetett és sok magnéziumot kell szednem nehogy görcsöljek! kb. 6 dokinál jártam amióta terhes vagyok mindegyik azt mondta hogy nem kéne hogy görcs legyen! azt tudom hogy néha enyhe görcs az nem gond mert nyúlnak az izmok. de minden napos az nem normális!
Szia. 21 hetes vagyok es meg mindig gorcsolok. Magnesii citricit szedek ra.
Lombiknal normalis sajnos. A stimulalt tuszok huzodnak vissza, nekem a 10.het kornyeken volt ketszer olyan gorcsrohamom, hogy rohantunk az orvoshoz, azt hittem, vegem. A 12.het kornyeken enyhult, utana a 14.het korul volt megint, amikor abbahagytam a crinone gelt. Szoval szerintem normalis, bar tudom, hogy ijeszto. Magne b6, pihenes. 32+6 hetes lombikos kismama
Én 35 hetes vagyok és még mindig görcsölök... :)
3-as vagyok. nem tudtam hogy lombiknál normális. akkor pihenj sokat remélem hamar elmúlik! és boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Én is lombikos vagyok. Nekem is sokat görcsölt a hasam egybõl magnerotot írtak fel. És még most is szednem kell. 31 hkm

8 hónapos múlt kislányom, hány fokos vízbe fürdetitek ilyen korú babátok? Strandvíz, balcsi nyáron nem lesz neki hideg? Szeretnénk menni sokat, de félek utálni fogja, fel lehet készíteni?

Akkor majdnem 1 éves lesz,mit érdemes venni amit szeretni fog és növeli biztonság érzetét?Kis csónak,karúszó,olyan csónak amib?l belelóg avízbe a lába..?Tapasztalatok?ötletek?

Legjobb válasz: Mi is voltunk a babóval már ilyen idõs korába.Nem lesz neki hideg.Csak süssön szépen a nap és ne fújjon a szél.Én az olyan úszógumit esetleg figurás dolgot javaslom amibõl kilóg a lába.Nekünk legalábbis az vált be.

Mi is voltunk a babóval már ilyen idõs korába.Nem lesz neki hideg.Csak süssön szépen a nap és ne fújjon a szél.Én az olyan úszógumit esetleg figurás dolgot javaslom amibõl kilóg a lába.Nekünk legalábbis az vált be.

36 hetes kismama vagyok, 54 kg-ról indultam és most vagyok 70 kg! Sok ez a 16 kg hízás? Hány kg hízás várható az utolsó hónapban? Mennyi fog lemenni kb szülés után 1 héttel?

Legjobb válasz: Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.

Én a 36. hét után még 3 kilót felszedtem. Igaz már nem érdekelt hogy vigyázzak az alakomra, ettem amit kívántam (általában édességeket). Összesen 15 kilót híztam. 3 hete szültem és már 14 kilót fogytam. Nekem szülés után egy héttel kb 8 ment le, utána fokozatosan a többi.
Általában azt mondják, hogy 9-13 kiló a "megengedett". Szerintem meg amíg sem a vérnyomásoddal, sem a cukroddal nincs baj, addig nem az számít, mennyi a plusz! Azért a 20-30 kiló már kicsit sok. :) Az változó, hogy kinek mennyi megy fel utolsó hónapban, mert van olyan, akinél újra elõjön az étvágytalanság. Szóval ez is egyénfüggõ lehet és az is persze, hogy mennyi megy le utána. Attól is függhet a leadott kiló, hogy szoptatsz-e.
Ja amúgy kiegészíteném magam: a szülés után fõleg a baba súlyával, a méhlepény súlyával és a víz súlyával leszel kevesebb, de van olyan, aki az elsõ hetekben nagyon sokat leadott.
Ne azzal foglalkozz, hogy hány kilót híztál és még mennyit fogsz. Én örültem volna ha eljutok 36.hetes korig :( Örülj inkább, hogy egészséges babád lesz és majd úgyis fogyni fogsz szülés után és szoptatás alatt. Egyébként teljesen egyénfüggõ. Van aki 35 kilót szed fel és pár hónap mulva leadja, de ismerek olyat is aki fogyott a terhessége alatt és miután megszült, meg elhízott.
Én vékony voltam szülés elõtt, terhesség alatt 21 kiló jött fel rám, mondjuk a végén már vizesedtem is. Mikor 3 hetes volt a kisfiam, akkor álltam elõször mérlegre és pont annyi voltam mint szülés elõtt. Most ismét babás vagyok, a rosszullétek miatt 3 hétig csak feküdtem, így már 10 hetes van rajtam 2-3 kiló pluszban, de nem érdekel:) Majd lemegy, ezen nem szabad idegeskedni!
Mi a 37. hétben vagyunk, és 55 kg-ról indulva ( 170cm ) most 72-nél tartok. Hát nem kevés. Az elején se volt gondom az evéssel( minimális émelygét volt csak), és most is tudok kajálni rendesen. Egyedül Anyum szólogat be néha-ami idegesít ( Õ picit engem félt emiatt ) de amúgy mindenki azzal jön hogy alig hízhattam, mert hátulról pl. szinte semmi nem látszik rajtam. Elõlrõl persze annál inkább... egy jó nagy poci :) , és nagy mellek. Hát ez van. Babóka sem kicsi mondjuk :) de azért nem indokolt hogy ennyivel több legyek. De mindegy is, a lényeg hogy egészség legyen ( Babókával minden rendben legyen ), a kilók meg majd lemennek azért valamennyire. Ahogy itt olvasgattam, teljesen egyéni hogy ki mennyit/milyen ütemben hízik, és hogy utána hogy adja le a kilókat.
Szia. Én az elsõ terhességem alatt 50kg-ról indultam és voltam 78 is...76-tal szültem. Semmmi bajunk nem volt. Most 31 hetes vagyok és ismét 50-rõl indultam (tehát lemegy) és most elhagytam a 70-et. Semmi jele a vizesedésnek vagy bárminek:D Ha jól érzed magad akkor ne izgulj a kilókon. Ja az elsõval a szüléskor pont 10 kg ment le, ebbõl 4130 volt a baba, majd hónapok alatt a többi mivel szoptattam és kellett a kaja:D További gondmentes pocakoskodást:D:D
Szia!Én 23 hetes kismama vagyok a harmadik babát várom.6kg +súllyal kezdtem a terhességet(76 kg-al)ma áltam a mérlegre, eddig 8 kg jött fel.Amúgy sem vagyok egy egyszerû alkat, mindig gondjaim voltak a súlyommal.Lányommal 30 kg-ot híztam , de most semmiképpen nem szeretnék debella lenni, most kicsit aggaszt a súlygyarapodásom, már sószegény diétáznom is kell mert be-bevizesedek.Hát ez van.Sztem ne aggódj , olyan vészesen sok már nem fog felmenni ez alatt a pár hét alatt.Kellemes babavárást kívánok!
Szia! Én ugyanennyit híztam mint te. Kb 18-20 kg jött fel rám a végére. Amikor 11. hónapos volt a kisfiam és teherbe estem a másodikkal 2 kg-val könnyebb volta mint annak elõtt. Szülés után rólam 6-7 kg-nál több nem ment le de nem is lesz idõd arra hogy ezzel foglalkozz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!