Találatok a következő kifejezésre: Sokat görcsölget hasam, (9 db)

C 2000 méhszájjal, görcsölgetéssel ki lehet húznia terhesség végéig? 25 hetes kismama vagyok, sokat görcsölget a hasam, elég sok magnéziumot szedek, és pihenek sokat. Más is volt így? Mikorra szült?

Legjobb válasz: Nekem 18. héttõl volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt idõm:)Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyû szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)

Nekem 18. héttõl volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt idõm:) Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyû szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)
én is sokat görcsölök már másfél hete, pedig szedem én is a magnéziumot. Ma megyek ultrahangra, majd tanácsol rá valamit a doki. Ja és egész nap fekszem, ennek ellenére iszonyúan fáj és sokáig. Szerintem ki fogod húzni de pihenj sokat! Nekem a nyugtató is bevált erre amúgy... 31 hetes
25 hetesen 2110 volt a méhszáj, elsõ babánál pedig 1100.Most 33 hetes vagyok, az elsõ babám pedig 41.hétre született.Remélem most egy picit korábban jön.Pihenj sokat pár hétig és szedj magas magnézium tartalmú készítményt (magnerot).
A kérdező hozzászólása: mennyit szedjek magnerotból naponta?
Én 3*1et szedek, de a betegtájékoztaton biztosan szerepel http://www.gyogyszerpont.hu/454321.html Lényeg, hogy szét kell rágni!!!Nyugodj meg és ha tudsz, feküdj 30.hétig.Én szedek mellette cordaflexet is, ami ugyan vérnyomáscsökkentõ, de segíti az értágulást, így csökkentve a görcsöket.Ez vényköteles.
nospát lehet szedni, de mindenképp beszélj a dokiddal, õ mit ajánl.
Szia!Hány hetes vagy?Ha kisbabát vársz inkább kérdezd meg az orvosodat nehogy bajotok legyen a meristintõl.Hallottam olyat, hogy pont ettõl a gyógyszertõl lett beteg a gyerek.Nem akarlak elrémiszteni, de jobb kikérni egy orvos véleményét!
Görcsölgetsz és nem az orvosodat kérdezed? Szerinetm gyógyszert ne szedj, próbáld kia magnéziumot és pihenést, de feltétlen menj orvoshoz! Ha fiatal terhes vagy akár bajt is jelezhet( nem akarok vészmadár lenni és nagyon remélem, hogy nincs is baj) ha már a vége felé jársz lehet, hogy csak most már pihit igényel a szervezeted. Táppénz lehet esetleg a megoldás, bár tudom a pénz az igazi úr... :(((
Az elsõ trimeszterben teljesen normális a görcsölés, 3x1 Nos-pat lehet rá szedni.
Én holnap leszek 7 hetes és már peteérés óta görcsölök hol jobban hol kevésbé.Nem is reméltem, hogy terhes vagyok, mert úgy éreztem végig, hogy meg fog jönni. A dokim megnyugtatott, hogy vannak nõk , akik érzékenyebbek és jobban érzik a méhtartó szalagok nyúlását, stb. Nospa Forte-t kell szednem 2×1 + magnéziumot. Mindenképp azt javaslom menj el dokihoz õ majd megmondja, hogy mit szedjél.Nem érdemes kockáztatni.

38+4 hetes vagyok! Normális az, hogy tegnap óta sokat keményedik a hasam, és tegnap egész délután, és most is picit görcsölget a hasam? úgy mint mielőtt megszokott jönni a mensi. Nagyon gyengén!

Legjobb válasz: 38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.

38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.
A kérdező hozzászólása: szia! nekem tegnap volt egy hete, hogy a nyákdugó elment! hát lehet, hogy tényleg ez a front lesz a hibás! boldog babavárást, és könnyû szülést neked! szia
Az normális, úgy hívják jósló fájás és ha rendszeres idõközönként jelentkezik, akkor már nem jóslás. (Nekem egy napig görcsölgetett, aztán másnap reggel már 5 percenként és kicsit erõsebben is, de nem voltak nagyon erõs fájások azok még.) Szóval könnyû szülést nektek, valamint jó babázást. Szerintem ez már annak az elõszele.
Na csajok, ez lehet tényleg a front. Én is 38 hetes 4 napos vagyok és ugyanezt érzem, igaz nem bánnám, ha már történne valami.... Szép szülést!
Már én is türelmetlen vagyok, de amilyen "szerencsém" van, nem fog megindulni magától és indítás lesz a vége, mint a fiamnál. Kedden megyek dokihoz, kívánncsi vagyok mit mond. elsõ

37. hétben vagyok. Nagyon sokat keményedek, meg görcsölget a hasam, a derekam is fáj minden nap. Tudom, hogy ezek jóslók, de már unom, hogy minden nap azt hiszem szülni fogok. Más is van így?

Tegnap este is úgy voltam vele, ha el tudok aludni, akkor nincs gond, ha nem, akkor meg irány! Potyára nem akarok bemenni a kórházba, mert itthon van a 4 éves kisfiam.

Legjobb válasz: Nekem az elsö lányomnál már 30-ik héttöl így volt. Aztán a 40-ik héten minden fájásom elmúlt és 42-iken szültem. Másodiknál lassabban jött minden, habár volt egy erös hasmenéses vírusom ami elindított 10 perces fájásokat a 35-ik héten, de aztán néhány óra után abba maradtak. Majd elfolyott a magzatvíz, rögtön jöttek a fájások is (pedig egész nap semmi jele nem volt) és pontban a kiírt napon megszültem.

Nekem az elsö lányomnál már 30-ik héttöl így volt. Aztán a 40-ik héten minden fájásom elmúlt és 42-iken szültem. Másodiknál lassabban jött minden, habár volt egy erös hasmenéses vírusom ami elindított 10 perces fájásokat a 35-ik héten, de aztán néhány óra után abba maradtak. Majd elfolyott a magzatvíz, rögtön jöttek a fájások is (pedig egész nap semmi jele nem volt) és pontban a kiírt napon megszültem.

A terhesség elején vagyok. Görcsölget a hasam és mintha egy picit kemény is lenne. (ma elég sokat nyilalt. ) volt valaki így? Nem lesz baj?

Mintha meg akarna jönni(de most jobban fáj mint eddig és folyamatosan)

Legjobb válasz: elvileg normális a terhesség elején, DE ha nagyon görcsölsz, esetleg vérzel, barnázol, akkor azonnal orvos.

elvileg normális a terhesség elején, DE ha nagyon görcsölsz, esetleg vérzel, barnázol, akkor azonnal orvos.
Ahogy az elõzõ is írta amíg nem erõs görcsölés, valamint nem jár vérzéssel, vagy barna folyással addig nem lehet gond. Szinte mindenki görcsölget az elején, sõt van aki még késõbb is. Én most vagyok 12 hetes és legutóbb a 10 héten voltak kicsit erõsebb görcsöléseim, pont aogy te is írod, 3 napig tartott utána jobb lett, szedtem 2x2 magnerotot ahogy az orvos ajánlotta, az is sokat segített.Próbálj meg te is valamilyen magnézium készítményt attól biztosan jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem barnázok nem vérzem.csak folyamatosan fáj a hasam alja.fel vagyok puffadva és kicsit kemény a hasam
Én most vagyok 8hetes és egészen 7hetesig voltak görcseim. A melleim meg már 5hete fáj. Gratula a babához.
Szia! Én ugyanígy voltam, mint te. Kb a 6. héten kezdõdtek a görcsük, naponta többször 5-10 percesek, elég erõsek. folyás, vérzés nem volt. a nõgyógyászom 3x1 nospat meg 3x1 magnéziumot rendelt el. ez segített pár nap után. aztán a 11. hét elején 3 napig volt enyhe tompa görcs a bogyók mellett, így a dokim lefektetett. most 3 hete fekszem, már semmi bajom, jövõ héten megyek vissza melóba. egyébként több terhes ismerõsöm van, mindegyikük görcsölt az elsõ 12 hétben valamilyen formában. valószínû nem is kellett volna lefeküdnöm, de mivel nehezen sikerült a bab, biztosra ment a doki. a terhesség alatt húzódnak a méh izmok, ettõl van sok esetben a görcs, szóval általában nem jelent rosszat. fõleg ha nem vérzel mellette. De azért, ha nagyon görcsölsz, kérdezz mindenképpen rá az orvosodra. a magnéziumot szedheted, a nospat azért kérdezd meg (bár akikkel eddig beszéltük hogy görcsölnek, mind azt kaptak) Jó babavárást, a 12. héttõl sokkal jobb lesz :) Üdv! 14hkm

Tegnap reggel ota nagyon sok fehér nyulos folyásom van. És fáj, görcsölget a hasam. Akkor mikor lehet pém?

Tegnap volt pém, vagy ma? Ma is sok folyásom van.

Legjobb válasz: Szia! A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Szerintem 1-2 napon belül lesz peteérésed. Vegyél ovu tesztet, ha pozitiv a teszted rá 24-36 órára van az ovulációd.

Szia! A tojásfehérjeszerû folyás megelõzi a peteérést. Szerintem 1-2 napon belül lesz peteérésed. Vegyél ovu tesztet, ha pozitiv a teszted rá 24-36 órára van az ovulációd.
2.vàlaszolo:Igen most lesz peteèrèsed!mindent bele
Én szinte ugyan így vagyok! Ma kezdõdött a fehéres folyás és tegnap meg a hasszurka és ma is (a ciklusom 30-33 napos, tegnap voltam a 14.napon ma a 15-en), és a tegnapi ovu tesztem még negatív volt. Ma reggel nem tudtam csinálni. Szóval 1-2 napon belül -gondolom én- peteérés jön! Akciózzatok most és az elkövetkezendõ napokban is! Hajrá! És remélem sikerül Nekünk!!!!
most a napokban.
Ez attol is fugg, hogy hol tartassz a ciklusodban.ès hàny naposak
A kérdező hozzászólása: 26-27 naposak a ciklusaim, és most a 11 ciklusnapon vagyok.
A kérdező hozzászólása: használtam már ovutesztet a 8.naptol a 15.napig, de mindig neg.volt. Igaz csak két honapot néztem de, 8 csik egy honapra költséges.

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Ez már lehet a szülés elö jele? Reggelente, meg éjszaka sokat szurodik, meg görcsölget a hasam, de annyiba marad. És a babám is reggel rengeteget ficánkol, szinte már fáj.

Nem bánnám már ha megszülnék,mert idegileg is kivagyok,meg mindenhogy.A derekam leszakad,a csipö csontom szétszakad,kezd torzulni az arcom,csunyának látom magam,és dagadnak az ujjaim is. 38 hetes vagyok

Legjobb válasz: plusszba a hüvelyem annyira fáj már estére hogy alig birok felülni az ágybol,éjszaka már egyik oldalamrol a másikra 10 perc mire átfordulok. Normális hogy ennyire nyilal?

A kérdező hozzászólása: plusszba a hüvelyem annyira fáj már estére hogy alig birok felülni az ágybol, éjszaka már egyik oldalamrol a másikra 10 perc mire átfordulok. Normális hogy ennyire nyilal?
Szia. Nekem is nagyon kényelmetlen volt az utolsó idö.Az arcom is feldagadt, a kezem zsibbadt, nem bírtam ülni, feküdni, mégis 5 nappal túlhordtam a babámat.nekem egész a születésig mozgott a babám. Könnyü szülést. 15 hetes kislány anyukája.
Szerintem csak jóslófájásaid vannak. De ha megnyugtat inkább hívd fel a dokidat.
Jóslófájások. Ha igaziak lennének (ami amúgy is korai még), az nem tartana 3 napig, hanem egy-két óra múlva olyan erõs lenne, hogy biztos tudnád, itt az idõ.
Szia! Én 34. hetes terhes vagyok, és én is érzem ezeket a görcsöléseket kb. 2 hete. Jóslófájásoknak hívják, ha nem tart sokáig, nem nagyon erõsek és nem vérzel, akkor nincs gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!