Találatok a következő kifejezésre: Sokat fájdogál hasam (21 db)

12 hetes terhesen az orvos hematómát állapított meg és szigorú pihenést javasolt. Ezt be is tartom. Ha nem véreztem és most sem vérzek akkor is lehet baj? Elég sokat fájdogál, nyilalgat a hasam, de az az elejétől, és mindig máshol.13 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nekem 10 hetesen volt egy 15x6 mm-s hematómám. 1 hetet kórházban töltöttem, de pár nap alatt felszívódott. Sokat feküdtem, szedtem a gyógyszereket. 2-3 napig véreztem, utána barnázás volt kb. 5 napig. Azóta szerencsére minden rendben. Pihenj nagyon sokat, feküdj amennyit csak tudsz, mással ne foglalkozz, ez a legfontosabb. Szerintem, ha nincs vérzés, akkor nincs már nagy baj. Mikor mész vissza? A nyilalgatások és szurkálások nem feltétlenül attól van, az lehet a méhszalagok nyúlásától. Ez nálam is elõfordul még most is, sõt a 12-13. hétig rendszeres volt.

Szia! Nekem 10 hetesen volt egy 15x6 mm-s hematómám. 1 hetet kórházban töltöttem, de pár nap alatt felszívódott. Sokat feküdtem, szedtem a gyógyszereket. 2-3 napig véreztem, utána barnázás volt kb. 5 napig. Azóta szerencsére minden rendben. Pihenj nagyon sokat, feküdj amennyit csak tudsz, mással ne foglalkozz, ez a legfontosabb. Szerintem, ha nincs vérzés, akkor nincs már nagy baj. Mikor mész vissza? A nyilalgatások és szurkálások nem feltétlenül attól van, az lehet a méhszalagok nyúlásától. Ez nálam is elõfordul még most is, sõt a 12-13. hétig rendszeres volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Pihenek amennyit csak tudok és igazából a legtöbb írás, amit a hematómáról találtam pozitív. De tavaly elvesztettem egy 7 hetes magzatot, ezért extrán aggódom. Illetve ezt a terhességet is úgy kezdtem, hogy gardnerella (elmúlt), cysta (felszívodott), és most ez...... de úgy látom élni akar az én pici marslakóm. Te mit szedtél a hematómára?
A kérdező hozzászólása: Ja és nekem több apró van, nem egy nagy.
Sajnálom, amik Veled történtek. Tavaly õsszel én is elveszítettem egy 7 hetes magzatot, ezért is ijedtem meg, amikor véreztem. Elõtte barnázásom volt, kb. a 6. héten. Úgyhogy nekem sem indult zökkenõmentesen... :( Duphastont és Rutascorbint kaptam. Kitartást, és jobbulást kívánok!!!!
Ja, 17+3 hetes vagyok. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a biztatást! :D Nektek is sok egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!!!
sok helyen látom azt ezt, hogy 18+4, meg 20+5.. ezek mit jelentenek amgúy?
Igen, ha fáj akkor mindenképp pihenned kell, menj el táppénzre, szedj magnéziumot. A 18+4 azt jelenti, hogy 18 hetes és 4 napos terhes.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy az lesz, mert elég sokszor megfeszül, , kidudorodik, mint egy labda. Ahogy olvasom, ennyi idösen még nem keményedhetnék..
2es vagyok. Én a harmadik gyerekkel már a 8. héten keményedtem, meg is indult a szülés 21 hétre. Szedj napi 3-4 magnerotot!
A kérdező hozzászólása: Hûha. Beszélek is minél hamarabb a védönövel. Mondom neki is h fájdogál, ö csak annyit mond hogy feszülnek az inszalagok.
nekem is ugyanilyen tüneteim voltak, pedig nem is dolgoztam, sõt rengeteget pihentem, aludtam magnéziumot írtak fel, a 4. hónaptól fokozatosan, teljesen elmúlt.

14 hetes kismami vagyok, és sokat fájdogál a hasam! Más is van így ezzel? Mikor érezhetem a kisbabám először? Már kis pocakom is van.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is gratulálok :) Én 17 hetes voltam, amikor elõször érzetem a mozgást. De ha jól tudom, olyan 19. hétig is kihúzódhat. A pocakod hogyan fáj? Szurkál?

Szia! Elõször is gratulálok :) Én 17 hetes voltam, amikor elõször érzetem a mozgást. De ha jól tudom, olyan 19. hétig is kihúzódhat. A pocakod hogyan fáj? Szurkál?
Magnéziumot szedsz ugye?? Nekem is fájt sokáig és doki mondta hogy kell a magne b6. Most is szedem és ha elfogy és nem veszem be 2-3 napig akkor megint érzem hogy fáj. 32km.
Én a 20. héten éreztem elõször, de még akkor sem minden nap. Van, aki még késõbb érzi. Aztán fokozatosan erõsödött, behatárolhatóvá vált. Vannak csendesebb és élénkebb napok is. Ne hasonlítgasd másokhoz a terhességed, mert attól leszel parázós! ;) Meglátod, gyorsan el fognak telni a hetek!
Szia!En is 14hetes vagyok!mär alig värom hogy erezzem amikor mozog!Sajnos nekem is gyakran fäj/szurkäl a pocakom es mivel elsö baba aggodok is rendesen mert nem tudom hogy ez normälis e!mikor fäj megprobälok picit lepihenni es sokat simizem a pocimat!nekem ez segit! boldog babaväräst!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Nem parázok, hanem már nagyon várom, h érezzem a drágámat!:) A hasam néha szurkál, és gyakran érzem a petefészkeimet.21-én megyek AFP-re megkérdezem a dokim, h ez normális. Mindenkinek boldog babavárást. :) mi 2 évet vártunk rá
A kérdező hozzászólása: Vagy lehet amit érzek, az már õ csak még nem tudom.Mert néha olyan leírhatatlan amit érzek a hasamnál.
Biztos, hogy õ jelez már :-) Feküdj le és tedd a pocidra kezed, úgy biztos megérzed -csak várni kell... Én most a 12. héten éreztem a mocorgását( igaz 3. baba, megvan a rutin). Elõször ne rúgásokat várj, olyan mintha valami zselé remegne a hasadban, vagy hogy is magyarázzam :-) Aztán 14-15 héten egy-egy nap már böködéseket is lehet érezni. Nálunk már ilyenkor Apuka is érezte. Aztán egyre gyakrabban jelez. A múlt héten már minden nap éreztem, sõt, napközben is -nem csak fekve-hogy ügyködik bent a Picúr :-))) De befolyásolhatja a méhlepény helyzete, a hasfalad vastagsága stb. Elsõ babámat 15 héten, a másodikat 17. héten (mellsõ fali lepény), a harmadikat a 12. héten éreztem meg. 18+0 Kismami
Véletlenül nem 1 elefánt volt?
Erre az oldalra hányszor írja még le az ember, hogy ilyen hamar nem jelentkeznek tünetek? Amúgy valószínû nem, már ha védekeztetek..
ha nem védekeztetek, akkor lehet, h terhes vagy.
Ennyi idõ után nincsenek tünetei a terhességnek, fõleg nem hasfájásos. Szerintem csak beképzeled magadnak. Amúgy nekem is fájt a hasam mikor elvesztettem bár nem 1 hétig hanem kb 1 óráig:D
wháááá kis alienek , tudtam hogy léteznek !!
Nem, a terhességnek nem ez elsõ sorban a tünete. Az lehet az oka hogy a pénisz általában hosszabb mint a hüvely és lehet hogy megnyomta a méhszájadat. Nekem volt már ilyen.

Lehet baba? 3 napom van még a nem várt mensiig! De sokat fájdogál, szurkál a hasam! Néha elmulik, de legtöbbet fáj! A hőm fent van! Van esély babára?

Legjobb válasz: Igen ezekkel a tünetekkel esélyes lehetsz! Akár most is tesztelhetnél már, meg lehet, hogy kimutatná, ha igen, de jobb megvárni a napját! Minél erõsebb vonalat látsz, annál jobb érzés! Nekem az elsõ alig-alig volt látható, s elég bizonytalan is voltam. de aztán a következõ már jól látható volt, és csodás érzés! Megéri várni, mint aztán azon agyalni, hogy vajon tényleg jól láttam, hogy ott volt!? Drukkolok neked! mindenképp írd majd meg, hogy mi történt!!

Igen ezekkel a tünetekkel esélyes lehetsz! Akár most is tesztelhetnél már, meg lehet, hogy kimutatná, ha igen, de jobb megvárni a napját! Minél erõsebb vonalat látsz, annál jobb érzés! Nekem az elsõ alig-alig volt látható, s elég bizonytalan is voltam. de aztán a következõ már jól látható volt, és csodás érzés! Megéri várni, mint aztán azon agyalni, hogy vajon tényleg jól láttam, hogy ott volt!? Drukkolok neked! mindenképp írd majd meg, hogy mi történt!!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) !Remélem úgy lesz! Megírom:) !

Sokat fájdogál a hasam alja a 29. hétben. Nem görcsöl, csak tompán fáj, néha "beleszúr". Lehet valami baj?

Néha keményedik is, de nem rendszeresen. Ez az els? babám, és félek, hogy nem tudom megkülönböztetni a kezd?d? szülést a "normális" dolgoktól...!

Legjobb válasz: Hát én még csak a 26 hétben vagyok, de szerintem ilyenkor növekszik nagyon a poci. Biztos neked azért van ilyen tompa fájdalom, na meg a gyakorló összehúzódások, amik ha nem fájnak, ártalmatlanok. Ne aggódj, ha eddig minden rendben volt, most se lesz baj! Ez a baba tuti megmarad és egészséges lesz!

Hát én még csak a 26 hétben vagyok, de szerintem ilyenkor növekszik nagyon a poci. Biztos neked azért van ilyen tompa fájdalom, na meg a gyakorló összehúzódások, amik ha nem fájnak, ártalmatlanok. Ne aggódj, ha eddig minden rendben volt, most se lesz baj! Ez a baba tuti megmarad és egészséges lesz!
Nagyon aranyos vagy, de hidd el, a szülés tök más, és biztosan meg tudod különböztetni, ha eljön az ideje. A szülési fájás egy olyan, mindenre kiterjedõ görcs, ami sokszor gondolkodni sem hagyja az embert... Ne ijedj meg, ezen túl kell esni, de hidd el, még csak nem is hasonlíthaó a hasszurkákhoz. Azért, ha tudzs, menj el dokihoz, mert lehet, hozs nyitódsz - de valószínüleg csak nõ a babád, és ezért érzel ilyesmit... Szóval nyugi, a szülést észre fogod venni!!! (Mondjuk majd 10 hét múlva...)
Lehet, hogy most fordul a pici. Én is 29 hetes voltam amikor befordult, kb.5 napig tartott neki, addig nagyon kellemetlen érzés volt.4 hetes baba anyukája

38 hetes terhes vagyok, ma elfolyt a nyákdugóm és 1.5 ujjnyira nyitva vagyok. Hazajöhettem a korházból, de elég sokat fájdogál a hasam és a derekam. Van olyan, akinek nem rendszeresek a fájásai, mégis szül? Mire figyeljek?

A szülészn?m szerint ezek csak jósló fájások,nem kell vele foglalkozni.

Legjobb válasz: Azt hittem, hogy ha a nyákdugó távozik, akkor már bent tartanak megfigyelésen, de legalábbis nagyon kell vigyázni, mert innentõl nincs védve a baba.De ez nem 100%, viszont nyitott a "rendszer".Nem szültem, nem értek hozzá, õk az orvosok, csak amiket olvasok azokból próbálok okoskodni...

Azt hittem, hogy ha a nyákdugó távozik, akkor már bent tartanak megfigyelésen, de legalábbis nagyon kell vigyázni, mert innentõl nincs védve a baba.De ez nem 100%, viszont nyitott a "rendszer".Nem szültem, nem értek hozzá, õk az orvosok, csak amiket olvasok azokból próbálok okoskodni...
Fájdalmasak, de ezek valóban jóslófájások lehetnek és tágit szét a babád. Ha rendszeresek és egyre erõsebb fájásaid vannak vagy elfolyik a magzatvíz, ne késlekedj hanem menj kórházba! Már nincs sok hátra addig meg aludj és pihenj amennyit csak tudsz mert hamarossan szükség lesz a sok energiára! A séta a jó levegõn segíti a babát a kijövetelhez és neked is jót tesz! Kitartás!
Arra figyelj h mostantól no sex és extra odafigyelés a higéniára a fertõzésveszély miatt!
Én 41 hetes vagyok és 1 napos, már egy hete elment a nyákdugóm és 1.5 ujjnyira nyitva vagyok és joslófájásaim is egy hete vannak, mégsem szültem még meg. Holnap beinditja a dokim!
no, a nyákdugó hiánya semmit nem jelent, csak tényleg no szex, meg ne fürödj, hanem zuhizz.Csak jóslók lesznek azok.Amúgy a mai nap az idõjárás is rátesz egy lapáttal, legalábbis sokan panaszkodunk a méh környékén fájdalmakra.Pont ma voltam nõgyógyásznál, és teljesen zárt méhszáj, és remekül érzi magát a baba odabent, csak a front visel meg.Szóval szerintem nálad is a front meg a jóslók.Tessék pihizni, ágynyugalom.A mosatlan holnap is megvár!A szülés pedig amikor beindul, akkor is van bõven odõd, ha már öt percenként jönnek a fájások, ne aggódj!Különben is már mindennaposnak számtasz.
4. hozzászolóóóó!!! szorítuuunk :)
szia 6. hozzászoló! Köszike!Ma kedd hajnalban beindultak a fájások is, de még rendszertelen, dokim vár pár óra múlva azt mondta szülünk!!!! :-)
Hu de izgalmas :) Minden rendben lesz, ne aggódj!!! :) de jó neked :) És a kérdezõnk nem szült még meg???? Nagyon vajúdik a kérdése alapján :) Hajrá kismamik, bár már én is vajúdnék, várom a fájdalmakat ezerrel :) puszi: 39 hetes kismama

12 hetes kismamák hogy vagytok? Nekem elég sokat szúrkál a hasam és fájdogál is de nem görcsöl, ez normális? Ti hogy vgytok ezzel?

Legjobb válasz: Szia,szerintem normális,legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál ,szurkál a hasam,épp most is....Amúgy jól vagyok,várom a csütörtöki ultrahangot,remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?

Szia, szerintem normális, legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál , szurkál a hasam, épp most is....Amúgy jól vagyok, várom a csütörtöki ultrahangot, remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?
Szia! Igen ez normális, ha elsõ terhességed akkor meg fõleg, a méhed ahogy tágul az okozza, vegyél be néha Magne B6-ot, az izomlazító, használni szokott! Nekem ez a második derhességem, az elsõnél nekem is mindig szurkált és fájdogált a hasam, most szinte semmi ilyen panaszom nincs.(Úgy látszik megegyzõdik az ember méhe egy terhesség után. :D ) Boldog babavárást! 13hetes kismama (+3éves kisfiú anyukája)
Szó szerint u.azt tudnám írni mint az 1.!!! Én is várom a csütörtököt és szurkál és fáj. De tuti normális ez! Érzem :)

24 hetes terhes vagyok, normális, hogy néha fájdogál, feszül a hasam? Nem vészes csak érzem! UH-on minden rendben van és sokat mocorog a kisfiam! Más is van így?

Legjobb válasz: Nekem az elejétõl kezdve feszül,fájdogál a hasam.Magnéziumot próbáltad?Én 3x2-t szedek Magne B6-ból.De a pihenés is sokat szokott segítni ilyenkor.31 hetes kismama

Nekem az elejétõl kezdve feszül, fájdogál a hasam.Magnéziumot próbáltad?Én 3x2-t szedek Magne B6-ból.De a pihenés is sokat szokott segítni ilyenkor.31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Béres Magnéziumot szedek de arra rá van írva, hogy ajánlott napi 1!Nem merek többet bevenni.
nekem nem feszült, de ma fájdogált reggel, de azt hiszem, inkább attól, mert WC-re kellett menjek, és lassan kezd nem túl kényelmes lenni az alvás. Azt még nem éreztem sosem, hogy feszülne. 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ha wc-re kell mennem azt én is megérzem ha jobban bele gondolok elõtte szokott feszülni.
Szia! Én 26 hetesen voltam dokinál és mondta, hogy pihenjek többet és duplázzam meg a Magne B6-ot. Õ úgy tudta, hogy 3X1-et szedek, de én a Béres félét szedtem , csak nem akartam neki mondani, hogy spórolásból. Na ekkor eldöntöttem, hogy inkább akkor áttérek a Magne B6-ra és 3X2-t szedek, ahogy javasolta. 1 hétig tartott az átállás, addig nem is csökkentek a görcsök, viszont most 27 hetesen teljesen jól vagyok. Úgyhogy mostmár én is azt mondom, hogy a Magne B6 jobb.Pedig azuelõtt is volt olyan, hogy duplát szedtem a Béresbõl és mégse javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot, nekem is azt javasolta, de a gyógyszertárba viszont a Bérest is.Vissza állok én is rá!

Mit tegyek? nagyon sokat keményedik a hasam, egy pár napja. éjszaka fájdogált a hasam alja és sürün kell pisilnem!

nagyon rossz elöérzetem van,27 hetes vagyok iker babákkal.3 nap mulva megyek a dokihoz addig mi tévö legyek?!

Legjobb válasz: Sokat pihenj! Mivel iker terhesség, nem lehetetlen, hogy jóslófájásaid vannak, de azért ne izgulj, jósló fájással is akár 6-10 hétig is kihúzhatja az ember. Nekem egy babóm lesz, 33 hetesen éreztem elõször jóslót, még azóta is egyben vagyok. Polcold a lábad és pihenj. A dokid biztosan megnézi a méhszájadat. 36 hetes kismami.

Sokat pihenj! Mivel iker terhesség, nem lehetetlen, hogy jóslófájásaid vannak, de azért ne izgulj, jósló fájással is akár 6-10 hétig is kihúzhatja az ember. Nekem egy babóm lesz, 33 hetesen éreztem elõször jóslót, még azóta is egyben vagyok. Polcold a lábad és pihenj. A dokid biztosan megnézi a méhszájadat. 36 hetes kismami.
Szedsz magnéziumot? s annak ellenére sem múlik a keményedés? Hívd fel a dokid hogy várd ki azt a 3 napot vagy menj el már most. Szerintem megnyugtatna. Én 22 hetes vagyok szintén ikrekkel nálam még nem jelentkezik a keményedés de a sûrû pisilés az igen. Üdv. kitartást!
Szia! Én nem ikreket várok, de nálam is állandó a pisilés, amire azt mondta a dokim, hogy teljesen normális. A sok keményedés ebben a korban már nekem is volt, ikreknél állítólag korábban szokott lenni, mint egyke babáknál. De azért hallgass az elõttem szólókra, feküdj, pihenj, és szerintem nem hülyeség felhívni a dokidat, vagy ha jó védõnõd van, akkor azt, hogy adjon tanácsot. Remélem, minden rendben lesz veletek. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!probléma mentes babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!