Találatok a következő kifejezésre: Sokat csuklik babám az (3 db)

Ha sokat csuklik a babám a pocakba az jelent valami problémát?

33 hkm vagyok és napjában többször akár 4*5*6* is csuklik!De csuklás ez egyáltalán? Ritmikus érzés!Nincs baja????

Legjobb válasz: Szia nekem is sokat csuklott, olyankor mindig ettem pár falatot, mert arra elmúlt neki :-) illetve akkor is csuklott ha fáztam és ez a mai napig megmaradt nála :-) ugyhogy nem hiszem hogy baja lenne :-)

Szia nekem is sokat csuklott, olyankor mindig ettem pár falatot, mert arra elmúlt neki :-) illetve akkor is csuklott ha fáztam és ez a mai napig megmaradt nála :-) ugyhogy nem hiszem hogy baja lenne :-)
dehogy baj, erik a tudeje! majd kint is sokat fog csuklani eleinte!
Azt jelenti, hogy gyakorol a kinti létre, érett a tüdeje, és örülj neki! http://www.terhesseg.com/terhesseg_37_hete Az enyém is sokat csuklik, kb ennyi idõsen kezdte, mint a tiéd. 37+2 h km
Õket nem zavarja. Szóval nem gond.

Mitöl van az hogy három hónapos babám sokat csuklik napközben, és mit csináljak hogy az esti orákba ne aludjon el mert alszik egy két orát és utána tiz fél tizen egyig fentvan hogy csináljam hogy nyolckor aludjon este?

Legjobb válasz: a csuklás normális, az alvás: próbáld húzni neki, pl. 5 után ne engedd aludni, ha megoldható. játszatok és mikor látod, h fáradt, akkor fürdés, hami és tente:)

a csuklás normális, az alvás: próbáld húzni neki, pl. 5 után ne engedd aludni, ha megoldható. játszatok és mikor látod, h fáradt, akkor fürdés, hami és tente:)
Szia! A csuklás náluk nem probléma.Én szoktam egy kis teát adni neki, ha már régóta csinálja.Amúgy nem lenne rá szükség. Nem lehet, hogy napközben túl sokat alszik? Evések között az enyém fél-háromnegyed órát alszik, délután a séta alatt pedig két órát fél ötig, utána pedig nem engedem aludni 7-ig.Aztán jön a fürcsi, kaja, fél óra játék, és teljesen beájul reggelig.
Általában a pici csecsemõk sokat csuklanak. Ennek több oka lehet, elõfordul, hogy fázik. De gyakran van, hogy evés után, büfizés után csuklik. Ilyenkor átmeneti megoldás lehet, ha egy - két kortyot még iszik a tej vagy tápszer - bõl, na de ezután is fel kell tartani büfiztetni, és újra kezdõdhet a csuklás. A babákat kevésbé zavarja, mint a szülõt. Nagyon rossz hallgatni. Ha a babát is zavarja már, akkor elkezd sírni, ezáltal vesz egy nagy levegõt és a csuklás abbamarad. tehát igazán nincs teendõd, hagyni kell, amig kicsit sír. ha meg õt nem zavarja, akkor egyszer csak eláll. Amennyiben az a csuklás állandósul, több órán keresztül tart, akkor mutasd meg a gyermekorvosnak.
Az alvást elcsúsztathatod úgy is, hogy késõbb fürdeted a babádat. Az én fiam fél8-kor fürdik, eszik, és 9- fél 10 körül elalszik.
Így jártunk mi is.Én ilyenkor egy fél óra után felébresztettem, de tiszta nyûg volt. Egyszer aztán elmentünk az esti órákban barátokhoz, ahol egyhuzamban többet volt fenn, mint szokott, és így kitolódott a lefekvés.A kocsiban elaludt, de otthon felébresztettem, megfürdettem, és így már nyolc óra volt. Azóta mûködik, este már csak egy félórát alszik.A csuklás valószínû a bukás mitt van, félrenyeli, itas vele teát, báraz enyém nem fogadja el ha nem éhes, ha iszik elmúlik.

Sokat csuklik a babám az baj? Mitől lehet? Befolyásolja hogy kicsit magasabb a vérnyomásom és a cukrom is?

Néha olyanokat csuklik hogy teljesen lehet látni hogy rezzen a hasam:-)

Legjobb válasz: Nekem is volt olyan,ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj,teljesen normális.

Nekem is volt olyan, ahogy kívûlrõl lehetett érezni a csuklását.Ne aggódj, teljesen normális.
Ne aggodj, a csuklas normalis, es nem lesz baja :)
Szia! Normális, gyakorolja a levegõvételt, készülõdik! Én bírom, mikor csuklik, és attól függõen, hogy helyezkedik, van, hogy csak belül érzem, van, hogy látom is!
A csuklás jó dolog, azt jelzi, feljdõik a tüdeje és gyakorol a madnai levegõvételre. Az enyém rengeteget csuklik, van hogy naponta 4-5 alkalommal is érzem. A vérnyomásnak és a cukornak ehhez semmi köze, nyugi.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!