Találatok a következő kifejezésre: Sokat csuklik babám, ez természetes (2 db)

Sokat csuklik a babám, ez természetes?

Legjobb válasz: Igen az.Még fejletlen a rekeszizma azért van.Nem lesz semmi baja.Üdv 21hetes kismama

Igen az.Még fejletlen a rekeszizma azért van.Nem lesz semmi baja.Üdv 21hetes kismama
Igen, sõt jó mert ezzel gyakorlatozik a tüdeje:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. olyan érdekes, mert érzem mikor csuklik a pocakomon látni . Nem tart sokáig olyan 4-5 moccanás, olyan, mint amikor mi is csulkunk, csak õ a pocakban teszi ugyan ezt:)

Már a 40ik hetet kezdem, még mindig sokat csuklik a babám. Napi 2 szer. Ez természetes? Vagy ilyenkor már nem szabadna ilyen sokat?

mert azt olvastam,hogy ilyenkor már nem szabadna ennyit,mert már rég megérett a tüdeje.van hasonlo tapasztalat?

Legjobb válasz: A csuklás nem a tüdõ éretlensége miatt van. Nekem is sokat csuklott és sokáig miután megszületett. A babát ez egyáltalán nem zavarja csak a szülõket. Ha megszületik és akkor is csuklik nem kell neki citromlevet adni, elmúlik a babákat tényleg nem zavarja annyira mint a szülõket.

A csuklás nem a tüdõ éretlensége miatt van. Nekem is sokat csuklott és sokáig miután megszületett. A babát ez egyáltalán nem zavarja csak a szülõket. Ha megszületik és akkor is csuklik nem kell neki citromlevet adni, elmúlik a babákat tényleg nem zavarja annyira mint a szülõket.
Nekem is rengeteget csuklott, de most a 38.hétre ezek ritkultak napi 1 ritkán 2 re. De a születés után is sokat csuklanak a babák, ne aggódj emiatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!