Találatok a következő kifejezésre: Sokat beszélgetek dolgokról a barátnőmmel, de (1 db)

Sokat beszélgetek komoly dolgokról a barátnőmmel, de gyakran veszekszünk, mert kiforgatva mondja vissza dolgaimat. Jogosan tolom le ezért?

Legjobb válasz: Attól függ,h hogyan forgatja ki.Ha humorral finoman csak a mosoly kedvéért,akkor szerintem nem jogos a dolog.De ha már gúnnyal,rosszindulatból,akkor meg igen. Én is szoktam kiforgatni barátnõim szavát,de olyankor oktató szándékkal,h humorosan,nevetve hívjam fel a figyelmét valami hülyeségre.

Attól függ, h hogyan forgatja ki.Ha humorral finoman csak a mosoly kedvéért, akkor szerintem nem jogos a dolog.De ha már gúnnyal, rosszindulatból, akkor meg igen. Én is szoktam kiforgatni barátnõim szavát, de olyankor oktató szándékkal, h humorosan, nevetve hívjam fel a figyelmét valami hülyeségre.
Ha valóban kiforgatja , és ezt direkt csinálja akkor igen, de ugye ezt nehéz bizonyítani. Lehet, hogy csak nem értitek meg egymást. Próbáljátok mindig elmondani pontosan, hogy mit gondoltok! És értsétek meg a másikat, lehet, õ is arról beszél, amirõ te, csak egy más szempontból. Velem is így volt a volt párommal, de ehhez 6 év kellett, hogy rájöjjünk...
a nõk már csak ilyenek... képesek vagyunk csak annyit felfogni a dolgokbol amennyi minket érdekel...ez nem szándékos ne haragúj rá... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

30

Volt van egy, egy éves párkapcsolatom egy lánnyal aki nemrég megcsalt, (annyira részeg volt hogy nem is emlékszik rá. ) De én még mindig szeretem és ö is akar engem . Szerintetek most mit tegyek?

6

Szerintetek is van családja?

Kb egy hónapja elkezdtem randizni egy sráccal, de sajnos a második hét után rájöttem,hogy kicsit zűrös.
Munka után majdnem minden nap találkozunk,találunk közös programot, de esténként mindig haza kell mennie,mert valami fontos dolga akad.... Hétvégente ha hívom,akkor sosem veszi fel a telefont. Hétfőre pedig kitalál valami hazugságot, amit én nem hiszek el, de ezt egyenlőre nem hangoztatom neki. Szerintem nős, vagy élettársa van és miatta nem tűnik el folyton. Csak értelmes válaszokat várok!!!!

7

Össze szeretnék jönni egy lánnyal, de az apja pap. Mit csináljak?

Még mielőtt poént űztök belőle, az eset, komoly! :)

14

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtöknek kicsi a melle? Mennyire befolyásolja ez a kapcsolatotokat? 18/L

13

Hogy oldódjak fel?

Van egy fiú akivel most alakulóban van a dolog de nem tudok feloldódni amikor velevagyok és beszelgetni vele meg ilyenek csak nehezen.. mit tehetnék hogy ez megváltozzon? segítség!!

9

Csak barátkozni akar?

Nagyon tetszik nekem egy osztálytársam, 19/f vagyok viszont még pár évig egy osztályban leszünk, egy harmadik személytől megtudtam hogy ő csak barátkozni akar velem, "jó barátja vagyok". A lánnyal egész nap együtt lógok stb. elég jól megértjük egymást, viszont nem akarok mindent elrontani azzal hogy bevallom neki hogy szeretem...Szerintetek idővel az ilyenből kialakulhat valami vagy mit tanácsoltok? Mégis beszélnem kéne vele?

3

Mit csináljak? A barátnőm olyan fiúba szerelmes aki már dobott csajt azért mert nem feküdt le vele nem tudom, hogy elmondjam e a barátnőmnek?

A lány 13 és a fiú 16

2

Szerintetek, ha valaki megcsal valakit és azt bevallja neki, akkor azt azért teszi, mert könnyíteni akar a lelkiismeretén vagy mert őszinte akar lenni?

8

Mit lehet kezdeni olyan pasival, aki félti a szabadságát, de amúgy tök jól elvagyunk? Egyre több ilyen pasiról hallok. Mi ez a szabadság mánia férfiak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!