Találatok a következő kifejezésre: Sokat beszélgetek dolgokról a (2 db)

Sokat beszélgetek komoly dolgokról a barátnőmmel, de gyakran veszekszünk, mert kiforgatva mondja vissza dolgaimat. Jogosan tolom le ezért?

Legjobb válasz: Attól függ,h hogyan forgatja ki.Ha humorral finoman csak a mosoly kedvéért,akkor szerintem nem jogos a dolog.De ha már gúnnyal,rosszindulatból,akkor meg igen. Én is szoktam kiforgatni barátnõim szavát,de olyankor oktató szándékkal,h humorosan,nevetve hívjam fel a figyelmét valami hülyeségre.

Attól függ, h hogyan forgatja ki.Ha humorral finoman csak a mosoly kedvéért, akkor szerintem nem jogos a dolog.De ha már gúnnyal, rosszindulatból, akkor meg igen. Én is szoktam kiforgatni barátnõim szavát, de olyankor oktató szándékkal, h humorosan, nevetve hívjam fel a figyelmét valami hülyeségre.
Ha valóban kiforgatja , és ezt direkt csinálja akkor igen, de ugye ezt nehéz bizonyítani. Lehet, hogy csak nem értitek meg egymást. Próbáljátok mindig elmondani pontosan, hogy mit gondoltok! És értsétek meg a másikat, lehet, õ is arról beszél, amirõ te, csak egy más szempontból. Velem is így volt a volt párommal, de ehhez 6 év kellett, hogy rájöjjünk...
a nõk már csak ilyenek... képesek vagyunk csak annyit felfogni a dolgokbol amennyi minket érdekel...ez nem szándékos ne haragúj rá... :)

Nagyon jó a beszélőkém, mondhatni amatőr lélekturkász vagyok VAn barátnőm és sok lánnyal beszélgetek a párkapcsolatról meg lelki dolgokról, amiben tudok segítek. Hol az a határ amikor még nem félre érthető a kíváncsiság?

Nem szeretném ha félre értenék az érdeklődésemet. Bár ha jobban belegondolok ha egy pasi szeret lelkizni és jókat lehet vele beszélgetni akkor az akarhat valamit nem? 32 F

Legjobb válasz: Buz|-e vagy?

Buz|-e vagy?
Félreértenék - mivel az igekötõ az ige elõtt áll, így egybeírjuk.
nem teljesen értem a kérdést, de amúgy én féltékeny típus vagyok és ha az én barátom beszélgetne más lányokkal lelki dolgokról meg párkapcsolati dolgokról akkor eléggé szarul esne és féltékeny lennék.
Attól függ, kinél. Ha van egy-két lány, akikkel ilyenrõl beszélgetsz, az még belefér a barátság kategóriába. Ha több is, az már elég fura. Amúgy meg ha valaki akarja, félreérti, ha nem akarja, akkor meg akkor sem érti, ha tényleg arról van szó. Mindenesetre én a barátnõd helyében nem lennék boldog. 21L
Nos, nekem is akad egy két fiú/férfi barátom, az õ érdeklõdésüket sosem értem félre, sõt nagyon is jól esnek, mert tudom róluk hogy a közeledésük szimplán baráti. Szerencsére már abban a korban vagyok, ahol a srácok többsége is tiszteletben tartja, hogyha kiderül hogy van párom és nem nyomul, így nincs probléma. Fordított helyzetben viszont nekem nagyon nem esne jól ha a párom nyújtana lelki támaszt megannyi nõnek. Neki is akad jópár lány barátja, ami szintén nem szimpi, de próbálom elfogadni. 22/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!