Találatok a következő kifejezésre: Sokat alszanak az időben (6 db)

4 hónapos a babám, éjjel alszik most már végig. De nappal is sokat alszik. Nem gond ez? Mennyi az alvási idő ebben a korban. Vagy hagyjam aludni? Bár nem keltem fel csak aggódom hogy sokat alszik.

Legjobb válasz: örülj neki :) ha éjjel alszik, akkor szerintem nyugodtan hagyhatod nappal is aludni, egyébként 14-16 óra, de az enyém pl. csak 12-13 órát alszik

örülj neki :) ha éjjel alszik, akkor szerintem nyugodtan hagyhatod nappal is aludni, egyébként 14-16 óra, de az enyém pl. csak 12-13 órát alszik
De jó lenne, ha az enyém is ennyit aludna! Éjjel úgy alszik, h kb 10-tõl hajnali 4-ig, aztán fél 5-tõl fél 8-ig. Majd délelõtt kb 1-1, 5 órát, és délután is kb 1, max 2 órát. Ezeket azonban szakaszokban. Egyszer csak éppen lehunyja a szemét 20 percre, aztán a következõ szakaszban alszik mondjuk fél órát, délután is kb 3/4 órát, majd megint 20-30 percet... Így csinálja sajnos. :(
Nálunk éjjel egyszer eszik majd hétkor felkel, két óra mulva huny fél órát majd déltõl a babakocsiban alszik fél háromig, utána este fél kilencig már csak egy fél órát alszik. Tehát nappal össz. Max öt órát alszik. Jó alvó a babusod, de valósziinüleg egyre többet lesz fent, ahogy érdekesedik a világ:) addig meg had szundizzon, addig pihenj, amig engedi:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. :-)
Hm, addig örülj, míg alszik!:-) az én babócám nagyon nem akar, max napi 12-13órát az éjjelivel együtt.A minap rákérdeztem a védõnõnél, mennyit kéne ilyenkor aludniuk, és annyit mondott : 20-16 órát.Na ehhez képest????Nálunk is szakaszokban történik, 6hetesen már átaludta az éjjelt, de most a héten újra kel 1-2x éjjel enni.Este kb.7:45tõl úgy 1-3ig alszik, majd kel, és megint olyan 4-6 ig.Napközben reggel vissza se alszik, max 1 órácskára, du meg van hogy 20 percre, de van hogy 3 órát is szunyókál. kicsit zavaró, hogy a jól bevált napirendünk így felborult-de ez van.4 hónapos

Sokat alszanak ebben az időben a babák?

A 15-30 perce helyett 1-1,5 órákat is alszik.

Legjobb válasz: Az én babám nem alszik többet, bár eddig sem volt álomszuszék.

Az én babám nem alszik többet, bár eddig sem volt álomszuszék.
Tegnap azt mondta egy orvos a TV-ben, hogy a kiszáradás egyik jele, ha a babák, kisgyerekek aluszékonyabbá válnak. Most nem azt mondom, hogy nálatok is ez van, de érdemes sûrûbben megkínálni cicivel v. forralt vízzel.
Ilyen melegben ne csodálkozz. Még az én 4 hónapos babám is egyfolytában aludna.
Nekem a kislányom 10 hetes, de õ már kb. egy hete eszik-alszik, ez azért is furcsa, mert elõtte viszont nem igazán aludt sokat napközben. Már egy kissé ideges is voltam, hogy mi lehet baja, hogy ennyit alszik, de most már megnyugodtam, hogy más baba is aluszékonyabb.


Keveset mozogsz szabadidõdben. Minél jobban aktivizálod magad, annál energikusabb leszel.
A kérdező hozzászólása: néha kondizom, de az erõnlét miatt nincs erõm még a bemelegitésre sem.
tényleg csak azzal tudnál segíteni magadon, ha kondiznál rendszeresen. asz elején nehéz, de utéána belejössz, és meglátod h sokkal több energiád lesz. étkezz változatosan, egészségesen.

Másnak is sokat alszik ma a babátok? Az 5 honapos fiam fél 8 tol idáig 5orát volt ébren.

Legjobb válasz: 7 hónapos fiam ma délelõtt másfél órát, délután két és fél órát aludt, pedig máskor 1 órát alig szokott. Nekem is furcsa!

7 hónapos fiam ma délelõtt másfél órát, délután két és fél órát aludt, pedig máskor 1 órát alig szokott. Nekem is furcsa!
Igen, az én kislányom 4, 5 hónapos, õ is ma csak enni kelt fel, amúgy aludt egész nap, most 16.30 óta fent van. Szerintem ez az idõ az oka, legszívesebbn én is átaludtam volna az egész napot.
Örülök a kérdésednek, én is aggódtam egy kicsit, nincs-e valami gond, mert nem szokott az én kisfiam sem ennyit aludni. Eleve éjszaka kezdõdött, 8 órát aludt egyhuzamban; ez eddig a csúcs - 3 hónapos anyatejesek vagyunk - eddig 5 órákat aludt át. Aztán rögtön utána szopi után még másfelet, aztán délután hármat, majd még egyet. Sose szokott ennyit, csak 20-30 perceket, meg egy nagyot - ami másfél órát jelent. Most végre játszik, de ásítozik olyanokat... :o)

Lehet baja az 5 hónapos babámnak, ha este 9 körül eszik, 10 körül alszik, és reggel 7-8 között ébred? Nem sok idő ez neki kajcsi nélkül? Még szopizik amúgy.

Legjobb válasz: Élvezem, egyébként nem olyan régen kezdte átaludni az éjszakát... Elõtte kb. 3 óránként keltett a kis manó.

A kérdező hozzászólása: Élvezem, egyébként nem olyan régen kezdte átaludni az éjszakát... Elõtte kb. 3 óránként keltett a kis manó.
szia, HA éhes lenne hidd el felkelne enni. Hagyd hagy aludjon nyugodtan reggelig, jóllakott este azért alszik ilyen jól. Nyugi, élvezd amíg hagy aludni!..:)
Az én kisfiam 8 hetes kora óta alussza végig az éjszakát(az elsõ babám is ilyen volt.Aggódni nem aggódtam soha, inkább örültem.2 gyerekes anyuka
kislányom 4 hónapos, este 9kor eszik, utána reggel 9kor. Havonta közel 1 kilókat hízik, ezért nem hinném, hogy gond. Ha éhes úgy is kel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!