Találatok a következő kifejezésre: Sokan mondják, ne (32 db)

Mi az hogy sokan mondják ne vegyek 6 magos procit mert párhuzamos mag vagy mi 3x3 és az nem jó valaki magyarázza meg légyszives?

Legjobb válasz: Hát így leírva azt jelenti, hogy aki tanácsolta, annak fogalma sincs róla mit beszél. :D

Hát így leírva azt jelenti, hogy aki tanácsolta, annak fogalma sincs róla mit beszél. :D
A kérdező hozzászólása: vagyis nem párhuzamos hanem páratlan :D
Ha az fx-6xxx-er szériára gondolsz, akkor egészen nyugodtan megveheted. 30e-ért vehetsz helyette i3-at ami nagyjából ugyanazt a teljesítényt tudja. Valamivel többet eszik ugyan az fx, viszont tuninggal befogja az i5-3470-et.

Rettentően dagad a bokám, a kezem enyhébben, és sokan mondjak, hogy a szám és az orrom is dagad. A doki megfenyegetett, hogy diétázzak ha nem akarom a két ünnep közit benttölteni. Mit csináljak, hogy ne fektessen be?

de akkor is egész nap mászkáltunk és holnap is mert megyek NST-re,UH-ra meg hozzá.36 hetes vagyok

Legjobb válasz: 8,5 kiló az eszményi súlynövekedés ilyen idõs terhesen. Pláne ha ahogy irod ebbõl egy része tuti víz. Én is baromira vizes voltam a vége felé, nekem feljött 6 kiló csak vízben.:( Nem lehet hogy a sómentes étkezésre gondolt a doki? de akkor is hülye ha csak ennyit mondott hogy diétázz..:( Mondjuk én étkezhettem sómentesen semmit se számitott. Ha a vizeletedben nem találtak fehérjét eddig egyik vizsgálaton se és a vérnyomid is ilyen jó (alacsony) akkor ne aggódj, sajna van aki ilyen vizes alkat:( Kitartás, már nincs sok hátra!! :)

8, 5 kiló az eszményi súlynövekedés ilyen idõs terhesen. Pláne ha ahogy irod ebbõl egy része tuti víz. Én is baromira vizes voltam a vége felé, nekem feljött 6 kiló csak vízben.:( Nem lehet hogy a sómentes étkezésre gondolt a doki? de akkor is hülye ha csak ennyit mondott hogy diétázz..:( Mondjuk én étkezhettem sómentesen semmit se számitott. Ha a vizeletedben nem találtak fehérjét eddig egyik vizsgálaton se és a vérnyomid is ilyen jó (alacsony) akkor ne aggódj, sajna van aki ilyen vizes alkat:( Kitartás, már nincs sok hátra!! :)
Sómentes diétára gondolhatott, nekem bevált. A sót kerülni kell az étrendbõl és kevés folyadékot igyál napközben. Egyél sok paradicsomot és petrezselymet nyersen, az vízhajtó hatású. Szerintem próbáld ki ezeket, mert lehet, hogy bejönnek és megkönnyebbül a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: ja és eddig összesen 8, 5 kg van rajtam.ez sok?
Biztos ezt mondta?Mert akkor keress más dokit!A nyolc kiló az teljesen normális! A vizesedés másik dolog.A magas vérnyomás mellette terhességi mérgezésre utal, ilyenkor nagyon gyorsan orvosi beavatkozás szükséges.
A kérdező hozzászólása: a vérnyomásom nem magas, 90/60szokott lenni.
Egy dologgal nem értek egyet. Az a kevés folyadék! Éppen ellenkezõleg eleget kell inni, mert a vese akkor mûködik jobban. De csak normális folyadékot víz, tea, leves stb. Sószegény, erõs fûszermentes étkezés. Nekem a kávé jó volt, mert vízhajtó hatású, kettõt meg lehet inni naponta! Sok pihenés, felpóckolt lábak akár éjszaka is. 33 hetes

Sokan mondják, hogy hagyjam sírni a pici fiam, ne vegyem fel, mert megszokja. 5 hetes a picúr és 10-15 percnél tovább nincs el egyedűl. Olyan rossz hallgatni amikor sír/ordít. Rosszat teszek ha olyankor felveszem?

Legjobb válasz: Vedd fel, szüksége van rád! Ne hallgass a sok okosra. Képzeld magad az õ helyébe. 9 hónap igen szoros kapcsolat után "egyedül" van ebbe a zajos, világos, ismeretlen világon. Ilyenkor nem lehet elkapatni, féléves koráig még nem tud a sírással manipulálni. Szeresd és legyél ott neki, amikor kell. Ez az idõ a szükségleteik kielégítésérõl szól.

Vedd fel, szüksége van rád! Ne hallgass a sok okosra. Képzeld magad az õ helyébe. 9 hónap igen szoros kapcsolat után "egyedül" van ebbe a zajos, világos, ismeretlen világon. Ilyenkor nem lehet elkapatni, féléves koráig még nem tud a sírással manipulálni. Szeresd és legyél ott neki, amikor kell. Ez az idõ a szükségleteik kielégítésérõl szól.
5 hetesen még nagyon pici, szerintem is vedd fel. Én csak olyankor hagyom sírni a kisfiam, ha már az sem segít, hogy felveszem és a karomban is ugyanúgy sír. Ilyenkor szerintem csak nyûgös. 2 hónapos kisfiú anyukája
Maximálisan egyetértek az elsõ hozzászólóval!!! Amúgy meg, ne mások hatására neveld a fiad, ha te úgy érzed szüksége van rád (márpedig egy 5 hetes csecsemõnek csak rád van szüksége) igenis vedd fel, babusgatsd, ölelgetsd, amit te jónak látsz! Ennyi idõs babát nem lehet elkényeztetni!! Az én babám is szinte egész nap az ölemben volt, sokat sírt, de itt van egy évesen, semmi baja, nincs egésznap ölben, stb. Te ismered a babád, hiába tapasztalt ember mondja, csak a saját megérzéseidre hallgass!!
Szia! Soha ne hagyd sírni a babád, ha nagyobb lesz akkor sem! Te azért is vagy, hogy vígaszt nyújts neki! "Ha hagyod sírni a babád, egy idõ után el fog hallgatni, de nem azért mert magától megnyugodott, hanem azért mert reményt vesztett lett!" Ezt egy idõsebb bölcs úr mondta nekem egyszer és biztos, hogy nagy igazság van benne. Boldog és sírásmentes babanevelést kívánok! :)
Szia!Ne hagyd sírni, mert egyedül, magára hagyva érzi majd magát! És nem létezik elkapatás, õszintén szólva én nem inném hogy egyltalán ez a dolog létezne kisbabáknál. A kislányom pár nap múlva 9 hónapos lesz, játszik, mászkál, ismerkedik a világgal, mindne érdekli, fõleg, amit nem szabad:-) de sosem hagytam sírni.Van hogy elég csak beszélni hozzá, énekelni egy dalocskát, és elhallgat. Ne hallgass azokra akik rá akarnak venni hogy ordíttasd a gyereked, neked és neki is rossz! Kitartás!
Én sem hagytam sírni soha.Most 10 hetes és nincs ölben sokat.Úgy 3 hete elvan egy darabig egyedül is.Nézelõdik, beszélget, tornázgat.Közben gyakran odamegyek hozzá és beszélek hozzá picit.Napközben is gyakran letesszük a nagy ágyra, odafekszünk mellé és úgy játszunk, vagy inkáb beszélgetünk.Így fél órát is elvan.Majd ha kéri felvesszük picit és sétálunk, aztán újra letesszük picit.5 hetesen még ehhez pici, de pár hét és minden érdekelni fogja.Akkor jobban el lesz akkor is ha nincs ölben.Örülj, hogy ennyi ideig elvan már egyedül.Amúgy tényleg az a legjobb, ha az ösztöneidre hagyakszol.Engem is érdekelnek mások tapasztalatai, mert lehet belõlük tanulni, de az ösztön a döntõ!
N em rontod el. Nyugodtan vedd fel. Szüksége van Rád, és nem rontod el. Egy ekkora babát nem lehet elrontani, neki még minden annyira új, és ti kell megnyugtassátok, a szülei, akiknek a hangját, illatát ismeri. Ráadásul az is lehet görcsös baba, akkor meg pláné kell vígasztalni. Nem tart sokáig az ölben ülõs korszak, szeresgesd, használd ki amíg igényli õ is. A mi babánk is mindig kézben volt/van mikor sír, de ha nincs semmi problémája nem igényli, hogy kézben legyen. Most már 5 hónapos. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Mindig felveszem, szívem szakad meg amikor sír, nem tudom megtenni hogy nem veszem fel. Remélem nem rontom el:)
Megmondom õszintén én is nagyon sokat szenvedtem ezzel a dologgal. Nem akartam elhinni, amikor mondták, hogy egy idõ után elfoglalja mással magát és nem igényli annyiszor a felvevést. De tényleg így van! Az én lányom 3, 5 hós és kb. 3 hós korától kezdve sokkal jobban leköti magát, játszik a játszószõnyegen stb. Türelem és kitartás! Most még vedd fel, ha igényli! 16 hetes kislány anyukája.
O meg pici nagyon.Vedd fel.En is felveszem soha nem hagyom sirni.12hetes.Napkozben tobbszor el van kb 20 , 30 percet pihenoszekben, jatekokkal, igaz legtobbszor beszelnem is kell hozza.Nehez igy a hazimunka de egyszer majd ennek az idoszaknak vege lesz.Szeretgesd szuksege van ra.


Sokan mondják hogy nehéz bennmaradni a BME-n. Hogy értik?

Tudom hogy úgy értik hogy nehéz bennmaradni, de ez miben nyilvánul meg?

Legjobb válasz: Minimum 30 kredit év végére, ez amúgy az elõirányzott mennyiség fele. De nem a tanulással van a fõ gond. Hanem vannak olyan tárgyak, amit nem lehet megtanulni, vagy érted, vagy nem. Ha nem érted, akkor teljesen mindegy, mennyit magolsz rá, úgyis megbuktatnak. A követelményekben is benne van. Sokan bukják el úgy, hogy kiderül, egyszerûen nem értik.

Minimum 30 kredit év végére, ez amúgy az elõirányzott mennyiség fele. De nem a tanulással van a fõ gond. Hanem vannak olyan tárgyak, amit nem lehet megtanulni, vagy érted, vagy nem. Ha nem érted, akkor teljesen mindegy, mennyit magolsz rá, úgyis megbuktatnak. A követelményekben is benne van. Sokan bukják el úgy, hogy kiderül, egyszerûen nem értik.
Ha nem a vizsgaidõszakban kezdesz tanulni, hanem rögtön az elején, ha nem érted, kérdezel a gyakorlatvezetõtõl, csoporttárstól, azért nem olyan reménytelen a dolog. Munkásnak biztos munkás, hacsak nem vagy kifejezetten matematikus alkat 140 feletti IQ-val. És még akkor is tanulni kell.
Sok tárgyból ahhoz, hogy legalább a kettest megkapd, tudnod kell gyakorlatilag az egész anyagot. Talán nincs is olyan diák, aki ne bukott volna pár tárgyból legalább. Ha viszont túl sok tárgyad nincs meg az elsõ év végére, akkor kirúgnak. Na ezért nehéz bennmaradni.
Na és mikor van 3 tárgyad amit nem értesz, és mindegyik csupán 300 oldal, azt hányszor olvasnád el? És a többire mikor tanulnál? Kicsikém, ez nem így megy, mint Narutónak, hogy ha sokáig tanulom, egyszercsak menni fog.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Akkor röviden és tömören azért nehéz bennmaradni mert tanulni kell mint a güzü
A kérdező hozzászólása: És mennyi az a tárgy ami meg kell legyen? Gondolom ott is elmondják, csak kíváncsi vagyok
A kérdező hozzászólása: Elõbb utóbb csak megérti. Vagy legalábbis én olyan vagyok hogy egyszer csak megértem. Vagy elsõ olvasatra, vagy ezredikre

Tökre nem tudom, mit csináljak? Tudom, sokan mondják, hogy ne foglalkozzak vele.

(most abba ne menjünk bele, hogy jó ötlet-e újrakezdeni vagy sem), mindenesetre 2 év után újra elkezdtem találkozgatni az exszemmel (lány), és jól érzem magam vele. Mivel nem tudtam, hányadán állok vele (barátkozunk? randizunk? mi ez most?) legutóbb "rámvetette" magát, és megcsókolt, hosszan csókolóztunk, majd elbúcsúztunk egymástól.

Legjobb válasz: "exszem" nél abbahagytam. O.o

"exszem" nél abbahagytam. O.o
Beszélj meg vele egy találkozót valami hangulatos helyen, pl. kávézó / teaház amelyik szimpatikusabb, ha igent mond vedd a bátorságot és kérdezd meg tõle, hogy mi lenne, hogyha újrakezdenétek, õ hogy látja a dolgokat. Ha úgy érez mint te akkor sima ügyed lesz és a bátorságod is meg fog jönni hogy "konkrétan megcsókold". Ne legyél "töketlen", a csajok nem bírják a gyáva pasikat ( tapasztalat ). 21/F
Kérdezd meg, hogy õ hogy gondolja a dolgokat köztetek.
Háát, nem tudom, jó ötlet-e csak úgy rákérdezni, mert elég kellemetlenül is elsülhet, nem?

ZTE az jó márka? Nincs vele baj? Sokan mondják, hogy kínai vacak, ne vegyek olyat.

Kinéztem a ZTE Grand X IN telót, de sokan szídják, hogy vacak. És kinéztem még az Xperia L-t ami viszont gyengébb teló, de at javasolták inkább mások, mert mégis csak Sony. De a ZTEben van 1,6ght a sonyban csak 1ghz. Meg a ZTEnek jobb a kijelzője. Mégis azt tanácsolj ák, hogy nem olyan jó a ZTE ne vegyek olyat. Tényleg?

Legjobb válasz: hülyeség. Sony-val se járnál jobban, mert ha jön egy frissítés, csak ígérgetnek, hogy mikor adják ki...lehet, hogy márkásabb, de szokták mondani, hogy nem mindig az a jobb, amelyik az ismertebb(bár azért a ZTE-t is majdnem bele lehet már sorolni a nagy gyártók közé).

hülyeség. Sony-val se járnál jobban, mert ha jön egy frissítés, csak ígérgetnek, hogy mikor adják ki...lehet, hogy márkásabb, de szokták mondani, hogy nem mindig az a jobb, amelyik az ismertebb(bár azért a ZTE-t is majdnem bele lehet már sorolni a nagy gyártók közé).
Ne hallgass rájuk. Én hallottam mér olyant is, hogy a Samsungra mondták, hogy vacak, de ez nem igaz. A ZTE egy jó márka.:)
számít, ha egy nyamvadt sony-ról van szó... de, ha zte... az maga a királyság. még egy blade 3 is jobb nála (u), mert zte... volt anno a blade, azóta minden zte jobb bárminél. ennyi.
mondanék én még valamit. egyedül a magok száma meg az órajel semmit nem jelent...a többi hardverelem is számít, azon kívül használatban a szoftveres rész is számít...most azé, mert az egyik 1 a másik 2 magos...hát elég gyenge összehasonlítási alap.
és már gond a több mag? a k. anyját a sony-nak... ilyet csak a samsung csinálhat, ott valahogy nem gond a 4+4 se... valamiért mégis rekordokat döntöget az s4...
Nekem 2, 5 éve Bladem van, kazalba van hozzá fõzõtt ROM, persze véna kell hozzá, de szuperül teszi a dolgát.... Még ma is, ha nem babrálom (de tényleg nem) 5 napig bírja. És ne feledd: a 2 mag 2*annyit fogyaszt, a nagyobb órajel úgyszintén. Persze azért nem duplázódik, de többet.. És akkor jön a kérdés: az okostelefonok csak egy napot bírnak?
az messze nem ugyanaz... (õsi az xperia u) ugye... amcsih-nak szólt...
de a zte képes kétszálon futtatni a programokat..
az xperia L lehet, hogy 1 ghz, de viszont kétszer... ugyanis 2 magos proci van benne...
némelyik samsung az vacak is pl. galaxy y, ace... de itt ezen az oldalon inkàbb a sony-t szokták xarozni, pl. xar ès gyenge az xperia u a blade 3-hoz képest. tegnap pl. az xperia sola is gyenge xar volt. de, ha zte az a blade 1 óta bàrmit kiadhat, skate, kis plus stb.

Állandó szorongást érzek túl sok gond nehezedik rám, remegek reggelente öklendezek. Beszéltem szüleimmel de nem visznek el orvoshoz csak azt mondják ne idegeskedjek.3. napja nem bírok enni sem. Kihez forduljak? 15/L

(szereztem pár darab nyugtatót,alkohollal szedtem és jobb volt.már nem maradt semmim.a remény is meghalt bennem)Kérlek ne osszatok mert ez az oldal nem azért van szükségem van a segítségre

Legjobb válasz: Menj el szépen a házi orvosotokhoz, és kérj tõle segítséget. Ugy hogy holnap reggel az elsõ utad oda vezessen. Mond el neki õszintén a problémád, és kérd meg arra, beszéljen a szüleiddel, hogy valóban beteg vagy, mert felkerested õt. Igen neked orvosi segítség kell, és felejtsd el az öngyógyításnak ezt a cudar módját. Fel a fejjel kislány.Ha ide lemerted írni a problémádat, akkor annak az embernek is merd elmondani aki orvos és segít rajtad. Szüleidet meg nem értem.

Menj el szépen a házi orvosotokhoz, és kérj tõle segítséget. Ugy hogy holnap reggel az elsõ utad oda vezessen. Mond el neki õszintén a problémád, és kérd meg arra, beszéljen a szüleiddel, hogy valóban beteg vagy, mert felkerested õt. Igen neked orvosi segítség kell, és felejtsd el az öngyógyításnak ezt a cudar módját. Fel a fejjel kislány.Ha ide lemerted írni a problémádat, akkor annak az embernek is merd elmondani aki orvos és segít rajtad. Szüleidet meg nem értem.
Figyelj, nem szabad altatót szedni!!! Alkohollal meg pláne neeem!!!! Ez nagyon nagy butaság. Miért vagy ideges? Nekem is volt gyerekkoromban egy problémám, nem olyan mint a tiéd, még csak nem is hasonló, nem lelki eredetû probléma volt. Nekem azt mondta az anyám, amikor hozzáfordultam, hogy sajnálja, de õ nem tud segíteni nekem. Én így emlékszem rá, de lehet, hogy meg sem történt, mert még tizenkettõ ha voltam. De a lényeg az, hogy a szülõk néha nem értik a gyermekük reakcióját. De hogy reggelente miért hánysz? Nem szoktál fogyókúrázni? Esetleg nem jársz sokat bulizni, és túl sok alkoholt iszol? De terhesség is lehet az oka.
Nem is tizenkettõ voltam, hanem kilenc - tíz. Az elõzõ hozzászóló vagyok. A háziorvos jó ötlet. De szerintem gondolkozz el azon, hogy mi a tényleges probléma elõbb.
Nyugtató alkohollal: el sem tudod képzelni, hová juttathat! A mostaninál sokkal-sokkal cudarabb állapotba kerülhesz, amibõl aztán végképp nem fogod megtalálni a kiutat. Ezt nem azért írom, hogy "osszalak", hanem mert sajnos megtapasztaltam, és az ellenségemnek sem kívánom, amin ez miatt kersztülmentem. Úgyhogy ahogy már írták, feltétlenül menj el az orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Ma feltûnt anyunak h negyedik napja nem eszek...beszélgettünk...mondtam h nem bírok nem megy megpróbáltam nem ment.Terhes 100%h nem vagyok és csak öklendezek reggelente hányni nem szoktam.Komolyan köszönök mindent mindenkinek megpróbálom megbeszélni anyuval h igenis el kell mennem orvoshoz, mert ezen egyedül nem leszek túl.Köszönök mindent.
Nagyon szívesen elsõ voltam. Kívánok neked jobbulást!!!

Sokan mondják, hogy ne vigyem ki szélben a babát sétáni mert megtelik széllel. Valóban megtelhet? Az milyen? Mint mikor rendes görcsei vannak? Mit kell tenni ellene ha már "megtelt"?

Legjobb válasz: ?????? Micsoda ?????? Én még ilyet az életben nem hallottam, Az tény, hogy nagyon pici babát nem javasolt szeles idõben kivinni, de ha mindenképp menned kell valahova, csak nem hagyhatod otthon egyedül.... Jó megoldás lehet, háttal a szélnek tolni, ha változtatható a tolásirány, plusz lábzsák, meg mi az esõvédõt használtuk szeles idõben szélfogónak. De nem emlékeszem rá, hogy valaha is megtellt volna bármelyik gyerekem is széllel...... Boldog babázást! :o)

?????? Micsoda ?????? Én még ilyet az életben nem hallottam, Az tény, hogy nagyon pici babát nem javasolt szeles idõben kivinni, de ha mindenképp menned kell valahova, csak nem hagyhatod otthon egyedül.... Jó megoldás lehet, háttal a szélnek tolni, ha változtatható a tolásirány, plusz lábzsák, meg mi az esõvédõt használtuk szeles idõben szélfogónak. De nem emlékeszem rá, hogy valaha is megtellt volna bármelyik gyerekem is széllel...... Boldog babázást! :o)
Ez körülbelül akkora hülyeség, mint mikor anyósom azt mondta, hogy azért csuklik a gyerek, mert vér csöppen a szívére!!!!! Felejtsd el!
Babona mint az, hogy nem szabad kiönteni a fürdõvizet, mert akkor kiöntöd a baba álmát.
szerintem is hülyeség, különben is a babakocsi megvédi valamennyire. kicsit ki kell vinni, akkor is, ha fúj a szél. ez olyan hülyeség, mint az, hogy a kisbaba hajától ég a gyomrod, ez mind babona.
Szia! Szélben valóban nem ajánlott, de nem azért mert megtelik. A babákban még él a búvárreflex, ami miatt úszni is viheted õket, nem fog levegõt venni a víz alatt. Ezt pár hónaposan kinövi. De ha kipróbálod, hogy ráfújsz az arcára, akkor is visszatartja a lélegzetét. Ezért nem tanácsos kivinni õket a nagy szélben.
Szia! Én is 6 hetes terhes vagyok és nekem azt mondta a védõnõ hogy napi 1* 2* ha iszol kávét az nem gond.
Mértékkel lehet. Gyengébbet én is ittam néha, de nem minden nap.
még azt lefeljtettem hogy a vérnyomásom 105/64 és erre is azt mondta hogy normális. Jó babavárást!
Én eddig napi 5-6 kévát ittam, szintén nagyon alacsony a vérnyomásom. Most 12 hetes terhes vagyok, elég nehéz volt csökkenteni az adagot, most napi 1-2 kévát iszom. Nekem is az orvos mondta, hogy igyak nyugodtan, ha fárdat vagyok. Amúgy én vagyok az élõ példa, hogy semmi baj nem lesz, mert anyu, mikor terhes volt velem, az elsõ idõkben annyira fáradt volt, hogy minden reggel, munkába menet be kellett mennie egy presszóba, hogy igyon egy kávét, mert különben elaludt volna a buszon. És lám, tök egészséges vagyok. Szóval ami jólesik, azt fogyaszd nyugodtan.
Napi egy-két kávé nyugodtan belefér, fõleg ha alacsony a vérnyomásod. Persze azért kell sokmindenrõl lemondani a terhesség alatt, mert a káros anyagok bekerülhetnek a baba szervezetébe, de ne felejtsük el, hogy az emberi szervezet egy jófajta szûrõként is mûködik, legalább is ilyen mennyiségnél.

Ahoz hogy ne hízzak SOKAT a terhességem alatt, azt mondják, hogy egyek sok zöldséget, gyümölcsöt?

De az a baj ezzel, hogy engem a zöldéség puffaszt. A párolt zöldség is. Már napok óta sárgarépát eszem, de már unom azt is. Ti mit csináltok, hogy ne hízzatok olyan sokat a terhesség alatt? Én már így is hat kiló fölösleggel indulok...sajna nekem még hányingerem sincs:)

Legjobb válasz: ANNAK CSAK ÖRÜLJ,HOGY NINCS HÁNYINGERED,NEM OLYAN KELLEMES.aZ,HOGY SOK ZÖLDSÉGET ÉS GYÜMÖLCSÖT EGYÉL,NEM AZT JELENTI,HOGY CSAK AZT KELL ENNI.kIEGYENSÚLYOZOTTAN KELL TÁPLÁLKOZNI,HOGY A BABA MINDENT MEGKAPJON.nE EGYÉL (bocs,benyomta a fiam a gombot,nem írom újra)sok édességet,ne egyél sok szénhidrátot.Minden nap egyél gyümölcsöt, a szendvicsedhez egyél zöldséget.egyél tejtermékeket.a lényeg az,hogy ne zabálj,és mindent egyél csak mértékkel

ANNAK CSAK ÖRÜLJ, HOGY NINCS HÁNYINGERED, NEM OLYAN KELLEMES.aZ, HOGY SOK ZÖLDSÉGET ÉS GYÜMÖLCSÖT EGYÉL, NEM AZT JELENTI, HOGY CSAK AZT KELL ENNI.kIEGYENSÚLYOZOTTAN KELL TÁPLÁLKOZNI, HOGY A BABA MINDENT MEGKAPJON.nE EGYÉL (bocs, benyomta a fiam a gombot, nem írom újra)sok édességet, ne egyél sok szénhidrátot.Minden nap egyél gyümölcsöt, a szendvicsedhez egyél zöldséget.egyél tejtermékeket.a lényeg az, hogy ne zabálj, és mindent egyél csak mértékkel
A gyümölccsel azért óvatosan, mert a gyümölcscukor is szénhidrát, ami terhességi közrejátszhat a terhességi cukorbetegség kialakulásában. Egyél gyümit mindennap, de az nem igaz, hogy korlátlan mennyiségben lehet enni belõle. Illetve még a 100%-os gyümölcslevekkel sem árt vigyázni, akkor is, ha nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Ami segít: kiegyensúlyozott táplálkozás, napont 5x keveset, inkább sok fehérjét és zöldséget.
Én sétáltam. Kerültem az édességet, amennyire csak tudtam. A cukrot teljesen kiiktattam, mézet használtam és édesítõt. Igaziból nem változtattam emiatt az étrendemen, nem is tudtam volna :) És sok folyadékot ittam.
A kérdező hozzászólása: köszi a sok választ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!